انس با قرآن با «قرآنکده مجازی حَبّه»
🔹مهدی کاشیان، مدیر «قرآنکده مجازی حبه» در گفتوگو با ایکنا: سیاستگذاری این مرکز بر این اساس است که فعالیتهای قرآنی را طراحی و اجرا کند تا بخشی از جامعه که امکان دسترسی به استادان متبحر و مجرب یا فرصت و امکان شرکت در جلسات حضوری را ندارند، به راحتی بتوانند از آن بهرهمند شوند.
iqna.ir/00HfP4
@iqnanews
ناگفتههایی از موقعیت استثنایی بیت الاحزان بقیع و اهمیت تاریخی آن
حجتالاسلام عمار ابوطالبی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب:
🔹بیت الاحزان، هم محل عبادت حضرت فاطمه(س) بوده و هم مدفن فاطمه بنت اسد و هم جایی بوده که حضرت فاطمه(س) در آنجا برای پدرشان عزاداری میکردند و هم جایی که امیرالمومنین(ع) صدیقه طاهره را در آن غسل دادند و کفن کردند.
🔹 بقیع مسکن و خانه امیرالمومنین(ع) بوده است و آن حضرت در ابتدای بقیع خانهای داشتند و این خانه محل زندگی ایشان با صدیقه طاهره و حسنین بوده است. پیامبر(ص) بارها به این خانه رفتوآمد کردند و در کنار این خانه نماز خواندند، این خانه محل عبادت امیرالمومنین(ع) و اهل بیت(ع) بوده است. آیا شایسته نیست در مورد جایی که این ویژگیها را دارد تعبیر «حرم» را به کار ببریم؟
iqna.ir/00HfSL
@iqnanews
اسرائیل استفاده از آیات قرآن در شبکههای مجازی را جرم اعلام کرد
🔹یک روزنامه صهیونیستی سندی را منتشر کرد که نشان میدهد مقامات این رژیم استفاده از کلمه شهید و آیات قرآنی در شبکههای اجتماعی را جرم اعلام کردهاند.
iqna.ir/00HfSd
@iqnanews
رونمایی از مصحف صوتی به روایت ورش از نافع در الجزایر
🔹در مراسمی با حضور وزیر اوقاف و امور مذهبی و همچنین وزیر ارتباطات الجزایر از مصحف صوتی به روایت ورش از نافع با تلاوت محمد ارشاد مربعی، قاری الجزایری رونمایی شد.
iqna.ir/00HfRp
@iqnanews
تفسیر ائمه(ع) از رابطه احدیث و صمدیت خداوند
مهدی اصفهانی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در نشست «خلقت به منزله شهود نفس و نسبت آن با خودآگاهی»:
🔹معنای احدیت با صمدیت خداوند مرتبط است. اگر به روایات شیعه نگاه کنید در سخنان اهل بیت(ع) نیز به این مسئله اشاره شده است و این وضعیت را ائمه(ع) در عین عالم بودن خداوند تفسیر میکنند.
🔹 در کتاب «کافی» آمده است که خداوند مشیت را با مشیت خلق کرد و اشیاء را نیز با مشیت خلق کرد. برای اینکه این مسئله روشنتر شود لازم است به تعریف نور در سنت کلامی و فلسفی مسلمانان اشاره کنیم. در این سنت، از علم و آگاهی هم به نور تعبیر شده است. در کتاب «کافی» آمده که شخصی به امام صادق(ع) میگوید علم خدا و مشیت او یکی هستند یا مجزا هستند که حضرت فرمود که علم الله، سابق بر مشیت است.
iqna.ir/00HfSY
@iqnanews
فراخوان بیست و ششمین همایش کتاب سال اعلام شد
معاونت پژوهش حوزههای علمیه کشور جزئیات کامل فراخوان بیست و ششمین همایش کتاب سال و هشتمین جشنواره مقالات علمی حوزه را اعلام کرد.
🔹محورهای همایش عبارت است از: «جهاد تبیین»، «فقه معاصر»، «ابعاد علمی بیانیه گام دوم انقلاب»، «زن و خانواده»، «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت»، «علوم انسانی اسلامی، فضای مجازی»، «آسیب های اجتماعی»، «جمعیت»، «اقتصاد مقاومتی»، «سبک زندگی اسلامی»، «هنر (فلسفه هنر، هنر در اسلام)»، «محیط زیست و منابع طبیعی».
iqna.ir/00HfTB
@iqnanews
وزیر کشور وارد سیستان و بلوچستان شد
🔹وزیر کشور به منظور بازدید از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان دقایقی قبل از طریق فرودگاه کنارک به این استان سفر کرد.
@iqnanews
مسنترین خادم داوطلب مسجدالنبی (ص) درگذشت
🔹اسماعیل الزعیم، خادم داوطلب مسجدالنبی(ص) پس از چهل سال پذیرایی داوطلبانه از زائران و نمازگزاران این مسجد مقدس در سن نودوششسالگی درگذشت.
🔹ابوالسباع به فروتنی و سخاوت مشهور بود، او نوشیدنیهای گرم از قبیل چای و قهوه را در کنار نان و خرما با گاری کوچکی حمل و در میان زائران و نمازگزاران مسجدالنبی(ص) توزیع میکرد.
iqna.ir/00HfSN
@iqnanews
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حمایت مردم آمریکا از غزه با بستن ورودی فرودگاه شیکاگو
🔹🔹صدها نفر از مردم آمریکا در ادامه حمایت از غزه و مردم فلسطین، ورودی فرودگاه شیکاگو را مسدود کردند.
iqna.ir/00HfR9
@iqnanews
ضرورت تقویت حلقههای میانی برای گسترش سبک زندگی قرآنی
🔹مجید رحمانی، فعال قرآنی فلارد چهارمحال و بختیاری، در گفتوگو با ایکنا درباره مهمترین راهکارها برای تعمیق سبک زندگی قرآنی در بین عموم مردم جامعه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تشکیل حلقههای میانی برای گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه تاکید دارند؛ بنابراین باید گفت بسترسازی در این زمینه مهمترین کار است.
🔹حضور بانوان در فعالیتهای قرآنی شهرستان و پیوستن آنها به شبکه مجازی فعالیتهای فرهنگی و قرآنی، جلوهای کم نظیر از علاقه همه مردم به معارف قرآنی است.
iqna.ir/00HfRS
@iqnanews
معماری منحصر به فرد مسجد بابا سلطان ترکیه
🔹مسجد بابا سلطان که در سال ۲۰۲۳ میلادی در شهر بورسای ترکیه افتتاح شد، با معماری منحصر به فرد، نمازگزاران را شگفتزده میکند.
🔹طراحی مسجد توسط علی طارق باکسوی، مهندس معماری انجام شده که میگوید مفاهیم خاصی پشت طراحی این مسجد گنجانده شده که مهمتر از شکل خارجی و ظاهر مسجد است.
iqna.ir/00HfSM
@iqnanews