47.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 شبیخون ترکیه این بار به ابن سینا / سه لایه بازی ترکیه با مشاهیر، خاک و هویت ایران
🎥 بررسی رفتار ترکیه و چند کشور نشان میدهد که یک بازی هماهنگ و هوشمندانه در حال به اجرا در آمدن علیه ایران است که در سه مرحله مشاهیر، هویت و جغرافیای ایران را نشانه رفته است. در این برنامه این مهم را مرور خواهیم کرد.
🔴 به جمع دوستان ایران زمین و ایرانیان 🇮🇷 بپیوندید🙏
دوستان ایران زمین و ایرانیان 🇮🇷
@iran_doostan
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 بعد از نقشه ای که رقیب اردوغان رو کرد و پس از تاکید او بر اینکه میخواهد باکو را دور زده و مسیری را از ایران تعریف کند، برگهای خیلی ها در باکو ریخته است
حالا وزیرخارجه ی اردوغان دارد علیف بادکوبه را این طور دلداری میدهد: حمل و نقل از قلمرو باکو برای ما اهمیت بسیاری دارد...
شاید بهتر باشد "اردی" برود از باکو رای دهنده بیاورد. رقابت بسیار نزدیک است و ظاهرا برخی رویاهای او از نگاه رقیبانش توجیه اقتصادی ندارد و باید فعلا به زیر میز منتقل شود. بحث اینجاست که امثال علیف این را تهدیدی برای خود میپندارند...
🔴 به جمع دوستان ایران زمین و ایرانیان 🇮🇷 بپیوندید🙏
دوستان ایران زمین و ایرانیان 🇮🇷
@iran_doostan
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بشار اسد:
📍وقتی در سال 1359 به مدت 8 سال جنگ ظالمانهای علیه ایران تحمیل شد، سوریه با وجود تهدیدها و تطمیع ها در ایستادن کنار ایران هیچ تردیدی به خود راه نداد و ایران نیز همینگونه با ما رفتار کرد...
🆔 @Kavoshmedia
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نیروهای روس از دهلاویه، موشک نقطه زن و ضد تانک ایرانی استفاده میکنند...
🆔 @Kavoshmedia
✅ ایران چگونه با صادرات سلاح به روسیه عملکرد جنگافزارهای خود را در مقابل سلاحهای آمریکایی ارزیابی میکند؟
📍ایرانیها میدانستند سقوط دولت سوریه، قدرت ایران برای نفوذ در دریای مدیترانه را فلج خواهد کرد به همین خاطر این مساله برای آنها اهمیتی راهبردی داشت/هند و روسیه پیوند بسیار نزدیک اقتصادی دارند اما رساندن صادرات روسیه به هند، خیلی پیچیده و بهترین مسیر آن از طریق ایران است/ایران جنگ افزارهای ساخت خود را به روسیه صادر می کند، این مساله فرصت بی همتایی را در اختیار ایرانیان قرار می دهد تا ببینند دست رنج چندین ساله آنها چه عملکردی در برابر آمریکایی ها دارد...
🆔 @Kavoshmedia
17.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آنچه رقیب انتخاباتی اردوغان در مورد احیای جاده ابریشم و کریدور شرق به غرب میگوید توهمی بیش نیست چراکه او خود به صراحت می گوید که این کریدور آمریکا را ناراحت خواهد کرد و او گزینه آمریکا برای انتخابات پیش رو است، اگر پیروز شود بدون شک آمریکا اجازه احداث چنین پروژه بزرگی را به او نخواهد داد چرا که همه هدف آمریکا از حضور در مناطق پیرامونی چین، محاصره این کشور و ایران است از سوی دیگر چینیها حوصله شرط و شروط کمال بیگ را ندارند و ترکیه را در حد و اندازهای نمیبینند که بخواهند پای شروط این کشور بنشینند و در مورد مسائل داخلی خود با کشور درجه دومی مانند ترکیه تهامل کنند. اما نکته سوم که به نظرپمهمتر است این است که ایران هم تمایل چندانی به احیای این مسیر تاریخی از خاک ترکیه ندارد و بیشتر بر آن است تا مسیر عراق به سوریه و مدیترانه زنده شود چرا که در طول چند دهه گذشته دولتهای مختلف ترکیه در مسیر تجاری ایران به اروپا سنگ اندازی بسیاری کرده و مشکلات متعددی به وجود آوردهاند و یکی از دلایل مداخله سنگین نظامی اردوغان در سوریه جلوگیری از شکل گیری این کریدور شرق به غرب از عراق و سوریه بود.
@syriankhabar
✴️عمان هم به جمع مشتریان تسلیحات ایرانی اضافه شد
🔸همین مساله باعث شده تا امروز هم باوجود تغییر سلطان عمان، سیاستهای کلی این کشور تغییر چندانی نکند. هر چند ایراداتی به رفتار طرف عمانی در میزبانی از بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی وجود داشت (این سفر تحت فشار بیسابقه و عجیب ترامپ به شخص سلطان قابوس انجام شد) اما با رفتن ترامپ و دفن شدن معامله قرن و صلح در بحران مشکلات و ضعف امریکا، این کشور هیچ رابطهای سیاسی دیگری با رژیم صهیونیستی برگزار نکرد، اما به هواپیماهای این رژیم اجازه داد تا از آسمان این کشور برای دسترسی به آسیای جنوبی و جنوب شرقی داشته باشند.
🔸در سایه همه این تحولات، نوعی اراده خوب و حسِ اعتماد میان سران دو کشور وجود دارد. عمان کشور ثروتمندی نیست اما با جمعیت کم، منابع زیاد، مساحت بالا و داشتن سواحل طولانی، قرار گرفتن در یک موقعیت مناسب از خلیج فارس تا دریای عمان و دریای عرب و همچنین همسایگی با یمن از ارزش بالایی در تعاملات ایران برخوردار شود. حتی در اواخر دهه 80 قرن گذشته شمسی در پی جفتکاندازی مقامات اماراتی پیشنهاداتی برای جایگزنی عمان در مبادلات اقتصادی کشور داده شد که پس از روی کار آمدن دولت روحانی و قرار گرفتن برخیها در مسند تصمیمگیری که تجارت تولههایشان در دبی بود، این طرح به فراموشی سپرده شد.
🔸با این حال، این انگیزه که عمان جای بهتری برای پیشبرد برخی سیاستهای تجاری کشور است وجود دارد و در طول چند سال گذشته مسقط محل رفت و آمد خوبِ ایرانیها شده و با نگاهی به رفت و آمدها به عمان متوجه حضور محسوس ایرانیها در این کشور خواهید شد. هر چند طبق معمول سفارت ایران در ارائه خدمات به ایرانیها در این کشور زاییده و سفیر ناآگاهی در مسقط داریم، اما روابط دو کشور به اندازهای اهمیت دارد که همین سفیر نابلد که رفتارش در سفر رئیس جمهور به مسقط باعث عصبانیت سلطان عمان شد، هم ناچار است با آن همگام شود.
🔸حالا سفر رئیس ستاد مشترک به مسقط میتواند افقهای جدیدی را در حوزههای دفاعی میان دو کشور باز کند. عمان کشوری است که عمده تجهیزات ارتشش انگلیسی است، حتی آموزش و سازمان دفاعی این کشور نیز ریشه در سیاستهای انگلیس دارد و صدها افسر انگلیسی و در سالهای اخیر امریکایی در بخشهای مختلف ارتش و نیروهای نظامی آن خدمت میکنند. این موضوع البته نافی این نیست که عمانیها مشتاق خرید تسلیحات خود، کارآمد و البته ارزان از ایران نباشند. در طول دو سال گذشته چندین هیات عمانی به ایران سفر کرده و بازدیدهای خوبی هم داشتهاند.
🔸این هیاتها در بازدیدهای خود از نمایشگاههای توانمندی نظامی کشورمان و حتی حضور در میدان تیر و تمرین برخی از ادواتی که اشتیاق در اختیار داشتن آن را داشتند وارد مذاکرات سیاسی برای خرید شدهاند و به نظر میرسد که سفر سرلشکر باقری به این کشور برای نهایی کردن این موضوع باشد. دو کشور یمن و اوکراین و پیش از آن لبنان، فلسطین، عراق و سوریه محل آزمایش این تسلیحات بودهاند و خود عمانیها بارها بیخ گوششان کاربردی بودن این تسلیحات در برابر تروریستهای امریکایی را مشاهده کردهاند و دلیلی برای نخرین وجود ندارد.
🔸از همینرو رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح کشورمان در دیدار با معاون نخست وزیر در امور دفاع عمان که یک نفر مانده به سلطان برای نهایی کردن خریدها است دیدار و موارد مورد نظر را با او مطرح کرد. در واقع، سرلشکر باقری به شهاب بن طارق آل سعید گفت که بسته درخواستی شما برای خرید از ایران مهیا است و در همین راستا به وی تاکید کرد که «جمهوری اسلامی ایران در زمینه مبارزه با تروریسم، جنگهای نوین، تجهیزات و... دارای تجارب زیادی است و آمادهایم این تجربیات را بدون هیچ چشمداشتی در اختیار برادران عمانی خود بگذاریم.»
🔸رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح در ادامه با تاکید بر اینکه بیگانگان همواره تلاش دارند تا از اختلافات میان کشورهای منطقه بهره برداری کنند اما ما باید از طریق مذاکرات این بهانهها را از دشمنان بگیریم، گفت: روابط میان دو کشور ایران و عمان میتواند به عنوان یک الگو و نمونه مورد توجه به دیگر کشورهای منطقه قرار بگیرد؛ چرا که این مسیر و گسترش آن در میان بقیه کشورها، به تامین و ارتقاء امنیت در منطقه کمک میکند.
🔸معاون نخست وزیر عمان در امور دفاع هم در سخنان خود با بیان اینکه برنامهها و همکاریهای خوبی در زمینههای آموزشی، انتقال تجربیات و برگزاری رزمایشهای مشترک بین جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان برقرار است، گفت: ما در وزارت دفاع عمان بسیار علاقهمندیم تا از تجربیات و امکانات شما استفاده کنیم. حالا باید دید این امکانات که مقام عمانی علاقمند به استفاده از آن است، چه چیزهایی هستند. به هر حال این از جمله مواردی است که باید در طول زمان پی به ماهیت آن برد.
@syriankhabar
گفته شده سفر جیک سالیوان مشاور امنیت ملی امریکا به عربستان جهت ایجاد یک کریدور تجاری عربی! جهت مقابله با کریدور یک کمربند یک جاده چین است! در این مورد حتما گزارشی خواهم نوشت اما برای اینکه اگر ننوشتم بدقول نشوم، اصل ماجرا را خدمت شما اینجا عرض میکنم. نخست آنکه؛ چرا کشورهای عربی که امروز چین شریک تجاری آنها است بخواهند وارد طرحی شوند که به ضرر اقتصاد آنها تمام میشود؟ امریکاییها با چه حساب و کتابی و با چه خروجی متقنی میخواهند این کریدور را ایجاد کنند؟ مثلا گفته شده که این کریدور میخواهد به بنادر غربی هند از طریق یک خط کشتیرانی متصل شود؟ که بعد به کجا برود؟ دریای سرخ؟ هندیها تجارتی که با کشورهای عربی دارند را از طریق کشتی با کمترین زمان انجام میدهند، آنها دنبال بهبود تجارت خود با کشورهای آسیای مرکزی، افغانستان، روسیه و اروپای شرقی هستند که این کریدور ناقص امریکا هیچ کمکی به آنها نخواهد کرد. این موضوع نشان میدهد که امریکا چه میزان درمانده شده، در حالی که طرح یک کمربند یک جاده چین، اینگونه به عربستان هم میرسد و این کشور را وارد خط جهانی جاده ابریشم جدید خواهد کرد.
@syriankhabar
"دوستان ایران زمین و ایرانیان" 🇮🇷
گفته شده سفر جیک سالیوان مشاور امنیت ملی امریکا به عربستان جهت ایجاد یک کریدور تجاری عربی! جهت مقابل
🔸نکته دیگری که در رابطه با طرح پیشنهادی امریکا باید مطرح کرد این است که هزینه ساخت این کریدور را دقیقا باید کدام کشورها بپردازند؟ چینیها بخش بزرگی از هزینه یک کمربند یک جاده را دارند تامین میکنند، آیا امریکا هم میتواند دست به چنین کاری بزند؟ آیا امریکا حاضر است 25 میلیارد دلار ناقابل را در این طرح – نه هم بیشتر – هزینه کند؟ در حالی که چین برای این پروژه خود یک بودجه حدود 700 میلیارد دلاری در نظر گرفته است یا آنکه مثل همیشه طرح با امریکا بوده و پولش را هم بایدخود این کشورهای عربی بدهند؟
🔸مساله دوم این است قرار است چه حجم تجارتی باید در این مسیر بیاید و چه میزان کالا (چه وزنی چه ارزشی) در آن جابجا شود؟ چین اگر چنین طرحی را داده شریک اول تجاری 120 کشورها جهان از جمله خود امریکا است و هند شریک تجاری چند کشور است؟ هند چه ظرفیتی دارد و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس چه حجم تجارتی با این کشور دارند که بخواهند آن را عملیاتی کنند؟ چینیها اگر این طرح را ارائه کردهاند دستکم بر روی یک تجارت دو تا سه تریلیون دلاری در سال حساب کردهاند که برابر با کل جیدیپی هند است!
🔸مساله دیگری که باید به آن توجه کرد و مهم است، بیمیلی خود هندیها به این پروژه است. چندی پیش در این مورد نوشتم که این طرح بیش از آنکه یک طرح هندی – عربی باشد، یک طرح اسرائیلی – امریکایی است. در میان کشورهای عربی فقط امارات و عربستان دارای یک تجارت خوب و قابل توجه هستند و بقیه کشورها مانند کویت و قطر صرفاً صادرکننده انرژی بوده و تولید کننده هیچ هستند. این مساله در مورد عمان هم مصداق دارد که کانونهای جمعیتی آن بسیار پراکنده است و در نهایت، مجمع الجزایر دیلمون قرار است با چه ترفندی به این کریدور امریکایی متصل شود؟
🔸این کریدور زمانی اقتصادی است که در میان کانونهای جمعیتی متعدد با سطح تقاضای بالا عبور کند و در نهایت به مراکز مهم اقتصادی و صنعتی برسد. این کریدور گیریم که از سواحل عمان به سواحل عربستان در دریای سرخ رسید، بعد از آن قرار است چه اتفاقی روی دهد؟ آیا قرار است از طریق اردن به فلسطین اشغالی برسد که بر اساس گفته رسانههای غربی چنین چیزی درست نیست و این رژیم در قالب این کریدور نمیگنجد، یا آنکه قرار است به مصر برسد و از آنجا هم کانتینرها بار کشتیها شوند و به اروپا برسند؟
🔸در حالی که بر اساس طرح یک کمربند یک جاده چین، یک محموله مهم که نیاز به رسیدن سریع به عربستان دارد میتواند به سرعت یا به بندر کراچی در پاکستان رسیده و از آنجا با کشتی به بنادر سعودی در خلیج فارس منتقل شود یا آنکه با چهار روز زمان بیشتر، از طریق آسیای مرکزی، ایران و عراق خودش را به عربستان برساند! از طرف دیگر سعودیها میتوانند از طریق خاک عراق و ایران با کمترین هزینه به آسیای مرکزی و حتی قفقاز و روسیه دسترسی داشته باشند؟ کدام یک به صرفهتر است؟ طرح چینیها یا امریکا؟
🔸به نظر میرسد استیصال امریکا در برابر طرحهای چین به نقطه غیرقابل بازگشتی رسیده است. در تمام چند دهه گذشته طرح محاصره دریایی چین و ایجاد پایگاههای مختلف در سواحل و جزایر اقیانوس هند، دریای آندامان، دریای صنف، تنگه مالاکا، دریای چین جنوبی تا اقیانوس آرام همه شکست خورده و تمام تلاشهای کاخ سفید برای بستن مسیر چینیها خشکی با حضور اشغالگرانه در افغانستان و فعالیت نظامی در آسیای مرکزی که با شکست مفتضحانه آنها مواجه شد، به بنبست رسید و به همین دلیل حالا تلاش میکنند تا ایده در برابر ایده را مطرح کنند.
🔸اما مشخص است که ایدههای امریکاییها دیگر خریداری ندارد، فاصله هزاران کیلومتری این کشور از منطقه آسیای غربی و نبود صرفه اقتصادی ویژه در چنین پروژههایی آن را ناکارآمد میکند. چندی پیش برخی از مراکز تحقیقاتی و مطالعاتی امریکایی به دلیل بیتوجهی امریکا به شرایط جهانی به شدت از این کشور انتقاد کرده بودند که چرا نباید یک صندوق توسعه وجود داشته باشد که امریکا با استفاده از آن در مناطق مخلف جهان سرمایهگذاری کند تا از وابستگی کشورها به چین جلوگیری شود؟ در این پیشنهادات با انتقاد از رویکرد اقتدارگرایانه امریکا در برخورد با ملتهای مختلف؛ آن را یکی از عوامل مهم عقبماندگی از چین دانسته بودند. حالا باید دید که آیا امریکا توان مقابله با طرحهای چین و دیگر کشورهای مستقل جهان را دارد؟
@syriankhabar
به فضل الهی امشب در کانال یوتیوب ما با شما دیدار خواهیم کرد.
موضوع ما:
افکار در مورد مرگ از الیسا کانتی تا بردیایف.
مرگ در قرآن
ارتباط بین تصور درست از مرگ و هدف.
باکو: 21:30
مسکو: 20:30
تهران: 21:00
اورخان محمدوف
https://youtube.com/@MUSELMANXALQ313
اخبار قفقاز
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
_____________________
دبیر شورای امنیت ارمنستان اعلام کرد که ایروان و باکو در آمریکا در زمینه مسائل اساسی پیشرفتی نداشته اند.
آرمن گریگوریان افزود : "یک نشست در سطح عالی در بروکسل و پس از آن در کیشینوف برنامه ریزی شده است. بیایید سعی کنیم در جهت همگرایی حداکثری رویکردها کار کنیم و به جلو برویم."
وی افزود: امضای پیمان صلح «تنها در صورت خروج نیروهای مسلح آذربایجان از خاک ارمنستان» امکان پذیر است.
مرکز مطالعات آذربایجان
_____________________
🔴 به جمع دوستان ایران زمین و ایرانیان 🇮🇷 بپیوندید🙏
دوستان ایران زمین و ایرانیان 🇮🇷
@iran_doostan