برای جلوگیری از انتخاب نخست وزیر؛
📣 پروژه تفرقه عراق وارد فاز میدانی شد| ورود معترضان به الخضراء
🔴 به گزارش الجزیره شماری از معترضان عراقی وارد منطقه الخضراء محل استقرار نهادهای دولتی و مقرهای دیپلماتیک در بغداد شدند.
➕این معترضان که گفته میشود به نامزدی محمد شیاع السودانی اعتراض دارند بدون هیچگونه مقاومت نیروهای امنیتی وارد این منطقه حفاظت شده، شده اند.
➕گفته میشوند معترضان به دنبال اعتصاب در مقابل ساختمان پارلمان عراق هستند.
➕این درحالی است که پس از اجماع گروه های سیاسی شیعه بر نخست وزیر پیشنهادی گزارشهایی مبنی بر آمادگی برخی طرفها بر اعتراضات خیابانی برای مقابله با تشکیل دولت خبر داده بودند.
👈🏻پس از اعتراضات در اکتبر 2019 که به واسطه برخی دسیسههای خارجی و داخلی به موجی از اغتشاشات و کنار رفتن عادل عبدالمهدی تبدیل شد، به نظر میرسد بار دیگر برخی جریانها نمیخواهند اجازه انتخاب یک نخست وزیر با گرایشهای غیرآمریکایی را بدهند.
از چند ساعت پیش منطقه سبز بغداد شاهد حضور طرفداران و حامیان مقتدا صدر است که با حمایت ویژه مصطفی الکاظمی از دیوارهای حمایتی این منطقه گذشته و پس از عقب نشینی نیروهای ارتش و امنیتی از محدوده تعیین شده، حالا آنها به مقابل دبیرخانه پارلمان عراق رسیدند. منابع عراقی میگویند هدف الکاظمی از این اقدام باز کردن مسیر حامیان مقتدا صدر برای برپا کردن خیمههای اعتراضی خود در مقابل ساختمان پارلمان است. پس از صدر، بزرگترین بازنده معرفی نامزد نخست وزیری جدید عراق شخص مصطفی الکاظمی قاتل است و او میخواهد با استفاده از پتانسیل و ظرفیت حامیان ابله مقتدا صدر اوضاع را ناآرام کرده تا همچنان در مسند نخست وزیری بماند.
همانگونه که در جریان هستید قرار است روز پنجشنبه پارلمان تشکیل جلسه داده و در مورد نخست وزیری السودانی رای گیری کند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همانگونه مشاهده میکنید با وجود تعداد بسیار اندک کسانی که دست به اعتراض در مقابل منطقه سبز زدند. با کمک، همراهی و حمایت عناصر امنیتی محافظ منطقه و همچنین پارلمان عراق خیلی ساده از این سد عبور کرده و خود را به پارلمان رسانده و حالا در داخل ساختمان مجلس نمایندگان برای خودشان جا خوش کردهاند.
⭕️ کار غربیها واقعا عمق پفیوزی و از خود متشکر بودن را نشان میدهد! خداوکیلی یا مردم دنیا اشتباه میکنند یا اینها خیلی به خود مطمئن هستند! از یک طرف تصویب میکنند که خرید نفت روسیه را صفر کرده و تا سال دیگر هم گاز ار روسیه نخرند و به سراغ منابع جدید بروند و هزاران تحریم علیه روسیه تحمیل میکنند و هر چه سلاح و مهمات دارند به اوکراینیها میدهند تا با روسها بجنگند، بعد داد و بیدا راه میاندازند که روسیه دارد از سلاح گازی علیه مردم اروپا و اذیت کردن همسایگانش استفاده میکند!!
آخر هر چه فکر میکنم راه به جایی نمیبرم و نمیدانم منطق ناراحتی آنها چیست؟ مگر همین شماها از انرژی به عنوان سلاح علیه ایران، عراق، ونزوئلا و در طول تاریخ علیه بسیاری از کشورهای دیگر استفاده نکردهاید، مگر شما نبودید که میخواهید روسیه را نابود کنید و پدر روسها را در بیاورید، والا همین 20درصد گازی هم که در این خط لوله نورداستریم میآید هم نباید بیاید، خودتان بودید روز اول همه را قطع میکردید و بعد به سایر منابع انرژی هم حمله میکردید...
K.j
جلال رشیدی کوچی نماینده ای که پرچمدار مخالفت با طرح صیانت بود، ضمن انتقاد از فعال شدن جستجوی ایمن در موتورهای جستجو گفته Safe search گزینهای اختیاری است و چرا وزارت ارتباطات تمام ایرانیان را زیر سن قانونی در نظر گرفته و این گزینه را بالاجبار برای همه فعال کرده است.
در این رابطه گفتنی است:
1️⃣اظهارات آقای رشیدی نشان می دهد کمترین اطلاعات فنی درباره فضای مجازی ندارد و برای جبران این نقیصه به رسانه های ضدانقلاب مراجعه می کند. عدم ارائه محتوای مستهجن در موتورهای جستجو، امکانی است که اختصاص به کودک ندارد و لذا نام آن «جستجوی امن» بوده، با «اینترنت کودک» فرسنگ ها فاصله دارد. عبارت «وزارت ارتباطات تمام ایرانیان را زیر سن قانونی در نظر گرفته» رمز عملیات ضدانقلاب برای تخریب اقدام شایسته -و البته حداقلی- وزارت ارتباطات است.
2️⃣ نتیجهی آنچه آقای رشیدی از ضدانقلاب وام گرفته این است که فرد بالای ۱۸ سال مجاز به استفاده از محتوای مستهجن است! آیا آقای رشیدی واقعا این لازمه را قبول دارد؟
آیا وی به فرزند بالای ۱۸ سال خود اجازه دسترسی به محتوای مستهجن می دهد؟
3️⃣ حاکمیت دینی وظیفه دارد تا حدامکان برای رشد و تعالی مردم زمینهسازی کند، وظیفه دارد در راستای پاک زیستن مردم اقدام و تا حدامکان با بستر گناه برخورد کند. سالم سازی فضای مجازی و ایجاد مانع در مسیر دسترسی به محتوای غیراخلاقی کمترین وظیفه حاکمیت است به ویژه آنکه میبینیم حکومت های سکولار و غیردینی نیز به آن اهتمام میورزند.
4⃣ این اظهارنظر نشان میدهد مخالفت نامبرده با طرح صیانت نیز بدون کمترین فهم کارشناسی از موضوع صورت گرفته است. سالمسازی فضای مجازی مطالبه قاطبه مردم از حاکمیت است، طرح صیانت نیز با هدف پاسخگویی به این مطالبه نگارش یافت اما تعارض منافع و ترجیح منافع شخصی بر منافع مردم توسط برخی نمایندگان، مانع به ثمر رسیدن طرح مزبور شد.
«حجت الاسلام محمد کرباسی»
هدایت شده از ☀️مهر و ماه🌙 🇵🇸🏴
جایگزین گشت ارشاد چیست؟
سرمقاله روزنامه همشهری - عبدالله گنجی
حجاب که بهخودیخود یک مسئله فرهنگی- اعتقادی است، نباید به امر سیاسی تبدیل شود و کمکم اصل هنجارشکنی به حاشیه برود و منازعه بین اسلامگرایان و براندازان سکولار جایگزین آن شود. حقیقت این است که گشت ارشاد با بدحجابی بهمعنی عرفی آن کاری ندارد و اصلا مثال کلیشهشده «2تارمو» محل منازعه نیست که اگر بود باید پلیس به 15 تا 20میلیون خانم تذکر میداد و برخورد میکرد. آنچه پنهان میماند اینکه جامعه هدف گشت ارشاد بدحجابی عرفی-تربیتی نیست، بلکه چند دسته هستند که شاخکهای گشت ارشاد را حساس کردهاند که عمل آنان فراتر از ناهنجاریهای عرفی است.
«سیالیّت جنسیتی» یکی از این موارد است. دختری که پسرانه بیرون میآید تا جلبتوجه کند، پسرگونه باشد، کلاه و شلوارک و...
دوم گروهی هستند که لباس راحتی درون منزل و بیرون آنها خیلی متفاوت نیست و حداقلها را هم رعایت نمیکنند.
سوم کسانی هستند که بدحجابی آنان امری عرفی-تربیتی و فرهنگی نیست که عناد میورزند و همزمان برای تقابل با پلیس سناریو میچینند که دوربین و جیغ 2 عنصر این سناریو است.
پلیس هم از عواقب جنگ روانی هر برخورد آگاه است اما حقیقت این است که زمانی پلیس وارد میدان دستگیری یا برخورد میشود که 3دسته ذکرشده درصدد شکستن اقتدار آن برمیآیند و طبیعی است که پلیس درصدد اثبات اقتدار خود برمیآید که البته بعضا اجتهاد در صحنه از جهت روش مواجهه مشکلساز میشود. هیچ نظرسنجی در کشور نداریم که بالای 70درصد مردم طرفدار حجاب نباشند اما درعینحال برخورد قهری با اقلیت ساختارشکن را نمیپسندند. شاید صدها جلسه برای اینکه چه کنیم در سالهای متمادی تشکیل شده است.
برخی بر این باورند که فرهنگ لذتگرای غرب پیشرونده است و انقلاب اسلامی فقط در آن اختلال ایجاد کرد، اما هستند دیگرانی که حجاب را فقط امری شرعی نمیدانند بلکه آنرا مانند زبان، مذهب و جغرافیا جزو هویت ایرانیان میدانند که عدهای چوب حراج به آن زدهاند. با این حال مواجهه با حجاب سطح کوتاهمدت و بلندمدت دارد و برخورد قهری نباید روش اول باشد. کار فرهنگی همراه با خوندل است و البته میوههای آن هم دیررس است.
اما باید چه کرد؟
1-هنر از اساسیترین روشهای حل مسئله حجاب است. آنچه با هنر آمیخته شود، ماندگار میشود. هنر فاخر الگوبخش و جذاب است. این حجاب تقریبا در سیما و سینمای ما غریب است. هنر الگوبخش، اصل اساسی است.
2-آموزش و پرورش رکن تربیتی کشور ماست. اگر معلمانی همتراز با فرهنگ ایرانی-اسلامی سکاندار تربیت باشند، اثر شخص معلم بینظیر است. محیط مدرسه و دانشگاه، محتوا، ضوابط و تشکل همه 10درصد و معلم و استاد 90درصد تأثیرگذاری تربیتی دارند. جمهوری اسلامی هنوز منزلتی که بهترین و مؤمنترین جوانان این کشور به آموزش و پرورش سرازیر شوند، ایجاد نکرده است. معلم میتواند جامعه را سالم یا فاسد کند.
3- ان جی او های مسلمان میتوانند جایگزین روشهای قهری شوند.
این همه ngoکشور باید بهکار گرفته شود. مردم خود مسئله حجاب را بهروش عاطفی در محله، محیط کار و... حل کنند.
4-تولیدات البسه بسیار مهم است. واقعیت این است که بازار لباس زنانه ما برای متدینین نیست. ممکن است گفته شود که تقاضا این است، پس تولیدکننده بهسمت این نوع پوشش میرود. واقعیت اما این نیست که جوان مدلی را در ذهن دارد و در بازار بهدنبال آن میگردد و میخرد بلکه «تقاضاسازی» در ویترین مغازه اتفاق میافتد.
خیلیها بهدنبال مد میگردند نه اینکه مد ذهنی خود را به بازار خرید ببرند. آیا اصناف ما صرفا درآمد برایشان مسئله است و هویت و سالمسازی جامعه فرع آن است؟
5-گفتوگو بخش فراموششده مسئله حجاب در جامعه ماست. تقریبا نه در کرسی آزاداندیشی و نه در سیمای ما مشهود نیست.
مبتذلپوشان هیچ دلیل منطقی و قابل ارائه ندارند. حرف اول و آخر آنان درباره چرایی پوشش و رفتار خود این است که «به شما ربطی ندارد. دوست دارم!»
فراتر از این خلع سلاح هستند و گفتوگو دست طرف مقابل میافتد و میتوان دهها دلیل عقلی و نقلی و آسیبشناسانه را به میدان گفتوگو آورد و سخن گفت. بدون تردید اکثریت بدحجابان جامعه ما عفیف هستند.
همینها روز غدیر در خیابان ولیعصر بودند، فردا همینها در جرگه عاشوراییان هستند، اما نقص دارند. این نقص فرهنگی را نباید سیاسی کرد. آن 3دسته که در بدو این نوشتار آورده شد، اقلیت بسیار کوچکی هستند که علاوه بر برخورد باید گفتمان غالب علیه آنان باشد و فضای عمومی را برای خود تنگ احساس کنند. مردم باید به میدان بیایند.
حکومت باید جایش را به مردم بدهد. فرض کنیم اصلا نظام دینی مستقر نباشد. مگر مسلمانان نباید حجاب و امر به معروف را واجب بدانند و تکلیف «مثنی و فرادای» خود را انجام دهند. این هدایت به امر خداست. اسم آنرا تقابل و قطببندی نگذارید. بسمالله.
صربستان فرآوری معادن مس خود را به ایران میسپارد!
بعد از روسیه، سوریه، اوکراین و ونزوئلا، نوبت به صربستان رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا انقلاب کردیم!؟
🔺 تعریف کرد که در بچگی، در سختی و فقر شدید، در مسجدسلیمان، در نزدیکی انگلیسیها که در اوج امکانات زندگی میکردند، زندگی میکرده.
🔸اگر به خانههای مرفه و سرسبز آنها نزدیک میشدن، گارد ویژهای میآمده و دورشان میکرده.
🔸ممنونِ جمهوری اسلامی باشیم که ایران رو از اون حقارت نجات داد.
💬 احمد دستاران
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔴 مقتدی صدر به طرفدارانش فرمان عقبنشینی داد| معترضان اجابت کردند.
▫️مقتدی صدر رهبر جریان صدر با انتشار توییتی ضمن حمایت از تظاهرات و ورود به پارلمان از طرفداران خود(معترضان) خواست که از به خانههای خود بازگردند.
▫️ صدر در این توییت، هدف این تظاهرات را نوعی هشدار برشمرد.
▪️ در پی توییت مقتدی صدر، طرفدارانش در حال ترک صحن پارلمان و منطقه سبز هستند.
👈 ورود معترضان به صحن پارلمان بدون هر گونه مقاومت نیروهای امنیتی صورت گرفت و نکته جالب اینکه معترضان فقط به سوی پارلمان یورش بردند و با وجود تجمعی برخی از آنان مقابل دفتر نخستوزیری، اقدامی علیه آن انجام ندادند.