7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 سوال دانشجوی دانشگاه گیلان از نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی :
سازوکاری برای رساندن مطالبات بر حق ما بهگوش مسئولین وجود ندارد.
🎙دکتر سعید جلیلی :
اگر سازوکاری وجود ندارد، یکی از اولویتها باید تشکیل همچین سازوکاری باشد.
باید با دعوت از مسئولین به دانشگاه، آنها را پاسخگو کرد تا در صورت جاخالی دادن ، برایشان هزینه ایجاد شود...
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
15.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 منحوسترین اثر صهیونیستی و ابلیسی در جامعۀ ما...
🔻اندیشمندان در چنین جامعهای دچار خفقان میشوند...
🔻چرا مسئولین ضعیف در جامعۀ ما روی کار میآیند؟
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
رجب طیب اردوغان اعلام کرد که با سران آذربایجان و ترکمنستان برای تعیین نقشه راه صادرات گاز ترکمنستان
⭕️ پروژه بزرگ حذف ایران از نقشه ترانزیتی
در روزهای اخیر ، امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان در سفری دو روزه به پاکستان با نخست وزیر شهباز شریف دیدار و گفتگو کرد.
پیش از این و در یک سال اخیر نیز چند نوبت بین رحمان و شریف در حاشیه اجلاس های مختلف در قزاقستان، ازبکستان و مصر دیدارهایی صورت گرفته بود.
در روند این جلسات مسائل زیادی از قبیل وضعیت افغانستان، مقابله با تروریسم و افراط گرایی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر و مسائل منطقه ای تبادل نظر شد.
📌اما به نظر میرسد مهم ترین مسئله مطرح شده بین تاجیکستان و پاکستان که در تمام جلسات این دو ، مورد بحث واقع شده و در سفر رحمان به اسلام آباد مورد توافق قرار گرفت، دسترسی تاجیکستان به بنادر کراچی و گوادر در پاکستان است.
در این سفر حدود هشت سند همکاری در حوزه های علمی، اقتصادی و امنیتی به امضا رسید که مهمترین آنهارا میتوان دو عنوان ذیل دانست :
🔺 توافقنامه ترانزیتی بین تاجیکستان و پاکستان؛
🔺 تفاهمنامه بین خدمات گمرک در مورد سازماندهی تبادل الکترونیکی دادهها؛
موضوع درخواست رحمان از شریف برای دسترسی به بنادر پاکستان مدتی است توسط وی مطرح شده اما در ابتدا آنچنان مورد توجه واقع نشده بود اما اکنون با توجه به تعاملات جدید در منطقه، به نظر میرسد طرحی جدی در این مورد در دستور کار است.
از سویی در روزهای اخیر گفتگوهایی میان مقامات ازبکستان و پاکستان و سفر هیئتی از مسئولین گمرک پاکستان به ازبکستان به منظور بررسی و اجرایی کردن تاسیس خط ریلی برای اتصال آسیای مرکزی به پاکستان با ساخت کریدور ریلی «ترانس افغان» صورت گرفت.
بر اساس گزارش های متعدد، انتظار میرود این راهآهن ظرفیت جابجایی تا ۲۰ میلیون تن بار را در سال داشته باشد و پس از بهرهبرداری، زمان سفر کالاهای ترانزیت از ازبکستان به پاکستان را از ۳۵ روز به ۳ تا ۵ روز کاهش میدهد. طول خط راه آهن ۵۷۳ کیلومتر برنامه ریزی شده و مدت زمان ساخت آن تقریباً پنج سال است.
در همین حال تعاملات جاری دیگری که در منطقه در حال اجرا میباشد را مرور میکنیم :
🔸 همکاری های پاکستان با ترکیه در حوزه نظامی مثل توافق خرید ناو جنگی از ترکیه توسط پاکستان و هم افزایی منطقه ای این دو کشور در مسائل امنیتی و اقتصادی.
🔸 وجود گزارشاتی مبنی بر چشم دوختن چین به منطقه آسیای مرکزی از بعد اقتصادی و سرمایه گذاری بر روی کریدور های ترانزیتی مثل «کریدور میانی» و «کریدور ترانس افغان» که مسیر های صادرات کالا و واردات انرژی به چین را تسهیل میکند.
🔸 چشم انداز اقتصادی چین به همکاری با کشورهای خلیج بویژه عربستان سعودی خصوصا بعد از سفر اخیر رئیس جمهور چین به ریاض
🔸 حضور و برنامه ریزی سنگین عربستان سعودی و امارات در آسیای مرکزی با هدف انزوا و حذف نفوذ ایران در این منطقه که شامل سرمایه گذاری بر روی پروژه های راهبردی در این منطقه نیز میگردد.
🔸 توافق امارات با قرقیزستان برای اعطای زمینی به مساحت 300 هزار متر مربع در منطقه اقتصادی کیزاد ابوظبی به منظور گسترش تجارت با آسیای مرکزی
🔸 ابتکارات اردوغان در آسیای مرکزی نظیر «سازمان کشورهای ترک زبان» و «کریدور میانی»
🔸 حمایت و سرمایه گذاری اتحادیه اروپا بر روی پروژه های بزرگ این منطقه و طرح ترکی «کریدور میانی»
🔸 حضور فعالانه آمریکا و تحریک و تطمیع کشورهای آسیای مرکزی برای گسستن اقتصاد سنتی آنها از روسیه
📌در نظر گرفتن این موارد که به طور اختصار به آنها اشاره شد، نشانگر این مطلب است که پروژه بزرگی برای ایجاد یک ساختار ترانزیتی در منطقه با حذف ایران در دستور کار قرار گرفته است که در خط شرق_غرب ، چین را به ترکیه و سپس اروپا متصل میکند و در خط شمال_جنوب ، آسیای مرکزی را به بنادر کراچی و گوادر و آب های آزاد متصل میکند.
🔻بدیهی است که موانعی جدی بر سر اجرایی شدن این خطوط ترانزیتی موجود است اما با در نظر گرفتن انفعال و سستی موجود در داخل کشورمان برای تکمیل خطوط ترانزیتی مهم داخلی (شمال_جنوب از چابهار تا سرخس و شرق_غرب)، اگر وضعیت به همین منوال پیش رود، شاهد کاهش جدی نقش ایران در تجارت جهانی و خنثی سازی جایگاه ژئوپلیتیک کشورمان خواهیم بود.
🔻جنگ در اوکراین وارد دهمین ماه خود شده است، غرب هر چه داشته به اوکراین فرستاده و شاهد نبردی میان #ناتو و روسیه در اوکراین هستیم. بارها از تصمیم درست و حسابشده ایران برای مداخله در این جنگ دفاع کرده و آن را دفاع از آینده در برابر سلطهگری غرب دانستهام.
کمک ایران به روسیه در این جنگ شاید از طرف دیپلماتها انکار شود، اما حقیقت چیز دیگری است.
ایران سالهاست با روسیه همکاری دفاعی دارد و این همکاری قرار نیست به خاطر خوشایند غربیها امروز متوقف شود.
ایران در اوکراین بیش از آنکه به روسیه کمک کند، نبرد چند دههای خود با غرب را ادامه میدهد. ماجرا را باید از این زاویه نگاه کرد. بنابراین ما در جنگ که گوشهای از آن را در تحریم، فشار اقتصادی، آشوبسازی در ایران و... میبینیم این حق اخلاقی را داریم که از خودمان دفاع کنیم.
اینکه چرا باید از روسها بخواهیم موشکها را به سمت مواضع ناتو شلیک نکنند، برایم نامفهوم است. اجازه دهید موشکها شلیک شود تا غربیها معنی و طعم مداخله در ایران را بچشند و بدانند دخالت بیشتر، یعنی موشکهایی با برد بیشتر...
⭕️ استوری ریحانه پارسا
کارشناس تراز شبکهی سعودی اینترنشنال
🔻وقتی میگیم جنبش فواحش از چی حرف میزنیم ...
⭕️ تحلیل جالب توجه یک کاربر عراقی از وقایع اخیر ایران
🔻يکشنبه 20 آذر 1401 یادداشتی در شبکه های اجتماعی عراق منتشر شد که به مطالبات اغتشاشگران در ایران اینگونه میپردازد؛ که خواندنش خالی از لطف نیست :
🔺معترضان هیچ بیانیه ای و یا شعاری مبنی بر بهبود خدمات عمومی از قبیل برق و گاز مطرح نکرده اند؛ زیرا تمام این موارد در کشور با قیمت پایین و با تکنولوژی های بالا فراهم و در دسترس ایرانیهاست. شهرها از نعمت لوله کشی گاز بهره مند هستند و برق هم به ندرت قطع میشود.
🔺در فهرست مطالبات اغتشاشگران، خواسته ای در خصوص آموزش و یا درمان مشاهده نمیشود؛ زیرا انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و درمان انقلاب بپا کرده است آموزش به صورت رایگان برای عموم ملت ایران فراهم است و ایرانی ها 95 درصد از نیازهای دارویی خود را تامین میکنند و بیمارستان های ایران همه ساله از هزاران نفر از بیماران از کشورهای همسایه استقبال میکند.
🔺همچنین درخواستی در خصوص سنگفرش کردن جاده ها، احداث شبکه مترو و قطار و فرودگاه های داخلی دیده نمیشود؛ زیرا شبکه حمل و نقل در ایران از حیث وسعت و نیز از لحاظ زیبایی کم نظیر است علاوه بر آن در این کشور 70 فرودگاه داخلی وجود دارد. همچنین کسی از معترضان خواستار توسعه فضای سبز نیست؛ زیرا بسیاری از شهرهای ایران به گونه ای است که بیننده گمان میکند که وارد یک جنگل سرسبز شده است.
🔺در فهرست مطالبات معترضان حتی درخواستی مبنی بر نوسازی قوانین کار دیده نمیشود زیرا قوانین کار در ایران از بسیاری از نظامهای سرمایه داری جهان پیشرفته تر است و از کارگران حمایت میشود.
🔺تقاضایی از وزارت مسکن از سوی معترضان دیده نشده است؛ زیرا آنچه که ایران در خصوص مسکن به جوانان ارائه میدهد؛ آرزوی صدها میلیون جوان در کشورهای متعدد است.
🔺در فهرست مطالبات ایرانیان درخواستی درخصوص آزادی های فکری و سیاسی مشاهده نشده است مطبوعات ایران آزادانه مینویسند و انتقاد میکنند. همچنین کسی خواهان توسعه و ارتقای صنعت و پژوهش های علمی نیست زیرا ایران در این خصوص معجزه آفریده است. آنچه که در بازار می بینی، اغلب ساخت داخل است، حتی پروژه های عظیم و ایستگاه های استخراج نفت و ذوب فلزات و ساخت خودرو به دست متخصصان ایرانی صورت میگیرد. همه شرکت های بزرگ در ایران ملی هستند و تمام طرح ها و پروژه های خود را با سازوکار ها و ابزارها و نیروهای داخلی به اجرا درمی آورند.
🔺همچنین خواسته ای مربوط به موسیقی و سینما و شعر و نقاشی و ورزش ندیدم؛ زیرا ایران در بسیاری از هنرها در آسیا سرآمد و پیشتاز است.
🔺آنچه که در فهرست مطالبات اغتشاشاگران دیده میشود آن است که این "نظام دیکتاتور اجازه برخی کارها در انظار عمومی را نمیدهد".
شبکه های اجتماعی ایرانی را دنبال کنید تا به صحت سخنانم پی ببرید.
⭕️ وقتی که کمال یاسینی، عضو #گروهک_فرقان تونست در دانشکده الهیات #شهید_مفتح رو ترور کنه و بعد از دستگیری اینجوری لبخند بزنه ، احتمالاً پدر معنوی اونها یعنی #موسوی_خوئینیها بسیار خوشحالتر بود. چون به زعم او یکی از سه گانهی انگلیسی، یعنی «بهشتی، مطهری و مفتح» خنثی شده بود.
⭕️ فرحبخش : نمیخواهم لگد به مرده #میرحسین موسوی بزنم/چه کسی سینمای پس از انقلاب را نابود کرد؟
«حسین فرحبخش» در مراسم رونمایی مستند «برزخیها» ساخته «عارف افشار» در جشنواره سینما حقیقت گفت :
🔸آقایانی که در دهه ۶۰ زمامدار این مملکت بودند و من به آنها #تروریست_تفکر میگویم ، سینمای ایران را از چرخه تولید و فرهنگ خارج کردند که فردین و امسال فردین قسمت کوچک این ماجرا بودند.
🔸یعنی سینما را به جایی بردند که ربطی به سینما نداشت. آقای انوار و بهشتی (مدیر فارابی) و آقای میرحسین موسوی هم در راس این ماجرا بودند.
🔸آقای میرحسین موسوی امروز در حصر است و من نمیخواهم لگد به مرده بزنم. هر چی در این مملکت سخیت و دگمبازی میبینید، مربوط به همان دوران است.
پس از پخش مستند «برزخیها» حسین فرحبخش، تهیهکننده سینما در ادامه گفت :
🔸این بساطی که امروز شما در خیابان میبینید و جوانان در خیابان حضور دارند، این اتفاقات پاتکهای آن دوران است، در دورانی که به جوانان اجازه نمیدادند که لباسهای رنگی بپوشند و این ریل غلط را گذاشتند و هیچکس هم نمیتواند آن را جمع کند، بقیه هم که آمدند متاسفانه همین ریل را دنبال کردند.
🔸کارگردان «زندگی خصوصی» در ادامه اشاره کرد : اگر امثال فردین، وثوقی و بیکایمانوردی حضور داشتند، این آقایان نمیتوانستند این سینمای مزخرف را تحویل ما دهند، شما کل دهه ۶۰ را ببینید ۱۵ فیلم نداریم، یعنی قابل دیدن نیستند.
🔸آن کسانی که به زبالهدان تاریخ سپرده شدند را در مستند «برزخیها» دیدید. آقای بهشتی (رئیس وقت بنیاد فارابی) میگوید : فردین پیش من آمد، دروغ میگوید. جرات رو در رو صحبتکردن هم ندارند. ایشان میگوید ما به فردین گفتیم مدتی کنار بکش. آقای بهشتی مگر قاضی بوده که چنین حکمی صادر کرده است؟ ابوسفیان را پیغمبر بخشید و این فیلم سندی درباره کسانی که هنرمندان قبل از انقلاب را بیکار کردند، نکبتشان در تاریخ ماندگار خواهد شد و ننگ بر آنان خواهد ماند.
⭕️ روزنامه اصلاح طلب آفتاب نوشته چرا به چین بدبین هستیم.
لابد جوابش این است :
🔸چون چین نه تنها سالها ایران را تحریم کرده و حتی اجازهی ورود دارو به ایران را نمیدهد، بلکه از گروههای تروریست مختلف علیه ایران حمایت میکند و آنها را در خاک خود مقیم کرده و مانند اهرم های براندازی ثبات سیاسی از آنها علیه ایران استفاده می کند و آشوب به راه می اندازد.
🔹بماند که چین برجام «تقریبا هیچ» را به ایران تحمیل کرد و حتی بعد از آن به وعدهاش عمل نکرد و زیرش زد.
🔸چین البته متحد استراتژیک صدام در دوران جنگ تحمیلی بود و به این دیکتاتور عراقی برای جنگ علیه ایران مهمات و تسلیحات جنگی میداد.
🔹و از همه مهم تر در ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ این چین بود که دولت قانونی مصدق را با کودتا سرنگون کرد.
🔸چین در حال حاضر در کشورهای اطراف ایران ۲۴۸ پایگاه نظامی و فرودگاه هوایی دارد و ناوهای چینی سرتاسر خلیج فارس را در برگرفته و آبهای ایران را محاصره کرده اند.
🔹چین هم چنین متحد اصلی و استراتژیک اسراییل است و لابی های اسراییلی در چین بارها علیه ایران توطئه، خرابکاری و دستور ترور مقامات را داده.
⭕️ مفسر سیاسی و سیاستمدار آمریکایی اریک لوین :
آذربایجان، سلاح مخفی بالقوه آمریکا
آذربایجان کشور شیعه سکولار که میتواند در صورت لزوم، نقطه شروع حمله به تاسیسات هسته ای ایران باشد.
یکی از راههایی که آمریکا قدرت خود را در خارج از کشور گسترش میدهد، از طریق روابطش با متحدان و شرکای استراتژیک است. اتحاد با ناتو ، اسرائیل، ژاپن، استرالیا، کره جنوبی، تایوان و دیگران بر اساس ارزشهای مشترک دموکراسی و احترام به حقوق بشر است. آنها همچنین برای امنیت ملی ما ضروری هستند.
📌نامزد اصلی چنین رابطه ای آذربایجان است.
آذربایجان در آسیای مرکزی قرار دارد و تنها کشوری در جهان است که با روسیه و ایران همسایه است. پس از خروج فاجعه بار ما از افغانستان، به ویژه تخلیه پایگاه نیروی هوایی بگرام ، آمریکا در آسیای مرکزی کر و کور شده است. این کشور جایی برای نظارت بر فعالیت های تروریستی یا انجام عملیات نظامی و اطلاعاتی ندارد. این باید تغییر کند.
واضح است که حضور قویتر آمریکا در آسیای مرکزی برای امنیت ملی ما حیاتی است. آذربایجان میتواند آن حضور استراتژیک ژئوپلیتیکی را به ما بدهد. خبر خوب این است که رابطه با رئیس جمهور آن، الهام علی اف، برای انتخاب آماده است.
📌آذربایجان ممکن است اکثریت مسلمان شیعه باشد، اما سکولار و طرفدار اسرائیل است. از آنجایی که سکولار است، اسلام سیاسی ( مانند آنچه در همسایه اش ایران اعمال میشود ) به عنوان یک تهدید وجودی میبیند.
این جهان بینی تا حد زیادی توضیح میدهد که چرا دولت یهودی اسرائیل متحد طبیعی آذربایجان است :
🔻باکو در سال 1992 مدت کوتاهی پس از اعلام استقلال آذربایجان از اتحاد جماهیر شوروی با اسرائیل روابط دیپلماتیک برقرار کرد. آذربایجان از آن زمان تاکنون بیش از 1.6 میلیارد دلار سامانه های تسلیحاتی پیشرفته از اورشلیم خریداری کرده است.
علی اف دو هفته پیش به عنوان نشان دادن اهمیت استراتژیک اسرائیل و به عنوان گامی در جهت تحکیم بیشتر روابط با اسرائیل، دستور تأسیس سفارت در تل آویو را امضا کرد. این کشور آسیای مرکزی را به اولین کشور شیعه با اکثریت مسلمان تبدیل میکند که یک نمایندگی دیپلماتیک در کشور یهودی ایجاد میکند.
🔻آذربایجان برخلاف روابط گرم خود با اسرائیل، تهدید قابل توجهی برای ایران است. نزدیک به 20 میلیون "آذری" (اصطلاح ایرانی برای آذربایجانی ها) در ایران زندگی میکنند که بیش از 15 درصد از جمعیت را تشکیل میدهند. بسیاری از آذری ها بیشتر به باکو وفادار هستند تا تهران و آماده همکاری مخفیانه با "میهن مادری" برای تضعیف آیت الله ها هستند. در واقع ، بی دلیل نیست که باور کنیم جمعیت آذری در داخل ایران منبع اطلاعات باورنکردنی اسرائیل در مورد ایران و برنامه هسته ای آن است.
شاید هیچ نمونه ای بهتر از جنگ مرزی اخیر آذربایجان با ارمنستان بر سر منطقه قره باغ کوهستانی از تضاد بین تهران و باکو و روابط نزدیک آذربایجان و اسرائیل وجود نداشته باشد. آذربایجان در برابر ارمنستان مورد حمایت اسرائیل و ترکیه بود.
پیروزی قاطع باکو شکستی برای محور روسیه و ایران و پیروزی متحدان اسرائیلی و ترکیه ای ما بود. علاوه بر این ، باکو بدون خجالت توانست به جهان بگوید بسیاری از سخت افزارهای نظامی مورد استفاده در جنگ را از چه کسانی به دست آورده است : اسرائیل.
🔻آمریکا و آذربایجان دارای منافع مشترک هستند. ما هر دو دشمن ایران هستیم. ما هر دو نگران تروریسم اسلامی رادیکال هستیم که خارج از مکان هایی مانند ایران و افغانستان عمل میکند. ما هر دو اسرائیل را به عنوان یک متحد استراتژیک قوی میدانیم. ما هر دو نگران رفتار بد روسیه در آسیای مرکزی هستیم.
در ازای اجازه به ما برای استفاده از خاک این کشور به عنوان پایگاهی برای نظارت بر روسیه، ایران و فعالیتهای تروریستی در منطقه، میتوانیم پشتیبانی سیاسی و سختافزار نظامی آذربایجان را که برای حرکت در همسایگی بسیار خطرناکش نیاز دارد، تامین کنیم.
در واقع، در صورت لزوم، آذربایجان میتواند نقطه شروع حمله به تاسیسات هسته ای ایران باشد.
زمان آن فرا رسیده است که اعزام هیئت های ریاست جمهوری و کنگره به آذربایجان برای گفتگو در مورد منافع مشترک و ایجاد یک مشارکت استراتژیک آغاز شود.