فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: مثل همیشه کنار دولت و مردم لبنان هستیم
🔹بهدعوت آقای نبیه بری به بیروت آمدهام تا پیام رهبر معظم انقلاب و رئیسجمهور را به مردم لبنان و مقاومت برسانم.
@iqnanews
تدابیر امام عسکری(ع) برای تقویت سازمان وکلا و آمادهسازی شیعه جهت دوران غیبت
حجتالاسلام موسوی عبادی؛ استاد حوزه و پژوهشگر علوم دینی:
🔹با وجود اینکه امام حسن عسکری(ع) بیشترین دوران امامت خود را در زندان و یا تحت نظر و مراقبت عباسیان گذراندند، اما به خوبی توانستند شیعیان را راهبری و به نوعی برای عصر غیبت، زمینهسازی کنند.
🔹اجتناب از پاسخهای مشافهی و مستقیم و تاکید امام عسکری(ع) بر ارتباط کتبی با شیعیان از طریق وکلا در جهت آمادهسازی شیعه برای پذیرش شرایط عصر غیبت بود.
🔹موسوی بغدادی نقل میکند از امام حسن عسکری(ع)، شنیدم که میفرمود «گویا شما را میبینم که پس از من درباره جانشینم اختلاف میکنید. آگاه باشید که هر کس به ائمه بعد از رسول خدا(ص)، اقرار کند، اما منکر فرزندم شود؛ مانند کسی است که به همه انبیای الهی و رسولانش اقرار داشته باشد، اما نبوت رسول اکرم(ص)، را انکار کند؛ زیرا اطاعت از آخرین نفر ما، مانند اطاعت از اولین ماست و منکر آخرین نفر ما مانند منکر اولین ماست. آگاه باشید که برای فرزندم، غیبتی است که مردم در آن شک میکنند؛ مگر کسی که خدای تعالی وی را حفظ فرماید.»
iqna.ir/00HnTH
@iqnanews
📸شب میلاد امام حسن عسکری (ع) در حرم حضرت معصومه (س)
🔻حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها در شب میلاد امام حسن عسکری علیهالسلام پدر بزرگوار حضرت ولی عصر (عج)، میزبان عاشقان و ارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت بوده است.
iqna.ir/00HnVJ
@iqnanews
📸شب میلاد امام حسن عسکری (ع) در حرم حضرت معصومه (س)
🔻حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها در شب میلاد امام حسن عسکری علیهالسلام پدر بزرگوار حضرت ولی عصر (عج)، میزبان عاشقان و ارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت بوده است.
iqna.ir/00HnVJ
@iqnanews
اقدامات امام حسن عسکری(ع) برای ورود شیعیان به عصر غیبت
🔹حجتالاسلام امیرعلی حسنلو، استاد سطوح عالی حوزه علمیه خراسان: امام حسن عسکری(ع) با ادامه راه امام هادی(ع) تدابیر ایشان را به غایت رساند و شیعه را برای پذیرش و تحمل دوره غیبت حضرت مهدی(عج) آماده کرد.
🔹اولین تدبیری که امام اندیشیده بود این بود که از ابزار مختلف مانند چوب و لفاف دستفروشی برای ارسال پیام و پیک پنهان جهت ارتباط با پیروان خود استفاده مینمود.
🔹راهکار بعدی امام این بود که از طریق فعالیتهای مخفی نزدیکترین یاران خود با شیعیان ارتباط برقرار میکرد؛ برای این منظور از افراد مورد اعتماد، نمایندگانی در نقاطی چون بغداد و مراکز مهم جمعیتی که آنها نیز به افرادی در مناطق و مراکز متصل بودند مرتبط میشد.
در لینک زیر بخوانید
iqna.ir/00HnV5
@iqnanews
کودکیهای گمشده در هزارتوی تکنولوژی
شیما قبا، روانشناس کودک و رواندرمانگر در گفتوگو با ایکنا:
🔹کودکی همین تجربههای زیسته زندگی است که با بازی و ارتباط اجتماعی با همسالان به دست میآید.
🔹والدین با ارائه زودهنگام و بیرویه مدیا به کودکان، حق کودک که بازی کردن است را نادیده میگیرند.
🔹کودکی که کودکی نمیکند، یعنی از حق طبیعی خودش که بازی کردن است، محروم میشود و زمانی هم که در کنار همسالان یا بزرگسالان قرار میگیرد، معمولاً نمیتواند ارتباط خوبی با آنها داشته باشد و به همین علت ارتباطات اجتماعیاش به خوبی رشد نمیکند و شکل نمیگیرد.
iqna.ir/00HnPS
@iqnanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تذکر پزشکیان درباره سخنرانی یکی از تشکلهای دانشجویی
@iqnanews
حافظ شاعر «فکر» است
استاد سیدفتح الله مجتبایی، نویسنده کتاب «شرح شکن زلف» در گفتوگو با ایکنا:
🔹مسئله اصلی حافظ شیرازی تمرکز بر عشق و نکوهش ریا و تظاهر بود؛ شعر حافظ شعر آواز نیست؛ شعر فکر است.
🔹در اثرپذیری حافظ از قرآن تردیدی نیست. انقلابِ حافظ در غزل، که همانا سرودنِ ابیاتی دارای معنای مستقل باشد، تحتِ تأثیرِ سبکِ قرآن بوده است. در عین حال، حافظ فرهنگ باستانی و فرهنگ اسلامی ایران را با دین، کلام، فلسفه و عرفان پیوند داد و در شعرش متبلور ساخت.
🔹فردا در شعر حافظ اثبات فرداست، فردا در شعر حافظ قیامت و یقین به آن است، فردای حافظ آیندهای است که به آن باور و یقین دارد. فردا در کلام حافظ در ایمان به روز حساب و مقابل معنای امروز است. حافظ از نظر دینی آدم معتقدی بوده است.
🔹تمام دیوان حافظ بر این دو موضوع تأکید دارد. یکی عشق و دیگری ریا و هر دو این موضوع از محورهای اخلاقی ملامتیها بوده؛ حافظ یک ملامتی بود. این دو موضوع در ادبیات ملامتیه سهم خیلی بزرگی دارد و بهترین بیان آن در اشعار حافظ نمایان است.
مشروح گفتگو در لینک زیر
iqna.ir/00HnTN
@iqnanews