سواد رسانه و فضای مجازی.pptx
30.23M
✅ الوعده وفا
🌺قابل توجه مخاطبین عزیز
پاورپوینت سواد رسانهای و فضای مجازی
#پاورپوینت
https://eitaa.com/international20
📷📺📻🎙📽🎞📀💻
از آغاز قرن بیستم به این سو سازمان های بین المللی به عنوان ضرورت زیست جمعی و جزئی مهم و لاینفک از نظام بین المللی در حال تحول به حساب می آیند، به نحوی که امروزه سازمان بین المللی یک پدیده بارز حکومت مدرن می باشد و به عنوان ساختاری که در واقعیت ها ریشه دوانیده و نسبت به ضرورت های روابط بین الملل مطابقت می نماید، شناخته می شود.
پیش از این به دلیل ساده بودن روابط کشورها ودولت ها و نیز به علت سطح پائین میزان مبادلات و مراودات دوجانبه و چند جانبه به وجود چنین نهادهایی چندان احساس نیاز نمی شد، هرچند رهبران یا نمایندگان دولت ها به دنبال بروز مسائل خاص یا در پی حوادث و تحولاتی نظیر جنگ، انقلابات سیاسی و غیره به طور موقت گردهم می آمدند ولی این گردهمایی ها و یا کنفرانس ها موقتی بودند و به نهادهای دائمی بین المللی مبدل نمی شدند.
با آغار قرن بیستم و در پی آن گسترش مبادلات بین المللی و بروز جنگ های خانمانسوز و نیز به دنبال پیشرفت علوم و فنون و به ویژه فنآوری تجهیزات نظامی، بروز بلایای طبیعی یا شیوع بیماریهای خطرناک مسری و تحریک احساسات بشردوستانه و نقش دیپلماسی پارلمانی که تجلی آن را در قالب جامعه ملل و سازمان ملل متحد می توان یافت، برای تنظیم روابط بین کشورها و حل معضلات و مشکلات مشترک جامعه بین المللی اهمیت یافت.
به طور کلی پیچیدگی روابط بین الملل، پیشرفت های تکنولوژیک، رشد فنآوری های نو، ضرورت گسترش مراودات و نیاز جامعه مدرن به تعامل و همکاری بیشتر، تشکیل نهادهایی را برای قانونمند ساختن روابط بین کشورها، جلوگیری از جنگ و مقابله با آثار و پیامدهای مخرب آن، کمک به حل و فصل سریع مخاصمات بین المللی و رفع نیاز کشورهایی که به تنهایی ازعهده مسئولیت های خود برنمی آمدند، ضروری می نمود.
تبلوراین ویژگی ها و تحقق خواست ها را در تشکیل جامعه ملل می توان یافت. اما ناکامی جامعه ملل و بروز جنگ جهانی دوم آرمان سازمان سازی بین المللی را در نطفه خفه نکرد بلکه خود زمینه ای شد برای حرکتی جدید در مسیر توسعه سازمانهای بین المللی با اهدافی والاتر و امیدی بیشتر. از این زمان به تدریج سازمان های بین المللی، اعم از دولتی و غیر دولتی منطقه ای و یا جهانی با موضوعات خاص سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و یا ترکیبی از آنها، شکل گرفتند. حضور، فعالیت و تاثیر گذاری این سازمان ها درعرصه روابط بین الملل به گونه ای تجلی یافت که از این نهاد به عنوان مهمترین بازیگر روابط بین الملل پس از دولتها یاد می کنند.
سازمانهای بین المللی بین الدولی که مولود اراده جمعی دولتها هستند به لحاظ مشروعیت و گستردگی فعالیت، به لحاظ تامین منابع مالی و انسانی و ضمانت اجرای تصمیمات، شدیدا به دولت ها وابسته اند. در مقابل، دولتها نیز با هدف طرح مسائل و اختلافات، بهره گیری از تجارب و امکانات و گسترش همبستگی و همکاری و نیز با انگیزه به دست آوردن وجهه بین المللی و مشارکت در تنظیم قواعد و مقررات بین المللی در سیاست خارجی خود به سازمانهای بین المللی جایگاه رفیعی بخشیده اند.
درعین حال که سازمانهای بین المللی غیر دولتی نیز از جایگاهی بس معتبردر تعاملات بین المللی برخوردار شده اند به نحوی که امروزه بیش از 6000 مورد از این نوع سازمان ها در حوزه های مختلف و در کنار دولت ها و سازمانهای بین الدولی به تلاش و فعالیت مشغول می باشند.
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
درباره جایگاه، نقش و کارکرد نهادهای چندجانبه[۱] و سازمان های بین المللی در جامعه و نظام بین المللی دیدگاه های مختلفی ارایه شده است برخی از نظریه پردازان (مثل نظریه پردازان لیبرال) بر این باورند که سازمان های بین المللی همانند دولت های ملی نقش برجسته و مهمی در جامعه بین المللی ایفا می کنند و به عنوان بازیگرانی مستقل و مقتدر عمل می نمایند. گروهی دیگر از نظریه پردازان (مثل رئالیستها) چندان به نقش و جایگاه نهادهای چندجانبه و سازمان های بین المللی اعتقاد ندارند. آنها بر این باورند که سازمانها و نهادهای یاد شده ساخته و پرداخته و آلت دست دولت های ملی می باشند که در راستای اهداف و منافع دولتها شکل گرفته و دولتها به راحتی می توانند آنها را منحل نمایند. در میانه این دو دیدگاه افراط و تفریطی دیدگاه سومی نیز وجود دارد که بر این باورست که هر چند نهادهای چندجانبه توسط دولت ها تاسیس می شوند ولی این نهادها به تدریج جایگاه و هویت مستقلی برای خود کسب کرده و البته در مواردی در مرتبه و جایگاهی پایین تر از دولتها و در مواردی نیز همسان و حتی بالاتر از دولتها نقش ایفا می کنند.
تاملی در روند تاریخی شکل گیری و نیز عملکرد نهادهای چندجانبه درستی دیدگاه سوم را ثابت می کند. اصولاً در قرن نوزدهم میلای نهادهای چندجانبه و سازمان های بین المللی نقش و جایگاهی در سیاست و حقوق بین الملل نداشتند. بازیگران اصلی جامعه بین المللی دولت های ملی با ویژگی های خاص خودشان بودند که در چارچوب نظم و ستفالیایی شکل گرفته از سال ۱۶۴۸ (امضای عهدنامه وستفالی) رفتار و اقدام می کردند. در این سده تعداد سازمان های بین المللی بسیار محدود و مربوط به برخی حوزه های تخصصی بود. اصولاً نهضت سازمان سازی و رشد قارچ گونه این سازمان ها و نهادها پدیده و تحولی مربوط به قرن بیستم و به ویژه دهه ۸۰ این قرن می باشد. تاسیس سازمان ملل بعد از پایان جنگ جهانی دوم نقطه عطفی بود که ظهور دهها سازمان دیگر را در پی داشت.
به هر حال، با وجود افزایش قابل توجه تعداد نهادهای چندجانبه و سازمان های بین المللی در نیمه دوم قرن بیستم، این سازمان ها و نهادها نتوانستند آن چنان که انتظار می رفت نقش آفرین باشند و به صورت جدی قدرت دولت های ملی را به چالش بکشند. یک دلیل مهم این امر شکل گیری نظام دو قطبی و رقابتها و منازعات نظامی و سیاسی – ایدئولوژیک دو ابرقدرت آمریکا و شوروی بود که به شدت بر تحولات و روندهای این دوره تاریخی سایه افکنده و به نوعی نقش و تاثیرگذاری سازمان ها را کمرنگ کرده و تحت الشعاع خود قرار داده بود.
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
آیا میدانید... ؟
آیا میدانید عمر سنجاقکها فقط ۲۴ ساعت است.
آیا میدانید کراوات از نام مردم کراوات گرفته شده که برای اولین آن را بر گردن آویختند؟
آیا میدانید زمان بارداری فیل از ۱۸ تا ۲۲ ماه است، یعنی نزدیک به ۲ سال ؟
آیا میدانید كوتاهترين جنگ دنیا بين زنگبار و انگلستان رخ داد كه ۳۸ دقيقه طول كشيد؟
آیا میدانید با يك مداد ميتوان خطي به طول ۵۶ كيلومتر كشيد ؟
آیا میدانید سس كچاپ در سال ۱۸۳۰ به عنوان يك دارو به فروش ميرفته است ؟
اپک (APEC)
همکاری اقتصادی آسیا / اقیانوسیه
در سال ۱۹۸۹ ب عنوان مرجعی برای ترویج تجارت آزاد بین اعضایش پایه گذاری شد. ۲۱عضو آن شامل کشورهای استرلیا، بروئنی ،کانادا، شیلی،چین،هنگ کنگ،اندونزی، ژاپن، کره، مالزی، مکزیک،نیوزیلند،گینه،نوپاپوآ،پرو،فیلیپین،روسیه،سنگاپور،تایوان،تایلند،آمریکا و ویتنام هستند. مقرفرماندهی سنگاپور.
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
👁️📷 عکس روی جلد مهمترین مجله سیاست خارجی #آمریکا - بدون شرح...!!!
#راوی | #اقتدارپوشالی | #حکایت_غرب
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
#اخباری_فوری_کوتاه 👇👇👇
🚨 | #فوری | تایید نشده | گزارش های اولیه ای از پرتاب پهپاد و موشک بالستیک از یمن به سمت اسرائیل.
🚨 | #فوری | طبق گزارشات کانال های عبری تانک های ارتش اسرائیل از تمام جهات شرقی و شمالی به غزه یورش می برند | در حال حاضر یک نبرد بزرگ در منطقه حصار جدایی در حال وقوع است |
🚨 | #فوری | حماس اعلام بسیج عمومی کرد |
🚨 | #فوری | موشک بدر 3 با کلاهکی 250 کیلوگرمی از تمام رینگ های پدافندی اسرائیل عبور کرد و با موفقیت به عسقلان اشغالی خورد |
🔺 کاخ سفید اعلام کرد که به حمایت از اسرائیل و مجهز کردن آن به سلاح و مهمات مورد نیاز ادامه خواهیم داد.
🔴 واشنگتن پست به نقل از مقامات آگاه آمریکایی: دولت بایدن از اسرائیل خواست تا در برنامه های خود برای حمله زمینی در مقیاس بزرگ تجدید نظر کند.
🔴سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مجددا با هشدار و تهدید از مردم شمال غزه خواست به سمت جنوب غزه حرکت کنند.
🔻رسانه های اسراییلی: هواپیماهای سوخت رسان و هوارسانی برای تامین سوخت جنگنده های نیروی هوایی در آسمان مستقر هستند و بدون نیاز به بازگشت به پایگاه های هوایی به بمباران ادامه میدهند.
🔺وزیر خارجه اردن:اسرائیل هم اکنون جنگ زمینی را آغاز کرده و نتیجه این جنگ یک فاجعه انسانی خواهد بود.
🔴 حمله دریایی رژیم صهیونیستی به مناطق ساحلی غزه آغاز شد
🔻دفتر رسانهای دولتی در غزه: به دلیل قطع شدن ارتباطات، گروه های امداد و نجات قادر به دریافت هیچ گونه تماس اضطراری نیستند.
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
✅به نظر میرسه این حمله امشب، صرفا فشار رژیم صهیونیستی برای امتیازگیری بیشتر و تلاشهای پایانی رژیم برای کسب آبروی باخته هست.
رژیم صهیونیستی خوب میداند که این اقدام احمقانه اگر منجر به ورود زمینی گسترده شود، تاوانش سنگین است.
حماقت این رژیم جعلی در شرایط فعلی، منجر به فاجعه انسانی و فعال شدن جبهات دیگر خواهد شد.
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
📌مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اکثریت قاطع قطعنامه ای را تصویب کرد که خواستار «آتش بس فوری، پایدار و بشردوستانه» در نوار غزه است که منجر به «توقف خصومت ها» می شود.
120 کشور رای موافق، 14 کشور مخالف و 45 کشور رای ممتنع دادند.
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
كدام هياتها به قطعنامه ضد اسرائیلی در مجمع عمومی سازمان ملل رای منفی دادند؟
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
یکی از دلایل ایجاد کشورهای ذره بینی توسط قدرت های استعماری بعد از جنگ جهانی دوم استفاده از آرای آنها در مجامع بینالمللی است.
اگر شما به کشورهای که به قطعنامه ضد رژیم صهیونیستی رای منفی دادهاند نگاه کنید این موضوع واضح است
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
🌹❤️وقتی ارتباط مردم غزه با همه قطع است و فقط به تو وصل هستند ،
بک یالله ، بک یالله ، بک یا الله ....
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایرانیلا (اخبار ایران و حقوق بین الملل)
1⃣معاون حقوقی رئیس جمهور در پی اعلام رئیس #دیوان_بینالمللی_کیفری درباره عدم رسیدگی به شکایت فلسطینیان از رژیم صهیونیستی و نداشتن بودجه گفت: از کشورهای اسلامی میخواهیم بودجه مربوطه را تامین کنند.
2⃣شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی روابط بینالملل تهران: در پی شکایت ورثه و بازماندگان جنایت تروریستی طبس، دولت آمریکا بهخاطر جنایات صورتگرفته در جریان #تجاوز به خاک ایران در صحرای طبس به پرداخت ۴۲۰ میلیون دلار در حق ۱۴ بازمانده محکوم شد.
3⃣ سخنگوی قوه قضاییه: درخواست از #شورای_حقوق_بشر برای نشست فوقالعاده، تشکیل مرکز مستندسازی جنایات اسراییل، همگرایی میان حقوقدانان بینالمللی حامی غزه و ارتباطات بینالمللی دادستان از جمله کارهایی است که قوه قضاییه در خصوص غزه انجام داد.
4⃣ اعزام هیئت قضایی ایران برای حضور در نشست قضات دولتهای عضو #سازمان پیمان همکاریهای شانگهای
5⃣وزیر کشور: سازمان ملی مهاجرت به دنبال این است که حتی المقدور کارتهای مهاجران را واحد کند که بتوان مدیریت بهتری را اعمال کرد.
#فیلم اظهارات وزیر امورخارجه در خصوص ماهیت حماس از منظر حقوق بین الملل. غرب سیاسی تلاش کرده تا ماهیت حماس را تروریستی عنوان کنند و اظهارات دکتر امیرعبدالهیان واکنشی علیه این خط روایت غربی است.
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔎 اروپا به دنبال «وقفه بشردوستانه»
درحالیکه #اتحادیه اروپا حمایت بیچونوچرایی از اسراییل به نمایش میگذارد اما شدت #جنایت_جنگی ارتکابی اسراییل و سوال افکار عمومی اروپایی درخصوص کاربست معیار دوگانه توسط اتحادیه در #تجاوز به اکراین و غزه، منجر شد تا رهبران اروپایی اظهاراتی را با محوریت «وققه #بشردوستانه» ابراز کنند.
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
استکبار ستیزی در کلام رهبری.pdf
5.22M
📌استکبار ستیزی در کلام رهبری🔆
#سیزده_ابان
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
پرده_نگار_تبیین_منطق_دشمنی_با_امریکا.pptx
2.11M
📌پرده نگار
🔹تبیین منطق دشمنی با امریکا🇺🇸
#سیزده_ابان
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
تجربه_تلخ_اعتماد_به_آمریکا_در_سه_کشور_لیبی_عراق_ژاپن_.pdf
10.43M
#نشریه
📌تجربه تلخ اعتماد به آمریکا در سه کشور
🏷لیبی - عراق - ژاپن
#سیزده_ابان
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
افول موریانه وار امریکا - مشترک 6.8.pdf
6.15M
🔰افول موریانه وار آمریکا
🖌اندیشکده مطالعات آمریکا
#سیزده_ابان
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20
تجربه های تلخ اعتماد به آمریکا.pdf
7.73M
#جزوه
⛔تجربه های تلخ اعتماد به آمریکا
#سیزده_ابان
#طوفان_الاقصی
#اندیشکده_مطالعات_سازمان_های_بین_المللی
https://eitaa.com/international20