VID-17008985907-1700898709233.mp3
1.35M
چه کسانی میتوانند تا آخر کنار ولی خدا بمانند؟
این صوت را خوب گوش و عمل کنیم تا ان شاء الله از غربال های آخرالزمانی سربلند بیرون بیاییم و در فتنه های آینده نلغزیم
دشمنان به خوبی به عامل شکست نقشه های شومشان در ایران و منطقه که رهبری حکیمانه ی امام خامنه ای هست پی بردند و با استفاده از عوامل نفوذیشان در داخل کشور و حتی در بدنه ی جبه ی انقلاب سعی در تخریب شخص رهبری دارند
این سخنان شهید سلیمانی را فراموش نکنیم که والله والله والله از مهم ترین شعون عاقبت به خیری رابطه ی قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمیست که امروز سکان این انقلاب را به دست گرفته همچنین علامه ی حسن زاده ی آملی در مورد رهبری فرمودند این رهبر عظیم الشأنتان را دوست بدارید عالمی، رهبری،دینداری،مومنی،موحدی، سیّاسی،دینداری،انسان ربانی، پاک،منزه،کسی که دنیا شکارش نکرده و نقل هست که در جایی دیگر دو زانو جلوی رهبری نشستند و ایشان را مولا خطاب کردند و رهبری به ایشان فرمودند این کار را نکنید و علامه حسن زاده ی آملی در جواب فرمودند اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمیکردم.
برای دیدن محتوا های مهم روشنگری متن آبی را لمس کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صدا سیما هم رسما علیه پزشکیان موضع گرفت!
#کار_خوب
@khabarekotahh
📸 قطعا پیروز خواهیم شد
🔺پیام سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با دست خط خود به جبهه مردمی مقاومت
@Kayhan_online
هدایت شده از کانون فرهنگی مسجدالجوادعلیه السلام
🇮🇷علت گرامی داشتن «هفته دفاع مقدس» چیست؟
۱. حدود ٢١٠ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!!!
۲. حدود ١٩۵ سال پیش و باز هم درزمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
۳. حدود ١۶٧ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!!!
۴. حدود ١۵٢ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شد!!!
۵. حدود ١۴٢ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
۶. حدود ١٠۴ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد!!!
۷. حدود ٨۶ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!!!
۸. حدود ۶٩ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!!!
۹. و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!!!
🏴و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهنفروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!!!
🇮🇷اما در زمان جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم.
@szm1598
موشک هایپرسونیک «فتاح» در جریان رژه نیروهای مسلح به نمایش درآمد.
در جریان رژه نیروهای مسلح در جوار حرم مطهر امام خمینی (ره) موشک «هایپرسونیک» نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با نام «فتاح» به نمایش در آمد.
ایران با دستیابی به این موشک ایران جزو چهار کشور دارای این فناوری قرار گرفت.
موشک فتاح به دلیل فناوری که دارد هیچ ضد موشکی برای آن وجود ندارد و به دلیل نوع حرکت آنکه در جهات و ارتفاع مختلف است توسط هیچ موشکی قابل انهدام نیست.
سرعت موشک فتاح ۱۳ ماخ است، برد این موشک ۱۴۰۰ کیلومتر تعیین شده که در محدوده هدف به صورت دقیق اصابت کند.
موشک فتاح، موشکی است که در دنیا کم نظیر است به نحوی که با رونمایی این موشک ایران جزو چهار کشور دارای این فناوری شد؛ موشک فتاح به دلیل فناوری که دارد هیچ ضد موشکی برای آن وجود ندارد در حالی که برای سایر سلاحها مانند تانک، ناو، هواپیما و غیره موشک ضد آن وجود دارد و حتی برای سایر موشکها هم ضد موشکهایی ساخته شده است.
.
#موسسه_جهادتبیین_و_سوادرسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇
@f_aaha
هدایت شده از • لبیکیامھدــے .
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اگر میخواهید در آخرالزمان بی دین نشوید قائل به تفکیک شوید
سخنران حجه الاسلام دانشمند
┈┈┈•••༶༓✤༓༶•••┈┈┈
@labik_yamahdi_313
غلامرضا خواجی:
با سلام
چالش بزرگ رو به روی نظام اسلامی، در دانشگاه ها، کی ها هستند؟
برای پاسخ به این سوال باید نگاهی به تاریخ بیندازیم.
از قرن ۱۷ میلادی، و بعد از جنگ های سی ساله دو جریان مسیحی، در وستفالیا، معاهده ای منعقد شد که بعد از آن معاهده، هیچ حاکمیتی نمی تواند، دین و دینداری را در حاکمیت وارد کند.
بنیادهای سیاست و روابط و حقوق بین الملل، بر این اساس شکل گرفت و توسعه یافت.
از دکارت و کانت گرفته تا هابز و لاک و گروسیوس هلندی، پدر حقوق بین الملل سکولار، و تا اندیشمندان معاصر و اخیر حوزه های علوم انسانی، فروید روانشناس و اریک فروم جامعه شناس، تا توانستند بر طبل سکولاریزم و القای دین و مذهب، بعنوان یک اعتقاد شخصی و بنا به اظهار بسیاری از این دسته متفکرین چون ماکس وبر آلمانی و آگوست کنت فرانسوی و بخصوص اندیشمند و فیلسوف و روحانی مسیحی المانی، شلایر ماخر، اعلام داشت که حتی دین مسیج ع ، صرفا برداشت شخصی و محدود مسیح ع از کلام خداوند است و حافظه الهی بر هیچ کس مکشوف نیست و لذا هیچ مقام و حتی عالم مذهبی حق وارد کردن قوانین مذهبی را در حاکمیت و حکومت را ندارد.
اسب تندروی سکولاریزم بسرعت در اقصی نقاط جهان پراکنده شد.
سیلی بنیان کن در سرزمین های اروپایی و غیر اروپایی سرازیر شد.
همزمان که دین از حاکمیت جدا شد ، دینداران هم بزیر کشیده شدند و بعنوان قشری عقب مانده از پیشرفت و تمدن جهانی قلمداد شدند.
اسپانیای اسلامی را شکست دادند.
امپراطوری عثمانی که یک حاکمیت دینی ، هرچند ناقص بود را تجزیه کردند. بطور رسمی و با بیانیه ویلسون، رئیس جمهور انریکا و با تصویب میثاق ملل متحد، سرزمین های تجزیه شده به استعمارگران انگلیس و فرانسه و بعدا به آمریکا واگذار شد.
مردم مسلمان و اسلام پیامبر عظیم الشان و ائمه هدا، در سیطره دشمنان انسانیت و کفار قرار گرفت.
حدود ۴۵۰ سال، کاخ سکولاریزم، بر پا شد.
با برداشت های مختلف از حقوق طبیعی، هرچه از نفس شیطانی اشان بر می امد به قانون گذاری پرداختند.
نژاد پرستی انسان کش از تولیدات اصلی مرام سکولاریزم است که هنوز در امریکا و کشورهای دیگر وجود دارد.
در این میان، اما تحولی عظیم رخ داد. نجات بخش اسلام مظلوم و مسلمین رانده شده به گوشه های حاکمیت، امام عزیز راحل، خمینی کبیر، قیام کرد و ضربه های اساسی را به کاخ سکولار نواخت. روحشان پرواز کرد و در بهشت جا گرفت، و ادامه دهنده راهش، امام خامنه ای پرچم را بدست گرفت.
در این حدود ۴۵ سال، چه شد که اندیشه های غربی سکولار به چالش افتاد.
از اندونزی، تا بحرین و فلسطین و تا زمزمه های حضور دین در حاکمیت در کشورهای مختلف جهان ( کتاب چالش های هویت در امریکا، نوشته ساموئل هانتینگتون را مطالعه کنید) ، متجلی شد.
وازه حکومت اسلامی (Islamic state) که حدود ۴۵۰ سال بعنوان خط قرمز اندیشه غربی تلقی می شد، امروزه استدلال در لزوم حضور اسلام در حاکمیت، بمراتب، قوی تر از استدلال سکولاریزم در نفی دین در حاکمیت است.
امروز خبر از چریک مارکسیست و مبارز سکولار در جهان کمتر شنیده می شود.
اسلام در تمام خاورمیانه و سرزمین های اسلامی، جنبش های اسلامی را شکل داده، و مبارزین عراق، سوریه، یمن و فلسطین قهرمان، با ذکر الله اکبر، آتش به جان دشمنان دین انداخته اند.
نقشه خاورمیانه بزرگ، برای ایران قبل انقلاب،، مسیر اهداف صهیونیست ها بود اما بعد انقلاب اسلامی، نابود کردن نظام و مردم مسلمان بود که در کتاب خاورمیانه بزرگ ذکر گردیده.
نظریه انقلاب اسلامی، سکولاریزم را با چالش جدی مواجه ساخته،
و اصل مبارزه و مقاومت، ابهت امریکا و قدرت های پوشالی را به چالش جدی کشاند.
اگر معتقدیم که دین باید در جامعه و حاکمیت حضور داشته باشد، باید به اصل مبارزه و مقاومت معتقد باشیم.
جالب است که از اصول اساسی سکولاریزم هم، مبارزه و مقاومت جدی در مقابل جریان ورود و حضور دین در حاکمیت است.( کتب و نوشته های هانتینگتون را ببینید)
اساسا بدون اصل مبارزه و مقاومت، نه سکولاریزم می تواند دوام یابد و نه جریان حکومت دینی و حضور دین در حکومت و جامعه.
دانشگاهیان که نخبگان خاص حکومت ها و حاکمیت ها هستند، نمی توانند در مبارزه و مقاومت شرکت نداشته باشند.
در دانشگاه های ایران اسلامی که پرچمدار لزوم ورود دین در حاکمیت هستند باید با قلم و با قدم وظیفه خود را به انجام برسانند.
اساتیدی که در پهنه ایران اسلامي هستند، اگر در این مبارزه و مقاومت وارد نشوند، در واقع ترک فعل کرده و آنچه در تعهدات کتبی و عرفی اشان است انجام ندادهاند مسولند..
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 داستان #کریدور_زنگزور به زبان بسیار ساده
تحولات بین ارمنستان و آذربایجان چه ربطی به ما داره‼️‼️
#کریدور #مرز
#آذربایجان #ارمنستان
🌾🎋🥀🌹❤️🌹🎋🥀🌾
شهیده آیة حمدان و دختر شهیدش فاطمة که در بمباران ضاحیة بیروت توسط رژیم سفاک اسراییل به شهادت رسیدند.
🇵🇸🇮🇷#مصاف_آخر