43.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 «مدرک پر زخم»
مستند کوتاه و روایتی جذاب از مدرک تحصیلی کردان تا مدرک تحصیلی روحانی
چرا علی لاریجانی و علی مطهری که در ماجرای مدرک مرحوم کردان نقش آفرینی میکردند، د. برابر این افتضاح ساکتند؟
هفته نامه ۹ دی در سال ۹۶ طی شش شماره با انتشار این تلاش علمی، به ماجرای مدرک تقلبی حسن روحانی پرداخت. انتشار این گزارش شکایت روحانی را به دنبال داشت. حالا اما هیأت منصفه و دادگاه ۹ دی را تبرئه و گزارش او را جرم ندانستند.
حمید رسایی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
@injairanast
⭕️ #جنگ_هراسی
🔸۱۰ ماه قبل که حسن روحانی به ظاهر مواضع انقلابی اتخاذ میکرد، در هفته نامه ۹ دی تحلیلی ارائه شد که خط آینده جریان رسانه ای او مبنی بر القای جنگ را نشان میداد.
اکنون به بهانه پروژه رسانه اي جريان غربگرا براي القاء جنگ طي روزهاي اخير، بخشهايي از آن تحليل را بازخوانی میکنیم :
🔰 پیشبرد گفتمان سازش با «تطمیع»؛ معیشت بهتر نتیجه رابطه با کدخدا
🔸 در شرایط سالهای ابتدایی دهه نود و روزهای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری 92 گفتمان سازش و مذاکره با آمریکا به تدریج گفتمان غالب مردم شد. بزرگترین علت رای آوردن روحانی، غلبه همین گفتمان بر جامعه بود و او نماینده تام این گفتمان در جامعه شناخته می شد.
🔸 این گفتمان در ایام انتخابات 92 با مواضع نامزدهای مختلف بسیاری از جریانات سیاسی (اصولگرا و اصلاح طلب) به عنوان یک گزاره منطقی در بین مردم جای خود را باز کرد و در نهایت نیز به نسخه اصلی همین گفتمان یعنی حسن روحانی رای داده شد.
🔸 اما عنصر پیش برنده این گفتمان در میان مردم در آن ایام «وعده اقتصاد خوب»، «معیشت و رفاه بهتر و بیشتر» و «حل مشکلات اقتصادی» بود؛ یعنی عاملی از جنس «تطمیع».
🔸 این همان عامل پیش برنده برجام بود که تا آخر دولت یازدهم ادامه داشت و حتی پیروزی دوم روحانی در انتخابات 96 را هم همین عامل رقم زد؛ هر چند در سال 96 غلظت این عامل کمتر شده و دوگانه سازی های رسانه ای و جنگ روانی دولت در رقیب هراسی، عامل پررنگ تری در پیروزی نهایی روحانی بود.
🔰 افولِ عامل تطمیع
🔸 اما هر چه از امضای برجام گذشت، پوچ بودن وعده های داده شده و سراب بودن وعده «معیشتِ بهتر در سایه مذاکره با آمریکا» بیش از پیش عیان شد به گونه ای که در دولت دوم روحانی، بارها و بارها صنوف مختلف معترض به وضعیت معیشتی خود به خیابانها آمدند و حتی در دو مقطع، اعتراضات اقتصادی گسترده ای شکل گرفت که منجر به سوء استفاده دشمن بیرونی و داخلی و تبدیل شدن به اغتشاش گردید.
🔸 روی کار آمدن ترامپ و ادبیات تهاجمی و تهدید محور او در قبال ایران و پاره کردن برجام توسط او نیز نا امیدی از رسیدن به اقتصاد بهتر به کمک مذاکره با آمریکا را تشدید کرد. اما ضربه آخر را به عامل «تطمیع» (معیشت بهتر) در فراگیرسازی و مقبول سازی گفتمان «سازش»، افزایش ناگهانی قیمت دلار، سکه و مسکن طی چهارماهه ابتدای سال 97 زد.
🔰 فاز دومِ فراگیرسازی «گفتمان سازش»؛ رونمایی از عامل «ترس» و «تهدید»
🔸 با اعلام رسمی شکست همه وعده های داده شده روحانی به مردم در مورد ثمرات مذاکره با کدخدا، ادامه حیات گفتمان سازش با عامل پیش برنده «تطمیع» و دادن «وعده معیشت بهتر»، عملا غیر ممکن خواهد بود چرا که مردم به چشم خود دیدند که نه تنها معیشتشان بهتر نشد که به مراتب در وضعیت بدتری نیز قرار گرفته اند و حتی خود مروجان این گفتمان اکنون از درستی عدم اعتماد به امریکا سخن می گویند.
🔸 بنابراین جریان سازشگر داخلی برای پیش برد گفتمان سازش، باید رویکرد جدیدی اتخاذ کند. این نکته را نباید فراموش کرد گه آنها همچنان به دنبال برجام های بعدی و مذاکرات موشکی و منطقه ای هستند و هم اکنون در حال عملیاتی کردن این هدف هستند و انگاره پشیمانی واقعی آنها از گفتمان سازش انگاره ای غیر واقعی و ساده اندیشانه است.
🔸 امریکاییها در برجام به اهداف کوتاه مدت خود دست یافتند (برچیدن بساط هسته ای ایران) اما همچنان در پی رسیدن به اهداف میان مدت (برچیدن بساط موشکی و از بین بردن نفوذ راهبردی ایران در منطقه) و بلند مدت خود (براندازی یا استحاله جمهوری اسلامی و تامین امنیت پایدار و دائمی رژیم صهیونیستی) هستند.
🔸 بهترین گزینه برای پیشبرد گفتمان سازش در شرایطی که فردی مانند ترامپ در آمریکا روی کار آمده است، استفاده از عامل «تهدید» یا «ترس» است. هراساندن مردم از وقوع یک جنگ قریب الوقوع کاملا اوضاع را برای پذیرش شروط آمریکا و تسلیم شدن آماده می کند. آن هم با جاانداختن امر غیر واقعی «دیوانه بودن ترامپ» در رسانه ها، وقوع این جنگ کاملا محتمل خواهد بود.
🔸 در فاز دوم فراگیرسازی گفتمان سازش، جریان سازشگر به دنبال هراس افکنی و ترساندن مردم از جنگ است. این همان نکته ای است که رهبر انقلاب در بیانات چهارده خرداد امسال(٩٧) نسبت به آن تذکر دادند. «امروز هم کسانی درصدد این هستند که یک شکل معیوب از برجام را بر کشور تحمیل کنند؛ دولتهای خارجی دنبال این هستند و یک عدّهای در داخل تبلیغ میکنند که اگر این نشود، جنگ خواهد شد؛ نه آقا، این دروغ است، این تبلیغ به نفع دشمن است. (بیانات در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی- 14/ 03/97)»
🔸 در شرایطی که ایشان بارها تاکید کرده اند، جنگ کنونی اقتصادی است، صحبت از جنگ نظامی یک خیانت است. آن هم در شرایطی که سبک زندگی تغییر یافته مردم به شدت آنها را از وقوع جنگ می ترساند.
هفته نامه ۹ دی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ نقش خواص طرفدار حق در تحمیل مذاکره جدید
🔹آیا با آمریکا مذاکره می کنیم؟!
🔰 برای برون رفت از وضعیت فعلی، سه راه پیش روی ماست: #جنگ، #مذاکره، #اقتصاد_مقاومتی و متکی به درون. گزینه اول یعنی جنگ قطعا محقق نمیشود، چون هزینه های سنگین برای آمریکا دارد. در خصوص گزینه دوم یعنی مذاکره هم به دلیل روحیه استکباری آمریکا در موارد مختلف، تجربه ناموفق بلکه پر ضرر داریم. میماند گزینه اقتصاد مقاومتی که مطلوب و مورد حمایت رهبری انقلاب و تا حدودی تجربه شده است.
اما آمریکاییها و جریان واداده داخلی که شش سال کشور را معطل برجام بی حاصل کرده اند، چه میکنند؟ طبعا آمریکاییها اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی در کشور ما را برخلاف منافع خودشان میبینند. جریان نفوذی و واداده داخلی هم به دلیل وابستگی فکری و روحیه رفاه طلبانه، تنبل و اشرافی اش، نه میخواهد و نه میتواند این گزینه را محقق کند.
بنابر این، هم آمریکاییها هم نفوذی ها و وادادگان داخلی، به دنبال مذاکره هستند. آمریکاییها بر تحرکات نظامی شان در منطقه افزوده اند اما نه با هدف جنگ بلکه با هدف زمینه سازی برای عملیات روانی دنباله های داخلی شان تا جمهوری اسلامی را به میز مذاکره و تحمیل برجام های دیگر بکشانند.
رهبر انقلاب به صراحت اعلام کرده اند که جنگ نخواهد شد، مذاکره هم نخواهیم کرد، درحالی که جریان نفوذی و واداده داخلی به دنبال مذاکره است. سئوال این است که در نهایت نسخه رهبر انقلاب اجرایی میشود یا نسخه واداده های داخلی؟ در نهایت پای میز مذاکره مینشینیم؟
پاسخ این است که بستگی به نقش آفرینی #خواص_جبهه_حق دارد. همانهایی که اطراف رهبری هستند، بازوان رهبری شمرده میشوند، حتی شاید برخی از انها در شوراها و نهادها منصوب ایشان هم باشند ولی در بزنگاه ها غائبند یا ساکتند یا درحال محاسبه اند که چگونه مناسبات شان را هم با رهبری حفظ کنند هم با جریانی که در داخل، صراحتا مقابل ایشان صف بسته است.
به نظرم، مشکل ما جبهه منفعل خودی است. همینها صفین را به علی (ع) و صلح با معاویه را به حسن (ع) تحمیل کردند. تحمیل و پذیرش مطالبات جریان باطل، محصول اراده «ولی حق» نیست بلکه محصول «اطرافیان ولی» است. امان از این ولایتمداران ساکت و محاسبه گر که لشکریان جریان باطل، در جبهه خودی اند. همین خواصی که برخی در #صف_اول نمازند!
این واقعیت تاریخی را قبلا در حوادث شیعی و حتی تاریخ انقلاب اسلامی بارها تجربه کرده ایم. رهبر معظم انقلاب با اشاره به این واقعیت در تحقق واقعه عاشورا میفرمایند:
«مسجد کوفه مملو از جمعیتی شد که پشت سر ابن زیاد به نماز عشا ایستاده بودند. چرا چنین شد؟ بنده که نگاه میکنم، میبینم #خواص_طرفدار_حق_مقصرند و بعضیشان در نهایت بدی عمل کردند. مثل چه کسی؟ مثل شریح قاضی.
شریح قاضی که جزو بنیامیّه نبود! کسی بود که میفهمید حق با کیست. میفهمید که اوضاع از چه قرار است. وقتی هانی بن عروه را با سر و روی مجروح به زندان افکندند، سربازان و افراد قبیله او اطراف قصر عبیدالله زیاد را به کنترل خود درآوردند.
ابن زیاد ترسید. آنها میگفتند: شما هانی را کشتهاید. ابن زیاد به شریح قاضی گفت: برو ببین اگر هانی زنده است، به مردمش خبر بده. شریح رفت و دید که هانی بن عروه زنده، اما مجروح است. تا چشم هانی به شریح افتاد، فریاد برآورد: ای مسلمانان! این چه وضعی است؟! پس قوم من چه شدند؟! چرا سراغ من نیامدند؟! چرا نمی آیند مرا از اینجا نجات دهند؟! مگر مردهاند؟!
شریح قاضی میگوید: میخواستم حرفهای هانی را به کسانی که دورِ دارالاماره را گرفته بودند، منعکس کنم. اما افسوس که جاسوس عبیدالله آنجا حضور داشت و #جرأت_نکردم! جرأت نکردم یعنی چه؟ یعنی همین که ما میگوییم «ترجیح دنیا بر دین!» شاید اگر شریح همین یک کار را انجام میداد، تاریخ عوض میشد.
اگر شریح به مردم میگفت که هانی زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیدالله قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیدالله هنوز قدرت نگرفته بود، آنها میریختند و هانی را نجات میدادند. با نجات هانی هم قدرت پیدا میکردند، روحیه مییافتند، دارالاماره را محاصره میکردند، عبیدالله را میگرفتند؛ یا میکشتند و یا میفرستادند میرفت. آنگاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام میشد و دیگر واقعه کربلا اتّفاق نمیافتاد!
اگر واقعه کربلا اتّفاق نمیافتاد؛ یعنی امام حسین علیهالسّلام به حکومت میرسید. حکومت حسینی، اگر شش ماه هم طول میکشید برای تاریخ، برکات زیادی داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4790
حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ «بی قانون حیا کن، دانشگاه و رها کن»
شعار دانشجویان #دانشگاه_تهران علیه تجمع غیرقانونی و ضدحجاب ظهر امروز تعدادی از فعالین موسوم به چپ
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ ظهر امروز تعدادی از فعالین چپگرا و کمونیست، تجمعی باحمایت کانالهای ضدانقلاب در دانشگاه تهران شکل دادند. در این تجمع عدهای علیه برخی احکام دینی و قوانین کشور شعارهایی تند سر دادند.
📍ماجرای دانشگاه تهران
"بعد از تذکرات حراست دانشگاه تهران به دانشجویان در رابطه با حجاب در صحن دانشگاه، دانشجویان چپ گرا دست به اعتراض زدن؛ در فیلم یک طرف دانشجویان چپ گرا طرف دیگر دانشجویان انقلابی در حال شعار دادن هستند کل جمعیت در فیلم معلوم است.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ اینکه در بزنگاه اوج تحریم ها و فشار دشمن برای ایجاد #شکاف_اجتماعی، دولتِ جناب روحانی و وزارت علومِ ایشان، به یکباره سوپر حزب الهی میشود و حراست یک دانشگاه بعد از چندین سال غفلت، ناگهان به یاد #حجاب و بگیر و ببند می افتد بیش از آنکه از سر دلسوزی (و دغدغه دین داشتن) بنظر برسد، از وجود جریانی #آشنا برای #عصبی_سازی و ناراضی تراشی در کشور و احیاناً تغییر دوباره ی زمین بازی از حوزه #اقتصادی به حوزه #اجتماعی (دقیقا به مانند زمان #انتخابات) برای #فرار_از_پاسخگویی و یا #انحرافِ_افکار_عمومی از برخی مسائل پشت پرده حکایت دارد !!
مهدی قاسم زاده
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ تجمع دانشجویی در دانشگاه تهران
📍حامیان قانون حجاب مانع ساختارشکنی شدند.
🔹ساعت ۱۲ ظهر امروز حدود کمتر از ۱۰۰ نفر در مقابل پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران جمع شدند و اقدام به سر دادن شعارهایی در مخالفت با اجرای برخی قوانین و بخشنامهها با محوریت حجاب کردند.
🔹همزمان با برگزاری این تجمع تعداد قابل توجهی از اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران هم با سر دادن شعارهایی همچون« بیحجاب حیا کن دانشگاه را رها کن» و «دانشگاه اسلامی جایگاه قانون شکن نیست» اعتراض خود را به برگزاری تجمعات ساختارشکنانه اعلام کردند.
🔹ماجرا از آنجا شروع شد که سه هفته گذشته ۲هزار نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران با ارسال نامه ای به «نیلی» رییس دانشگاه تهران از وی خواستند به وضعیت زننده حجاب و قانون شکنی در دانشگاه رسیدگی کند که با کم توجهی مسوولین دانشگاه تهران مواجه شد.
🔹این تجمع در حالی برگزار شد که در روزهای اخیر برخی با انتشار فراخوانهای گسترده در فضای مجازی و برخی کانالهای ضد انقلاب دانشجویان دانشگاه تهران را به برگزاری تجمع دعوت میکردند.
🔹حضور چشمگیر دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران که بر اساس فراخوانهای منتشر شده میدانستند امروز قرار است تجمع ساختارشکنانه و علیه اجرای قانون صورت گیرد در محوطه پردیس هنرهای زیبا موجب شد که تجمع کنندگان مخالف اجرای قانون نتوانند صدای خود را به گوش دانشجویان دیگر برسانند.
🔹به همین دلیل با حرکت در محوطه دانشگاه سعی کردند دانشجویان دیگر را با خود همراه کنند و همزمان هم شعارهایی ساختارشکنانه سر میدادند.
🔹برخی از دانشجویان هم می گویند بیشتر تجمع کنندگان از بیرون دانشگاه امدند و تا ساعت ۱۲ حراست کارت های دانشجویان را چک نمی کرد
🔹حرکت تجمع کنندگان در محوطه دانشگاه و سر دادن شعارهای قانون شکنانه ضمن ایجاد التهاب در فضای دانشگاه باعث ایجاد درگیریهای مختصری میان آنها و سایر دانشجویان هم شد که این درگیریها با وساطت و مدیریت دانشجویان دیگر و برخی مسئولان دانشگاه خاتمه یافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ اینجا قهوه خونه نیست ، دانشگاه تهرانه ، امروز ...
🔻 تیپ و پوششها رو نگاه کنید به همه جا میخوره جز دانشگاه و محیط علمی
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ لگدپرانی به یک دختر محجبه در
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ لگدپرانی مدعیان آزادی
🔹اینم لگدپرانی نامردهایی که امروز در دانشگاه تهران، بدنبال احقاق حقوق زنان بودن و شعار آزادی پوشش را سر میدادن؛ یعنی لگدپرانی در دفاع از زنان و آزادی پوشش!!
🔸این جماعت همیشه اهل جفتک زدن بودن، یا جفتک به صندوق آرای مردم در سال۸۸ و شورش علیه جمهوریت و یا لگدزدن به زنان مومنهای که فقط شعار میدادن دانشگاه جای بیحجابی نیست!
🔻مردم امروز درگیر اقتصاد رهاشدهای هستن که این دولت با همین حامیان سیاسیاش بوجود آورده، اما اینها بدنبال مسئلهسازی برای مردم و دانشگاهیان و انحراف از مسائل اصلی هستن. نه درد مردم رو میفهمند و نه مسائل اصلی جامعه رو درک میکنن و حاضرن برای فراموشی مطالبات مردمی، حاشیهسازی و مسئلهسازی کنن.
داود مدرسی یان
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ حواسمان هست ان شاالله
🔅تعدادی از دانشجویان که بر اساس مشاهدات خبرنگاران رسانهها به 200 نفر هم نمیرسیدند (جمع موافقان و مخالفان) امروز درون دانشگاه تهران تجمع کردند و بعد هم هر کسی رفته است سر کار و زندگیاش اما بازهم عنوان سازی، بزرگنمایی رسانه های خارجی، ذوقزدگی برخی در داخل و ...
✳️به این عنوانسازیها توجه کنید:
#استبداد_فقیه
#حجاب_اجباری
#اتحاد
#همبستگی
# فریاد_فروخفته_ ملت
#میجوشیم_میخروشیم
# خروش_دانشجویان
🔅در حالی که دانشجویان به خانههایشان رفتهاند، بمباران اخبار #رسانهنماهای_خارجی ساعتی پس از پایان تجمع نشان از تمایل به ملتهبسازی فضای دانشگاهها دارد.
🔅برخی رسانهها نیز اقدام به انتشار اعلام فراخوان مردم .....در حمایت از دانشجویان دانشگاه تهران برای حضور در خیابانها کردهاند.
🔅عدهای همچون تجمعات دی ماه، با بسط دهی اعتراضات عدهای محدود با استفاده از واژههایی بزرگ همچون فراخوان مردم و... سعی در کشاندن موضوع به سطح خیابانها دارند.
✅هزار برابر #دقیقتر خواهیم بود. اخبار را از #رسانههای_رسمی پیگیری کنیم. مغلوب #جوسازی_کاذب_رسانهای نخواهیم بود.
🌀قطعا یادمان نخواهد رفت رسانههایی ندای حمایت از ایران و ایرانی را سر میدهند و سعی در ایجاد آشوب در جامعه دارند، که چند روز گذشته حتی از شنیدن اخبار مربوط به احتمال وقوع جنگ با ایران شادی میکردند و برای رسیدن به اهداف سیاسیشان حتی حاضرند مردم کشور در مصیبت جنگ درگیر باشند و هزینه پرداخت کنند.
معصومه نصیری
#نه_به_فریب_رسانهای
#هوشیار_هستیم