eitaa logo
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
601 دنبال‌کننده
18.5هزار عکس
10.1هزار ویدیو
522 فایل
‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌معاویه: قوی تر از ذوالفقار علی سراغ داری؟ عمروعاص: آری، جهل مردم ... ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️حضور علی علیزاده در شبکه من و تو و مطالبه او برای موجی از همراهی مردم با این درخواست را به دنبال داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ظریف و روحانی رو باید بفرستیم پیش این خانمه تا دو واحد سیاست خارجی پیشش پاس کنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️رييس سازمان اطلاعات سپاه كيست؟ چرا طائب از وزارت اطلاعات بركنار شد؟ نقش هاشمی در بركناری طائب چه بود؟ کامران غضنفری نویسنده کتاب ممنوع الانتشار راز قطعنامه توضیح میدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بکُشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می‌شود 🔺امام خمینی: با ریختن خون عزیز ما، تایید شد ما. این انقلاب باید زنده بماند، این نهضت باید زنده بماند، و زنده ماندنش به این خونریزیهاست.
⭕️حجت السلام پناهیان: یادمان باشد جریان نفاق هیچ گاه به روی خودش نمی آورد اشتباه کرده و هر بار به جای اقرار به اشتباه با کمال پُررویی ادامه مسیر غلط خود را توجیه میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه مجری برنامه پایش به وزیر بهداشت: حرف زدن بلد نیستی، حرف نزدن هم بلد نیستی؟
⭕️دانش آموزان میانماری هم با محمدطاها ، کودک ۴ ساله‌ای که روز گذشته در به شهادت رسید همدردی کردند. ما برای آنها چه کردیم؟ هیچ اما آنها انسانیت را از خیلی ها بهتر آموختند.
🔴امیر سرتیپ مختاری قهرمان حادثه تروریستی اهواز بود. 🔹کسی که در همان لحظه اول اسلحه به دست گرفت و یکی از تروریست ها را به هلاکت رساند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 حادثه تلخ اهواز، کار بزدلانه‌ای بود 👈 تروریست‌ها دستشان در جیب سعودی و امارات است ⚠️ البته گوشمالی سختی به عوامل بزدل حادثه تلخ اهواز خواهیم داد 🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار مدال‌آوران بازیهای آسیایی جاکارتا: قضیه تلخ اهواز، نشاندهنده این است که ما در این راه که راه افتخار و علم و پیشرفت است، دشمن زیاد داریم. شما باید دائماً این را در یاد داشته باشید. 🔹️ البته کار بزدلانه‌ای بود. معلوم است با مسلسل به عده‌ای که دفاعی ندارند، شلیک شود، به شهادت می‌رسند. این کار شجاعانه نیست. کار شجاعانه را جوان‌های ما کردند. عده‌ای در میدان دفاع مقدس و عده‌ای در میدان علم و در میدان ورزش. 🔸️ کسانی این کار را کردند که هر جا در سوریه و این‌ها گیر می‌کنند آمریکا نجاتشان می‌دهد دستشان هم در جیب سعودی و امارات متحده عربی است. 🔺️ البته گوشمالی داده خواهند شد. آن هم گوشمالی سختی خواهد شد انشاءالله. ۹۷/۷/۲ 💻 @Khamenei_ir
« » ✍ در ۳۱ شهریور۵۹ چه گذشت...؟ 🔻در ۳۱ شهریور ۵۹ ، صدام با ۱۲ لشکر زرهی و پیاده و سه تیپ مستقل و با برخورداری از یگان‌های هوایی به خاک ایران تجاوز کرد. استعداد نیروهای عمل‌کننده صدام حسین در آن زمان حدود ۳۰ هزار افسر نیروی هوایی و حدود ۱۲۰ هزار نیروی نظامی زمینی ماهر بود. 🔹آنان در این روز عمدتا از ارتفاعات شمال غرب خوزستان و محورهای شلمچه، چذابه، کوشک، جفیر، فکه و طلائیه وارد خاک ایران شدند که شامل لشکرهای ۷ ، ۱۱در قالب سپاه یکم و لشکرهای ۱، ۳، ۵، ۹ ، ۱۰و تیپ‌های مستقل ۳۱ ، ۳۳ در قالب سپاه سوم و گارد ویژه ریاست جمهوری بودند. 🔸ارتش عراق همزمان با استفاده از لشکرهای ۲، ۴ و ۸ پیاده و ۶ و ۱۲ زرهی در قالب سپاه دوم با عبور از ارتفاعات استان‌های کرمانشاه و ایلام و با هدف تصرف سرپل ذهاب و گیلان غرب و ارتفاعات حساس این منطقه وارد ایران شدند. در آن زمان استان خوزستان در حالی مورد هجوم هم‌زمان سپاه‌های اول و سوم عراق یعنی حدود ۷۹ هزار نیروی نظامی ورزیده عراق قرار گرفت که تنها لشکر مستقر در خوزستان (لشکر ۹۲ زرهی) با ۲۰ درصد استعداد درمقابل آن قرار داشت و سپاه و بسیج هم که در حال مبارزه با ضدانقلاب در استان‌های شمالی و شمال غربی کشور بودند. 🔸 باید گفت صدام حق داشت براساس محاسبه مادی بگوید من تا یک هفته دیگر کار خوزستان را تمام می‌کنم و میوه آن را در تهران و مذاکرات سیاسی می‌چینم. اما همین ۲۰۰۰ نفر و نیروهایی که از استان‌های دیگر به آنان پیوستند، چنان کار را براین ۷۹ هزار نیرو تنگ کردند که ورود نیروهای نظامی عراق به خرمشهر ۳۴ روز به طول انجامید و البته تنها ۱۹ماه بعد از آن نیز خرمشهر با عملیات بزرگ بیت‌المقدس آزاد گردید و این درحالی بود که دشمن در جریان آزادی خرمشهر به اندازه دو لشکر (۱۹ هزار نفر) اسیر داد 🔹آنچه در حدفاصل سوم آبان ۵۹ - روز اشغال خرمشهر - تا سوم خرداد ۶۱ روز آزادی خرمشهر بر ارتش متجاوز رفت چنان بود که فرماندهان ارشد عراقی نظیر «وفیق السامرایی» آن را «روزهای لعنتی» لقب دادند.