اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 🎥 نطق نمایشی محمد عزیزی در مجلس در اعتراض به قیمت خ
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ آخرین جلسه علنی مجلس دهم
جلسه اختتامیه مجلس دهم شورای اسلامی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ با حضور نمایندگان برگزار شد. در این جلسه بین نمایندگان مجلس دهم که از راهیابی به مجلس یازدهم باز ماندند کارت ادوار نمایندگی توزیع شد و نمایندگان راه یافته به مجلس یازدهم نیز کارت نمایندگی جدید دریافت کردند.
fna.ir/ex7nbo
#دارالمنافقین
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ خاطرات هاشمی رفسنجانی ۷۶/۴/۲۸ :
"شب دکتر روحانی دبیر شورای امنیت ملی آمد از صحبتهای رهبری در برخورد باسرمایه های باد آورده انتقاد داشت و گفت باعث رکود اقتصادی و نا امنی اقتصادی میشود"
➕ حال میتوان فهمید ما چگونه ما شدیم؟ و چگونه به نقطه فعلی رسیدیم ...
دادگاههای اقتصادی امروز میراث همان بادآورده هاست؛ اگر آن روز شورای عالی امنیت ملی محکم می ایستاد امروز چوب حراج به سرمایه اجتماعی نظام نمی خورد!!
عبدالله گنجی
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ این جوان به تنهایی تا به حال نزدیک ۱.۵ میلیارد دلار!!! ارز دولتی دریافت و قاچاق کرده!
چرا؟!
چطور چنین چیزی ممکن است؟
تاسف بار این است که کسانی این ارز را به این جوان داده اند که همیشه از خزانه خالی و فشار تحریم نالیده اند!!!
دستگاه محترم قضا ! خواهشمندیم جرم سنگین صادرکنندگان دستور اعطای ارز از قلم نیفتد !
#امید_اسدبیگی
#هفت_تپه
#استاندار_خوزستان
#جهانگیری
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دیشب بخش خبری ۲۰:۳۰ فیلمی را از یک پارکینگ دولتی پخش کرد که مملو از خودروهای احتکار شده به قصد گران شدن بود.
این پارکینگ متعلق به سازمان برنامه و بودجه است.
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ نایل فرگوسن، استراتژیست ارشد آمریکایی :
قدرت انقلاب ایران از حجم بالای زاد و ولد در سالهای اولیه است و همین مسأله باعث شده تا غرب به سرعت وارد عمل شود تا این رشد جمعیت که باعث قدرت روز افزون ایران شده بود را کنترل کند!
کتاب «جنگ جهان»
اثر نایل فرگوسن
سرمایه اجتماعی با تمرکز بر خانواده و جمعیت، که نقش مهم و بسزایی در «صلابت قدرت ملی» کشورها دارد از هماکنون تا افق ۱۴۱۴ با چه خطرات جدی روبروست:
نگرانی از کاهش جمعیت و پیری جمعیت کشور، امروز نقل مجالس است
کاهش سن ازدواج، ازدواج آسان، تشویق زادوولد، توانمندسازی فرهنگی ـ اجتماعی و اقتصادی مردان، پیشنهادهایی است که مطرح میشود، اما چالشهای جدیتری در این راه وجود دارد:
الف ـ کاهش جمعیت، یک متغیر مهم دارد: تفرد
پدر و مادری که اسیر ویروس تفرد Individualism شدهاند قطعاً تحمل کودک و فرزند را ندارند
ب ـ وقوع انقلاب جنسی در ایران:
انقلاب جنسی، مانند آنچه در دهه ۱۹۵۰ در آمریکا رخ داد، در حال وقوع است
پایه ایدئولوژیک این انقلاب جنسی، فمینیسم و هدونیسم است
به نوشته آلن بلوم Alan Bloom، پروژه مرکزی فمینیستها، حیازدایی به منظور تحقق انقلاب جنسی است
جنبش فمینیستی ایران نیز در دو دههی اخیر، نقش کلیدی در حیازدایی برای تحقق انقلاب جنسی ایفاء کرد
از اینرو، این جنبش عمیقاً مورد حمایت سرویسهای جاسوسی غرب بوده و هست
اصالت لذت، بخش مکمل حیازدایی در انقلاب جنسی است... ایران امروز، توفان انقلاب جنسی را در نسل زیر ۳۵ سال خود در دوره ۲۵ ساله اخیر از سر گذرانده است
برای مواجهه با انقلاب جنسی نوین در ایران، مدیریت و هدایت آن تا نیل به یک رژیم شرعی ـ عرفی جنسی جدید در افق ۱۴۱۴ ترند اصلی این حوزه است
تبیین رژیم جنسی نوین ایرانی ـ اسلامی، به عنوان یک الگوی کارآمد و مؤثر که گزارههای زیر را در بر داشته باشد، در افق ۱۴۱۴ از ترندهای اساسی تربیتی، فرهنگی و اجتماعی محسوب میشود:
۱- متضمن حقوق جسمی، عاطفی، روانی، ذهنی ـ قلبی و اجتماعی فرد باشد
۲- تفریح و لذت جنسی مشروع را تضمین کند
۳- میان زوجین، مناسبات مطلوب را ایجاد کند (به سکینت منتج شود)
۴- مناسبات جنسی مطلوب زوجین، استحکام خانواده را رقم زند
۵- به اصلاح و تقویت مناسبات اجتماعی و ایجاد جامعه جنسی سالم منجر شود
با توجه به رخوت مدیریت علمی- فرهنگی- تربیتی- هنری و رسانهای کشور، اقدام مناسبی از سوی نهادهای رسمی انجام نمیشود، از این رو، باید در طول برنامه ششم، گفتمانسازی حیا ـ که آغاز شده است ـ با حرکت خودجوش مردمی، شتاب روزافزون بگیرد
پ ـ عصر زنسالاری:
خانواده ایرانی تا سال ۱۳۶۰ مردسالار بود، از ۱۳۶۰ تا ۱۳۹۰ دوره فرزندسالاری شکل گرفت؛ اما این وضعیت به مرور به عصر زنسالاری در خانواده ایرانی تغییر ماهیت میدهد
آمار بالای طلاق، خانههای مجردی و پدیده همباشی از مؤلفههای اصلی زنسالاری است
زنسالاری در ۱۴۱۴ در ایران تعدیل میشود؛ چون نسل آینده دختران، آنچه در جامعه کنونی میبینند، وضعیت زنان ظاهراً مستقل و تنهایی است که دوره پیری تلخی را خواهند گذراند و مایه عبرت نسل بعد میشوند، مانند اتفاقی که اکنون در غرب میافتد
ت ـ رواج شهرنشینی مفرط:
در سال ۱۳۵۷ اکثر جمعیت ایران روستانشین بود، اما در سال ۱۳۹۷ این وضعیت به زیر ۳۰% کاهش مییابد
ترقی شهرها و شیوع پدیده شهرنشینی، بستر شکلگیری گسترده سبک زندگی بورژوایی در جوامع شهری ایران شده است
شیوع سبک زندگی بورژوایی یک نشانه مهم انحطاط و اضمحلال اجتماعی است، تبلور سبک زندگی بورژوایی در حوزه کسبوکار و در حوزه خانوادهی طبقه متوسط شهری ایرانی دیده میشود
سینمای بورژوایی ایران در یک دهه اخیر در بیش از یکصد فیلم، تصویر تمام نمایی از وضعیت خانواده بورژوایی ایران ارائه کرده است که شش مؤلفهی کلی را در بر دارد:
۱- خانواده متلاشی شده یا در آستانه طلاق است
۲- همواره یکی از زوجین در حال ترک وطن و بیتوته در اروپا و آمریکاست
۳- خانواده بدون فرزند یا تک فرزند است
۴- پیرها در خانواده جایی ندارند یا منزوی هستند
۵- چشمان یکی از زوجین ناپاک است و دچار فساد اخلاقی و خیانت است
۶- منابع مالی خانواده حرام و شبههناک است
🔻سینماگر لیبرال و بورژوا به خوبی توانسته است انحطاط این طبقه را در ایران امروز به نمایش بگذارد
ث ـ خشونت شهری:
رواج شهرنشینی به ویژه با مدل بورژوایی، یک پیامد مهم دارد؛ خشونت شهری
خشونت شهری همان گانگستریسم موجود در آمریکاست که در سینمای آن مشهود است و هر هفته در مدارس و دانشگاهها و ورزشگاههای آمریکا، با کشتار و جنایت اجتماعی بروز دارد، در جامعه ایرانی نیز آغاز شده است و در افق ۱۴۰۴ به یک پدیده تبدیل میشود
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ داستان خونبار نهرالبارد
در بامداد چنین روزی یعنی ۲۰ می ۲۰۰۷ تروریستهای فتح الاسلام به یک مرکز ارتش لبنان حمله کرده و تعدادی سرباز و افسر را در خواب ذبح نمودند.
این گروه به فرماندهی شاکر العبسی مدتها در اردوگاه نهرالبارد در شمال لبنان به سازماندهی تقویت خود مشغول بود و به ناگاه در نوامبر ۲۰۰۶ به دفاتر و پایگاه های فتح الانتفاضه حمله و آنها را اشغال کرد و اعلام موجودیت نمود.
این گروه شاخه القاعده بود که البته شاکر العبسی این موضوع را رد می کرد و گروه خود را ضد کفار می خواند.
با افزایش بمب گذاری و اقدامات تروریستی بالاخره با ارتش لبنان درگیر شد. این درگیری ها که سه ماه و نیم به طول انجامید موجب شهادت ۱۶۸ سرباز و افسر ارتش شد و صدها مجروح به جای گذاشت.
در آن روزها حزب الله مخالف درگیر شدن با این گروه فلسطینی بود و سید حسن نصرالله حمله به اردوگاه را خط قرمز عنوان کرد.
اما دولت و ارتش به همراه احزاب مختلف، تصمیم خود را برای مقابله با این تهدید گرفتند. ظاهرا حرکت امل در این درگیری ها به ارتش کمک کرد.
گروه تروریستی فتح الاسلام باعث آواره شدن تقریبا ۴۵ هزار فلسطینی این اردوگاه و تخریب بسیاری از منازل شد.
یکی از شخصیت های فلسطینی که خود از فرماندهان و بزرگان مقاومت بود، مشکل مردم فلسطین را نداشتن رهبری واحد و رهبری دینی مثل امام خمینی معرفی کرد که باعث تشتت و رویکردهای مختلف و گاه متضاد در بین گروه های فلسطینی شده است.
ولی امروزه به لطف خدا و با وجود مستکبرانی مثل ترامپ، اکثر فلسطینی ها حتی سازشکارانی مثل محمود عباس، فهمیده اند تنها راه پیروزی و احقاق حقوق مردم فلسطین، مقاومت است.
ترجمه و تلخیص از مجله ارتش لبنان شماره ۶۳ ژانویه ۲۰۰۸ نوشته سرتیپ ستاد نزار عبدالقادر
لیبانیران
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 ویروسی با قدمت ۷۲ سال
از علائم بیماری #Covid1948 چه میدانید؟
#روز_جهانی_قدس
#روز_قدس
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ نایل فرگوسن، استراتژیست ارشد آمریکایی : قدرت ا
⭕️ سیاست #تحدید_نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم /قسمت اول
🔰جمعیت از مولفههای قدرت هر کشوری محسوب میشود. بسیاری از دولتها با نظر داشتن به اهمیت این موضوع #سیاستهای_جمعیتی خود را براساس حفظ این نقطهقوت تنظیم میکنند. در کشور ما اما سالها این عامل نادیدهانگاری شد و سیاستهای کاهش جمعیت از آغاز دهه 70 بهشکل عجیبی بهسمت #عقیمسازی جمعیت پیش رفت. مقاممعظمرهبری با سیاست تعدیل و تحدید نسل مخالف بودند و چند سال بعد از اجرای این سیاست بارها مخالفت خود را ابراز کردند که با بیتوجهی دولتها مواجه میشد. ایشان یکجا فرمودند: «از سال 71 به این طرف، باید سیاست را تغییر میدادیم؛ #خطا کردیم، تغییر ندادیم.»
🔰در30 اردیبهشت 93 ایشان #سیاستهای_کلی_جمعیت را درجهت #جبران کاهش نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری در سالهای قبل به روسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ فرمودند.
🔺سابقه سیاستهای کاهش جمعیت
🔰بین سال های ۶۵ تا ۶۸، بهناگاه گوشزد کردن #خطر_انفجار جمعیت بر اثر رشد 3.7 تا 6.2درصدی، زمزمه ضرورت کنترل جمعیت و نزدیک شدن نرخ رشد جمعیت به متوسط جهانی را آغاز کرد و خیلیزود با همراهی همه ظرفیت جامعه از دولت و مجلس تا علما و مبلغان به عمل تبدیل شد. سیاست کاهش جمعیت پشت شعار «دو بچه کافی است» خیلیزود نگاهها را به جمعیت عوض کرد؛ بهطوریکه در انتهای سال 1371 میزان باروری به رقم2.1 كاهش پیدا كرد.
🔰قاعدتا پس از رسیدن به این نرخ باید این سیاست متوقف و سیاستهای معتدلتر برقرار میشد. اما تازه در سال 72 بود که سروکله وامهای رنگ و وارنگ #مجامع_جهانی برای اجرای سیاستهای کاهش جمعیت با اسمهای خوشآبورنگ پیدا شد.
🔻وام 150 میلیون دلاری #صندوق_جمعیت_ملل_متحد برای تنظیم خانواده در ایران؛
🔻توافقنامه وام 141 میلیون دلاری بین #بانک_جهانی و وزارت بهداشت کشورمان بهمنظور اجرای یک برنامه مشترک کنترل جمعیت در 16 استان ایران بهمدت 10 سال تحت یک برنامه دقیق و ذیل نظر این نهاد بینالمللی با هدف افزایش استفاده از وسایل پیشگیری و تنوع در روشهای پیشگیری از بارداری براساس شاخصهای برنامه بانک جهانی؛ جالب است که یکی از راهبردهای محوری این بانک در این برنامه رسیدن ایران به #خودکفایی در تولید وسایل پیشگیری بود!
🔻وام 1.8میلیون دلاری #یونیسف به ایران نیز در همین جهت بود.
🔰خوب است درباره صندوق جمعیت سازمان ملل متحد بدانیم که این صندوق با هدف کنترل شاخصهای جمعیتی کشورهای کمتر توسعهیافته در پوشش #بهداشت_باروری و توجه به سلامت مادران تعاریف خود را به جوامع القا میکند. مثلا سن بارداری بانوان را بین 20 تا 35 و با فواصل معین تعریف میکند و کشورهای دریافتکننده وام موظف به اجرای آن هستند و عملا با این تعریف فرصت به دنیا آوردن بیش از دو فرزند وجود ندارد. با اینکه کشورهای #آمریکا، #آلمان، #ژاپن، #فرانسه و #انگلستان تامینکننده مالی و پشتیبان فنی، پزشکی، تجهیزاتی این صندوق را برعهده دارند، این تعاریف در نظام سلامت این کشورها جایی ندارد. صندوق جمعیت سازمان ملل هرسال به هر کشوری که در کاهش جمعیتش بیشترین موفقیت را دارد، جایزه میدهد!
🔰با این تمهیدات کاهش جمعیت در ایران طی سالهای دولت سازندگی و اصلاحات بهقدری سرعت گرفت که تعجب و تعریف و تمجید غربیها را برانگیخت.
🔰نشریه استرالیایی گیزمودو در تمجید سیاستهای دولت #سازندگی و #اصلاحات در کاهش جمعیت میافزاید: «نمیدانیم در آینده چه اتفاقی میافتد، اما ما شواهدی داریم که در یک نسل، کشوری بزرگ و مذهبی مانند ایران قادر شد نرخ رشد جمعیت را پایین بیاورد. برنامه با شعار «یک فرزند خوب است، دو فرزند کافی است» آغاز شد. #وعاظ در مساجد درباره آن سخن گفتند.»
🔺پشت این همه کمکهای جهانی چه سیاستی نهفته است؟
🔰در دهه 70 میلادی، دولت #آمریکا بررسیهایی درباره چشماندازهای جمعیتی در جهان انجام داد و به این نتیجه رسید که هرچه جمعیت کشورهای دیگر در آینده کمتر باشد، به نفع آمریکا خواهد بود؛ یک #استراتژی_بلندمدت برای حفظ برتری.
🔰در اسناد بهجامانده از این بررسیها که بعدها فاش شد، افزایش جمعیت کشورهای درحال توسعه عاملی بود که دسترسی آمریکا به #منابع_معدنی و زیرزمینی آن کشورها را در آینده کاهش میداد یا حتی ناممکن میساخت. آمریکاییها از همان موقع شروع کردند به تبلیغات جهانی برای کاهش جمعیت؛ بهانه هم این بود که در کشورهای #فقیر و #درحالتوسعه، زیادی جمعیت و افزایش آن در آینده یک مشکل بزرگ برای مردم آن کشورها خواهد بود و از نظر معیشت و رفاه یک بحران جدی ایجاد خواهد کرد. بهتدریج دولتمردان و مردم کشورهای فقیر و درحال توسعه متقاعد شدند که کاهش جمعیت یک راهحل ضروری است؛ به همین سادگی.
ادامه ⬇️
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ سیاست #تحدید_نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم /قسمت اول 🔰جمعیت از مولفههای قدرت هر کشوری محسو
⭕️ سیاست #تحدید_نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم /قسمت دوم
🔺به این نکات توجه کنید :
1⃣برژینسکی، استراتژیست آمریکایی به صراحت میگوید: «برای نابودی ایران لازم نیست به تاسیسات هستهای ایران حمله کنید، چراکه #تغییرات_جمعیتی ایران علیه حکومت است و با کمی صبر خود مشکلات را حل میکند.»
2⃣ساموئل هانتینگتون نظریهپرداز غربی درباره جمعیت کشورهای اسلامی میگوید: «یکی از مشکلات ما درمقابل #کشورهای_مسلمان، زادوولد زیاد در این کشورهاست؛ جنبشهای اجتماعی را آنها به وجود میآورند. بنابراین تا چند سال دیگر که ما کشورهای غربی #افت_جمعیتی خواهیم داشت، این برای ما یک تهدید بزرگ است.» این سخنان نشاندهنده هراس فوقالعاده تحلیلگران غربی از جمعیت جوان کشورهای اسلامی و بهویژه ایران است.
3⃣هنری کیسینجر، وزیرخارجه اسبق آمریکا در سال 1978 (پنج سال بعد از دریافت جایزه صلح نوبل) میگوید: «سیاست آمریکا درقبال کشورهای جهان سوم، باید سیاست #جمعیتزدایی باشد.» در زمان وی پروژه مطالعاتی درباره تاثیر روند رشد جمعیت جهانی بر امنیت ملی آمریکا انجام شد.
4⃣شرکتهای صهیونیستی راکفلر و #گیتز که در سالهای اخیر نقش پیشتازی را در تسریع این سیاستها برعهده گرفتهاند، درتلاش هستند در پوشش انجام فعالیتهای خیرخواهانه در پوشش دارو و #واکسیناسیون در روند کاهش رشد جوامع تاثیرات جبرانناپذیری را بگذارند.
5⃣ #راکفلر که یکی از افراد کلیدی در زمینه سیاستهای جهانیسازی و تشکیل «دولت واحد جهانی» است، در کتاب خاطرات خود مینویسد: «برخی میگویند من در سراسر دنیا توطئه کردهام تا ساختار سیاسی دنیا را یکپارچه کنم و بهعبارتی یک «دنیای واحد» بسازم. اگر اتهام من این است، اعتراف میکنم که این اتهام صحت دارد و من به آن افتخار میکنم.»
6⃣ اولین قرارداد پژوهشی بین ارتش آمریکا و دانشگاه هاپکینز در سال 1948 منجر به تاسیس یک رشته دانشگاهی با عنوان (ارتباطات سلامت عمومی) با هدف اجرای یک برنامه مدون برای کنترل و کاهش جمعیت کشورهای کمتر توسعهیافته بهخصوص #کشورهای_اسلامی شد.
7⃣طبق اسناد منتشرشده از سوی #پنتاگون برنامههایی که کلیه آژانسهای سازمان ملل (UN) در سطح جهان در کشورهای دیگر اجرا میکنند، بهعنوان عملیات دفاعی و نظامی ارتش آمریکاست و سازمانها و مراکز مهم بینالمللی و آژانسهای سازمان ملل ازجمله صندوق جمعیت سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی از دکترین #امنیت_ملی_آمریکا تبعیت میکنند، زیرا رشد جمعیت جهان برخلاف امنیت ملی آمریکا تعریف شده است!
🔰رهبر معظم انقلاب مانند دیدبانی تیزبین این دشمنیها را میبینند و فریاد برمیآورند و #خطر را گوشزد میکنند. سالها به مسئولان تذکر میدهند و بعد از مشاهده بیعملی، تذکرات و هشدارها را علنی میکنند. سیاستهای کلی جمعیت را ابلاغ میکنند. اما در عمل اتفاقی نمیافتد.
🔰از طرحی که مجلس درراستای این سیاست آماده کرده بود (طرح جامع «جمعیت و تعالی خانواده») هیچ خبری نیست و به بهانه عدم تامین #بار_مالی در کمیسیونهای مجلس خاک میخورد.
🔰در اقدامات دولت هم کمتر راهکاری برای کاهش #سن_ازدواج و جلوگیری از وقوع #طلاقهای_زودرس در میان زوجهای جوان ارائه میشود و هم کمتر خبری از مشوقهای فرزندآوری وجود دارد. گاهی هم کاملا برخلاف سیاستهای جمعیتی نظام، در طرحهایی مثل اعطای #یارانه_بنزین هم رسما یارانه خانوادههای سهفرزندی را کاهش میدهد.
🔰با تاسف بسیار این دغدغه رهبری هم سال ششم ابلاغ قانونی خود را به پایان رساند و جمعیت ایران با سرعت بهسمت #سالمندی پیش میرود.
🔰درحالحاضر براساس آمار سرشماری سال 95 سهم میانسالان از کل جمعیت به 44.8 درصد رسیده و نمود این واقعیت است که حدود 51درصد از کل جمعیت کشور را میانسالان و سالمندان تشکیل میدهند. ایران با نرخ رشد جمعیت فعلی که حدود 24/1درصد است در سال 1460 جمعیتی 46 میلیون نفری خواهد داشت که بیش از نیمی از آن سالمند است! در سال 1480 هم جمعیت به 31 میلیون خواهد رسید، بازهم با نیمی سالمند. درواقع فقط وقتی بلندمدت و استراتژیک نگاه میکنیم که بحران کاهش جمعیت خودش را نشان میدهد.
🔰باید دولت و مجلس به خود بیایند و از نابودی #سرمایه_انسانی کشور جلوگیری کنند. مجلس فشل دهم که به پایان رسید، توقع داریم #مجلس_جدید طرح جمعیت را از کمیسیونها بیرون بکشد و به قانون تبدیل کند. اما درباره دولت بعید است این دولت بعد از هفت سال بیتوجهی در سال آخر به فکر اجرای آن بیفتد. تنها یک #دولت_جوان_و_مومن است که دغدغه اجرای چنین طرح سرنوشتسازی برای نجات آینده میهن را خواهد داشت. انتخاب یک دولت قوی در #۱۴۰۰ مقدمه نجات ایران خواهد بود.
محمد عبدالهی