اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
. ♻️ میدانید چرا دولت قادر به کنترل و مهار قیمت ارز و سکه نیست؟ قسمت اول🔻 چون اصلاً قرار نیست آنه
.
♻️ میدانید چرا دولت قادر به کنترل و مهار قیمت ارز و سکه نیست؟
قسمت دوم🔻
14- بر اساس FATF، ایران با نشان دادن «اولین سیگنال نورمالیزاسیون» آمادهی مذاکره برای پیوستن به «بازار جهانی» میشود و سپس با توجه به سقوط شدید ارزش پول ملی، «کارگر ارزان» یکی از «محصولات»ش در بازار جهانی خواهد بود که بعد از اجرای «اصلاحات نمایشی-بن سلمانی»، میتواند با آن «نمایش رونق»
15- دولت طرح کارورزی را با ادعای «اشتغالزایی» راه انداخت، امّا عملاً شغلی ایجاد نشد، بلکه برای «بازار جهانی» یک ارزیابی صورت گرفت که در ایران میتوان «نیروی کار» را بدون بیمه و با حقوق روزانه زیر 1 دلار (و حتی زیر 50 سنت) استثمار کرد. میلیونها نفر در این طرح «بردگی» بطور داوطلبانه ثبت نام کردند.
16- تبدیل شدن نیروی کار به «کالا»ی قابل عرضه در بازار جهانی را با یک مثال بسنجیم: فرض کنیم شرکت سامسونگ یا فیات و... بگوید میآیم در کویر لوت خط تولید میزنم و به هر داوطلب که بتواند با 400 هزار تومان و بدون بیمه کار کند، شغل میدهم. فکر میکنید چند صد هزار نفر داوطلب میشوند؟ بیشمار!
17- مقدمات فقط به شوک قیمتی، زمزمهی تصویب معاهدهی پالرمو و طرح کارورزی محدود نیست. دولت در کنار این موارد، میکوشد «اقتصاد بدون نفت» (توریسم) را که یک «رویا» برای ایرانیان است «کمی بیش از یک نمایش» به راه اندازد. «توریسم» اما «آزادی اجتماعی» لازم دارد.
18- جانشین کردن «صنعت توریسم» به جای «صنعت نفت» مستلزم انجام یکسری «اصلاحات نمایشی-بنسلمانی» است که بهترین زمان برای اجرای آنها در لحظۀ «شوک اقتصادی» و «گیجی» جامعه است.
19- «چهارشنبههای سفید»، ایجاد جو خبری برای آزادی ورود زنان به استادیوم، جو خبری دست دادن فلان داور با داور زن، جو خبری به آغوش کشیدن بازیکن تیم کرواسی توسط رئیس جمهور زن این کشور، شرکت زنان بدون حجاب در المپیاد دانشگاه بهشتی و... زمینهچینی برای اجرای این «اصلاحات بنسلمانی»ست.
20- همین حالا اگر بگویند دلاری که میرود 20 هزارشود، 8 هزار و حجاب دربرخی جاها اختیاری و شغل 400 هزاری در کویر فراهم و خواستههای «جامعه جهانی» درباره امنیت اسرائیل داده شده، بخشهایی از جامعه (چه طبقهی متوسط که خواهان آزادی اجتماعی و اعتبار پاسپورت است، چه طبقه فرودست که نان میخواهد) آرام میشوند.
21- تصویری که در بالا داده شد را در پرتو این نکته ببینید: «شوک درمانی» یعنی زدن ضربه دوّم به کسی که گیج ضربه اوّل است و بعد «پر کردن لوح سفید»ش با مواد و مصالح دلخواه. از این حیث حکومت ما را به مرگ گرفته تا به تب راضی شویم و وقتی در وحشت مرگ به سر میبریم، تب را به شکل «درمان» ببینیم.
22- مسیر حرکت کنونی، چنین مسیریست. مرحلهی «شوک» به اوج رسیده و مرحله «اصلاحات پس از شوک» عنقریب فرا میرسد. آنگاه خواهید دید چرا بارها گفته شد «رژیمچنج همان برجام2 ست» و چرا خواستیم منابع مالی رسانههای نوظهور که به افکار عمومی جهت میدهند را بدانیم و چرا به «فعّالان» گفتیم «کارمندان»!
23- این مسیر مملو از ابهام و امّا و اگر است. هزاران حادثه و رخداد پیشبینی نشده میتواند کل بازی را عوض کند. فساد، بیکلاه ماندن سر برخی در «سفرهی بازار جهانی» و خیلی چیزهای دیگر ممکن است این مسیر را کُند و یا تغییر دهد.
حمید رسایی
🔻اهم بیانیه منتشر شده توسط کارگروه نیروی دولت سایه درباره خاموشی های اخیر+ بیان راهکارها
🔹خاموشی ها در حالی است که بخشی از صنایع تولیدی کشور بنا به دلایلی هم اکنون فعال نیستند که اگر بودند شرایطی که برای شبکه برق کشور ایجاد می شد نگران کننده تر بود.
🔹این خاموشی ها که آشکار و غیر قابل انکار است نتیجه ی ضعف مدیریت در حوزه برق کشور و در قوانین بودجه و تخصیص منابع مالی و خصوصاً نادیده گرفتن نقش بخش خصوصی در این صنعت است.
🔹یکی از علل اصلی خاموشی ها از سوی مسئولین وزارت نیرو خارج از مدار بودن نیروگاه های برق آبی به دلیل تنش های آبی اخیر در کشور مطرح می شود. این نکته صحیح است اما نکته ی قابل تأمل این است که این وزارت در حالی سالهاست به اطلاع رسانی چالش های آبی برای عموم مردم می پردازد که خود به عنوان اولین مخاطب به آن توجه لازم را ندارد و گویا از تغییر اقلیم و کاهش منابع آب پشت سدها تا کنون اطلاعی نداشته است تا بتواند برنامه ریزی برای منابع جایگزین تولید برق در زمان مناسب و قبل از بحران را چاره اندیشی نماید.
🔹با عنایت به فرسوده بودن نیروگاه¬های حرارتی و راندمان پایین آنها، توجه ویژه به توسعه برق های نو بخصوص هسته ای که برای آن سرمایه گذاری شده است در کشور یک ضرورت است اما متأسفانه تاکنون به دلایل مختلف حمایت خوبی از آنها نمی شود.
🔹به علت فرسودگی و مشکلات در نگهداری و تعمیرات، برخی از نیروگاه¬های حرارتی در مدار نیستند و یا امکان تولید با حداکثر ظرفیت را ندارند که عامل اصلی آن بدهی های بالای وزارت نیرو به این نیروگاه ها است.
🔹نیروگاه های تجدید پذیر که امروزه مردم بخوبی به اهیمت و کارایی آنها پی برده اند، در بدنه وزارت نیرو اغلب به عنوان یک موضوع فانتزی یاد می شود. نرخ خرید برق تضمینی از این نیروگاه ها در حدودی است که لزوما برای همه ی انواع آنها توجیه اقتصادی جهت ساخت و بهره برداری از این نیروگاه ها وجود ندارد.
🔹باید الگوی تعرفه گذاری قیمت برق را اصلاح نماییم. این اصلاح به معنای افزایش بهای برق برای همه ی مشترکین به یک اندازه نیست بلکه بهای برق برای مشترکین متناسب با میزان مصرف ایشان محاسبه و دریافت خواهد شد. این الگوی اصلاحی مشترکین را به رعایت الگوی مصرف تشویق می کند و نسبت به زیاده روی در مصرف بازدارنده خواهد بود.
🔹توسعه فناوری هسته ای و بدنبال آن نیروگاه های هسته ای همواره یکی از راهبردهای اصلی کشور طی سالهای اخیر بوده و هست که برای آن نیز سرمایه گذاری شده است و کشور افق تامین برق تا میزان 20 هزار مگاوات را از این طریق هدفگذاری نموده است. سال های قبل که بحران های برق و آب به این شدت محسوس نبود، ضرورت وجود چنین نیروگاه هایی برای برخی مشهود نبود و استقامت کشور در مقابل کارشکنی های غرب و اروپا در مسیر توسعه آن را حیاتی نمی دانستند. امروز بر همگان آشکار است که نیروگاه های هسته با برق پایدار منشاء آلایندگی سوخت های فسیلی در نیروگاه های حرارتی را ندارند فلذا با استانداردهای محدود کننده بین المللی که البته هر روز بر شدت و سختگیری آنها افزوده می شود سازگار است.
🔹نیرو گاه های هسته ای علاوه بر آن محدودیت نیروگاه های برق آبی را ندارد و با قرارگرفتن در کنار سواحل آبهای آزاد، یک منبع تولید مطمئن آب شیرین محسوب می شوند که امروزه از نیازهای اساسی و حیاتی کشور محسوب می شود. مزیت دیگر فناوری هسته ای بومی شدن در کشور است که با وجود تمام محدودیت ها و بدخواهی ها وابستگی خارجی ندارد.
🔹نیروگاه های هسته ای در ازای هر کیلو وات ساعت تولید برق، از ارزانترین نوع نیروگاه های ممکن در دنیاست.
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی
⭕️ * #تظاهرات گرگها برای آزادی #گوسفندان !*⭕️
📔چوپان گله گوسفندان را به آغل برد و همه درهای آن را بست. چون گرگهای گرسنه سر رسیدند، درها را بسته یافتند و از رسیدن به گوسفندان ناامید شدند. برگشتند تا نقشه ای برای آزادی گوسفندان از آغل پیدا کنند.❌
سرانجام #گرگ ها به این نتیجه رسیدند که راه چاره، برپایی تظاهراتی جلوی خانه #چوپان است که در آن #آزادی گوسفندان را فریاد بزنند.❌
گرگها تظاهرات طولانی را برپا کردند و به دور آغل چرخیدند.
چون گوسفندان فریاد گرگها را شنیدند که از آزادی و #حقوق شان دفاع میکنند، برانگیخته شدند و به آنها پیوستند. ❌
آنها شروع به انهدام دیوارها و درهای آغل با شاخهایشان کردند تا اینکه دیوارها شکسته شد و درها باز گردید و همگی #آزاد شدند.❌
*گوسفندان به صحرا گریختند و گرگها پشت سرشان دویدند. چوپان صدا میزد و گاهی فریاد میکشید و گاهی عصایش را پرتاب میکرد تا بلکه جلویشان را بگیرد. اما هیچ فایده ای نه از فریاد و نه از عصا دستگیرش نشد.*❌
گرگها گوسفندان را در صحرایی بدون چوپان و نگهبان یافتند. آن شب، شبی تاریک برای گوسفندان آزاد و #رها بود و شبی اشتها آور برای گرگهای به کمین نشسته.❌
روز بعد چون چوپان به صحرایی که گوسفندان در آن آزادی خود را بدست آورده بودند رسید، جز لاشه های پاره پاره و استخوان های به خون کشیده شده، چیزی نیافت.*❌
🌹 *این حکایت، حکایت آشنایی است.. حکایت #مردم احمقی است که به دعوت و دام #منافقین و شیپور #آزادباش #دشمن خود به خیابان میریزند!
⭕️ هر کس که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد؛ زیر لگد دشمنش بیدار می شود. «امام علی ع»
#امام_على
#امام_زمان
#امام_خمینی_ره
#امام_خامنه_اى
#فتنه_را_بشناسیم
#فتنه_اکبر
#فتنه_اکبر_در_راه_است
#فتنه_97