اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️لقمان و زانیار مرادی و امجد حسینپناهی، سه تروریست زندانی صبح امروز در زندان اعدام شدهاند.
⭕️تسلیت آناهیتا همتی بازیگر سینما برای #تروریست های اعدام شده!!!
💬طرف رسما عضو گروه تروریستی بوده و عکسها و اعترافاتش واضحه، اونوقت یه بازیگر بخاطر عُقدهش از حکومت اومده با اعدامشون مخالفت کرده!
*m.mahdi yazdi*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله موشکی دیروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تروریست های حزب دموکرات کردستان عراق
💬نوشته FATF تصویب نشه قاچاقچیها خوشحال میشن.
نفهم جان!
قاچاقچیا وقتی خوشحالن که مجلس داره کل کشور رو به منطقه آزاد تبدیل میکنه. وقتی که بخاطر منافع محلی و انتخاباتی خودشون هر روز یه منطقه آزاد جدید تصویب میکنن!
قاچاقچیا اینجاست که خوشحال میشن، بُز!
#دارالمنافقین
×ابوحیران درونی
🔴 ماجرای #بابل و جای خالی #نظارت_استصوابی
🔻طی روزهای گذشته سخنان جنجالی #امام_جمعه بابل و پرده برداری وی از فساد مالی و اخلاقی بی سابقه برخی از اعضای بازداشت شده #شورای_شهر_بابل در کنار اخباری مشابه، این سوال در #افکار_عمومی کشور مطرح میکند که چرا و چگونه برخی از افراد فاسد و دارای انحراف متعدد به راحتی مجوز و فرصت شرکت در #انتخابات شوراها را پیدا کرده اند !؟! مگر دستگاه های نظارتی از جمله #وزارت_اطلاعات و ... کنترلی بر صلاحیت های این افراد ندارند؟
🔹پاسخ به این سوال خوشبختانه بار دیگر بحث اصل ۹۹ #قانون_اساسی و اهمیت نظارت استصوابی را سطح عموم جامعه مطرح کرده خصوصا در شرایطی که اخیرا دو نماینده لیست امید در نطق های خود، لجن پراکنی مجلس ششم را زنده کرده و به شدت به این اصل کارآمد و تضمین کننده صلاحیت کاندیداهای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری حمله ور شدند.
🔻صدالبته دلیل حمله مشخص است!
شورای نگهبان به عنوان یک ناظر امین بدون هیچ اغماضی با بهره گیری از استعلامات قانونی از مراجعی مانند نهادهای قضایی و انتظامی صلاحیت افراد را بررسی نتیجه را در قالب تایید ، رد و یا عدم احراز به کاندیدا اعلام می کند.
طبیعتا این فرایند موشکافانه مانع از حضور افراد دارای سوء پیشینه و یا مفاسد مالی و اخلاقی در پست های حساس وکالت مجلس یا ریاست جمهوری می شود اما متاسفانه در حوزه شوراهای شهر و روستا نظارت بر صلاحیت ها بر عهده شورای نگهبان نیست و بر اساس قانون، مجلس مسئولیت این امر را به عهده دارد!
اما طبیعتا بدلیل محدودیت های اجرایی مجلس بخش عمده از مسئولیت این کار خطیر بر عهده دولت ها قرار داده شده که این آسیب خود موجب شد در انتخابات اخیر دور پنجم شوراهای شهر و روستا تعداد زیادی از افراد فاقد صلاحیت و تایید نشده در دوره های قبلی به صرف گرایشات سیاسی مورد تایید هیئت های نظارت قرار گرفته و فرصت حضور در شوراها را پیدا کنند!
طبیعتا از این نوع تایید صلاحیت قبیله گرایانه نیز چیزی جز ماجرای شورای اسلامی شهر بابل یا ... نمی توان انتظار داشت !
اکنون پاسخ به این سوال سهل است که چرا عده ای در رسانه ها و تریبون های عمومی بی رحمانه و فریبکارانه به شورای نگهبان و نظارت استصوابی آن می تازند! اگر منصف و یا دلسوز ملت و نظام باشیم باید این سرمایه مهم و نظارتی کشورمان را به خوبی قدر بدانیم که وجود پربرکتش مانع از حضور افراد سودجو و فاسد در عرصه های مهم مدیریتی کشور شده است.
✍ #نوید_کمالی
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺ببینید| نخستین تصاویر پهپاد سپاه پاسداران از حمله موشکی به پایگاه تروریستها در کردستان عراق
⭕️ چرا باید بگوییم امام خمینی یا امام خامنه ای...
🔸ده سالی هیچ رسانه ی غربی پیدا نمی شد که بگوید «امام خمینی»
همه میگفتند «آیتالله خمینی»
🔹سال 59 از یکی از اساتید یهودی آلمان پرسیدم «استاد! چرا رسانههای شما نمیگویند امام خمینی؟»
خندهای کرد و گفت:
«آخر ما بعضی چیزها را متوجه شدیم!»
🔹کیفش را باز کرد و یک کتاب درآورد. ترجمهی آلمانی کتاب «ولایت فقیه» امام بود.
گفت «آقای خمینی یک تئوری جهانی دارد...
وقتی ما بگوییم امام ، ایشان بین کشورهای دنیا شاخص میشود...
🔸چون کلمهی امام قابل ترجمه نیست...
ولی وقتی بگوییم "رهبر"، این کلمه در فرهنگ غرب بار منفی دارد...
دیگر ما ایشان را کنار استالین و موسیلینی و هیتلر قرار میدهیم...
🔴کلمهی "رهبر" به نفع ما و کلمهی امام به نفع آقای خمینی است...
✅از طرف دیگر اگر ایشان یک جایگاه دینی دارد، ما به ایشان میگوییم "آیتالله"،
اما امام یک بار معنوی دارد!
🔹از طرفی ایشان آن طور میشود امام امت اسلامی که مسلمانهای دنیا را دور خودش جمع بکند!»
🔴با این صراحت این را به من گفت...
✅اما حالا...
یک رسانهی غربی یا شرقی را پیدا نمیکنید که گفته باشد «امام خمینی»
🔸وقتی شهید بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است، عده ای ناراحت شدند.
🔹بازرگان اعلام استعفای دستهجمعی دولت را کرد.
امیر انتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل شود...
🔸آنها غافل از این نکته بودند که :
✔️امامتمحوری،
✔️امّتگرایی،
✔️عدالتگستری،
✔️ و دوقطبی مستکبرین-مستضعفین اساس تئوری امام خمینی بود....
🔹تا موقعی که کلید واژههای قرآنی امام خمینی که رأس آنها امام بودن ولی فقیه است احیا نشود،
هر کاری که بکنیم، وصله پینه کردن است...
🔴شما هر لعنی که به هر ملعونی بکنید، این قدر جگر دشمنان نمیسوزد که بگویید " امام خامنه ای"
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️در #عراق چه خبر است؟ دو جریان #العبادی و #صدر وقتی در #پارلمان و آرای #قانونی کم آورده اند، متوسل
َ
⭕️ «سرتیپ دهقان»، در گفتوگو با شبکه خبری «روسیا الیوم»:
🔹عربستان میخواهد بگوید اگر دولتی نزدیک به ایران میخواهید، نتیجه این میشود که در بصره شد.
🔹می خواهد بگوید مردم عراق مخالف ایران هستند.
🔹ما در ایران برای تشکیل دولتی معین در عراق تلاش نمیکنیم.
🔹مردم عراق صاحب اختیارند.
🔹اگر سوریه برای مقابله با آمریکا کمک بخواهد، ایران آماده است.
🔹آمریکا باید از سوریه خارج شود.
🔹آمریکا به دعوت دولت سوریه به این کشور نیامده است.
در 9دی 329 ام می خوانید:
💠 امید جوانان به نسل جدید مدیران جوان
🔸جوانگرایی در انتصابات اخیر رهبر انقلاب/ مدیران بازنشسته و پیر در نوبت تغییر
🔰هفته گذشته حجت الاسلام مصطفی رستمی طی حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها منصوب شد.
🔰انتصاب حجت الاسلام رستمی ۳۸ ساله به ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها سومین انتصاب پیاپی افراد جوانتر در سمتهای نمایندگی از سوی ایشان است. البته در دهه گذشته نیز بیشتر انتصاباتی از این دست تا ۲۵ سال جوانتر از نفر قبلی خود بودهاند.
🔰پس از انتصاب محمد قمی 46ساله از سوی رهبر معظم انقلاب به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی در دو هفته پیش، حالا انتصاب مصطفی رستمی 38ساله به ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در هفته گذشته، نشانگر رویکرد انتصاب نیروهای جوان و میانسال است.
🔰پیش از این نیز محمد جواد حاجی علی اکبری که در 48 سالگی به ریاست مرکز رسیدگی به امور مساجد از سوی رهبر انقلاب منصوب شده بود، در سال 96 و در 53سالگی به ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه هم منصوب شد.
🔰نگاهی به انتصابات رهبر معظم انقلاب در یک دهه گذشته نشان میدهد ایشان همسو با رهنمودهای خویش در پشتیبانی از جوانان و اهمیت دادن به نقش جوانان در امور اجرایی، خود به این رویکرد حمایتآمیز از جوانان عامل بودهاند و در انتصابات نیروهای جوان را جایگزین نیروهای پا به سن گذاشته کردهاند.
🔰انتصاب پرویز فتاح به جای مرحوم حبیبالله عسگراولادی با29 سال اختلاف سن، انتصاب سید محمدعلی آلهاشم به امامت جمعه تبریز با 25 سال اختلاف با امام جمعه قبلی و انتصاب ابراهیم رئیسی به تولیت آستان قدس رضوی با 25 سال تفاوت با مرحوم واعظ طبسی نیز از همین رویکرد خبر میدهد. تفاوت سنی حجتالاسلام علی اکبری که به ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه رسید با سلف خود، 18 سال بود.
🔰این جوانگرایی در انتصابهای معظمله در فرماندهان نظامی نیز مشهود است و عموم فرماندهان جدید به نسبت جوانتر از فرماندهان قبلی بودهاند .
🔰البته بخشی از این اختلاف سن با مدیر قبلی طبیعی است و شاید اگر با سن زمان انتصاب مدیران و فرماندهان قبلی مقایسه شود، تفاوت زیادی در آن مشاهده نشود اما نکته مهم این جوانگرایی، تفاوتی است که با رویکرد دو دولت اخیر و نیز رویکرد برخی شوراهای شهر سراسر کشور در رجوع به بازنشستگان و بعضاً از کار افتادگان سیاسی و مدیریتی و به طور کلی تفاوت با رویکرد غالب و حاکم در انتصابات مدیران در کشور ادارد.
🔰ناگفته معلوم است که پس از تغییرات سریع و شگفتانگیز وسایل ارتباط جمعی و تغییرات شیوههای مدیریتی و شیوههای جدید ارتباط و اطلاعرسانی، بسیاری از مدیران گذشته و مسن کشور از همراهی با نیازهای روز جا ماندند و حتی نتوانستند توانایی خود را در بهرهگیری از وسایلی مثل کامپیوتر و حضور مؤثر در شبکههای اطلاعرسانی، بازیابی کنند و ناتوانی ایشان در به روز کردن خود با سیر شتابان تغییرات، سبب شد که برخی اطرافیان جوان بتوانند در مواردی، مدیران پیر را کنترل کنند و در مواردی نیز آنها را کاملاً دور بزنند و شکل حضور مدیران پیر در پستهای حکومتی، شکل نمایشی به خود بگیرد.
💠جوانها می آیند؛ پیرها و بازنشسته ها می روند
🔰به نظر میرسد مدیران جوان بتوانند هم در ارتباط با مردم و هم در شیوههای مدیریتی و هم در پذیرش نظریات جدید، کارایی بسیار بیشتری از گذشتگان نشان دهند و آثار این تحولات در آینده مدیریتی نهادهای حکومتی به خوبی دیده شود.
🔰این تغییرات که نشانه جاون سازی سیستم مدیریتی تحت نظر رهبری است، احتمالا به موارد مشابه دیگر هم سرایت خواهد کرد. سازمان اوقاف و امور خیریه کشور دیگر سازمانی است که احتمالا باید منتظر جوانگرایی باشد.
🔰همچنین این رویکرد بارقه های امید را در میان جوانان انقلابی ایجاد کرده تا با تغییر مدیران پیر و بعضا بازنشسته برخی سازمانهای مهم و اثرگذار نظیر صدا و سیما و بنیاد مستضعفان و استفاده از ظرفیتهای جوان و خلاق و کارآمد، تغییرات جدی در رویکردهای غلط فعلی و به کارگیری ظرفیتهای به کار گرفته نشده این سازمانها صورت گیرد.
🔰بازنشسته شدن علی عسگری و ممنوعیت حضور او در پست فعلی با توجه به مصوبه جدید مجلس و همچنین بیماری جسمی سعیدی کیا رئیس فعلی بنیاد مستضعفین، این گمانه زنی را تقویت کرده است.