📸مراسم گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران
🔻مراسم رژه ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز ارتش با حضور حجتالاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در ستاد نیروی زمینی ارتش برگزار شد.
iqna.ir/00HfSa
@iqnanews
چرا بانوان اجازه ورود به قبرستان بقیع را ندارند
🔹وهابیت با استناد به چهار روایت مانع از حضور بانوان در قبرستان بقیع میشوند که واکاوی تکتک این مُستندات حاکی از عدم اعتبار سندی اين روایات و باطل بودن انتساب آن مبانی به سنت نبوّی(ص) است.
#یادداشت | حجتالاسلام درگاهی
iqna.ir/00HfRd
@iqnanews
قرآن کریم درباره وضعیت سردرگم رژیم صهیونیستی چه میگوید
🔹محمدرضا صلحجو، پیشکسوت قرآنی کشورمان در گفتوگو با خبرنگار ایکنا با اشاره به برخی آیات قرآن کریم که وضعیت رژیم صهیونیستی را نشان میدهد، بیان کرد: خداوند در قرآن میفرماید: «لَا يُقَاتِلُونَكُمْ جَمِيعًا إِلَّا فِی قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ» یعنی حتی گروهی با هم متحد شوند، نمیتوانند اثری از خود به جا بگذارند.
🔹سران رژیم صهیونیستی علناً اعلام کردهاند به هیچ یک از اهداف خودشان نرسیدهاند چون هدفشان این بود که به غزه نفوذ کنند و گروگانهای خود را آزاد کنند، اما از آزادی یک گروگان هم برنیامدند.
iqna.ir/00HfQ2
@iqnanews
سازمان ملل: دو میلیون فلسطینی در غزه درگیر تأمین نیازهای اولیه هستند
🔹رئیس دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد گفت: دو میلیون فلسطینی در نوار غزه درگیر تأمین نیازهای اولیه خود برای زنده ماندن هستند.
iqna.ir/00HfRZ
@iqnanews
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سلام ای بهشتِ ویرانم
🔻وهابیون در هشتم شوال سال ۱۳۴۴ هجری قمری، حرم امامان بقیع را ویران کردند. این روز به «یوم الهدم» مشهور است.
🔹تخریب بناها در بقیع توسط جریان وهابیت در عربستان سعودی برای از بین بردن اماکن زیارتی بود. تا آن زمان بر روی مقبره پیشوایان و سایر بزرگان اسلام که در مدینه مدفون بودند، گنبدها و بناهایی قرار داشت. پس از تسلط وهابیان بر مدینه آنها ضمن تخریب قبور آثاری که بر روی قبور قرار داشت را نیز از بین بردند.
iqna.ir/00HfRR
@iqnanews
برگزاری مرحله مقدماتیِ کشوری جشنواره قرآنی وزارت بهداشت
🔹مسعود وادیپور، مسئول دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت: مرحله مقدماتیِ کشوری بیست و هشتمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در دو بخش معارفی و آوایی از نیمههای فروردینماه آغاز شده و تا ۱۵ اردیبهشتماه ادامه خواهد داشت.
🔹رئیس اداره تبلیغ و ترویج مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در مورد زمان اعلام نتایج دو بخش آوایی و معارفی بیان کرد: تلاش ما بر این است که نتایج تا اواسط اردیبهشتماه از طریق سایت جشنواره اعلام شود.
iqna.ir/00HfRe
@iqnanews
رسالت ادبیات مقاومت در تجلی معارف عملیات «وعده صادق»
🔹کارشناسان حاضر در میزگرد تعاملی ایکنا با محور تجلی عملیات #وعده_صادق در ساحت اندیشگی ادبیات ضمن تشریح چیستی رسالت ادبیات پایداری در بازنمایی معانی و معارف مفهوم «مقاومت»؛ استواری اندیشه بر پایه «شور» و پرهیز از «شعار» را رمز جریانسازی خلق آثار ادبیات مقاومت دانستند.
🔻در لینک زیر بخوانید
iqna.ir/00HfQz
@iqnanews
📸خاک پاک بقیع
🔹هشتم شوال سالروز تخریب قبرستان بقیع به دست وهابیان حکومت آل سعود است. با وجود اینکه تخریب این قبرستان در چند مرحله صورت گرفت اما در هشتم شوال سال ۱۳۴۴ ه.ق (۱۶ مرداد ۱۲۹۵) پس از سلطهٔ دوبارهٔ ابنسعود و تسلط بر شهر مدینه به طور کامل ویران شد.
iqna.ir/00HfSW
@iqnanews
دوران بیپاسخ ماندن جنایات رژیم صهیونیستی سر آمده است
🔹آیتالله جنتی، دبیر شورای نگهبان با قدردانی از عملیات «وعده صادق» رزمندگان اسلام، ابراز امیدواری کرد که این رژیم غیرقانونی کودککُش فهمیده باشد دوران بیپاسخ ماندن جنایاتش سر آمده و هر حرکت نابهجایی، نابودی او را سرعت خواهد بخشید.
iqna.ir/00HfSb
@iqnanews
انس با قرآن با «قرآنکده مجازی حَبّه»
🔹مهدی کاشیان، مدیر «قرآنکده مجازی حبه» در گفتوگو با ایکنا: سیاستگذاری این مرکز بر این اساس است که فعالیتهای قرآنی را طراحی و اجرا کند تا بخشی از جامعه که امکان دسترسی به استادان متبحر و مجرب یا فرصت و امکان شرکت در جلسات حضوری را ندارند، به راحتی بتوانند از آن بهرهمند شوند.
iqna.ir/00HfP4
@iqnanews
ناگفتههایی از موقعیت استثنایی بیت الاحزان بقیع و اهمیت تاریخی آن
حجتالاسلام عمار ابوطالبی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب:
🔹بیت الاحزان، هم محل عبادت حضرت فاطمه(س) بوده و هم مدفن فاطمه بنت اسد و هم جایی بوده که حضرت فاطمه(س) در آنجا برای پدرشان عزاداری میکردند و هم جایی که امیرالمومنین(ع) صدیقه طاهره را در آن غسل دادند و کفن کردند.
🔹 بقیع مسکن و خانه امیرالمومنین(ع) بوده است و آن حضرت در ابتدای بقیع خانهای داشتند و این خانه محل زندگی ایشان با صدیقه طاهره و حسنین بوده است. پیامبر(ص) بارها به این خانه رفتوآمد کردند و در کنار این خانه نماز خواندند، این خانه محل عبادت امیرالمومنین(ع) و اهل بیت(ع) بوده است. آیا شایسته نیست در مورد جایی که این ویژگیها را دارد تعبیر «حرم» را به کار ببریم؟
iqna.ir/00HfSL
@iqnanews