راه سوم به جای عزل روحانی
یا در جا زدن اقتصادی و مدیریتی دولت
✍ طبق ماده ۲۱۳ آییننامه مجلس، چنانچه اکثریت نمایندگان حاضر در جلسه از پاسخ رییسجمهور به سوال قانع نشده باشند و موضوع مورد سوال نقض قانون یا استنکاف از قانون محسوب شود، آن سوال به قوه قضاییه ارسال میشود.
♦️اصل ۸۹ قانون اساسی: اگر یک سوم نمایندگان مجلس، رییس جمهور رادر مدیریت قوه مجریه و اداره امور اجرایی استیضاح کنند، باید ظرف مدت یک ماه در مجلس حاضر و توضیح دهد. در صورتی که دو سوم نمایندگان به عدم کفایت رییس جمهور رأی دادند مراتب جهت اجرای بند ده اصل 110 به اطلاع مقام رهبری میرسد
🔹اصل 110 قانون اساسی:
وظایف و اختیارات رهبر: ... 10 - عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی، یا رای مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی بر اساس اصل89.
♦️تبعات پنج سال سوء مدیریت دولت آشکار شده. روحانی نتوانست اکثریت مجلس را که همواره حامی اش بوده اند، قانع کند. نمایندگان از پنج سوال، فقط در یک مورد قانع شدند. آنها 2 وزیر را استیضاح کرده و در پی استیضاح 2 وزیر دیگرند. روحانی از هدایت، مشورت و حمایت رهبری برای اصلاح مسیر مدد بگیرد
🔹همان قدر که برکناری رئیس جمهور در شرایط فعلی به صلاح نیست، درجا زدن او و دولتش نیز خسارت است. چاره چیست؟ اقدام کم هزینه و پر عایدی، اصرار و پیگیری و مطالبه عمومی و مجلس و رسانه ها برای کنار گذاشتن راهبرد عقیم #نگاه_به_خارج و بازگشت به نسخه عملیاتی #اقتصاد_مقاومتی است.
♦️اقتصاد مقاومتی یعنی کاهش وابستگی به خام فروشی نفت، ناامید شدن از غرب، مهار سیلاب نقدینگی 1600 هزار میلیارد تومانی و هدایت آن از سوداگری و سفته بازی به سمت تولید (مسکن، پتروشیمی و ...)، شفافیت معاملات، تاکید بر درآمد مالیاتی دولت، و پرهزینه کردن سوداگری کاذب، رانت خواری و فساد.
محمد ایمانی
⭕️توییت برخی شخصیت های اصولگرا در مورد #سوال_از_رئیس_جمهور
👤گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان:
🔹این که نمایندگان فقط از یک پاسخ قانع شدند که به حوزه خارجی مرتبط بود یعنی منشأ مشکلات موجود داخلی و مدیریتی است
🔹روحانی وحدت گرایی را جایگزین اقناع کرد تا اوضاع بدتر این که هست نشود اما نمایندگان مسیر خود را گم نکردند
🔹روحانی برای فردای رسانههای اصلاحات فقط یک تیتر غیر مرتبط با سئوالات جور کرد #ترور_من
👤محمد سعید احدیان، مدیر مسئول خراسان:
🔹از اینکه مجلس علی رغم تحریک ها جنجالی نشد خوشحالم از اینکه نمایندگان از عملکرد اقتصادی دولتقانع نشدند هم خوشحالم اما از اینکه روحانی نمی خواهد مسائل را بفهمد متاسفم.
👤فرشاد مهدی پور، فرشاد مهدی پور مدیر مسئول روزنامه صبح نو :
🔹۵ دی ۹۶ که موجی از اعتراضات راه افتاد، ریشهای نداشت این اعتراض؟
جهش قیمت دلار را یادتان نیست؟ تحویلندادن خودروها، تعطیلی کارخانهها، سقوط صندوقهای مالی و... مال چه زمانی است.
🔹ناکارآمدی در حل مشکل زلزلهزدگان کرمانشاه را فراموش کردهاید.
👤 کیوان ابراهیمی، فعال فضای مجازی :
🔹حسن روحانی در دور دوم افاضات: مردم از تحریم نمیترسند. از امریکا نمیترسند. مردم از دعوای داخلی میترسند».
یادش رفته که در دور اول تمام تقصیر بحران اقتصادی را گردنِ تصورِ غلطِ مردم از آینده به دلیل ترس از تحریمها انداخته بود!/رصد
💬 #روحانی بمیره خونه اش تو ولنجک میشه خانه موزه صداقت !
"پیکارجو"
⭕️۶۱درصد واردات در داخل قابل تولید است
🔻در دوسال اخیر واردات اقلام مصرفی صد در صد و واردات اقلام واسطهای ۱۹ درصد افرایش یافته است که در مقابل افزایش ۱۴درصدی واردات اقلام سرمایهای میتوان گفت توسعه ظرفیتهای تولیدی، برنامه محوری دولت نبوده است.
👉 yon.ir/IwK5h
.
♻️ چرا نمایندگان از «رای علنی» استقبال نمی کنند!
🔰 حمید رسایی: امروز در جریان طرح سئوال از رییس جمهور، ۲۲ تن از نمایندگان مطابق آیین نامه داخلی مجلس، درخواست «رای گیری علنی و با برگه» داشتند که با استقبال کلیت مجلس مواجه نشد و رای نیاورد. سئوال بسیاری از مردم این است که چرا نمایندگان آنها از شفافیت استقبال نمی کنند و حاضر نیستند آرای شان علنی شود؟
پیش از این در صفحه توییترم به خاطره تلخی در این باره اشاره کرده بودم. در روز تصويب ۲۰ دقيقه ای طرح مرتبط با برجام، مطابق با همین بند آیین نامه، پیشنهاد رای گیری علنی دادم، اما در کمال ناباوری دوستانی از خودمان گفتند که ما هم مخالف برجام هستیم ولی به خاطر جلب آرای مردمی که به برجام دل خوش کرده اند و انتخابات مجلس هم در پیش است، نمی خواهیم در حوزه انتخابیه متوجه مخالفت ما با برجام شوند! به همین دلیل هم طرح مرتبط با برجام، آرای اکثریت مجلس را به دست آورد و فقط حدود ۹۰ نماینده مخالف داشت. البته حالا که کثافت های برجام علنی شده بیش از ۲۰۰ نماینده آن روز ادعای مخالفت با آن را می کنند!
متاسفانه یکی از مهمترین دلایل عدم استقبال نمایندگان از شفافیت، چشم طمع داشتن آنها به آرای مردم در انتخابات های بعدی است، خصلتی که بر خلاف قسمی است که در ابتدای نمایندگی به قرآن مجید یاد می کنند. خب آن روز به کلاه برجام، پشمی بود و با توجه به دروغ هایی که دولت تحویل مردم داده بود، برجام در افکار عمومی اقبالی داشت و برخی از نمایندگان نمی خواستند این کاسبی را از دست بدهند اما امروز چه؟
امروز که حسن روحانی جایگاهی در افکار عمومی ندارد و نمایندگان مجلس از پاسخ های روحانی در پنج سئوال طرح شده، فقط از پاسخ به یک سئوال قانع شده اند، چرا باید نگران علنی شدن مخالفت خود با دولت باشند؟
دلیل روشن است، چون نمی خواهند هزینه این مخالفت را بپردازند. این نمایندگان نگران بده بستان هایی هستند که با رییس دولت و کابینه وی دارند. این بده بستان ها شامل منافع و درخواست های شخصی تا منافع و درخواست های منطقه ای می شود، نامه ها و درخواست هایی که زیر دست وزرا و در کارتابل های آنها منتظر امضای وزیر است. پس باز هم مخالفت با شفافیت به خاطر چشم طماع فرد نماینده به یک منفعت غیرملی است.
این را نوشتم تا مردم عزیز بداند که درب بر همین پاشنه خواهد چرخید تا روزی که آنها به جای انتخاب کاندیداهای سالم، پاک دست، صریح، شفاف، در روز انتخابات به کسانی رای می دهند که کاسب کارند، هر دو چراغ راهنمای شان کار می کند، از همان ایام تبلیغات از شفافیت فرار می کنند و مواضع دوپهلو دارند تا رای همه را به دست بیاورند. اینها آن روز جانوران کوچکی هستند که وقتی به کرسی قدرت مجلس می رسند، طمع آنها را تبدیل به یک هیولا می کند.
مردم عزیز اگر می خواهید وضع کشور درست شود، شفافیت را از خودتان آغاز کنید و در روز انتخابات، کسانی را انتخاب کنید که در کنار ویژگی های مهم دیگر، عنصر سلامت و شفافیت را در کارنامه و گذشته خود داشته باشند. از یاد نبریم که به تعبیر امام راحل (ره) مجلس است که اساس یک کشور را به صلاح می کشد یا اساس یک کشور را رو به فساد می برد.
حمید رسایی
💌 🎤 #لیام_نیسون #بازیگر محبوب #هالیوود: صدای #اذان زیباترین صدای دنیاست 😘
خدایا شکر.. در کشوری زندگی میکنم که صدای دلنشین اذان از #مناره های #مساجد آن به گوش میرسد.. صدای دعوت به #الله 😊
#ستاره #موسیقی #سلبریتی #ترکیه #مسجد #نماز #صدا #آوا #آرامش #دارو #روحی #زیبا #LiamNeeson
فیلم مصاحبه👇
https://www.youtube.com/watch?v=Qr9BguKbHDE
🔴 داستان ترور!
در جلسه امروز مجلس، حسن روحانی یک ساعت فرصت داشت تا به سوالهای به حق نمایندگان، در خصوص مسائل اقتصادی پاسخ دهد. آقای رئیسجمهور علیرغم فرصت محدود ترجیح داد قسمتی از این زمان را صرف مسائل حاشیهای، موهوم و عجیب کند.
یکی از این مسائل، ادعای عجیب #تهدید_به_ترور بود!
ولی اصل ماجرا چیست؟
25 مرداد، طلاب انقلابی حوزه علمیه قم با هدف همدردی با مشکلات معیشتی مردم، تجمعی در #مدرسه_فیضیه_قم برگزار کردند با شعار #روحانیت_همدرد_مردم
برگزار کنندگان این تجمع با شکوه، با آگاهی و بصیرت نسبت به حساسیت زمان، همه تلاش خود را صرف این کردند تا این مراسم منحصرا برای مطرح کردن منطقی و مستدل دغدغههای روحانیت در خصوص اوضاع اقتصادی کشور باشد.
مراسم با کمال آرامش در روز چهارشنبه با حضور زیادی از طلاب و روحانیون در فیضیه انجام شد.
بلافاصله بعد از مراسم تصویری از این تجمع مخابره شد که طلبهی جوانی پلاکاردی با این مضمون در دست دارد :
"ای آنکه مذاکره شعارت
استخر فرح در انتظارت"
جریان های معاند نظام با بزرگنمایی این عکس، همه تلاش خود را جهت به حاشیه راندن پیام اصلی این جلسه صرف کردند.
جالب این است که پلاکارد مذکور قبل از شروع جلسه و با تذکر مجری برنامه جمعآوری شده بود!
اما اینکه آقای روحانی از کجای این شعر برداشت #تهدید_به_مرگ کرده است، دقیقا مشخص نیست، مگر به حکم ضربالمثل الخائنُ خائف!
تشبّث آقای روحانی به هر نامربوطی برای نجات خود از منجلاب اقتصادی قابل درک است، ولی انشاالله سختی این روزها با شیرینی نابودی تفکر غربگرای حاکم بر مدیریت اجرایی کشور، جبران و کام مردم خواهد شد.
جناب روحانی که پیش از این در نطقهای انتخاباتی چیره دستی خود را در جنگ روانی به نمایش گذاشته بود، این بار نتوانست به هدف خود برسد و علیرغم تلاش برای بهرهگیری از همه شگردهایش، نمایندگان مردم از پاسخ ها قانع نشدند.
⭕️ پلاکارد استخر فرح و آنچه باید از اصلاحطلبان بیاموزیم
🔻یک هفتهای را همه درگیر موضوع پلاکارد یک طلبه و استخر فرح و آنچه تهدید رییسجمهور جا انداخته شد، بودند و هنوز هم هستند. چرا؟ آیا واقعاً موضوع مهم و فراگیری بود؟ این رییسجمهور مگر همانی نیست که جمعی از مردم را صرفاً به دلیل آنکه مخالف فتحالفتوح بودن برجامش بودند، به جهنم حواله داد؟ به جهنم حواله دادن بخشی از ملت خوب بود و به استخر فرح حواله دادن روحانی بد شد؟ این ادبیات در شان طلبهی حزب اللهی نیست، اما حامیان روحانی چرا ناراحتاند که یک نفر با ادبیات خود روحانی با او صحبت کرده است؟!
از طرفی، شعار نوشتهی روی پلاکارد تهدید به قتل کسی نیست؛ نفرین است؛ آرزوی مرگ برای رییسجمهور است. من بیان آرزوی مرگ برای مخالف سیاسی را نمیپسندم، ولی چسباندن برچسب تهدید به آن را ناشی از عملیات روانی و هیاهوی ژورنالیستی حرفهای اصلاحطلبان میدانم.
🔻از این تندرویها زیاد است که البته انعکاس ادبیات خود روحانیست؛ پس چرا این پلاکارد که پس از دقایقی هم جمع شده، ناگاه تا این حد پررنگ میشود؟ جواب آن است که دیده میشود، چون اصلاحطلبان اراده کردهاند که دیده شود؛ و قریب به اتفاق موضوعاتی که جریان اصلاحات اراده میکند که دیده بشوند، دیده میشوند. چرا؟ چون کار هماهنگ رسانهای بلد هستند؛ میتوانند به خوبی یک موج بسازنند و خواستههای خود را روی آن پیش ببرند.
🔻رسانههای اصلاحطلب عکس را همراه با تحلیل خودشان پخش کردند که رییسجمهور توسط یک حزباللهی تهدید به قتل شده است. تصویر پلاکارد مذکور را مکرر منتشر کردند. همهی ظرفیت رسانهایشان را به میدان آوردند و پلاکارد سادهی یک طلبهی سادهتر شد موضوع رسانهها...
🔻نمایندگان مجلسشان مصاحبه کردند و علیه پلاکارد مذکور موضع گرفتند... فعالان سیاسی برایش یادداشت نوشتند... فعالان حقوقی شعار مربوطه را تهدید به قتل دانسته و جرم انگاری کردند... فعالان مجازی فضای شبکههای اجتماعی را دست گرفتند... بیبیسی هم همراهشان شد... یکی میگفت قوه قضاییه باید وارد عمل شود؛ دیگری میگفت شورای عالی امنیت ملی چرا تشکیل جلسه نمیدهد؛ دیگری برائت حوزه را مطالبه میکرد؛ حتی از نوشتهی روی دستهی پلاکارد مذکور هم که نوشتهی خاصی نبود و امر معمول یک تجمع بود که پلاکاردها از قبل آماده شود، کلی رمزگشایی کردند؛ یک تقسیم کار حرفهای و یک عملیات رسانهای و فضاسازی عالی. آنقدر که کمکم طرف مقابل هم با خودش گفت نکند فکر کنند ما با این طلبه موافقیم و برایمان بد بشود! پس محکومیت توسط این طرفیها هم شروع شد. این میانه یکی از مراجع معظم تقلید هم در یک اشتباه فاحش محاسباتی نه تنها آنچه را که تهدید به قتل رییسجمهور نامیده میشد، محکوم کرد، بلکه به سخنران مراسم هم به دلیل انتقاد به حوزه اعتراض کرد، بی آنکه اصلاً مخاطب آن سخنرانی باشد و در اقدامی نادرست پای سپاه را هم وسط کشید تا معرکهی ساختگی که اصلاحطلبان درست کردهاند، شکل واقعیتری به خود بگیرد. این میانه سادگی جریان حزبالله شکل دیگری گرفت و فکر کردند مراجع تقلید موضوع دعوا هستند و به دفاع از سخنران، به مراجع تاختند!
🔻بزرگنمایی اصلاحطلبان از کوچکترین اشتباهات رقبا، تسلیم شدن طرف مقابل برابر موج سازی و اعلام برائت خود، پاسِ گل دادنهای ناشی از اشتباهات محاسباتی، موضوعیت پیدا کردن موضوعی فرعی و فراموشی موضوع اصلی و چهره سازی منفی از مخالفان اصلاحات و دولت؛ این روند و هدف همیشگی این موج سازیهاست.
🔻لذا موجی ساخته شد تا به این اهداف برسد: اولاً تجمع طلاب با موضوع اعتراض به وضعیت اقتصادی، میتوانست نگاه کذایی دوری روحانیت از مردم را ترمیم کند. اصلاحطلبان با بزرگنمایی یک حاشیهی کوچک از تجمع، چنین اتفاقی را در نطفه خفه کردند. دوم هدف بلندمدتی که حداقل از ۲۰ سال پیش پیگیری شده، ساختن یک چهرهی تندرو از جریان ارزشی و مخالفان اصلاحطلبان بود که تا حد زیادی هم در همهی این سالها موفق شدهاند. سوم هم تبدیل دولت از جایگاه مجرم در بهم ریختگی اقتصادی، به مظلومی که تهدید به قتل شده تا بار فشار افکار عمومی را کم کند.
📍حال نگاهی به موضع گیریهایتان در مقابل این موج بیندازید؛ ببینید کجای این موج بودید و آیا تکهای از این پازل اصلاح طلبان را ناخودآگاه تکمیل کردهاید یا خیر.
📍کافی بود ما مقهور این موج سازی نشویم و به جای یک پلاکارد، در مورد کل مراسم و موضوعِ همراهی طلاب با دغدغههای معیشتی مردم بنویسیم. کافی بود ما در برابر موج کذایی آنها، موج واقعی خودمان را و موضوع خودمان را بسازیم و موضوع آنها را هم بایکوت کنیم. معالاسف نه موج سازی بلدیم و نه بایکوت یک موج را؛ و باید هر دو را از اصلاحطلبان یاد بگیریم..
کبری آسوپار
⭕️ تعامل روحانی با مجلس خیلی ضعیف است
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، نایبرئیس فراکسیون مستقلین مجلس:
🔻فراکسیون مستقلین که فراکسیون حامی دولت به شمار میآید، حداقل ۲ ماه است که تلاش میکند، اما نمیتواند از آقای روحانی وقت ملاقات بگیرد!
🔻ما از احمدینژاد خوشمان نمیآمد و نمیآید و به او انتقاد هم داریم، ولی به یاد دارم یک بار قرار بود برای مشکلات منطقه نزد ایشان بروم و کمتر از ۴۸ ساعت توانستم ایشان را ملاقات کنم.
🔻ما در حالی که نمیتوانیم رئیسجمهور را ببینیم و یک ساعت با او صحبت کنیم، چطور میتوانیم از ایشان حمایت کنیم؟!