اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ برای اولین بار توی آلمان سوپرمارکتها هیزم میفروشن اولینباره توی این سالها میبینم و میشنو
⭕️ وسکیماگی رئیس بزرگترین کارخانه مبلمان سازی استونی :
اروپا به سمت غیر صنعتی شدن میرود/ هزینه برق ما ۴ برابر شده/ شرکت آلمانی زیمنس ۲۰۰۰ کارگر خود را اخراج کرده/ رسانه ها در این مورد ساکتند.
🔸خبرنگار : در شرکت شما تعدیل نیرو وجود دارد. وقتی از هر ۲۰۰ کارمند ۱۶۰ نفر اخراج می شوند، این بدان معناست که شرکت دوام نخواهد آورد.
🔹صاحب شرکت : همه مسائل با انرژی شروع میشود. قیمت برق در سپتامبر سال گذشته شروع به افزایش کرد، در دسامبر قیمت بسیار بالا بود و از آن زمان تاکنون کاهش نیافته . تمام شرکت هایی که برای تولید به برق نیازمند هستند غیررقابتی شده اند. اگر قبلا تا ۲ درصد هزینه برق داشتیم و امروز ۸ درصد است!
🔸خبرنگار : در یک ماه گذشته، ۱۷ گزارش از شرکتهای مختلف در مورد کاهش تولید گزارش شده است.
🔹رئیس شرکت : می توان گفت اولین گلوله را شلیک کرده ایم. اما من رئیس اتحادیه تولیدکنندگان مبلمان هستم و از تابستان بنگاههای زیادی را میشناسم که قبلاً ۱۰٪، ۲۰٪، ۳۰٪ کاهش یافتهاند. بنابراین برای من، این واقعیت که کاهش تولید در استونی در حال رخ دادن است، خبر جدیدی نیست. بزرگترین چالش ها در نجاری و فلزکاری است، اما این تازه شروع ماجرا است. زیرا در اروپا امروز، اگر مثلاً آلمان را در نظر بگیریم، صنایع زیادی وجود دارند که در حال کاهش هستند و تولید را به طور کامل تعطیل میکنند. کاهشهایی در صنایع شیمیایی، تولید کودها و متالورژی نیز صورت گرفته، زیمنس بیش از ۲۰۰۰ نفر را اخراج کرد. رسانههای کمی به این موضوعات میپردازند، اما این یک مشکل جهانی است، فقط استونیایی نیست.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ چند روز پیش در پستی نوشتم که هزینه میلیاردی و سوختن مهرههایی که چندین سال برای آنها هزینه شده،
⭕️ اگر این نشانه افول نیست، پس چیست؟
🔸️سالها جمهوری اسلامی مدعی بود اروپا رو به زوال است اما بسیاری جدی نگرفتند.
🔸️حال بعد از آزمایش موشک بالستیک قاره پیما (البته تحت عنوان ماهواره بر) توسط سپاه و کوتاه نیامدن جمهوری اسلامی از مواضعش در خصوص پرونده اتمی و اصرار تهران بر ماندن در نقطه گریز (جهت ایجادموازنه با اروپا و آمریکا) و اخیرا دستیابی به موشک هایپرسونیک، رئیس جمهور فرانسه در واکنش با مصی علینژاد دیدار کرد.
🔸️این اتفاق بی تردید اوج درماندگی اروپا از اعمال فشار به تهران ، اتمام گزینه های روی میز آن ها و ته کشیدن انرژیشان برای تغییر رفتار جمهوری اسلامی را نشان میدهد.
🔸️مطمئنا فرانسه به عنوان یک قدرت نظامی ، اتمی و دارای حق وتو دیگر گزینه ای روی میز خود نمیبیند که در حرکتی کاملا عجیب و نابخردانه در سطح عالیترین مقام با یک خبرنگار شکست خورده دیدار میکند.
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مصاحبه عضو باند عبدالحمید با ایران اینترنشنال و فرار او از گفت و گو با شبکه ولایت
جمهوری اسلامی، مثل گرگ وحشی جوانان ما را لت و پار میکند.
آیا میدانی "نگه داشتن ایمان در آخرالزمان مثل نگه داشتن ذغال گداخته در کف دست است" یعنی چه؟!
یعنی لشگر رسانهای شیطان در چهل روز ۳۸۰۰۰ دروغ علیه تنها حکومت شیعه جهان منتشر کند اما تو گول نخوری و به حقانیت جمهوری اسلامی شک نکنی.
واقعا از نگه داشتن ذغال گداخته در کف دست سختتر است...
حجت الاسلام سید محمود نبویان نماینده تهران در مجلس:
جناب آقای عبدالحمید شما بحث رفراندوم را مطرح کردید، اما:
۱_ بر خلاف تمام نظامهای دنیا چه دموکرات و چه پادشاهی و چه کودتایی، کمتر از دو ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به پیشنهاد خود امام خمینی(ره) برای تعیین نوع نظام حکومتی جدید در روزهای ۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۳۵۸ در سراسر ایران و خارج از کشور رفراندوم برگزار شد و بیش از ۹۸ درصد واجدین شرایط به جمهوری اسلامی ایران رأی دادند.
۲_ جناب آقای عبدالحمید آیا رهبران شما از صدر اسلام تا الان مانند تمام بنی امیه، بنی عباس، عثمانیان و کشورهای فعلی اهل سنت مانند عربستان، قطر، امارات، کویت، اردن، مصر و ... در تمام عمر خود یک و فقط یک انتخابات و رفراندوم برگزار کردهاند؟
۳_ راستی اصلاً شما بر مبنای فقهی خود حتمأ مطالعه داشته و به این مبانی آشنا هستید، انتخابات را قبول دارید؟
۴_ نظر فقهی اهل سنت در مورد حکومت موجود در یک کشور چیست ؟
مگر شما قائل نیستید که اگر یک حکومتی حتی با کودتا سرکار بیاید باید به رسمیت شناخته شود، بنابراین کارهای شما و عدهای قلیل در ایجاد آشوب و قتل و جنایت در شهرها چگونه توجیه میشود؟
آیا خروج از حکومت نیست؟
نظر فقهی شما در مورد کسانی که خروج بر حکومت میکنند چیست؟
۵_ نظر شما در مورد کشور اهل سنت عربستان که حامی اغتشاشگران است و داعش را پدید آورده و اینترنشنال را تأمین مالی میکند و از سخنان شما و آشوبگران دفاع میکند چیست ؟
آیا این کشور نیز باید رفراندوم برگزار کند یا اینکه این امر را فقط برای ایران تجویز میکنید ؟
۶_ در روز جمعه ۱۳ آبان ۱۴۰۱ و فقط در یک روز نزدیک به ۱۰ میلیون مرد و زن مسلمان در دفاع از نظام جمهوری اسلامی و اظهار برائت از آمریکا و اغتشاشگران و حامیان آنها به صحنه آمدند، به نظر شما آیا اینها مردم ایران نیستند و عده قلیل آشوب طلب که امنیت را از مردم سلب کردهاند مردم هستند؟
نزدیک به دو ماه است که عده قلیل با پشتیبانی آمریکا، اسرائیل، عربستان و سایر دشمنان این ملت دست به خیانت میزنند و از این عده قلیل تمام ظالمین و فساق و حتی فاحشهها هم دفاع کردهاند، به نظر شما کسی که از این عده دفاع میکند حکمش چیست؟
۷_ نظر شما در مورد زنان و حضورشان در جامعه و حجاب زنان چیست ؟
نظرتان را صراحتأ در مورد کسانی که قرآن و مساجد به آتش کشیده و کشف حجاب کردهاند را بیان کنید .
۸_ آقای عبدالحمید برای مردم عزیز و مسلمان ایران توضیح دهید چرا آشوبها و قتل و جنایت در سیستان و بلوچستان بلافاصله بعد از نماز جمعه شما آغاز میشود ؟
آشوبطلبان بر اساس کدام سخنان شما تحریک و تأیید میشوند ؟
قاتلین و جنایت کاران چه نسبتی با شما داشته و چرا در نماز جمعه شما شرکت میکنند؟
به تازگی حکم اعدام بیش از ۶۰ نفر از شهروندان سعودی صادر شده که باید دید آیا محافل حقوق بشری جهان نگران «اعدام های گسترده» در عربستان میشوند یا خیر.
با ظهور "مارگارت تاچر" بر مسند قدرت انگلیس، سیاستهای باز بر این سازمان حاکم شد. MI6 ضمن حفظ استقلال خود، فقط به کابینه دولت پاسخگو بود. از طرفی تحت فشارهای تاچر، رویکرد بازتری نسبت به استخدام نیروهای جوان اتخاذ کرد. در نتیجه نوابغ جوان از بهترین دانشگاههای کشور که برخی از آنها به چند زبان زنده مسلط بودند، به عضویت این سازمان درآمدند.
🔻 روسای MI6 از اغاز تاکنون:
۱۹٠۹ تا ۱۹۲۳: سر مانسفیلد اسمیت کامینگ
۱۹۲۳ تا ۱۹۳۹: دریادار سر هیو سینکلر
۱۹۳۹ تا ۱۹۵۲: سرلشگر سر استوارت منزیس
۱۹۵۳ تا ۱۹۵۶: سر جان الکساندر سینکلر
۱۹۵۶ تا ۱۹۶۸: سر ریچارد وایت
۱۹۶۸ تا ۱۹۷۳: سر جان رنی
۱۹۷۳ تا ۱۹۷۸: سر موریس اودفیلد
۱۹۷۹ تا ۱۹۸۲: سر دیک فرانکز
۱۹۸۲ تا ۱۹۸۵: سر کالین فیگرز
۱۹۸۵ تا ۱۹۸۹: سر کریستوفر کورون
۱۹۸۹ تا ۱۹۹۴: سر کالین مک کول
۱۹۹۴ تا ۱۹۹۹: سر دیوید ادینگ
۱۹۹۹ تا ۲٠٠۴: سر ریچارد دییر لاو
۲٠٠۴ تا ۲٠٠۹: سر جان اسکارلت
۲٠٠۹ تا ۲٠۱۴: سر جان ساورز
۲٠۱۴ تا ۲٠۲٠: سر الکس یانگر
۲٠۲٠ تا کنون: ریچارد مور
رئیسجمهور :
اندازه ۵۰ سال پروژههای نیمهتمام در کشور وجود دارد که باید به آنها رسیدگی کرد، اولویت دولت تکمیل همین پروژههاست.
روزنامه لبنانی الاخبار گزارش داد:
پس از چند ماه ابهام، دولت آمریکا به دولت لبنان اعلام کرده است که کمک سوختی ایران به این کشور، مشمول تحریمهای واشنگتن علیه تهران است و به بیروت مجوز دریافت سوخت از ایران را نمیدهد.