🚨راز جسد سوخته مریم فرجی در فردیس برملا شد/ ضدانقلاب باز هم رسوا شد
رئیس پلیس آگاهی استان البرز:
🔸پلیس شهرستان فردیس در پی اطلاع خانواده دختر جوانی به نام «مریم فرجی» مبنی بر اینکه دخترشان از منزل خارج شده و دیگر برنگشته است موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس اگاهی این شهرستان قرار گرفت.
🔸در بررسیهای اولیه پلیس مشخص شد دختر مفقود شده همان روز با یک دستگاه خودرو از منزل خارج شده و دیگر برنگشته است.
🔸بلافاصله پرونده به پلیس اگاهی استان البرز ارجاع شده و تیم پلیس اداره جنایی اگاهی البرز اقدامات اطلاعاتی خود را در این زمینه انجام دادند.
🔸پس از تحقیقات صورت گرفته، جسد مذکور در اطراف شهرستان فردیس کشف و تحقیقات پلیس برای شناسایی قاتل آغاز شد.
🔸در ادامه تحقیقات، کارآگاهان به خواستگار مقتوله مظنون شده و وی را دستگیر میکنند که در بازجوییهای پلیسی به قتل دختر جوان اعتراف کرد.
🔸متهم در بازجوییهای پلیسی اقرار کرد که در پی اختلافات با مقتول، وی را به قتل رسانده و سپس جسدش را در اطراف فردیس سوزانده و سپس دفن کرده است.
🔸پس از اعترافات متهم با حضور بازپرس ویژه محل دفن، گود برداری و سپس جسد کشف شده برای شناسایی خانواده مقتول به پلیس اگاهی فردیس منتقل شد.
🔺مریم فرجی دانشجو و فعال سیاسی که در دی ماه و جریان اغتشاشات دستگیر شده بود و مدتی را در زندان اوین نیز به سر میبرده است طی ماه گذشته رسانه های ضد انقلاب به دروغ پردازی حول این پرونده می پرداختند اما اکنون که موضوع روشن شده است سکوت اختیار کرده اند.
🚨احضار ۱۸ نفر از نوچههای سلطان سکه/ نوچه هایی که با قرار وثیقه ۸ و ۱۰ میلیاردی آزاد بودند!
فرمانده انتظامی پایتخت:
🔸۱۸ نفر از نوچهها و عوامل باند سلطان سکه به پلیس احضار شدند.
🔸تعدادی بازداشت و عدهای نیز با قرار وثیقه آزاد شدهاند.
🔸با کمک بانک مرکزی، حسابهای این افراد به طور دقیق در حال بررسی است.
🔸برخی از افرادی که به عنوان عوامل سلطان سکه دستگیر شدهاند جزو ۹۰ نفری بودند که در ۲۵ اسفند ۹۶ دستگیر شده بودند و با قرار وثیقه ۸ و ۱۰ میلیاردی آزاد بودند.
🔸پنجاه نفر از لیست خریداران عمده سکه دراختیار پلیس است.
🔸۳۵ شرکتی که در بحث ورود موبایل به کشور اقدام کرده بودند نیز دراختیار پلیساند و سه بازپرس ویژه از طرف دادستان تهران مسئول این پرونده شدهاند.
🔸چهار نفر از کسانی که در فضای مجازی بعد از قتل وحید مرادی کریخوانی کرده بودند، دستگیر شدند.
🔰از اعتدالیون مشروطه تا جریان منادی اعتدال امروز
(عبرت تلخ از سیره سیاسی و ترور آیت الله سید عبدالله بهبهانی)
✅۲۵ تیر ماه سالروز شهادت سید عبدالله بهبهانی فرصت خوبی برای مرور تاریخ فکری و پنهان تر مشروطه است ؛ در این میان بررسی مجدد شخصیت های عصر مشروطیت می تواند برای امروز راهگشا باشد.
پیروزی فرقه افراطی دمکرات و سپس نفوذ انگلستان در برخی نهادها و افکار مشروطه خواهان و در نهایت غلبه سلطنت پهلوی دست به دست هم داد تا تاریخ مشروطه و بالتبع برخی بازیگران عصر مشروطه بر اساس منافع و سیاست های گفته شده تفسیر و تعبیر شوند. هر چند وقوع انقلاب اسلامی توانست برای مدتی این جریان تاریخ نگاری را از انحصار در آورد، ولی بی تجربه گی این گروه و سپس هجمه شرق شناسی نوین به آنان تفکر رسمی حاکم بر مشروطه و تاریخ نگاری سکولار، دوباره جنگ را به آزمونی جدید مبدل نمود و این بار تاریخ و اندیشه های مشروطه آزمونی شد، برای اثبات خدمت و خیانت و عبرت ها و دعواهایی که سیاست به تاریخ حواله می داد.
در این رابطه طبیعی است که منزلت و نقش و تاثیر شخصیت های تاریخی ثابت نمانده و در این کشمکش ها جا به جا می گردد ؛
یکی از این شخصیت های تاثیر گذار مرحوم آیت الله سید عبدالله بهبهانی است. وی به دو دلیل مورد توجه تاریخ نگاری مشروطه قرار گرفته بود: اول اشتباه و تحلیل نادرست و خطای بزرگ او در شکستن حکم تحریم تنباکوی میرزای شیرازی که دربار شاه و عوامل کمپانی رژی سخت از آن استقبال کردند و دوم خط به اصطلاح" اعتدالی" که از وی در برابر علمای مشروعه خواه درست نمودند. تا اینجای کار سید عبدالله در تاریخ نگاریها پر رنگ است اما به هر حال او عالم دینی است و حتی از نظر شخصیتی با صلابت و قوی، به نحوی که در برخی منابع به او لقب "شاه عبدالله" داده اند؛ اما جریان به اصطلاح اعتدالیون بعد از بیرون رفتن جریان مشروعه خواه یک مدعی گردن کلفت و خطرناک و فرصت طلب دیگر هم پیدا کرد و آن هم فرقه افراطی دمکرات و یا به تعبیر آن زمان اجتماعی - عامیون بود. گروهی که طیف وسیعی از جوانان پرشور مشروطه را در خود جا داده ولی دارای سران افراطی و حتی نزدیک به سیاست های خارجی داشت و اتفاقا این افراد با نفوذ کلی روحانیون با هر گرایش چه مشروعه و چه مشروطه را برای خود خطرناک می دانست و قتل علمای بزرگ مشروطه و از صحنه خارج کردن آنان بیشتر در تاریخ حول نام آنان می چرخد. لذا نقش سید شهید بخاطر دو مطلب مذکور به ناگهان در تاریخ مشروطه رنگ می بازد و خیلی ظریف و سربسته به قتل او اشاره شده و پرونده اش را می بندند. خوب معلوم است اینگونه نورافکن انداختن بر تاریخ و روشن و تیره نشان دادن صحنه چقدر خاص و با جهت صورت گرفته است و درس هایی که این تاریخ به ما می دهد چقدر میتواند یک طرفه و سطحی باشد.
🔴من نمیدانم موضوع قتل یا ترور و یا از همه مهمتر شهادت سید عبدالله بهبهانی چقدر میتواند کفاره اشتباه تاریخی بزرگ او در قیام تنباکو باشد ؛ ولی فکر می کنم و می دانم داستان بلند زندگی آن فقید سعید بخصوص آخر کارش می تواند درس عبرت مهمی برای برخی مدیران بلند پایه فعلی بخصوص در قوه مجریه باشد، تا بیشتر فکر کنند و عبرت بگیرند و به دوستی ها و دشمنی های شان با دقت زیادتری توجه کنند۰
این شباهت سازی از این رو به ذهن متبادر میشود که برخی از این گروه های سیاسی معاصر هم خودشان را مثل گروه سید عبدالله بهبهانی ، اعتدالی و از اعتدالیون می دانند و گروه رقیب را تندرو و افراطی!!
والله اعلم
دکتر موسی نجفی
⭕️ بازدید از هر نقطه #وزارت_ارتباطات منوط به نامهنگاری و هماهنگی قبلی!
🌀 خبرنگاران در حاشیه بازدید از طبقه نهم مرکز امام وزارت ارتباطات، خواستار امکان بازدید از سالن های #مرکز_انقلاب این وزارتخانه شدند.
🌀مدیرکل #روابط_عمومی وزارت ارتباطات در جمع خبرنگاران از مساعدت این وزارتخانه جهت بازدید از هر نقطهای که رسانهها گمانهزنی حضور سرورهای #طلاگرام و #هاتگرام را در آن میکنند خبر داد و آن را به نامهنگاری و هماهنگی قبلی منوط کرد.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
❌ دستور قطعی رهبر انقلاب مبنی عدم اجازه به #نفوذ بیگانگان در محیط های #دانشگاهی👆
🔴 خیانت های پنهان دولت ادامه دارد
دولتی ها حتی دستور قطعی رهبر انقلاب مبنی عدم اجازه به نفوذ بیگانگان در محیط های دانشگاهی را نادیده می گیرند
یک عضو هیات علمی دانشگاه که خواست نامش فاش نشود در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به بازرسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی از دانشگاه علم و صنعت گفت: بازرسان از دانشگاه صنعتی شریف هم بازدید پنهانی داشتهاند ولی این موضوع رسانهای نشده است.
وی با بیان اینکه برجام این قابلیت را ایجاد کرده که این بازرسیها صورت گیرد، گفت: آژانش در گامهای بعدی قصد دارد به دانشگاه شهیدبهشتی هم برود ولی بنا بر حساسیتها فعلا در مقابل آنها ایستادگی شده است.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ مهد دموکراسی و تکنولوژی که از دهان برخی غربگرایان داخلی آب راه انداخته و مدام القاء میکنند که باید مثل غرب شویم تا موفقیت کسب کنیم!!
🔺اینجا، فرانسه پس از قهرمانی در جام جهانی!
🔸تعداد قابل توجهی از مغازه ها غارت شدند، بیش از ۵۰۰ نفر بازداشت شدند، ۸۴۵ دستگاه خودرو به آتش کشیده شد. ۱۱ هزار پلیس در فرانسه آماده باش بودند.
⬇️
⭕️ آیا عقل ما سهمی در تصمیم گیری ها دارد؟!
🔸دیشب بعد از پیروزی تیم ملی فرانسه در جام جهانی فوتبال، عده ای به خیابان ها آمده و به اموال عمومی و شخصی مردم آسیب رساندند. به ۴۸۵ خودرو آسیب وارد شد، ۵۰۰ مغازه غارت شد، شورش و اغتشاش به حدی بود که ۱۱ هزار پلیس به حالت آماده باش درآمدند.
⏮ در این بین اما در هیچ رسانه ای هشتگ حمایت از اغتشاشگران ترند نشد، بی بی سی فارسی این خبر را در سایت خود درج نکرده است، کسی به فکر براندازی نیست، حکومت فرانسه که نیروهای ضدشورش را به خیابان فرستاده مستحق برخورد و فعال کردن اپوزیسیون بر علیه آن نیست، شورشیان مردم بی گناه نیستند، متهم به خرابکاری اند، مستحق برخورد و بازداشت و محاکمه اند.
🔰 این جمله : "حمله نیروهای خودسر فرانسه به مردم بی گناه" تیتر رسانه ها نشد!
🔺همه این موارد فقط و فقط به این دلیل است که این اتفاق در ایران رخ نداده و حکومت، در فرانسه اسلامی نیست! به این دلیل است که فرانسه سر در آخور آمریکا دارد و با هم بر سر یک سفره نشسته اند!
🔘 و شاید به این دلیل باشد که انقلابیون دنیا در صدد مقابله به مثل با غرب نیستند تا در یک کار رسانه ای هماهنگ و سراسری هشتگ های براندازی و اغتشاش و آشوب را در سطح وسیع و با کاربران فیک و غیر واقعی ترند کنند.
🔸در ایران اما کافیست یک شخص به دلایل متعدد شخصی محکوم و بازداشت شود تا سریعا او را بعنوان مدافع حقوق بشر معرفی کرده و کمپین حمایت راه بیاندازند تا زمینه آشوب اجتماعی در کشور را فراهم کنند، چه بسیار افرادی که در یک منازعه شخصی و دونفره کشته شده اند اما در رسانه های غربی مخالف حکومت معرفی شده که توسط نیروهای خودسر سپاه کشته شده است!
✅ در این دنیای بی در و پیکر مجازی به جای این همه اعتماد و تکیه به منابع خبری و تحلیلی فاسد و مغرض، کمی به عقل و منطق برگردیم، اجازه ندهیم فضای مجازی به جای ما تصمیم بگیرد، اجازه ندهیم در این جنگ ادراکی مغلوب دشمن شده و چیزی را باور کنیم که او میخواهد، از خود یک سوال مهم بپرسیم که :
"آیا عقل ما هم سهمی در تصمیم گیری های ما دارد؟!"
✍حمید قدیری