انگیزه؛ گمشده قاریان شرکتکننده در مسابقات
ولیزاده، داور مرحله مقدماتیِ کشوری چهلوششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در گفتوگو با ایکنا:
🔹شیوه اوجگیری و سبک و سیاق خواندن متسابقان شبیه هم شده است و این باعث شده که مسابقات از حالت مکتبهای اصیلی که ما در مصر شاهد بودیم، فاصله بگیرد و امروز گویی همه در یک مکتب به تکرار افتادند.
🔹انگیزه برای دریافت رتبه اول را در میان متسابقان نمیبینم و این دلایلی دارد که این اتفاق هم به دلایل نبود فرصت آموزش یا کافی نبودن میزان جوایز و موارد تشویقی است.
iqna.ir/00HYBm
@iqnanews
20.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتوگوی ایکنا با دختر #علامه_طباطبایی(ره)
🎥روایت پدر از زبان دختر
🔺پدرسالاری واژه آشنایی برای نسل نجمه سادات است اما تجربه او از زندگی با علامه بسیار متفاوت از سایر دختران هم نسل اوست.
➕دختری برای علامه خود «احترام و عشق» است. دلگرمی دختران به مهر پدران همیشگی است اما دختر علامه بودن حلاوت دیگری دارد که نقل بخشی از آن خاطرات نیز لذتبخش است.
iqna.ir/00HYDi
@iqnanews
نمایندگان مجلس با متناسبسازی حقوق بازنشستگان در طول اجرای برنامۀ هفتم توسعه موافقت کردند.
@iqnanews
#اینفوگرافیک | تعریف قرآن از آرامش
🔺بنا بر آیات قرآن از شب «وَجَعَلْنَا اللَّیلَ لِبَاسًا»، همسر «أُحِلَّ لَكُمْ لَيْلَةَ الصِّيَامِ الرَّفَثُ إِلَىٰ نِسَائِكُمْ هُنَّ لِبَاسٌ لَكُمْ وَأَنْتُمْ لِبَاسٌ لَهُنَّ» و تقوا «يٰا بَنِی آدَمَ قَدْ أَنْزَلْنٰا عَلَيْكُمْ لِبٰاساً يُوٰارِی سَوْآتِكُمْ وَ رِيشاً وَ لِبٰاسُ التَّقْوىٰ» به لباس تعبیر شده است، که هر سه موجبات آرامش انسان است.
iqna.ir/00HYFA
@iqnanews
مسابقه شماره ۴ «مَستورا» | پادگان مقابله با شیطان
🔻طرح حفظ موضوعی قرآن کریم «مَستورا» یکی از شاخصها و برنامههای ابلاغی به سازمان دارالقرآن الکریم است که با هدف گفتمانسازی و افزایش تعداد حفاظ در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
🔹در طرح حفظ موضوعی قرآن که منبع آموزشی آن کتاب مستورا است، آیات کاربردی با مقتضیات روز جامعه را داوطلبان و علاقهمندان، حفظ خواهند کرد.
ُسوال مسابقه در لینک ذیل
iqna.ir/00HYFV
@iqnanews
سهم ما در علوم انسانی جهانی باید افزایش پیدا کند
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی در کنگره بین المللی علامه طباطبایی:
🔹 اگر سهممان از علوم انسانی جهانی آنچنان که باید نیست باید تلاش کنیم این سهم را استیفا کنیم.
🔹سهم ما در علوم انسانی جهانی باید افزایش پیدا کند. این راه را علامه طباطبایی باز کرد، شهید مطهری باز کرد و دیگران باید این راه را ادامه بدهند.
🔹نگاه من به عنوان یک طلبه این است که دانشگاه اتاق فکر دولت و دستاندرکاران است. در این اتاق فکر به نوآوریها، ابتکارها، خلاقیتها در همه حوزهها به ویژه در حوزه علوم انسانی نیازمندیم.
iqna.ir/00HYG3
@iqnanews
نقض آشکار حقوق کودکان غزه در برابر دیدگان نهادهای جهانی
صالح الکاشف، رئیس سازمان خیریه امداد به مردم فلسطین در نوار غزه:
🔹 کودکان در غزه شرایط دشواری را سپری میکنند. از بیش از ۱۳ هزار نفر شهدای جنگ غزه، ۵۵۰۰ نفر آنها را کودکان تشکیل میدهند. ۶ هزار نفر نیز زیر آوارها مفقود هستند که ۷۰ درصد آنها از میان زنان و کودکان هستند.
🔹ما هیچ اقدام واقعی در راستای حقوق این کودکان در غزه را شاهد نیستیم، به نظر میرسد که ۲۰ نوامبر روز جهانی کودکان غربی است و نه روز کودکان غزه، فلسطین و جهان اسلام.
🔹شاهد بودیم که از سوی مردم کشورهای غربی که انسانیت در میان آنها باقی مانده است و بقیه آزادگان جهان، صدای حمایت از مردم فلسطین بلند شده است، اما این صداها هنوز برای اعمال فشار حقیقی بر دولتهای غربی کافی نیست. این دولتها همچنان از اسرائیل حمایت و به آن کمک میکنند.
iqna.ir/00HYCr
@iqnanews
کوشش در بازیابی اسناد و مدارک نهجالبلاغه؛ بهترین خدمت سیدمحمدمهدی جعفری
🔹مجید معارف؛ استاد علوم قرآن و حدیث دانشگاه تهران: دکتر سیدمحمدمهدی جعفری، خدمات مختلفی به نهجالبلاغه داشتهاند ولی از نظر بنده یکی از بهترین و موفقترین خدماتشان کوشش در بازیابی اسناد و مدارک نهجالبلاغه است.
🔹اصل تقطیع اگر هوشمندانه رخ دهد ظاهرا کار بدی نیست و ولی در مورد نهجالبلاغه شاهد تقطیع موضوعی در ابواب آن نیستیم؛ در نگرش نهجالبلاغه توسط سید رضی اتفاق دیگری رخ داده است و آن تقطیع بلاغی بوده است.
iqna.ir/00HYFK
@iqnanews
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اهمیت پاسخ به نیاز نسل جدید
🔺رضا امیرخانی، نویسنده رمان «من او»: مخاطب واقعی ما نسل جدید هستند و تصور میکنم پیدا کردن سؤال نسلهایی که مخاطب واقعی کتاب هستند و مهمتر از آن رفتن سراغ پاسخ برای آن سؤالها مهمترین کاری است که نویسندهها باید انجام دهند.
iqna.ir/00HYEE
@iqnanews
خبرگزاری ایکنا
حذف ناشران نوپا بیتوجهی به فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است در میزگرد تخصصی ایکنا به مناسبت #هفته_کتاب
ممیزی مانع پیشرفت نشر است!
🔺کسی که «ممیزی» را مانع میداند ادبیات را نمیشناسد
در میزگرد تعاملی و چالشی ایکنا با محور هفته کتاب عنوان شد:
🔹محسن فرجی، نویسنده و منتقد ادبی: امروز ما میتوانیم از تعدادی نویسنده نام ببریم که چند سالی است که اثری منتشر نکردهاند، یا بسیار کمکار بودهاند، یا برخی از آنها مهاجرت کردهاند. اینها از دید من آسیبهایی است که ایجاد مرزبندی و خطکشی با خود به همراه دارد.
🔹احمد شاکری: نویسنده و پژوهشگر: ادبیات دولتی یا غیردولتی آسیب بهشمار نمیرود. این که «ممیزی» را تشبیه به سد میکنید که جلوی تولیدات را میگیرد نیز چنین چیزی وجود ندارد. من به عنوان یکی از اعضای شورای نظارت بر کتاب بزرگسال این را با قطعیت میگویم که چنین چیزی وجود ندارد. مؤلفه صحیحی نیست که بگوییم «ممیزی» به مثابه یک سد قد راست کرده است. کسی که «ممیزی» را مانع میداند ادبیات را نمیشناسد.
iqna.ir/00HY89
@iqnanews
تأکید رئیس دستگاه قضا بر تهیه کیفرخواست متقن و محکم علیه رژیم صهیونیستی
حجتالاسلام محسنی اژهای:
🔹امروز ما باید یک کیفرخواست متقن و محکم برای همه جنایتهای اسراییل و حامیان او بنویسیم.
🔹 این رژیم غاصب صهیونیستی دهههاست مردم مظلوم فلسطین را به اشکال مختلف شکنجه میکند.
iqna.ir/00HYGS
@iqnanews
برگزاری محفل قرآنی گرامیداشت هفته بسیج در پیشوا
🔹محفل انس با قرآن همزمان با هفته بسیج، در شهرستان پیشوا به همت پویش جلسات خانگی قرآن کریم جنوب شرق استان تهران برگزار میشود.
iqna.ir/00HYFP
@iqnanews