🔴اهانتهای وقیحانه مسئولی که ۱۳ سال در این مملکت وزیر بوده به ملت ایران؛ مردم شما دشمن ایران هستید آمریکا و اسرائیل خیر!
💬#عیسی_کلانتری : دشمن اصلی ایران، مردم امروز آن هستند/ کشاورزی باید تعطیل شود
💬فکر کردیم آزادی و قدرت کشور در خودکفایی گندم است و راه غلط را پیمودیم و با حمله به مراتع، خاک و مراتع را نابود کردیم
💬سالیانه بیش از ۱۲ تن در هر هکتار فرسایش خاک داریم که ربطی به آمریکا و اسرائیل ندارد، بلکه تقاص سیاستهای غلط ۴ دهه گذشته را میدهیم
💬بدترین امانتدار طی ۷ هزار سال قدمت این مملکت ما بودیم که چیزی برای نسلهای بعد باقی نگذاشتیم
💬دشمن کشور ما مردم امروز ماست/ هنگامی که همه چیز را با پول و اقتصاد تعویض میکنیم، مردم دشمن اصلی کشورمان میشوند و هیچ چیز برای نسلهای آتی باقی نمیماند
#عزل_مسئول_بی_کفایت
#عیسی_کلانتری
#مسئول_ناامید
⭕️همه وزیرا و معاونام و تو دلیام، توی ست ادم خعلی زحمت کشیدند اما "یکی هس/ تو قلبم/ که هر وخ بخوام اون سند میده و دادامو درمییاره" خاطراون یکی جوری برام عزیزه که تا دنیا دنیاس پشتشم. حتی اگه بنا بشه ربیعی رو براش بدم بره.
آه #قاضی_زاده...
+برگی لورفته از خاطرات ریاست جمهوری #روحانی
×🇮🇷مهرسانا🇮🇷×
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔺ایکاش جناب #وزیر_ارتباطات دقیقا بفرمایند دلجوییشان از #کیمیا_علیزاده چه ربطی به وظایف وزارتخانهشا
.
احمدی نژاد بر خلاف لباس رسمی به جای کت شلوار،کاپشن بهاره میپوشید؛وزیر جوان هم با آستین کوتاه و شلوار جین،بدون ارتباط به وزارتخانهاش از ورزشکار دلجویی کرده.
فقط احمدی نژاد پوپولیست بود و وزیر جوان اینجوری نیست؟
مظاهر پوپولیسم تغییر کرده است؟
وزیر جوان، راه احمدی نژاد را طی میکند؟
×کیوان ساعدی×
#فرار_به_جلو_با_انتقاد
🔴علیخانی: دولت فاتحه اصلاحات را میخواند‼️
🔻«قدرت االله علیخانی» از نمایندگان سابق مجلس و فعال سیاسی اصلاح طلب و دلدادگان مرحوم هاشمی در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: من بر این باورم که دولت با این نحو عملکرد خود فاتحه اصلاحات را میخواند
🔻وی در ادامه مصاحبه گفت:
«من معتقدم واقعیتها با اطلاعاتی که به رئیسجمهور میدهند، فاصله دارد. سخنان (رئیس جمهور) با واقعیتهای جامعه و مشکلات عدیده مردم سازگار نیست. انگار رئیسجمهور اطلاعات جای دیگری را بیان کرد چرا که اساساً اطلاعات او با آنچه که در جامعه رخ میدهد، منطبق نبود...وعدههای آقای روحانی از دید مردم در داخل عملیاتی نشده است.
من نمیخواهم بگویم که وزرا افراد بدی هستند نه، اما عدهای از این وزرا به درد شرایط امروز نمیخورند. برخی وزرا فعال، پاسخگو و همراه دولت نیستند. برخی از این وزرا در مجلس به نمایندگان باج میدهند...این وزرا بهدرد کابینه نمیخورند!!»
⭕️ هشدار النجباء عراق به حیدرالعبادی: مگر پاداش نیکی چیزی جز نیکی است که با دشمنان ایران همراهی میکنی؟
👤سید هاشم الموسوی با مخاطب قرار دادن حیدر العبادی از او پرسید:
🔺معلوم نیست چه کسانی به تو مشاوره میدهند! مگر پاداش نیکی چیزی جز نیکی است که با دشمنان ایران همراهی میکنی؟! جواب ملت ایران را که با همه وجود به یاری ما آمد، چه میدهی؟ جواب خانوادههای شهدایشان و عرق جبین رزمندگانشان را چه میدهی؟!
🔺ما نه اکنون و نه هیچ زمان دیگر اجازه نخواهیم داد که عراق به ایالتی از ایالات آمریکا تبدیل و اراده آنان بر ما تحمیل شود.
🔺برخی رسانههای عراقی روز گذشته از قول نخستوزیر عراق اعلام کرده بودند که بغداد علیرغم میل باطنی، ناچار است با تحریمهای ضدایرانی واشنگتن همراهی کند.
⭕️ رزمایش سپاه در بستن تنگه هرمز، فرمانده ارتش آمریکا را مجبور به واکنش کرد
👤ژنرال ووتل: ایران میتواند تنگه هرمز را مینگذاری کرده و در آنجا رادار و سامانههای موشکی مستقر کند
🔸رزمایش دریایی ایران پیامی به آمریکا بود
🔸برای ضمانت آزادی ناوبری در این آبها آمادگی داریم
🔸بخش عمده فعالیتهای ایران در آبهای تنگه هرمز مرتبط با نیروهای قدس سپاه پاسداران و فرمانده آنها سرلشکر «قاسم سلیمانی» هست
🔺هر جا که نشانی از فعالیت ایران میبینید، ردپای قاسم سلیمانی هم مشاهده میشود.
⭕️
1. آمریکا سال ۱۹۴۰، خودش رو به سمت دانشبنیان شدن برد، در حالی که حتی اقتصاد ایران رو صنعتی هم نکردند. پس اگه فکرمیکنید بخاطر فرار شاه و فتح لانه جاسوسی کنگرهی آمریکا با اقتصاد ایران دشمن شد ناشی از بیاطلاعیتون از تاریخه!
2.اقتصاد آمریکا با اقتصاد ایران حتی تو دوران شاه هم تعامل دوستانه ای نداشت و قرار بود که اقتصاد ایران صرفا اقتصادی مصرفی و استثمارشده باشه.مثلاً نظام بودجهریزی ایران رو سامان دادند ولی ساختار اقتصادی ایران که به اصلاحات ارضی و انقلاب سفید شاه منجر شد ...
3.نه تنها با تئوریهای علم اقتصاد در تضاد بود، بلکه حتی با تاریخ خود اقتصادهای غربی هم در تضاد بود.یعنی اون مسیری که برای کشاورزی و صنعتی شدن خودشون رفتند، اجازه ندادند که ایران همون مسیر رو طی کنه!
4.حتی به ما اجازه ندادند از اون انقلابی که آمریکا تو سال ۱۸۸۵ در آموزش و پرورش خودش انجام داد تبعیت کنیم، بلکه دقیقاً برعکس اون رو تو آموزش و پرورش اینجا اجرا کردند! حالا برگردیم به امروز و جمهوری اسلامی ایران ...
5.تا بحال از خودتون سوال کردید که چرا تحریم بین بنگلادش و آمریکا مطرح نیست؟!
چون بین یه کشور قدرتمند و یه کشور ضعیفه، ولی اگه بنگلادش شروع به رشد اقتصادی کنه، اون زمانه که تحریم بعنوان ابزار رقابتی معنا پیدا میکنه.
دقیقا همانند تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران
6.تو شمال اسپانیا ۴۲ درصد مردم بیکارند.نکنه اسپانیا هم حکومت اسلامی داره؟ نه،
مشکلش تو موتور ساختارهای درونزاشه.مشکلش تو بازار کار و آموزش و پرورشه که مردمه خودشون رو بعنوان کارآفرین تربیت نمیکنند.اما آلمان در مقایسه با اسپانیا چون اقتصادش درونزاست، این مشکلات رو نداره!
7.وگرنه آلمان و اسپانیا هر دو با آمریکا دوست هستند و تحریم نشدند.درونزایی تو تمام اقتصادهای موفق دنیا منوط به بهرهمندی از فرصتهای بیرونی و بهکارگیری اونها برای مولد کردن منابع و استعدادهای درونیه.
8.به طور متوسط هر تحریمی که بیش از چهار سال طول بکشه و به هدف خودش نرسه (حال این هدف سقوط نظامی، اقتصادی و سیاسی باشه یا تعطیل کردن صنعت)، تبدیل به فایده برای تحریمشونده میشه؛ یعنی نهتنها به کشوری که اون رو تحریم کردهای ضرر نمیزنه، بلکه باعث رونق و رشد بیشتر اون کشور هم میشه.
9.تو ده بیست سال آینده، ابزار تحریم برای کشورها شدیدتر میشه و این مایه خوشحالیه که کشور ما چند دهه تحریم رو تجربه کرده و دانش فنی نرم مقابله با تحریم رو به پیدا کرده...
10.با این حال ما از خیلی از کشورهای دیگه که تحریم رو تجربه نکردهاند موفقتر خواهیم بود.حالا فرض کنید که مذاکرات ما به نتیجه رسید و به توافق رسیدیم و آمریکایی ها همهی تحریمها رو برداشتند و همهی پولهای ما رو که در این سالها بلوکه کرده بودند پرداخت کردند! بنظرتون چی میشه؟!
11.در این صورت، ما تازه شبیه یونان، مجارستان و لهستان میشیم. مگه یونان مشکل سیاسی داره؟ مگه یونان مشکل مذاکرات هستهای دارد و تحریم بوده که حالا با این همه مشکلات اقتصادی مواجهه ؟؟؟
12.ما نیاز به یک اقتصاد درون زا داریم. اقتصاد درون زا به گفته رهبری یعنی از دل ظرفیتهای کشورو مردم جوشیدن.اقتصاد مقاومتی درون گرا نیست.یعنی محدود به داخل کشور نیست.این اقتصاد با اقتصاد جهانی تعامل داره و با قدرت با اونها روبرو میشه.
13.حالا امروز دولت بجای صحبت با کدخدا و اروپا باید بفکر ساختن یک اقتصاد درون زا باشه.چیزی که هیچوقت نه بفکرش بود و نه تمایلی به انجامش داشت.پس بجای چشم دوختن به کشورهای دیگه باید تلاش کرد تا چرخ اقتصاد مقاومتی درون زا بچرخه تا چرخ زندگی مردم هم بچرخه / تمام
×ژان والژان×