پدر مظلومی که جاسوسی می کرد
#کشیش با تقوای آمریکایی مظلوم را که علت دعوای آمریکا و ترکیه است در تصویر می بینید!
او کسی نیست جز یکی از افسران اطلاعاتی آمریکا که در سال 2003 به اسم جستجو برای اسلحه کشتار جمعی، بانک مرکزی عراق را جارو کردند.
الکی نیست که آمریکا به خاطر او، حاضر به درگیری با متحد قدیمی خود یعنی #ترکیه شده است. بعد مزدوران واحدهای #جنگ_نرم شان می آیند می گویند #روحانی های ایران دزدند
⭕️ وزیر بهداشت:
🔹نباید اجازه دهیم کمبود دارویی و تجهیزات پزشکی در کشور ایجاد شود.
🔹شرایط کشور در ماه های آینده متفاوت میشود و همه باید کمک کنیم تا به مردم آسیبی وارد نشود.
✅ البته منظورشان وزیر بهداشت دولت آقای رئیسی است که این روزها سخت به کارهای شخصی و حزبی اش مشغول است و نگران 50میلیارد وثیقه ای است که بابت حسین فریدون داده است و گرنه وزیر بهداشت دولت روحانی که شب و روز به فکر تامین داروی مردم است.
⭕️ اوضاع منطقه ای به سود جمهوری اسلامی ایران در حال روی دادن است.
#پیروزی حزب الله لبنان در انتخابات پارلمانی
#پیروزی نیروهای تحت حمایت ایران در انتخابات پارلمانی عراق
#پیروزی های ارتش های سوریه و عراق در نبرد باتروریستها
#تشکیل حزب الله در مراکش
#بستن باب المندب به دست حوثی های یمن
#گیر افتادن عربستان در جنگ با پا برهنه های یمنی و ...
🔸«عمران خان» رسما نخست وزیر پاکستان شد.۹۷/۵/۲۷
🔹نمایندگان پارلمان جدید پاکستان عمران خان رهبر حزب تحریک انصاف را به عنوان نخست وزیر برگزیدند.
🔸قرار است عمران خان پس از تشکیل کابینه در اولین سفر خارجی به ایران و سپس به دعوت پادشاه سعودی به ریاض سفر کند.
🔹عمران خان یک شخصیت،استکبار ستیز و آمریکا ستیز است،که علاقه بسیار زیادی برای ایجاد روابط مستحکم و دوستانه با ایران دارد.
🔸عمران خان رئیس حزب تحریک انصاف در پاکستان و نخست وزیر این کشور به شدت دنبال ایجاد روابط اقتصادی، امنیتی، نظامی و فرهنگی و... است .
🔹نخست وزیر پاکستان ایران را کشوری تاثیر گزار در امور بین الملل و جهان اسلام میداند.
🔸رئیس مجلس ملی پاکستان و معاون اولش هم از حزب تحریک انصاف هستند.
🔹با روی کار آمدن مقامات بلند پایه پاکستانی که تمایل زیادی برای ایجاد روابط مستحکم با ایران دارند، میتواند موقعیت ایده آلی برای کشور بحساب بیاید.
🔸دولت ایران با دیپلماسی صحیح،عزتمندانه و هوشمندانه ،میتواند پروژه خط لوله صلح را با پاکستان به سرانجام برساند.
🔹خط لوله صلح منبع انرژیش از پارس جنوبی تامین میشود،عبور این خط لوله از پاکستان، هند و رسیدنش به چین به اقتصاد ایران کمک بسیار زیادی، جهت افزایش ذخیره ارزی کشور و بالا رفتن ارزش پول ملی را میتواند به دنبال داشته باشد.
در 9دی 327 ام می خوانید:
💠 محاکمه جهانگیری
🔸پس از بیانات صریح رهبر انقلاب، افکار عمومی در انتظار رسیدگی دستگاه قضا به خیانت یا خطای بزرگ مسببان بحران ارزی
🔰«تصمیم گرفتیم که نرخ دلار از فردا (سه شنبه) برای تمام فعالان اقتصادی و برای رفع همه نیازهای قانونی و اداری آنان، نیازهای خدماتی مسافران، دانشجویان، محققین و دانشمندانی که برای کارهای تحقیقاتی خودشان به ارز نیاز دارند، 4 هزار و 200 تومان خواهد بود و با این عدد و رقم ارز به همه نیازهای کشور از طریق بانک مرکزی و صرافیها و بانکهای تحت کنترل بانک مرکزی ارز پاسخ داده خواهد شد. هیچ نرخ ارزی با قیمتهای دیگری به رسمیت نمیشناسیم و برای ما هر قیمت ارز غیر رسمی دیگری در بازار از فردا به عنوان قاچاق تلقی خواهد شد مثل قاچاقی که وقتی میگوییم مواد مخدر قاچاق است و کسی حق خرید و فروش ندارد و با کسی که خرید و فروش میکند، برخورد میشود، نرخ دیگری هم اگر در بازار شکل بگیرد دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی برخورد خواهند کرد و به رسمیت نمیشناسیم. مجدداً تأکید میکنم برای تامین همه نیازهای کشور با این عددی که اعلام شد، ارز از طریق بانک، حوالهای، صرافی و روشهایی که وجود دارد، تحویل داده خواهد شد و تأمین می شود.»
🔰اینها جملات ماندگاری است که اسحاق جهانگیری در شامگاه دوشنبه 20 فروردین اعلام کرد. او در آن مقطع تصور میکرد با دستور و بخشنامه میتوان بازار ارز را کنترل و دلار 4200 تومان را تثبیت کرد؛ آرزویی که با واقعیت 180 درجه تفاوت داشت. روزنامههای زنجیرهای از جهانگیری یک قهرمان ساختند که با تصمیمی شجاعانه، دلار را ارزان کرده است!
🔰شبی که جهانگیری دلار 4200 تومانی را اعلام کرد، نرخ دلار در بازار آزاد زیر 6000 تومان بود اما سه ماه نتیجه این سیاست، تحمیل دلار 10 هزار تومانی به مردم ایران بود.
🔰جهانگیری آنقدر نگاه خامی به تعیین دستوری نرخ ارز داشت که تصور میکرد با تصمیم دولت، به زودی قیمتها کاهش یابد. به عنوان مثال، 22 فروردین جهانگیری تصریح کرد: مهم این است که بخشی از کالاهای کشور که با ارز آزاد وارد میشده، حتماً باید کاهش قیمت داشته باشد. یعنی کالایی که در روزهای گذشته با ارز 4900 تومان و بالاتر از آن وارد کشور می شده، الان با ارز 4200 تومان وارد میشود و این کالاها باید حتماً در آینده کاهش قیمت داشته باشند.....
🔰با ورود به ماه خرداد و افزایش تدریجی قیمت دلار در بازار آزاد،به تدریج اظهارات جهانگیری در دفاع از دلار 4200 تومانی کاهش یافت. 9 خردادماه جهانگیری گفت: آقای ترامپ در سال گذشته به دنبال این بود كه فضای اقتصادی كشور را ناامن و ریسك فعالیت را در ایران افزایش دهد تا شركت های خارجی از ترس تحریم های آمریكا در ایران سرمایه گذاری نكنند. البته خیلی ها هم تصور می كردند كه تصمیم ترامپ تلاطم و اختلال شدیدی در اقتصاد و بازار ارز كشور به وجود خواهد آورد اما با تصمیمات مدبرانه توانستیم این سیاست ها را كم اثر كنیم.
🔰به تدریج در هفتههای اخیر مفاسد گسترده ارزی ناشی از سیاست اشتباه دولت در فروردین، افشا شد. درواقع پس از اینکه در فروردینماه، دولت در تصمیمی شبانه، نرخ دلار را 4200 تومان اعلام کرد و جهانگیری مکررا وعده داد که برای تمامی تقاضاهای ارزی کشور دلار 4200 تومانی اختصاص خواهد داد، فساد ارزی شروع شد. از همان زمان موج ثبت سفارش برای واردات کالا شروع شد و برخی سودجویان، کالاها را با ارز 4200 تومانی وارد کردند اما با محاسبه ارز آزاد فروختند و از این راه سود زیادی به جیب زدند. این مفاسد عظیم ادامه داشت تا اینکه رهبر معظم انقلاب مستقیما به این موضوع ورود کردند.
🔰آیتالله خامنهای روز دوشنبه گذشته به نوسانات اخیر بازار ارز و سکه و کاهش ارزش پول ملی اشاره کردند و گفتند: «در همین قضایای ارز و سکه گفته شد مبلغ ۱۸ میلیارد دلار از ارز موجود کشور آن هم در حالی که برای تهیه ارز مشکل داریم، بر اثر بیتدبیری، به افرادی واگذار شد و برخی از آن سوءاستفاده کردند. این موارد مشکلات مدیریتی است و ارتباطی با تحریمها ندارد.»
🔰البته رهبر انقلاب تاکید کردند که عاملان این تصمیمات، اگر نگوییم خیانت کردند اما خطای بزرگی کردند که 18 میلیارد دلار را با بیتدبیری به هدر دادند.
با دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص رسیدگی به مسببان بیتدبیریهای اقتصادی، آیا افرادی که در دولت سیاست اشتباه ارزی در 21 فروردین را اتخاذ کردند، عذرخواهی میکنند؟ آیا جهانگیری که مسبب اصلی این تصمیم بود، گناه خود را میپذیرد؟ آیا دستگاه قضایی با مسببان این خیانت یا خطای بزرگ برخورد خواهد کرد؟
🔹متن کامل این گزارش را می توانید در صفحه اقتصاد 9دی 327 ام بخوانید.
در 9دی 327 ام می خوانید:
🔰دوری از آرمانگرایی انقلابی؛ عامل معضلات اقتصادی امروز
🔸دکتر شهریار زرشناس
🔹از سال 1304 شمسی که رضاشاه سلطنت را آغاز کرد و علی اکبر داور وزیر اقتصاد ایران شد، زیرساختهای اقتصاد شبه مدرن ایران شکل گرفت. روندی که از سال 1304 آغاز شد در سال 1341 در ماجرای انقلاب سفید به نقطه عطف خود رسید و ساختار اقتصاد کشاورزی ما را کاملا متلاشی کرد و قدرت تولیدی و بنیه اقتصاد ایران را کاملاً از بین برد.
🔹در نتیجه ایران به یک بازار مصرف بزرگ تبدیل شد و عدم توازن ساختاری آن به شدت افزایش یافت تا در سال 1357 انقلاب اسلامی پیروز شد. اما حال سوال اینجاست که چرا انقلاب این ساختار اقتصادی را تغییر نداد؟
🔹انقلاب اسلامی درست در فردای پیروزی، با میراث فرماسیون غربزدگی شبه مدرن که متشکل از سه ساخت بود روبرو شد. ساخت سیاسی که رژیم پهلوی بود، ساخت اقتصادی که اقتصاد شبه مدرن ایران بود و ساخت فرهنگی که فرهنگ منطبق و در هم تنیده با همان اقتصاد و سیاست بود.
🔹انقلاب اسلامی ساخت سیاسی را کاملاً درهم شکست و رژیم پهلوی فروپاشید، ساخت اقتصادی و فرهنگی نیز بر اثر انقلاب آسیب دید اما به لحاظ بنیادی و زیربنایی تغییری نکرد. دو دلیل اصلی برای این مسئله میتوان تعریف کرد.
🔹نخست آنکه طرح نظری ساخت اقتصادیِ جایگزین تولید نشده بود تا اجرایی شود و دومین و اصلیترین دلیل آنکه حلقه روشنفکری بروکرات شکل گرفته در دورن حاکمیت در قامت مدافع دو ساخت اقتصادی و فرهنگی و فعال شد و حتی تا امروز هم به فعالیت خود ادامه داده است.
🔹در واقع تمام این چهل سال نوعی مواجهه بین جناح انقلابی و آرمانگرا و وفادار به میراث انقلاب و جناح مقابل آن در جریان بوده است. جناح روشنفکرانِ تکنوکرات-بروکراتی که در اولیل انقلاب پشت سر بنیصدر ایستادند و در جایگاههای دولتی حضور داشتند سه سال اول مانع هرنوع دگرگونی بنیادی شدند و از سال 1360 به بعد در دولت مهندس موسوی قرار گرفتند.
🔹این طیف را پس از آن نیز عینا در دولت کارگزاران سازندگی و دولت موسوم به اصلاحات هم می بینید و در دولت بعدی هم حضور داشتند. بنابراین دلیل اصلی تغییر نکردن ساخت اقتصادی و ساخت فرهنگی شبه مدرن ایران این است که این حلقه مدیریتی مدافع این دو ساخت، از ابتدای انقلاب در درون دولت شکل گرفته است.
🔹این حلقه که در مدیریت اقتصاد بسیار ناتوان بود، نتوانست برنامههای اقتصادی را به درستی اجرایی کند. آنها علاوه بر اینکه در تمام این 40 سال مانع اصلی تحول اقتصادی بودهاند، امروز نیز عملکردی نازل داشته و بدترین ثمره مدیریت اجرایی را به جا گذاشته اند که نتیجه آن فاصله طبقاتی و تورم فزاینده برای مردم و رانتها و حقوقهای نجومی برای حلقه بسته خود آنها است.
🔹از سوی دیگر هر چند استقلال سیاسی ما بعد از انقلاب به صورت کامل محقق شد، اما استقلال اقتصادی به صورت کامل به دست نیامده است. اقتصاد شبه مدرن ایران که بر مبنای وابستگی و فروش نفت خام طراحی شده بود بعد از انقلاب دچار تحول اساسی نشد و انقلاب وارد مناسبات اقتصادی نشد.
🔹بعد از روی کارآمدن دولت آقای هاشمی رفسنجانی و حاکمیت اندیشه کارگزاران متاسفانه نسخه نئولیبرالی مبنای بازسازی اقتصاد شبه مدرن قرار گرفت و استقلال اقتصادی ما را خدشه دار کرد. سیاستهای نئولیبرال که توسط مجریان کارگزارانی، مشارکتی و اعتدالی اجرا شده و می شوند، کاملا دشمن استقلال اقتصادی هستند و علاوه بر استقلال اقتصادی، استقلال سیاسی ایران را نیز خدشه دار می کنند.
🔹اختلاس، مدیریت اشرافیِ بی اعتنا به مردم و سیاستهای ناعادلانه اقتصادی واقعیت جامعه امروز ماست، اما سوال اینجاست که آیا این معضلات به انقلاب و آرمانگرایی انقلابی برمیگردد؟ در پاسخ باید گفت در حقیقت علت این مسائل دوری بخشی از مدیریت اجرایی و اقتصادی کشور از آرمانگرایی انقلابی و از رویکردهای عدالت طلبانه است.
🔹 #وزیر #زنان #نیوزلند از محل کارش تا بیمارستان با دوچرخه رفته تا #بچه اش رو به دنیا بیاره!
🔸 #فمنیست ایرانی داره میره #طلاق بگیره یا حق #سقط_جنین بگیره یا علیه بعد #مادر بودن زن ژست بگیره تا بهش بگن #روشنفکر!!
#روغنفکر #سگ #گربه #سگبازی #سلبریتی #بازیگر #بازیگران #فرهنگ #هنر #سینما #فمینیسم #زن #کودک #فرزندداری #فرزندآوری #بچه_داری #همسرداری #زندگی
📍عاقبت اعتماد به آمریکاوکدخدا:
🔸دکتر سعید جلیلی:
🔹برخی میگویند:یک سری شعارهای تند بود که باعث شدآمریکا به ما بی اعتماد شود.
🔸آیا در دوران قاجار و پهلوی هم شعار تند علیه آنها داده شد؟
🔹چرا آمریکا در کودتای ۲۸مرداد سال ۳۲علیه دولت مصدق کودتا کرد؟
🔸در آن زمان دولت وقت نه تنها شعار ضد آمریکایی نمی داد،بلکه به آنها اعتماد و حسن ظَن هم داشت.
🔹بی اعتمادی ما به آمریکا یک توهم نیست،بلکه مبتنی بر یک تجربه تاریخی است.
🔸هر گاه ما خواستیم استقلال مان را حفظ کنیم آنها با ما دشمنی کردند.
🔹چه در موضوع ملی شدن نفت و چه در بحث هسته ای.