⭕️ واکنش سازمان پدافند غیرعامل به اظهارات وزیر ارتباطات؛ برای صیانت از منافع ملی و رعایت قانون با احدی رو دربایستی نداریم
روابط عمومی سازمان پدافند غیرعامل:
🔹درخواست عجولانه وزیر ارتباطات از جمعی از خبرنگاران برای بازدید از یک محل خاص در این وزارتخانه زیاده از حد تبلیغاتی است و بهتر بود ایشان بجای این اقدام جمعی از کارشناسان فنی، قضایی و امنیتی را برای حضور در محل مربوطه دعوت می کرد.
🔹سازمان پدافند غیرعامل کشور بر خلاف برخی دستگاه ها در صیانت از منافع ملی و رعایت قانون با کسی رو دربایستی نداشته و از برگزاری شوهای رسانه ای تخریبی نمی هراسد.
⭕️ بعد از فیلتر تلگرام تنها ده درصد حجم بازدید از تلگرام از طریق فیلتر شکنهای خارجی بوده است.
معاون دادستان کشور:
🔹بیش از ۳۰میلیون کاربر ایرانی با علم به داخلی بودن هاتگرام و تلگرام طلایی به آنها مراجعه کردند، درواقع با یک رفتار معنادار فیلترشکن ایرانی را بر خارجی ترجیح دادند.
🔹مسئولین فضای مجازی کشور به جای سرمایه گذاری برای دسترسی کاربران ایرانی به پیام رسانهای خارجی تلاش خود را برای بالا بردن کیفیت پیام رسانهای داخلی به کار گیرند.
✅مقاله ای از علی علیزاده تحلیلگر مقیم انگلیس
درباره یک بیماری خطرناک در سیاست ایران
🔹یک بیماری خطرناک به سیاست ایران نفوذ کرده و درحال گسترش است: بیماری روس-هراسی*، آنهم در نازلترین شکل. بیماری که سال هشتادوهشت از شایعات زردترین رسانههای اپوزیسیون شروع و در شعار مرگ بر روسیه تجلی یافت ولی حالا به لیبرالها و غربگرایان و اصلاحطلبان رسمی داخل کشور سرایت کرده
🔸غربگرایان ایرانی با ارجاع مدام به زخمهای تاریخی ما از استعمارگری روسیه تزاری یا خیانتهای شوروی (در کودتای بیست و هشت مرداد یا فروش باواسطه اسلحه به صدام) روسیه را خطری «مساوی» و یکسان با امریکا جلوه میدهند. نوعی تحریک ناسیونالیستی افکار عمومی به منظور جلوگیری از نزدیکی تهران به مسکو.
🔹خطر نظامی: امریکا بزرگترین ابرقدرت نظامی تاریخ با بیش از هزار پایگاه نظامی در صد و سی کشور از جمله چهل و پنج پایگاه وسیع با حداقل صدوسی هزار سرباز دقیقا دورتادور مرزهای ایران است. روسیه بیست و شش پایگاه نظامی در شش جمهوری سابق + سوریه و ویتنام دارد و مطلقا هیچ حضور نظامی در مرزهای ایران ندارد
🔸خطر سیاسی: از کودتای بیست و هشت مرداد تا بهمن پنجاه و هفت ایران نه شریک یا برادر کوچکتر که مستعمره و برده و مطیع آمریکا بود. از ۵۸ تا همین امروز هم (بجز یکسال اخر اوباما) همواره مثل یک آقابالاسر بر تغییر نظام تاکید داشته، گزینه نظامی را هم هرگز برنداشته. آخرین بار روسیه در دهه بیست شمسی چنین وقاحتی داشت.
🔹خطر اقتصادی: امریکا از پنجاه و هشت مشغول جنگ اقتصادی با ایران بوده: انجماد اموال و تحریمهای دهه شصت، منع کامل هرگونه تجارت با ایران از سال هفتاد و چهار، تحریم بخشی از نظام بانکی از سال هشتاد و پنج وتحریم کامل نظام بانکی از سال نود. «فلج کننده ترین تحریمهای تاریخ» به قول اوباما که حتی برجام هم برطرفشان نکرد
🔸خطر اقتصادی: امریکا بزرگترین اقتصاد و بزرگترین زورگوی اقتصادی تاریخ است که برخلاف ادعای بازار آزادش، نرخ برابری ارزهای ملتها با دلار و تعرفه گمرکی را هم به کشورها تحمیل میکند. ضمانت اجرایی سلطه اقتصادی آمریکا البته نه فقط کیفیت اقتصاد که همان هزار پایگاه نظامیش در جهان است
🔹 اندازه اقتصاد روسیه اما کمتر از هشت درصد اقتصاد کل امریکا و نصف اقتصاد ایالت کالیفرنیا و حتی کمتر از اقتصاد تگزاس است. در چهل سال گذشته مانع اصلی عدم توسعه اقتصادی ایران جنگ تمام عیار اقتصادی امریکا بوده. اندازه کوچک اقتصاد روسیه یعنی روسیه اگر میخواست هم نمیتوانست دشمن جدی ایران باشد.
🔸 قیاس مع الفارق: همسایه شمالی ممکنست شریک/متحد خوب یا بدی باشد. اما پوتین ثابت کرده نیت/انگیزه/توان «دشمنی» با ایران را ندارد. بزرگترین ابرقدرت تاریخ اما ایران را یا مطیع و تحت نفوذ میخواهد یا دشمنی که باید نابود و تضعیف شود. جنس این دو رابطه اصلا یکی نیست تا با هم مقایسه شوند
🔹 اینکه استعمارگر سابق رسما از شراکت استراتژیک با ایران میگوید محصول قدرتمند شدن ایران درین چهل سالست. روسیه پذیرفته خاورمیانه بدون اراده ایران شکل نمیگیرد. ولی امریکایی که حتی اروپا را در مقام شراکت نمیداند، هنوز امیدوارست ایران را له و تسلیم کند: به قیمت جنگ و تجزیه و تحریم
🔸در سیاست هیچ چیز ازلی ابدی نیست. همه چیز متاثر از وضعیت خاص نیروها در این لحظه است. توازن قوای بعد فروپاشی شوروی و بلامنازع شدن امریکا این امکان تاریخی را بوجود اورد که روسیه بدنبال شراکت بیاید. اگر روزی امریکا هم مقابل واقعیت ایران تسلیم شود، مسلما سیاستهای بسیاری عوض میشود
🔹امتیازگیری روسیه در سوریه، مذاکره با اسراییل، رقابت در خزر یا حتی خروجش شرکتهایش برای تحریم نشدن، همه عادی است و به معنی غیرقابل اعتماد بودن و خیانت نیست. روسیه و ایران شراکت استراتژیک برای جلوگیری از نفوذ نظامی غرب دارند نه رابطه عاشقانه. اختلاف و رقابت بر سر منافع طبیعیست
🔸روسهراسان دشمنی واقعی و حاضر آمریکا را با توهم خطر ساختگی روسیه یکی میگیرند. این بیماری اگر صادقانه باشد محصول فقر دانش و کندذهنی است و اگر به هدف تضعیف و مقابله با آمریکاستیزی جناح رقیب تظاهر به این بیماری کنند، کارشان خیانت و تکرار خط تبلیغی واشنگتن و ضدملی و ضدایرانی است.
🔴 اعتبار ۸۰ میلیارد دلاری اروپا برای ایران
🔹نایب رییس اتاق بازرگانی ایران از اختصاص ۸۰ میلیارد دلار اعتبار از سوی اتحادیه اروپا برای تسهیل در روابط تجاری بین شرکتهای کوچک و متوسط ایران و اروپا خبر داد.
✍پس از خبر تخصیص اعتبار ۵۰ میلیاردی روسها برای سرمایه گذاری در ایران ، اینبار خبر اختصاص ۸۰ میلیاردی اروپا برای ایران به گوش میرسد...
اما دلیل چیست ؟
توان اقتصادی ایران آنقدر نیست که بتواند برای شرق و غرب سودآوری کلان داشته باشد اما توان ژئوپلوتیکی ایران چنان قدرتمند است و پیروزی های اخیر منطقه ای مزیتهای بزرگی به این توان ژئوپلوتیکی افزوده است که حساب و کتابهای اقتصادی غرب و شرق در همراهی تحریمی با امریکا را دچار خدشه کرده است....
ایران محل اتصال سه قاره است و اکنون اقتدارش بر منطقه راهبردی غرب آسیا یا قلب زمین تثبیت شده است و آمریکا نمیتواند با توان اقتصادی خود با توان ژئوپلتیکی ایران مقابله کند.... بهبود مدیریت کشور در کوتاه مدت تحریمهای آمریکا را با شکست سنگینی مواجه خواهد کرد ..
دکتر شریعتی :
تا آنجا که من میدانم، زیر تمام قراردادهای استعماری را کسانی که امضا گذاشتهاند، همگی از میان ما تحصیلکردههای دکتر و مهندس و لیسانسیه بودهاند و همین ما از فرنگ برگشتهها. یک آخوند، یک از نجف برگشته، اگر امضایش بود، من هم مثل شما اعلام میکنم که: «آخوند دوست ندارم»!
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
📸 حضور مهدى جهانگيرى، مفسد اقتصادی و برادر معاون اول رئیس جمهور در نشست هماندیشی فعالان تجاری درخصو
.
💢حتما عکس های #خاوری رو در #کانادا دیدیدکه راحت میگرده و خرید میکنه، عکس های #مهدی_جهانگیری #مفسد_اقتصادی رو هم ببینید که راحت میگرده تو همایشها شرکت میکنه! فقط موندم خاوری برا چی فرار کرده؟!
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
#فوری
قابلیت جستجوی ایتا فعال شد.
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
📍ثبت شکایت ایران از آمریکا در دیوان بینالمللی دادگستری
🔻دیوان بینالمللی دادگستری با انتشار سندی شکایت ایران از آمریکا به این نهاد را تأیید کرد.
🔻شکایت ایران ۵ بندی است و طی آن از قضات دیوان خواسته شده که موارد ذیل را اعلام کنند:
🔸۱- بیانیه ۸ مِی (۱۸ اردیبهشت) آمریکا در خصوص اعمال تحریمهای جدید علیه ایران، نقض تعهدات آمریکا ذیل معاهده دوستی (منعقده در سال ۱۹۵۵) است.
🔹۲- آمریکا باید بدون هیچگونه تأخیری، اقدامات آغاز شده از ۸ مِی را متوقف کند
🔸۳- آمریکا بایستی فوراً از تهدید به اعمال تحریمهای جدید علیه ایران، دست بردارد
🔹۴- آمریکا باید تضمین بدهد که گامی در مسیر دور زدن رأی دادگاه در خصوص این پرونده برنمیدارد
🔸۵- آمریکا باید خسارات وارده به شرکتهای ایرانی را بر اساس تشخیص دیوان، به صورت تمام و کمال جبران کند.
هوش سفید:
🔴افشاگری سید علیرضا آل داود در گفتگو با خبرگزاری تسنیم:
🔶فیلترشکنهای "تلگرام" در کدام بخش وزارت ارتباطات مستقر هستند + سند
🔊 http://tn.ai/1779074
🔹برادران و خواهران مسلمان من!
به خود آیید و #شخصیت_اسلامی خود را بیابید. زیر بار ظلم نروید. و هوشیارانه نقشههای شوم جهانخواران بین المللی را که در راس آن امریکاست، افشا کنید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 9،صفحه 226
پیام امام خمینی(ره) به زائران بیت الله الحرام
مورخ:1358/07/07
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
پشت پرده شانتاژ علیه روابط با روسیه -1
✍رصدگران و دیدبانان صحنه سیاست و رسانه عادت کرده اند هر گاه جبهه استکبار، دچار هزیمتی بزرگ مقابل انقلاب اسلامی شد یا خیانتی پنهان توسط طیف وابسته به غرب در حال شکل بندی بود، هیاهو علیه روسیه و روابط با آن توسط اردوگاه رسانه ای دروغ اوج بگیرد.
🔹اینک در حالی که از یک سو محور مقاومت پیروزی های مهمی در منطقه به دست آورده و از طرف دیگر، تحرکاتی از سوی غربگرایان برای واگذاری امتیازات جدید و یکطرفه در حوزه توانمندی های نظامی و نفوذ منطقه ای در جریان است، مجددا شانتاژ علیه روابط با روسیه (به بهانه سفر مهم مشاور رهبر معظم انقلاب به مسکو) شکل گرفته است.
♦️دو سال قبل، منطقه راهبردی حلب، خط مقدم جنگ جهانی سوم در سوریه بود. محاصره و شکست جبهه تروریستها در حلب، آمریکا و صهیونیستها را بشدت نگران کرده بود. مقامات رژیم صهیونیستی ابا نداشتند که بگویند جنگ در سوریه و حلب، موجب ایجاد حاشیه امنیت برای آنها شده و آنها نگران شکست تروریست ها هستند.
🔸برخی مقامات آمریکایی و صهیونیستی بارها از ضرورت تجزیه عراق و سوریه و ایران سخن گفته بودند. بنابراین بسیج همه نیروها و ظرفیت ها برای پیروزی مقاومت در این جنگ، اقدامی صد در صد عقلانی و ضروری بود. ایران به هواپیماهای روسیه اجازه داد از طریق پایگاه شهید نوژه، مواضع تروریست های تحت محاصره مقاومت را بمباران کنند.
🔹اما طیف سیاسی رسانه ای ماموریت دار در داخل، بلافاصله علیه این تدبیر هوشمندانه شانتاژ کردند. آنها گفتند چرا به جنگندههای روسیه اجازه می دهید از طریق پایگاه نوژه همدان، مواضع تروریستها را در حلب بمباران کنند؟ سند برای تداوم همکاری جریان فتنه با آمریکا و انگلیس و اسرائیل، از این واضحتر؟! آنها با زبان بیزبانی میگفتند چرا تروریستهای بدتر از مغول را در عراق و سوریه و حلب سرکوب می کنید و نمی گذارید آن قدر جلو بیایند که مجبور شوید در همدان و کرمانشاه و ایلام و خوزستان تلفات سنگین بدهید و با آنها بجنگید؟!
♦️آنها بهتر از هر کس میدانستند اگر ایران مقاومت نکرده بود، روسها نه تنها در سوریه که حتی در ماجرای اوکراین، بند را به آب داده بودند. و باز میدانند که اگر آمریکا و انگلیس نیز -به فرض محال- میپذیرفتند تروریستها را سرکوب کنند، آنها را نیز در همین چهارچوب تعریف شده به خدمت میگرفتیم. اما ناف این جماعت را با نوکری بریدهاند. درست به همین دلیل، نخواستند بینند این ایران است که ظرفیت روسیه را در راستای منافع ملی به خدمت گرفته است.
محمد ایمانی