🔰اطلاعنگاشت | یک فرصت تمدنی
رهبر معظم انقلاب در دیدار کارگزاران حج که در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه انجام شد فرمودند:
🔻مسئله حج یک مسئله جهانی، یک مسئله بینالمللی، یک مسئله تمدّنی در معارف اسلامی است. حج را با این چشم باید نگاه کرد.» ایشان در ادامه ابعاد مسئله حج را تبیین کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
🔗 iqna.ir/00HNVP
🆔 @iqnanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توسل به بانوی کرامت در کلام آیتالله فاطمینیا(ره)
🔻در آستانه میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) بخشی از سخنرانی آیتالله سیدعبدالله فاطمینیا(ره) که در سال ۱۳۷۲ در صحن حرم حضرت معصومه(س) انجام شده است را میشنویم.
🔗 iqna.ir/00HNOI
🆔 @iqnanews
📸بازدید رئیس سازمان دارالقرآن از ایکنا
🔻حجت الاسلام والمسلمین علی تقی زاده، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم صبح امروز ۳۰ ارديبهشت با حضور در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور از تحریریه فارسی و بینالمل ایکنا، استدیو مبین و بخشهای مختلف این سازمان بازدیدکرد.
🔗 iqna.ir/00HNWu
🆔 @iqnanews
🔰قرآن درباره «زنبور عسل» چه گفته است
🔹قرآن مجيد روى چند قسمت مختلف از زندگى زنبورهای عسل تكيه كرده كه هريك از ديگرى جالبتر و عجيبتر است.
🔸نخست به مسئله خانه سازى آنها اشاره كرده و مى فرمايد: (و پروردگار تو، به زنبور عسل وحى [الهام غریزى] نمود که از کوهها و درختان و داربستهایى که [مردم] مىسازند، خانههایى برگزین)؛ «وَأوْحى رَبُّكَ إلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِى بُيُوْتآ وَ مِنَ الشَّجَرِ وَ مِمّا يَعْرشُوْنَ».
🔗 iqna.ir/00HNWx
🆔 @iqnanews
🔰برگزیدگان بخش آوایی جشنواره قرآنی وزارت بهداشت تجلیل شدند
🔹نفرات برگزیده رشتههای مختلف بیست و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت استادان، کارکنان و دانشجویان در بخش آوایی آقایان معرفی و در مراسم اختتامیه تجلیل شدند.
🔗 iqna.ir/00HNUY
🆔 @iqnanews
🔰تبعات ملموس از آنچه سالمندی بر سر ایران و ایرانی خواهد آورد
🔹سیدکاظم فروتن، دبیر ستاد ملی جمعیت: پیرترین کشور جهان خواهیم شد و تبعات ملموس این اتفاق از جمله ورشکستگی صندوقهای بازنشستگی، تکمیل ظرفیت خانههای سالمندان، نبود جوان برای مراقبت از کهنسالان و ... است.
🔹یکی از وظایف رسانهها، تبیین ملموس تأثیرات پیری جمعیت است و باید مستندها و سریالهای مختلف در این خصوص ساخته شود.
🔗 iqna.ir/00HNSC
🆔 @iqnanews
📸 اهدای فرش به آستان مقدس بانوی کرامت
🔻در آستانه فرارسیدن میلاد حضرت معصومه(س) بیش از هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش دستباف از سوی آستان قدس رضوی به حرم بانوی کرامت اهدا شد.
🔗 iqna.ir/00HNU4
🆔 @iqnanews
🔰 تبیین سه کلید واژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی توسط رهبر انقلاب در دیدار صبح امروز
رهبر انقلاب اسلامی، صبح امروز در دیدار وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه، سفرا و روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور:
🔻در سیاست خارجی وقتی میگوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحنمان هم التماسآمیز نبوده اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی اینجور دیپلماسی، نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن. این شخصیت پختهی سیاسی قدیمی فلان کشور اینجوری گفت، اینجوری قضاوت کرد، آن یکی اینجوری گفت، اینجوری اقدام میکنند. عزت یعنی ما چشممان و نگاهمان به این چیزها نباشد، تکیهمان به اصول خودمان باشد.
🔻حکمت یعنی در همهی تعاملهای دو جانبه و چند جانبه خردمندانه عمل کنیم. اندیشیده عمل کنیم. محاسبهشده عمل کنیم. از اظهار نظرهای دفعی و ارتجالی و حسابنشده پرهیز کنیم. حکمت یعنی هر کاری که میکنیم، پشتوانه فکری و عقلانی داشته باشد. اندیشیده باشد، محاسبهشده باشد.
🔻مصلحت یعنی شناختن موارد انعطاف. یک جاهایی باید انعطاف داشت. انعطاف منافات با اصول ندارد. حفظ اصول با امکان انعطاف با هم میسازند، میتوان یک جاهایی انعطاف به خرج داد. بنده یک وقتی چند سال قبل از این گفتم: «نرمش قهرمانانه»؛ بد فهمیده شد، هم بعضیها در خارج بد فهمیدند، یک محاسبهی دیگر کردند، در داخل هم بعضی از خودهایمان بد فهمیدند معنای این را. انعطاف یک جاهایی لازم است، بایستی انجام بگیرد. همان معنایی که ما در تقیه معنا کردیم ــ در بحث امامت، بنده مفصل راجع به تقیه صحبت کردم ــ تقیه یعنی وقتی شما در یک جایی دارید حرکت میکنید، به یک صخرهای میرسید که از آن عبور نمیتوانید، یک راهی پیدا کنید از کنار صخره و عبور کنید. انعطاف یعنی این. معنایش این نیست که ما از ادامهی راه پرهیز کردیم و عقبنشینی کردیم، نه. به جنگ صخره نرفتیم، انعطاف پیدا کردیم، توانستیم راه دیگری را پیدا کنیم.
🌐 iqna.ir
🆔 @iqnanews