⭕️ برخورد من تو من
با متهمانِ #دلار_جهانگیری ؟!
♦️آقای #جهانگیری گفته "با متخلفان ارز ۴۲۰۰ برخورد میکنیم. کار گروهی برای شناسایی افرادی که این ارز را برای واردات دارو و کالای اساسی گرفته اما کالایی وارد نکردهاند، فعال شده و در صورت تأیید، با آنها برخورد جدی خواهد شد".
بعد از سه سال خسارت؟
تازه، خودِ شما اصلِ جنسی آقا اسحاق!
آنها که 18 میلیارد #دلار را ظرف دو ماه بلعیدند، متهمند اما مدیرانی که واگذاری بی حساب و کتاب دلار به نرخ 4200 تومان (موسوم به دلار جهانگیری! ) را تصویب کردند و به اجرا گذاشتند، متهم ترند.
محمد ایمانی
🔻جزئیات نحوه ترور شهید فخریزاده توسط تروریستها
▪️سردار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی :
🔹 ۱۱ پاسدار همراه شهید فخریزاده به عنوان تیم حفاظتی بودند و انفجار نیسان برای از بین بردن مجموعه حفاظت بود.
🔹 تیربار ماهوارهای و آنلاین کنترل میشد و تروریستی در صحنه نبود.
🔹 ۱۳ تیر از تیربار شلیک شد و تیربار با دوربین پیشرفته روی چهره شهید فخریزاده زوم بود و از هوش مصنوعی کمک گرفته بودند.
🔹 این تیربار فقط روی چهره شهید فخریزاده متمرکز بود و همسر شهید با وجود اینکه در فاصله ۲۵ سانتیمتری شهید بود، تیر نخورده است.
🔹 سر تیم حفاظت شهید فخریزاده به دلیل اینکه خود را روی شهید فخریزاده انداخته بود، ۴ تیر خورد و فردی از دشمنان در صحنه نبود تا به محافظان شلیک کند.
🔹 از ۱۳ تیر تیربار، ۴ - ۵ تیر به شهید فخریزاده و یک تیر به کمر شهید برخورد کرد و شهید فخری زاده بر اثر قطع نخاع و خونریزی تا رسیدن به بیمارستان بقیه الله به شهادت میرسند.
علت اعتراض دانشجویان به سفر معاون رئیس جمهور آمریکا در آن سال چه بود؟
نیکسون چهار ماه پس از کودتا علیه مصدق برای دیدار با شاه وارد تهران شده بود، مردم ایران، آمریکا را عامل سرنگونی مصدق و بازگرداندن شاه به قدرت می دانستند، در چهاردهم آذر هم دولت شاهنشاهی علیرغم تمامی رشادت های ملت در واقعه ملی شدن صنعت نفت عادی سازی ارتباط با انگلستان را اعلام کرده بود
همه و همه بر خشم مردم بخصوص دانشجویان افزود
دانشجوی امروزی که می پرسد چرا با آمریکا دشمنی میکنیم؟ باید بداند شروع دشمنی آمریکا علیه ما ریشه در تاریخ دارد آن هم زمانیکه هنوز ده سال مانده بود به شروع نهضت اسلامی امام و درحالیکه معترضین سال ۳۲ گرایش دینی نداشتند
آمریکایی ها به ملی گرایان ایرانی رحم نکردند، ملی گرایانی که به آمریکا خوشبین بوده و رویکرد مثبت داشتند
این مطلب را برای دانشجویان بفرستید
در ایران ما، دو سوم بودجه سالهاست اصلا در صحن بررسی نمیشود
تاریکخانه اصلی همانجاست
ولی تا دلتان بخواهد فصل بررسی بودجه یک سوژه سرکاری از جداول بیرون میکشند و افکار عمومی و رسانهها را میفرستند دنبال نخود سیاه
مثلا رقم بودجه امسال قریب ۲ هزار و ۵۰۰[هزار] میلیارد است
بودجه شرکتهای دولتی هزار و ۵۰۰ میلیارد است که اصلا به صحن نمیآید
عمده ریخت و پاشها، حقوقهای نجومی، پاداشهای عجیب و غریب هیات مدیرهها، مناقصههای دورهمی با دامادها و عروسها و آقازادهها که میشنوید اینجا رقم میخورد
برای همین امسال حرف از ۲۰۰ هزار میلیارد کسری بودجه وسط است
فاجعه عجیبی است
حالا یادتان هست سال گذشته همین فاجعه را که آنطور ناپلئونی با شورای کذایی سران قوا و همکاری مجلس داشتند تصویب میکردند بحث فضای مجازی چه بود؟ بودجه جامعه المصطفی که تهش رقمش دویست ۳۰۰ میلیارد است
«وحید اشتری»
⭕️ و اما قصه پرغصه این دو عکس
هر دو دکترا داشتند، یکی از ایران دیگری از آمریکا،، هر دو زمان جنگ تحمیلی قدم میزدند، یکی با باکری دیگری با جان کری، هر دو در نظام جمهوری اسلامی مسئولیت داشتند، یکی در
مجلس دیگری در دولت، هر دو در برابر امضای برجام واکنش نشان دادند، یکی اشک میریخت دیگری قهقه میزد...
یکی #برجام را خوانده بود دیگری نه
حميد رسایی
⭕️ بعد از #برجام کار دو تن از نمایندگان مجلس به درمانگاه کشید(روحالله حسینیان و علیاصغر زارعی). حسینیان بعد از چالش با علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی که قسم جلاله خورد والله تالله بالله انرژی هستهای ایران متوقف نخواهد شد و زارعی پس از تصویب ۲۰ دقیقهای برجام!
این دو بزرگمرد، آنقدر شرف و غیرت داشتند که نتوانستند تحمل کنند و کارشان به درمانگاه کشید. چون میدانستند برجام چیست و چه بلایی سر مملکت میآورد. در عوض اما مورد اهانت و تهمتِ جبهه غربگرایان واقع شدند تا با تخریب و شایعهسازی آنها را از چشم مردم بیاندازند.
حالا پیکره حزبالله سیاسی، بعد از فوت مرحوم روحالله حسینیان، یک زخم دیگر برداشت و علی اصغر زارعی هم از میان ما رفت. اینها مردانی بودند حقیقتاً چون کوه مقاوم و چون دریا عمیق و چون باران لطیف و چون شیر غران. از هیچ ملامت و تهمت و تخریبی هراس نداشتند. نه با تهدید عقبنشینی میکردند نه با تطمیع فریب میخوردند. کمتر بین سیاسیون، افرادی با این ویژگیها وجود داشته باشد.
در زمان فتنهها، در بزنگاهها، حق را از باطل شناخته و علیه فتنهگران سینه سپر کردهاند. هیچوقت مذبذب و دورو و هزار رنگ نبودهاند. صریح و روشن و شفاف! نگاه نمیکردند که باد به کدام طرف می وزد! نگاه نمیکردند موج از کدام طرف میآید. در گفتن حرف حق اهل مماشات و تسامح و منفعتطلبی نبودند. خدایشان رحمت کند. اهل بصیرت؛ مجاهد و دارای طهارت اقتصادی و سلامت نفس.
رضوان خدا بر آن مردان بزرگ و رحمت خدا بر آنان باد.
داود مدرسیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دکتر علیاصغر زارعی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و مشاور رئیس جمهور در دولت نهم دار فانی را وداع گفت.
🔹این جانباز و رزمنده دوران دفاع مقدس، مسئولیتهایی چون فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک سپاه پاسداران، ریاست دانشکده فنی دانشگاه امام حسین(ع) و جانشینی سازمان پدافند غیرعامل را نیز در کارنامه خود داشت.
🔹اشکهای دکتر زارعی پس از تصویب بیست دقیقهای برجام در مجلس از خاطرات سیاسی ماندگار سالهای اخیر بود.
⭕️ آلسعود مسجد شهید «النمر» را تخریب کرد.
▪️ مأموران رژیم سعودی صبح امروز در شهر "العوامیه" عربستان مسجد امام حسین (ع) را بهطور کامل تخریب کردند. این مسجد همان مکانی است که شهید «النمر» در آن سخنرانی و اقامه نماز میکرد.
▪️ طبق تصمیم دولت سعودی، دهها خانه در خیابان "الثوره" (انقلاب) که مرکز اعتراضات شهر العوامیه بود نیز باید تخریب شوند.
▪️ تخریب اماکن مذهبی شیعیان در سالهای پس از انقلاب ۲۰۱۱ در شرق عربستان بارها تکرار شده و در سال ۲۰۱۷ نیز حسینیه حضرت زهرا (س) تخریب شد.
⭕️ سال ۹۲ به پشت خیمه دشمن رسیدیم، گفتند خزانه خالی است.
میگویند توافق خوب است یا عدم توافق؟ این حرف یعنی چه؟ بعد که این دوگانه را میسازند، میگویند هر توافقی از عدم توافق بهتر است.
میگویند اگر این مدل را در سیاست خارجه دنبال کنیم به جواب میرسد؛ بعد نمیرسد و برد ـ برد محقق نمیشود، میگویند طرف باخت اخلاقی کرد
اوباما وقتی با دولت ما به توافق رسید، علناً گفت که ما در شرایطی بودیم که تحریمهای ما در حال فروپاشی بود امّا با این توافق میتوانیم به اهدافی برسیم که با حرکت نظامی هم نمیتوانستیم برسیم
چرا جهان را به یک قدرت خلاصه میکنند؟ اگر میگویند در عرصه دیپلماسی حرف برای گفتن داریم، بگویند با این دویست کشور چه کردید؟
سعید جلیلی