اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ اعتراض دانش آموزان و اولیا به اقدام عجیب آموزش و پرورش!
اخراج مدیر مدرسه به دلیل مخالفت با سند 2030
رضا محمدی، مدیر سابق مدرسه دهخدا اصلی ترین عامل اخراج خود از این مدرسه را مسائل سیاسی و مخالفتش با اجرای سند 2030 در مدارس دانست و گفت: من هم یکی از منتقدان 2030 بودم و به خاطر برگزاری برنامه های حیات طیبه و مناسبت های مذهبی نیز برخوردها و تذکراتی را دریافت کردم. حتی بارها مدیران آموزش و پرورش به من گفتند که مگر مدرسه حسینیه است که مراسم مذهبی در آن برگزار می کنید.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
گاوبازان حق دارند عصبانی باشند ✍ این افتخار و اعتبار برای جمهوری اسلامی در دنیاست که اجامر و اوباشی
.
📍آیا ایران حریف آمریکا در نبرد نظامی میشود؟
🔹شما یک خانه را در نظر بگیرید اگر دزدگیر و دوربینها را از کار بیندازید و از سد درب ها و پنجره ها بگذرید، دسترسی به محتوای خانه برایتان آسان خواهد بود
🔸از کار انداختن دزدگیر، دوربین ها، ودرب وپنجره های آمریکا برای ایران کارسختی نیست، تمام متحدین، ناوها، پایگاه ها وکشورهایی مانند عربستان، اسرا ئیل، امارات، کشورهای اروپایی و.....در تیررس موشک های ایران است، بانابودی اینها، آمریکا تنها میماند و دسترسی ایران به محتوای این کشور آسان
🔹با توجه به پایگاه موشکی که ایران در کشور دوست و برادر خود یعنی، ونزوئلا طی سالهای اخیر احداث کرده است، به راحتی میتواند قلب آمریکا وکاخ سفید را هدف قرار دهد
🔸چندی پیش مقامات بلند پایه ایران، آمریکا را تهدید کردند که اگر غلطی از این کشور سر بزند، جمهوری اسلامی ایران، کاخ سفید را تبدیل به حسینه کرده و تاسوعا و عاشورا در آنجا برای سرور و سالار شهیدان اقامه عزا خواهیم کرد
🔸سالیان زیادی است که ایران از چهار طرف محاصره شده است، و هیچ کشوری جرات شلیک یک گلوله را به خاک کشور نداشته است، چرا که تمام دشمنان بر قدرت جمهوری اسلامی ایران ومتحدینش کاملا واقف هستند
🔹ترس از تجاوز نظامی اصلا نداشته ونداریم، ترس از غرب پرستان و زالو صفتانی داریم، که تمام مشکلات کنونی کشور را به وجود آورده اند.#ترس از بی عدالتی، از #اختلاس، از #رانت، از #فساد، از#حقوق_نجومی،از #پالس دادن عده ای به غربیان، از #اشرافی_گری از فراموشی فقرا و مستضعفین و...
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 323 ام می خوانید:
💠 فقدان اراده دولت، علت ماندگاری مشکلات اقتصادی
🔸علی رغم 8 اقدام ویژه رهبر انقلاب برای بهبود وضعیت اقتصادی در ۴ ماه گذشته
🔹حجت الاسلام علی خاک رنگین
🔰دستور تشکیل اتاق هماهنگی جنگ اقتصادی با حضور مسئولان 3 قوه
🔸هشتم اردیبهشت، درست ۱۰ روز پیش از آنکه آمریکا از برجام خارج شود و فرمان بازگشت تحریمهای ظالمانه و یکجانبه علیه مردم ایران، توسط رئیس جمهور این کشور صادر شود، مقام معظم رهبری در جلسهای با مسئولان سه قوه، بر ضرورت تشکیل «اتاق جنگ اقتصادی» تأکید کردند.
🔰گفتگو با تولید کنندگان داخلی و حمایت از کارگر و کالای ایرانی
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر روز نهم اردیبهشت ماه 1397 به مدت دو ساعت و نیم از نمایشگاه کالای ایرانی در حسینیه امام خمینی(ره) بازدید کردند. در این بازدید ایشان از ۷۷ غرفه تولیدات ایرانی در بخشهای مختلف از جمله لوازم خانگی، نوشتافزار، پوشاک و منسوجات، مواد غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم آرایشی و بهداشتی، وسایل کودک، لوازم خودرو و وسایل صنعتی و ساختمانی دیدن کردند و از نزدیک در جریان ظرفیتها و توانمندیهای تولیدکنندگان، مسائل و دغدغههای آنان و نیز میزان استقبال مردم از کالاهای ایرانی قرار گرفتند.
🔰دستور به قوه قضائیه برای برخورد با اخلال گران و مفسدان اقتصادی
🔸رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه نقش دستگاه قضا را در مبارزه با مفاسد اقتصادی مهم خواندند و خاطرنشان کردند: در مدیریت مسئلهی اساسی کشور یعنی اقتصاد، قوهی مجریه نقش اول را دارد اما قوای مقننه و قضائیه نیز مؤثر و نقشآفرینند.
🔰تذکر به وزیر اطلاعات درباره مماشات با مفسدان اقتصادی
🔸حجت الاسلام محمود علوی 16 تیرماه در جلسه شورای اداری استان لرستان در سخنانی گفته بود که نباید با متخلفان برخورد قهرآمیز (تند) شود، بلکه باید با توجیه و راهنمایی از انحراف آنها جلوگیری کرد.
🔸در واکنش به این اظهارات خبرگزاریها خبر دادند که برخی شنیدهها حاکی است در پی اظهارات اخیر منتشرشده از سوی علوی وزیر اطلاعات مبنی بر این که نباید با مفسدان اقتصادی با تندی برخورد کرد، رهبر معظم انقلاب به وی هشدار داده اند که این بیانات «به ضرر وزارت اطلاعات» و نیز «به ضرر اقتصاد ملی» است.
🔰پیگیری مشکلات توزیع ارز و سکه از رئیس جمهور
🔸همزمان با سفر رئیس جمهور به دو کشور اروپایی سوئیس و اتریش، رهبر معظم انقلاب طی نامه ای به روحانی از وی خواستند تا در اسرع وقت نسبت به ارسال گزارشی به ایشان درباره مشکلات و تخلفات پیش آمده در توزیع ارز و سکه اقدام کند.
🔸این اقدام رهبر انقلاب درست همزمان با اقدام روحانی در اعتماد به اروپاییها و پیگیری راه حلهای خارجی برای حل مشکلات معنای خاصی در نگاه کارشناسان داشت.
🔰کمک مشاوران سیاست خارجی رهبری به دیپلماسی اقتصادی دولت
🔸سفر آقای علیاکبر ولایتی مشاور امور بین الملل رهبرمعظم انقلاب در تیرماه به روسیه برای انتقال پیامهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور ایران را به رئیس جمهور روسیه در این زمینه باید تحلیل نمود.
🔰فراخوان هیئت دولت برای برگزاری جلسه ویژه اقتصادی
🔸حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز یکشنبه گذشته در نشستی که با دعوت ایشان از رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت برگزار شد، با تأکید بر توانایی کشور برای عبور از مشکلات اقتصادی با برخورداری از روحیهی انقلابی و مجاهدت، کار و تلاش شبانهروزیِ مسئولان و همکاری و همراهی آحاد مردم، شرایط و الزامات استمرار پیشرفت و حرکت پرشتاب به سمت اهداف را بیان کردند.
🔰جمع بندی
🔸آنچه به روشنی مشهود است پیشبینیهای به موقع، نقشهخوانی دقیق از شرارتهای دشمن، ارائه راهکارهای متقن، قابل اجرا و راهگشا از سوی رهبر معظم انقلاب در شرایط سخت موجود در فضای اقتصادی کشور است.
🔸رهبر انقلاب در چارچوب قانون و در راستای نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام و تنظیم روابط قوای سهگانه، زمینه را به بهترین نحو برای فعالیت مسئولین حوزه اقتصادی کشور در قوای مختلف فراهم و نقشه برونرفت از نابسامانی فعلی حاکم بر اقتصاد کشور را آشکارا ترسیم نمودند. این مسئله که چرا و چطور با وجود چنین نقشه روشنی و بستر هموار برای همکاری قوای مختلف، هنوز حرکت قدرتمندی در حل معضل اقتصادی صورت نگرفته را میبایست در علت فقدان اراده اجرایی قانونگزاران، تصمیمگیران و مدیران اجرایی حوزه اقتصادی کشور جستجو کرد.
🔸متن کامل این یادداشت را می توانید در صفحه تحلیل 9دی بخوانید
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
#گنده_لات
👤عمار ملکی پسر محمد ملکی رابط #منافقین و از لیدرهای تیم های شورش و آشوب درمطلبی اذعان داشته که سال ها با لات بازی بر مردم حکومت کردید اما اینبار لات بازی جواب نمیدهد و طرف گنده لات است
منظور ملکی نپذیرفتن ۱۲ شرط آمریکا و لاف در غریبی #پمپئو است
⭕️اقای ملکی آمریکا #گنده_لات نیست کمترین ضربه ی این کشور #شن_های_طبس است که همین به زعم شما #گنده_لات را درهم پیچید .
✍ #علیرضا_پورمسعود
💢 ترامپ خطاب به روحانی: هرگز آمریکا را تهدید نکن
رئیس جمهور آمریکا در پیامی توئیتری خطاب به رئیس جمهور ایران:
🔹دیگر هرگز ایالات متحده را تهدید نکن، شما تاوان آن را خواهید داد بطوریکه در طول تاریخ افراد کمی چنین تاوانی دادهاند. ما دیگر کشوری نخواهیم بود که کلمات جنونآمیزتان درباره خشونت و مرگ را تحمل کنیم. مراقب باش!
پ.ن: یه کفتار وقتی با تمام گروهش به شیرها حمله میکنه ،شیرهای ماده جلوش کم میارن ولی مقاومت میکنند .اما وقتی شیر نر حمله میکنه و گردن رئیس کفتارها رو میشکنه ،همه گله کفتار ها ،فرار میکنند .
تا میتونی زوزه هاتو بکش ترامپ !!
✍ امین
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 323 ام می خوانید:
💠 ضرورت انقلاب در اقتصاد ایران
🔸ریشه مشکلات اقتصادی، مدیران بی اراده و نسخه های غلط است؛ نه تحریمها
🔸دکتر شهریار زرشناس
✳️با پایان جنگ جهانی دوم، استراتژیست های کشورهای سرمایهداری دریافتند که با ادامه روند لیبرالیسم کلاسیک، با اعتراضهای کارگری و انقلابهای مستضعفان روبرو میشوند و ممکن است موجودیت نظام سرمایه داری در خطر افتد. به همین دلیل در برنامههای خود تجدید نظر کرده و سعی کردند بخشی از سود سرمایهداران را کاهش داده و برای تامین نیازهای اقشار فرودست جامعه هزینه کنند.
✳️ مدارس، کودکستانها و دانشگاههای دولتی، خدمات درمانی ارزان یا رایگان، بیمه بیکاری، بازنشستگی و... نتایج این تغییر رویکرد است که در قالب دولت های سوسیال دموکراسی یا دولت های رفاه نمود پیدا می کند. این تغییر رویکرد رژیم های سرمایهداری را موقتا از بحران نجات داد اما از سال 1973 و در پی بحران اقتصادی جدیدی که در نظام سرمایهداری پدیدار شد، نرخ سود روند نزولی پیدا کرد و چون سود موتور محرک سرمایه است، اقتصاد سرمایهداری دچار پژمردگی و رکود شد.
✳️ به دنبال این وضع و برای استمرار مسیر حرکت سرمایه، رویکرد جدیدی به نام نئولیبرالیسم بر اقتصاد نظام جهانی سلطه حاکم شد.
✳️ در ایران، ساخت اقتصادی بعد از انقلاب اسلامی دچار تحول انقلابی نشد. این ساخت اقتصادی در دهه اول انقلاب از 57 تا 68 پابرجا و دست نخورده باقی ماند و از سال 68 به بعد نیز با الگوهای نئولیبرالی بازسازی شد. نسخه نئولیبرالی تمام مولفههای آفتزا و آسیبزای اقتصاد ایران را تشدید کرد و فاصله طبقاتی و فقر و بیکاری را به شدت دامن زد.
✳️ در دهه 1370 طیف نئولیبرالهای بروکرات حاکم در دولت، از خودگردان شدن بیمارستان و دانشگاه و آموزش و پرورش صحبت می کردند.
سیاست های تعدیل حاصل از مدل نئولیبرالی موجب بیکار شدن بسیاری از مردم شد و بخش مولد اقتصاد ما را تضعیف کرد و بخش غیر مولدِ مصرفی و بحرانزای تجاری و خدماتی را تقویت کرد. چرا که در اقتصادهای شبهمدرن در «کشورهای پیرامونی» سود در خدمات و تجارت تعریف می شود و نه در تولید!
✳️ در یک نگاه کلی باید گفت ما یک اقتصاد شبه مدرن نامتوازن بحران زده را از دوره پهلوی تحویل گرفتیم و پس از آن متاسفانه رویکرد انقلابی اجازه نیافت که نگاه و نسخه انقلابی را وارد عرصه اقتصاد کرده و آن را حاکم کند.
✳️ مشکلات اقتصادی از آنجا نشأت گرفته است که دست سرمایه بزرگ برای ورود و ترکتازی در بازار ارز و طلا و مسکن باز است و چند نفر سرمایهدار گردن کلفت برای کسب سود خود در همه این عرصهها نوسان و تورم را رقم می زنند و احتکار می کنند.
✳️ مشکلات اقتصادی ما ساختاری و درونی است و ارتباط زیادی با تحریم ها ندارد. اقتصاد شبه مدرن کنونی ما بیمار است و به لحاظ ساختاری باید دستخوش انقلاب شود.
✳️ به هیچ وجه باور ندارم که از نظر اقتصادی و اجتماعی در شرایط بن بست قرار داریم، ما نیازمند مدیرانی هستیم که انگیزه و اراده برای تغییر وضع موجود داشته باشند و نسخه و الگوی درستی برای تغییر را پیش روی خود قرار دهند.
✳️ مدل های مختلفی برای صنعتی شدن وجود دارد اما آنچه مسلم است که مدل نئولیبرالی کشور ما را نه صنعتی می کند و نه عدالت و رفاه برای جامعه می آورد، بلکه فقط وضع را بدتر می کند.
✳️ بر خلاف آنچه برخی در ایران به غلط می گویند که آلمان و ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم با کنار گذاشتن نیروی نظامی خود صنعتی شدند، اگر اندکی با تاریخ این دو کشور آشنایی داشته باشیم می بینیم که صنعتی شدن آنها نه تنها بعد از جنگ جهانی دوم اتفاق نیفتاده بلکه در دهه 1860 و کاملا بر پایه صنعت نظامی آنها رخ داده است و تنها پس از جنگ جهانی دوم احیا شده است.
✳️ قدرت نظامی ژاپن باعث رشد این کشور شد و در حالی که همیشه مستعمره چین بودند، به آنها کمک کرد تا در سال 1895 میلادی چین را شکست داده و در 1905 نیز روسیه را مغلوب کنند و با تحکیم پایه های استقلال خود به وسیله نیروی نظامی اقتصاد قدرتمندی را ایجاد کنند.
✳️ ژاپن در مسیر پیشرفت اقتصادی خود، هیچگاه از سیاستهای نئولیبرالی پیروی نکرده و دولت همیشه در اقتصاد دخالت کرده و راه را به ورود کالاهای خارجی بسته و تولید و واردات و صادرات را کنترل میکند.
✳️ هیچ کشوری با سیاست های نئولیبرالی نمی تواند صنعتی شود، چرا که صنعتی شدن نیاز به انباشت سرمایه دارد و انباشت سرمایه مبتنی بر سیاست های انقباضی و حفظ سرمایه و جلوگیری از خروج آن و جذب سرمایه خارجی به صورت هدفمند است. ممکن است برخی کشورهای صنعتی بعد از دهه 1970 سیاست های نئولیبرالی اتخاذ کرده باشند اما به هیچ وجه صنعتی شدن آنها حاصل اجرای نسخه های نئولیبرالی نیست.
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
🔰 باورتان این باشد که ما میتوانیم
📍امام خمینی: اگر افکار یک ملتی #وابستگی به قدرت بزرگی داشته باشد، تمام چیزهای آن ملت، وابستگی پیدا میکند. اگر باورتان آمد که ما میتوانیم که صنعتمند و صنعتکار باشیم، اگر باورتان این باشد که #ما_میتوانیم مستقل باشیم و وابسته به غیر نباشیم، خواهید توانست ۳۱فروردین۱۳۶۰
👥 بازخوانی بدون تحریف مواضع امام👇
✅ @EMAM_COM
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
گاوبازان حق دارند عصبانی باشند ✍ این افتخار و اعتبار برای جمهوری اسلامی در دنیاست که اجامر و اوباشی
⭕️ روحانی خوب بازی رو بلده
ازطرفی اقدامات کدخداپسندانه مثل #FATF و بازرسی از دانشگاهها و سند ۲۰۳۰ و... اجرایی کرده،
ازطرفی هم با صحبتهای هیجانی و تند قشر بعضا سادهباور انقلابی رو ارضاء کرده تا زمان بخره!
ترامپ هم بدش نمیاد این وسط قپی درکنه و بازی رو هیجانیتر کنه!
آقای آشنا خودتی
#StopMeddlingInIran
"حسین سجادی"