معاون اجرایی رئیسجمهور:
در کمتر از ۲ سال به اندازهٔ کل دولت قبل نیروگاه ساختیم
صنایع بزرگ با مصرف برق بسیار زیاد مکلف شدند برق مورد نیاز خود را تولید کنند.
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
❇️ فریب آزادی
آیا امام با حق رای زنان مخالف بودند؟
🔰 دستگاه تبلیغاتی و رسانهای حکومت پهلوی سعی زیادی کرده بود تا تصویری از محمدرضا نشان بدهد که دغدغه پیشرفت زنان از مهمترین سیاستهای اوست. اوریانا فالاچی با همین تصور او را به مصاحبه دعوت کرد تا هرچه بیشتر متوجه عمق نگاه شاه نسبت به جایگاه زنان شود. اما حالا که فالاچی بدون واسطه روبروی محمدرضا و همسرش نشسته بود حرفهای دیگری میشنید.
🔰 محمدرضاپهلوی در این مصاحبه به صراحت میگوید: زنان وقتی در زندگی مردان به حساب میآیند که زیبا و فریبنده باشند! ممکن است زنها در قانون (با مردان) برابر باشند ولی در قابلیت و توانمندی در مقابل مردان هرگز. خبرنگار از این نگاه شاه به زنان آنقدر شگفتزده میشود که میگوید: من احساس میکنم زنان هیچ ارزشی در زندگی شما ندارند.
🔰 اواخر دهه سی دستگاههای تبلیغی حکومت دوباره سروصدایی راه انداختند که ای مردم! چه نشستهاید که قرار است با تصویب قانون انجمنهای ایالتی و ولایتی پیشرفت کنیم. این قانون بندهای ضد ارزش زیاد داشت ولی در پوششی فریبکارانه به مردم ارائه شده بود. بندهای این قانون در کنار حذف سوگند به کتاب قرآن و جایگزینی کتب آسمانی برداشتن شرط مسلمان بودن از نامزدها، اعطای حق رای به زنان را هم شامل میشد.
🔰 هوشیاران دریافتند، وجود حق رای برای زنان در این لایحه پوششی فریبکارانه برای اجرای دو بند دیگر بود. خصوصا که نگاه واقعی محمدرضا پهلوی به زنان طور دیگری بود. امام خمینی معتقد بود وقتی مردان در این حکومت آزاد نیستند رای دادن یا راه یافتن زنان به مجلس چه سودی دارد؟
🔰 ایشان مخالف حضور زنان نبوده و جایگاه زن و تصمیمگیری برای جامعه را از حقوق طبیعی آنان میدانستند اما معتقد بودند رژیم پهلوی با غرق کردن زنان در امور خلاف اخلاق، آزادی حقیقی را از آنها سلب کرده است.
🔰 هرچند رسانههای حکومتی این مخالفت امام و سایر علما را به عنوان اعتراض به حقوق زنان بازنمایی کردند، اما ایشان که به خوبی متوجه بازی رسانهای حکومت بودند، با تمام توان مخالفت با این لایحه را تا لغو آن ادامه دادند.
✅ @EMAM_COM
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرف حق حمید رسایی خطاب به دادستان کل کشور
دو نفر از اعضای شورای شهر و معاون سابق شهرداری شیراز به اتهام فساد مالی بازداشت شدند. پیشتر هم ۴ نفر از کارمندانِ سازمان فرهنگی شهرداری شیراز دستگیر شده بودند
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشک های ایران را ببینید تا بفهمید برد اقتصاد دستوری که دولت پای آن میایستد تا کجاست؟
▪️حمایت دستوری از موشکهای نقطه زن و پهپادهای ایران است. جایی که آقای خامنه ای نگذاشت نئولیبرال ها وارد شوند...
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 غنی نژاد : سر ریز آزاد گذاشتن انسانها تولید ثروت است.
▪️علیزاده : این حرفها شاید برای مردم ایران شیرین باشد اما من به آنها میگویم که شیرین نباشد! چرا؟...
▪️نگذارید با افسانههای موفقیت و استیو جابز شما را فریب بدهند. شما اگر از شهروندان معمولی هستید با تفکر آقای غنینژاد هیچگاه به ثروتمندان نخواهید رسید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بررسی ادعای غنی نژاد در مورد غیردستوری بودن تعیین رئیس بانک مرکزی انگلستان !
#مناظره
#لیبرالیسم = #فریب_بزرگ
🔴 امام خامنهای اخیرا با انتقاد از بعضی شرکتهای بزرگ و پُر درآمد دولتی که از مواد اولیه داخلی برای تولید استفاده میکنند اما قیمت محصولاتشان را با دلار تلگرامی و قیمتهای جعلی هدایتشده از طرف دشمن تطبیق میدهند ، فرمودند : چرا باید این کار که حاکمیت دادن به #دلار و تقویت رقیب ریال است ، انجام بگیرد.
🔻 میشه سخنگوی محترم دولت بگه در این زمینه چه اقدام موثری انجام دادن؟
📌تکلیف دولت لیبرال قبل که مشخص بود
خیلی از اوقات دستور را معکوس اجرا میکرد ، اما از دولت انقلابی انتظارها بیشتره ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توجیه غنینژاد شگفتآور است ، میگوید مردم به جای مالیات ، درآمد انفال مثل #درآمد_نفتی را به دولت دادهاند.
▪️اما در این مدل، انفال از جیب «عموم مردم» جایگزین فرار مالیاتی چندصدهزار میلیاردی «قشر مرفه» میشود.
📌 موضع علیزاده به عدالت نزدیک و توجیه غنینژاد ضدعدالت است ...
🔴 از سال ۹۲ تا ۹۵ حدود ۴۸ تخته فرش ارزشمند از ساختمان نهاد ریاست جمهوری در کاخ سعدآباد خارج و ناپدید شد!!!
فرشهای کاخ سعدآباد در زمان دولت روحانی ناپدید شدند.
🔸 گزارشهای دریافتی حاکی از آن است که ۴۸ تختهفرش ارزشمند ملی طی سالهای ۹۲ تا ۹۵ از ساختمان حافظیهٔ نهاد ریاستجمهوری در کاخ سعدآباد خارج و ناپدید شدند.
🔻یکی از مسئولان آن زمان میگوید :
🔸«در سال ۹۵ فرشها را با یک وانت بردند.»
🔸بهنظر میرسد خروج فرشهای نفیس توسط یک کارمند نهاد ریاستجمهوری و در یک مقطع زمانی محال باشد. این اتفاق احتمالا توسط چند نفر و در مواقع متعدد صورت گرفته است.