هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 بازخوانی اسناد ترور ناموفق رهبر انقلاب در تیرماه ۱۳۶۰
🚨 چه کسانی آیتالله خامنهای را ترور کردند؟
🔻بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/memory-content?id=30030
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ جناب #تاجزاده بهتر از هر کسی میداند که در عرف هر قراردادی، در اِزای امتیازی که قرارست بدهید، باید امتیازی هم بگیرید اما بجای پاسخگویی بابت تمام گشایشهای برجامیِ وعده داده شده (اقتصادی)، تضمین دانستنِ امضای کری، وعدهی دور کردن سایهی جنگ و منزوی کردن آمریکا با آن در دنیا و...، سعی دارد هم برای شکست برجام، مقصر تراشی کند و هم با دامن زدن به توهم جنگ، زمینه را برای مذاکرات ذلت بار بعدی (از نوع موشکی و منطقهای) اماده کند!!
#کدخدا_پرستان
#سرطان_اصلاحات
مهدی قاسم زاده
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ زنی که با ۱۶ نفر از مدیران #زنگنه ارتباط گرفته بود.
🔻این زن، #الهام_حسنزاده است. گفته میشود وی همان کسی است که به جرم جاسوسی و ارتباط با ۱۶ مدیر نفتی دستگیر شده است.
📍چندی پیش بلومبرگ راجع به او گفته بود :
الهام حسن زاده، آینده صنعت نفت و گاز ایران است».
این زن با #نفوذ در بدنه وزارت نفت و ارتباط گیریهای شبانه با پرستوبازهای اصلاحاتی، بسیاری از منافع ملی ما را به باد داده است.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ طبق آمار رسمی وزارت راه و شهرسازی، قیمت مسکن در #دولت_روحانی ، فعلا تا خرداد ۹۸ بیش از ۴۸۳ درصد #تورم داشته است.
👈 در این دولت، تا خرداد ۹۸ بیش از ۱۰ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان به قیمت هر متر #مسکن در تهران اضافه شده است .
🔹 ۵ تیر ۹۸ | بر اساس آمار وزارت راه و شهرسازی، "متوسط" قیمت فروش یک مترمربع آپارتمان در شهر تهران در خرداد ۹۸ از ۱۳ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان هم گذشته است .
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ سانسور سریال #گاندو
🔷 #جیسون_رضائیان خبرنگار ۳۸ ساله واشنگتن پست، که از سال ۲۰۱۲ به عنوان #خبرنگار در ایران فعالیت میکرد، زاده #آمریکا که #تابعیت دوگانه ایرانی و آمریکایی دارد. #جیسون_رضاییان در پوشش خبرنگار شروع به فعالیت کرد و به زودی #نفوذ وی در دفتر #رئیس_جمهور، مخصوصا #خواهرزاده_روحانی و نزدیکان برخی مقامات ارشد دولتی توسط اطلاعات #سپاه ردیابی و کشف شد . تیم جیسون در سفرهای استانی آقای #روحانی کاملا فعال بوده و در هواپیمای او نیز حضور داشت؛ رضاییان و تیمش در خصوصی ترین جلسات رئیسجمهور نیز شرکت و اخبار این جلسه را به شبکههای جاسوسی منتقل میکردند. او در گزارشی به آمریکاییها میگوید من به قدری به رئیسجمهور نزدیک شدم که حتی طعم و مارک آدامسی که میجود را شناسایی کردم.‼️
🔷لو رفتن نفوذ رضاییان توسط #اطلاعات سپاه با واکنش عجیب و کم نظیر روحانی مواجه شد . وی در آبان ۹۴ ناراحتی شدید خود را از دستگیری جیسون با این سخنان ابراز کرد: «از قلم شکسته و دهان بسته چه کاری ساخته است؟ نشکنیم قلمها را به بهانههای واهی، نبندیم دهانها را با بهانههای غیراساسی. بگذاریم در این جامعه #آزادی باشد و بگذاریم آزادی مسئولانه باشد...»
🔷رضائیان آنقدر برای آمریکاییها اهمیت داشت که حاضر شدند برای آزادی او یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از پولهای بلوکه شده ایران را آزاد کنند و علاوه بر آن #تحریمهای بانک سپه را نیز لغو کردند. حالا بهتر میتوان دلیل دستپاچگی دولت و فشار برای سانسور این #سریال را فهمید.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ پیامک جالب حسین شریعتمداری درباره تحریم ظریف
🔺️ " ترامپ از یک سو ، برای مذاکره دست گدائی به سوی ایران دراز می کند و در همان حال آقای ظریف را که رئیس تیم مذاکره کننده است ، در لیست تحریم قرار می دهد ! یعنی به زبان دموکراسی آمریکائی می گوید ؛ وقتی با من حرف می زنی دهانت را ببند ! حتما اگر ظریف به او بگوید " با چه آدم احمق بی شعوری طرف شده ایم ؟! در جواب خواهد گفت ؛ خودت با چه آدم احمق بی شعوری طرف شده ای ؟!
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ برگ زرین دیگر از اصلاحات، ولی آذروش نماینده اصلاحطلبان در مجلس ششم و هفتم و مدیر عامل سابق آتیه صبا(صندوق بازنشستگی) ماهانه 53 میلیون تومان دریافتی داشته!
یعنی حقوق یک ماهش، ده میلیون هم بیشتر از دریافتی کل سال پدر بازنشسته منه!
"مهدی خرامان"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 قدرت ايران در منطقه
📍محمد عويس کارشناس مسائل آمریکا :
ایران بازوهایی قوی در منطقه دارد و نمیگذارد آتش به داخل کشورش برسد!
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ ضرورت های احیای معاونت اقتصادی در قوه قضائیه
🔹چندی پیش حضرت حجت الاسلام رئیسی، رئیس محترم قوه قضائیه جلسه ای را با فعالان و صاحب نظران اقتصادی برگزار کرد. ایشان به این حقیر لطف دارند و ضمن دعوت، وقتی را برای صحبت در جلسه اختصاص دادند. آنچه در ادامه می آید، متن اظهارات اینجانب در آن جلسه است که الحمدلله هم مورد استقبال سخنرانان دیگر جلسه و هم مورد استقبال رئیس محترم قوه قضائیه قرار گرفت.
🔸مبارزه با فساد معمولا به مبارزه با «تعرض نامشروع به حقوق»، محدود می شود؛ اما مبارزه با فساد وجه دیگر و بسیار مهمی دارد و آن، مبارزه با «استنکاف از ادای تکلیف» است. قوه قضائیه هم باید با تعرض به حقوق مقابله کند و هم با استنکاف از ادای تکلیف.
🔸در برخورد با مفاسد اقتصادی، قوه قضائیه ابزارهایی در اختیار دارد. سازمان بازرسی کل کشور هست که به مثابه یک چشم محرم، می تواند از هر نقطه ای خواست بازدید و هر مسئله ای را خواست واکاوی کند. محاکم قضائی هستند که به مثابه یک دست قدرتمند، میتوانند با مفسدان برخورد کنند. اما نقص کجا بوده که این چشم و دست، تاکنون آنطور که باید عمل نکرده اند؟ چرا مفاسد اقتصادی اتفاق می افتند، به اموال مردم یا بیت المال تعرض می شود، اما دستگاه قضائی وقتی وارد عمل می شود که خسارت فساد آشکار شده و در بسیاری موارد جبران ناپذیر است؟ چرا قانون و تکالیف مهم اقتصادی دستگاهها بر زمین مانده و اقتصاد کشور از اجرایی نشدن آنها خسارت می بیند؟
🔸من فکر می کنم که این چشم تیزبین و دست قدرتمند که دستگاه قضا دارد، یک مغز اقتصادی ویژه هم نیاز دارد که بر تمامی روندها و معادلات اقتصادی کشور اشراف داشته باشد. وقتی این اشراف حاصل شد و قوه قضائیه به روز و به لحظه در جریان مسائل قرار گرفت، آنگاه است که خواهد توانست هم از فساد پیشگیری کند و هم با آن مبارزه قاطع نماید. دستگاه قضایی اگر اشراف به اقتصاد کشور داشت، خواهد توانست ورود ابتدائی به مسائل داشته باشد و منتظر شکایت کسی نخواهد ماند. در بسیاری از موارد که پرونده ای با عنوان اخلال در نظم اقتصادی گشوده میشود، ورود به پرونده از ناحیه قوه قضائیه نبوده، بلکه یا منتظر شاکی بودهایم، یا اینکه اخلال اتفاق افتاده و بزرگی خسارت، باعث توجه ما به مجرم شده است.
🔸هر عمل مفسدانه، با تعدادی تراکنش بانکی توام است و اگر قوه قضائیه بر تراکنش های بانکی اشراف داشته و موارد مشکوک را مورد بررسی قرار دهد، از بسیاری مفاسد اقتصادی از اختلاس گرفته تا قاچاق و پولشوئی و... می تواند پیشگیری کند. امروز مفسدان با چمدان دزدی نمی کنند، از بستر شبکه بانکی ما استفاده می کنند که قاعدتا باید تحت اشراف ما باشد.
🔸من معتقد بودم FIU (واحد اطلاعات مالی) باید در قوه قضائیه مستقر باشد، اما الان که نیست، اولا در برنامه ششم ایجاد واحد مشابهی در تکالیف قوه قضائیه آمده، ثانیا دسترسی قوه به اطلاعات این واحد و هر اطلاعات اقتصادی دیگری که در حوزه سایر دستگاه ها تولید می شود، مقدور است. برخی موارد اشراف که زمینه مبارزه با مفاسد است، زمینه هدایت نقدینگی به سمت تولید و بازداشتن نقدینگی از فعالیت غیر مولد هست، مانند ماده 169 مکرر قانون مالیات های مستقیم، متاسفانه از سال 1394 روی زمین مانده و اجرایی نشده و قوه می تواند و اختیار دارد که مجری را ملزم به اجرای قانون کند. برخی موارد اشراف نظیر طرح کاداستر هم که ماموریت خود قوه قضائیه است.
🔸لذا پیشنهاد می کنم معاونت اقتصادی قوه با سه ماموریت تخصصی رهگیری، پیشگیری و پیگیری احیا شود. در زمان مرحوم آقای شاهرودی این معاونت وجود داشت که در زمان آقای لاریجانی تعطیل شد. من پیشنهاد می کنم تجارب گذشته مطالعه شده و این معاونت با یک رویکرد به روزتر، احیا شود. رهگیری به این معنا که روندها و معاملات اقتصادی را رهگیری کند، پیشگیری به این معنی که اگر فسادی را در حال وقوع دید، متوقفش کند، و پیگیری به این معنی که هرگاه قانون و تکلیفی را بر زمین مانده دید، اجرایش راپیگیری کند. این یک بحث حقوقی نیست و باید نگاه تخصصی و عملیاتی اقتصادی به آن داشت.
سیدیاسر جبرائیلی
@injairanast
⭕️ روایت مجری تلویزیون از حضور در دفتر کار رئیسی :
🔺ظهر دومین روز تابستان حدودا ساعت ۱۲ و ربع؛ ماشین را با مصیبت در محدوده قوه قضائیه پارک کردم و به سمت ساختمان ریاست قوه راه افتادم.
چند قدمی بیشتر نرفتم که عرق از سر و صورتم روان شد هوا بس ناجوانمردانه گرم بود در راه فکرم درگیر مصاحبه زنده آن شب با جناب رئیسی بود و قرار بود ساعت دوازده و نیم خدمت ایشان برسم تا فضای کلی مباحث را به ایشان بگویم و اگر نکته ای هست بشنوم
لحظه شماری میکردم تا وارد ساختمان شوم تا حداقل سوزش آفتاب را کمتر احساس کنم گرما به حدی بود که فکرم ناخداگاه بسمت باد خنک کولر در دفتر کار اقای رئیسی میرفت
بلاخره رسیدم و بعد از ورود و احوال پرسی گفتگوی ما شروع شد اما خبری از باد خنک نبود! هوای اتاق فقط چند درجه ای خنک تر از بیرون بود. یواشکی نگاهی به دوروبر انداختم دیدم دو عدد اسپیلت بزرگ هست اما خاموش. چند نفر هم از خود قوه قضائیه حاضر بودن که مشخص بود گرمشان است ولی با خاموشی اسپیلت ها در دفتر رئیس عادی برخورد میکردند
نصف حواس من در این جلسه صرف این شد که رئیس یک قوه مهم کشور صرفه جویی در مصرف برق را چنان رعایت میکرد که کمتر شاهد آن بودم دقیقتر که نگاه کردم روشنایی هم در حد ضرورت و با حداکثر صرفه جویی استفاده میشد آن روز صحبتی نکردم اما امروز این را مینویسم تا حداقل سایر کارکنان قوه قضائیه یقین داشته باشند اتاق ریاست قوه از اتاق انها در تابستان گرمتر است و حداکثر هم دیگران بدانند و رعایت کنند
اتاق ابراهیم رئیسی گرمترین اتاق یک مسئول در تابستان بود که من تجربه میکردم.