اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ مرزهای استاندارد جا به جا شد. ♦️استاندار خوزستان که سوء مدیریت او در طول این سالها مورد اعترا
⭕️ نادری، نماینده مردم تهران در مجلس :
خبرها حاکی از آن است که پرونده شریعتی استاندار سابق خوزستان به اتهام اعمال نفوذ در پرونده ابرمتهم ارزی و مالک هفت تپه (اسدبیگی)؛ این هفته در دستگاه قضایی به جریان افتاده.
ایشان در راهروهای دادسرا و پشت درب اتاق بازپرس مشاهده شده است.
📌دولت با ارتقای جایگاه غلامرضا شریعتی به ریاست یک نهاد ملی (سازمان ملی استاندارد) قصد دارد مانع از باز شدن پای او به دستگاه قضائی شود.
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگر دولت عراق همکاری نکند، مقاومت اسلامی به حساب خائنان میرسد.
📌گفتگوی شب گذشته مهندس «نصر الشَمَّری» سخنگوی رسمی جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء با شبکه "المیادین"
⭕️ در مصاحبه سخنگوی نُجَباء با شبکه "دجله" اعلام شد :
◀️ فقط اخراج آمريكا از عراق راه توقف حملات موشكی است.
⏪ الشَمَّری در گفتگویی تلویزیونی تصریح کرد که تنها راه توقف حملات موشکی مقاومت عراق، خروج اشغالگران آمریکایی از این کشور است.
🔶 سخنگوی رسمی مقاومت اسلامی نُجَباء با حضور در برنامه چالشی "نفس عمیق" که از شبکه "دجله" عراق پخش میشود، مواضع جنبش در قبال آخرین تحولات این کشور را تبیین کرد.
🔹 مهندس «نصر الشَمَّری» با اشاره به اینکه حمله هوایی آمریکا به مرزبانان الحشد الشعبی نه در سوریه بلکه داخل خاک عراق صورت پذیرفته، جغرافیای این نقطه مرزی را تشریح کرد و گفت: برای ممانعت از نفوذ داعش نیاز است که این نیروها بهطور مستمر در طول نوار مرزی حضور داشته باشند.
🔶 وی ادعای آمریکاییها مبنی بر همکاری اطلاعاتی ارگانهای عراقی در این حمله را که با تکذیبیه دو وزارتخانه دفاع و کشور همراه شد، غیرصادقانه ارزیابی کرد و افزود: ما بهعنوان یک گروه عراقی، به نهادهای داخلی اعتماد داریم و اجازه نمیدهیم آمریکاییها بین عراقیها تفرقه بیندازند.
🔹 سخنگوی نُجَباء ضمن تقبیح تلاش برخی جریانات سیاسی برای تبرئه اشغالگران، خاطرنشان ساخت: این جریانها حتی وقتی حملات در داخل خاک عراق صورت پذیرفت نیز واکنشی نشان ندادند.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ در مصاحبه سخنگوی نُجَباء با شبکه "دجله" اعلام شد : ◀️ فقط اخراج آمريكا از عراق راه توقف حملات
🔶 الشَمَّری با رد این اتهام که مقاومت علیه اشغالگری، ناشی از تحمیل اراده جمهوری اسلامی ایران است، پرسید: آیا بیش از ۱۸۰ نمایندهای که قانون اخراج نیروهای بیگانه را تصویب کردند، ایرانی بودند؟ آیا میلیونها عراقی که در دو سال اخیر علیه اشغالگران تظاهرات کردند، ایرانی بودند؟ اصلا چه قوانینی به آمریکاییها اجازه حضور در خاک عراق و ایجاد پایگاههای نظامی را داده است؟ عراقیها هیچ نیروی اشغالگری را نمیپذیرند؛ چه آمریکایی و چه ترکیهای.
🔹 وی درباره گفتوگوهای استراتژیک واشنگتن ـ بغداد و زمانبندی خروج نیروهای آمریکایی اظهار داشت: تا این لحظه نه آمریکاییها اعلام کردهاند که حاضر به ترک خاک ما هستند و نه دولت عراق جدول زمانبندی خروج آنان را منتشر کرده است.
🔶 معاون دبیرکل نُجَباء ضمن یادآوری این مطلب که گروههای مقاومت با توجه به درخواستهای مکرر نهادهای حکومتی، مهلتی چندماهه در نظر گرفتند تا گفتوگوها به نتیجه اجرایی برسد، ادامه داد: اما آمریکاییها صراحتا از خروج سر باز زدند و رئیسجمهور سابقشان [ترامپ] گفت که عراق باید هزینه احداث پایگاههای نظامی آمریکا را بدهد!
🔹 مهندس الشَمَّری دولت آمریکا را ناقض هنجارهای بینالمللی که فقط از منطق زور پیروی میکند توصیف کرد و گفت: من به نمایندگی از یک گروه مقاومت عراقی اعلام میکنم که اگر جدول زمانبندی خروج نیروهای آمریکایی مشخص بود، امکان دستیابی به تفاهماتی در این راستا وجود داشت؛ ولی هرگز نمیتوانیم بپذیریم که آنها بهمدت نامشخص در عراق حضور داشته باشند.
🔶 وی با اعلام اینکه جنبش نُجَباء یکی از گروههای تشکیلدهنده "کمیته هماهنگی نیروهای مقاومت عراق" است، تصریح کرد: علیرغم اینکه سفارت آمریکا در بغداد مکانی صرفا دیپلماتیک نیست، بلکه به پایگاهی نظامی تبدیل شده است، کمیته هماهنگی پذیرفت که بهدلیل وجود مناطق مسکونی در مجاورت آن، حملهای تدارک نبیند.
🔹 سخنگوی نُجَباء در پایان، ادعای تنشآفرینی گروههای مقاومت بهوسیله شلیک موشک را رد کرد و خاطرنشان ساخت: آمریکا باید به حضور نامشروع خود پایان دهد، آنگاه دیگر هیچ موشکی شلیک نخواهد شد؛ همانگونه که بعد از خروج اشغالگران در سال ۲۰۱۱ هیچ موشکی شلیک نشد.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ هفت بطن برجام؛ مُکاشفه پشت مُکاشفه! ♦️اولش فکر کردیم، برجام طبق ارزیابی طایفه اعتدال و اصلاحا
⭕️ کلاه گشادی که مذاکره کنندگان بر سر دولت گذاشتند.
📌چرا دولت مجبور به پذیرش گروسی و توافق با آژانس شد؟
🔹️ اگر برجام تنها شامل دو طرف ایران و 5+1 بود در صورت بروز اختلاف هر یک از طرفین باید با مذاکره با یکدیگر اختلافات خود را حل و فصل میکردند اما به علت حضور آژانس و قرار دادن آن به عنوان ناظر بر تعهدات ایران، توافق دوجانبه تبدیل به یک توافق بینالمللی شد. چنانکه آژانس به عنوان ناظر بر تعهدات ایران مشخص شد تا از این طریق اجرای اقدامات ایران را راستیآزمایی نماید. از همین رو در صورت ایجاد اختلاف ایران علاوه بر کشورهای 5+1 باید پاسخگوی اجرا یا عدم اجرای تعهدات خود به آژانس بینالمللی انرژی اتمی به عنوان یک نهاد بینالمللی و 35 عضو شورای حکام باشد.
🔹️ این ضعف زمانی تکمیل شد که هنگام تعیین ناظر برای بررسی تعهدات طرفین در برجام، هیچ ناظری برای نظارت بر تعهدات طرفهای غربی تعیین نشد. در نتیجه اگر ایران بخواهد اقدامی انجام دهد باید پاسخگوی اقدامات خود به آژانس باشد اما طرفهای غربی و آمریکا به راحتی تعهدات خود را اجرا نمیکنند و به هیچ نهادی پاسخگو نیستند.
⭕️ سازمان هوایی وزارت دفاع در کاری بزرگ و سترگ و البته بسیار مهم و راهبردی، چند فروند انوع و اقسام هواگردهای موجود در نیروی هوایی ارتش را به صورت کامل بازآمد و تحویل این نیرو داد. این رویدادی مهم است، در این دو تصویر، دو پرنده بسیار مهم، استراتژیک و گلوگاهی را میبینید، یکی بوئینگ 747 و دیگری سی130 که هر دو نیم قرن از عمرشان میگذرد، ولی با رسیدگی مناسب و بهسازی و نوسازی قطعات همچنان در خدمت هستند.
سازمان هوایی وزارت دفاع در چهار سال گذشته با تکمیل بخش ماشینکاری و قطعه سازی خود و نیز خریداری ماشینها و دستگاههای ابزار دقیق توفیق بسیاری در ساخت قطعات راهبردی این پرندهها داشته است.
امروز در این کارخانه ها قطعاتی که مورد نیاز است خیلی زود ساخته میشوند و همین امر باعث شده تا اورهال یک پرنده مانند اف4 به کمتر از چند هفته کاهش زمان بدهد. البته نباید از تجربه خوب و گرانبهای متخصصان وزارت دفاع هم غافل شد. بازگشت این پرندههای راهبردی به سازمان رزم نیروی هوایی، کمتر از خرید آنها نیست...
K.j
⭕️ در مورد این گربههای زیبای ایرانی هم گفته میشود نه تنها اورهال یا بازآمد شدهاند، بلکه به صورت قابل توجهی هم ارتقا داده شدهاند. مثلا این اف14 دیگر F14A نیست، بلکه بسیار با مدل اولیهای که ایران در اختیار داشته متفاوت است. آنگونه که گفته میشود علاوه بر سامانه اویونیک آن که تغییراتی داشته، سامانه های جدید ناوبری و هدفگیری هم روی این جنگنده نصب شده است. کما اینکه در مدلهای جدید برای شلیک موشک های جدیدی که در داخل کشور ساخته شده نیز در حوزه راداری روی آنها تغییراتی ایجاد شده است. در مجموع استانداردی که وزارت دفاع و نیروی هوایی در بازآمد جنگنده ها به کار میبرند هر چند به شکل بسیار زیادی به هم نزدیک است، اما تفاوتهای جزئی هم دارد. اما همه باید بدانند که این گربه، بسیار قدرتمندتر شده، هم دید بیشتری دارد و هم بیشتر میشنود.
K.j