15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطار محلی، سفری به قلب زاگرس
اینجا ایستگاه چمسنگر در دل زاگرس سرسبز، جایی که صدای قطار با سکوت کوهستان درهم می امیزد.
آرامگاه اویس قرنی کرمانشاه
آرامگاه اویس قرنی از زیارتگاههای مهم و معروف کرمانشاه است که در 35 کيلومتری شمال غربی کرمانشاه واقع شده است، بنابر آثار تاریخی این آرامگاه از دوران سلجوقیان به یادگار مانده است. ساختمان آرامگاه خشتی بوده وعلاوه بر سادگی زیبایی منحصربهفردی دارد. اویس قرنی از یاران پیامبر بوده و در جنگ صفین کشته شده است، مردم برای دعا و نذر به این آرامگاه که در دامنه بیشهکوه واقع شده میروند.
#کرمانشاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابشار توف خیمه کهگیلویه و بویر احمد،،سوق،،دژکوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روستای بوژان،نیشابور
بریانی
🔸در کنار رود زاینده رود که قدم بر میدارید، پس از تماشای مکانهای دیدنی این شهر زیبا، بوی بریانی مستتان میکند. خوردن ترکیب گوشت گوسفندی و جگر سفید به همراه ادویههای مخصوص، اتفاقهای خوب روزتان را تکمیل میکند. بریانی از غذاهای سنتی نصف جهان است. ترکیب این غذای چرب و خوشمزه با دوغ تازه که عطر نعنایش به مشام میرسد و نون سنگک داغ، مزه دلچسباش را برای همیشه زیر زبانتان خواهد گذاشت.
#خوراکی_اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفیِ یه غذای سنتیِ اصفهانی:😋
🍃🌮🍖🍲بریونی یا بریانی.
🍃🌮🍖🍲غذایی بسیار خوشمزه و خوش عطر و طعم و مقوی👌😍
🇮🇷 #اینجا_ایران_است🇮🇷
👌 #زیبایی_ببینیم😍
🏕 @iran_gardeshgari🏕
مواد لازم برای ۴ نفر
گوست گوسفندی۶۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
جگر سفید½ یک جگر متوسط
چوب دارچین۱ تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و دارچین به مقدار کافی
دستور پخت بریانی اصفهانی
مرحله اول
ابتدا گوشت را به همراه جگر سفید خرد می کنیم و داخل زودپز یا قابلمه قرار می دهیم، سپس پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و چوی دارچین داخل قابلمه می اندازیم.
مرحله دوم
حالا به اندازه ای آب اضافه می کنیم که تا یک انگشت بالای مواد را آب بگیرد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا گوشت به طور کامل بپزد. اگر از زودپز استفاده کنیم حدودا یک تا یک ساعت و نیم زمان نیاز است.
مرحله سوم
ولی اگر بخواهیم از قابلمه استفاده کنیم حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان نیاز است. در ادامه گوشت و جگر سفید را به صورت جداگانه داخل چرخ گوشت یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا میکس یا چرخ شود. آب گوشت را هم صاف می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم بماند.
مرحله چهارم
زعفران دم کرده را هم به آب گوشت اضافه می کنیم، سپس گوشت را کمی ورز می دهیم تا منسجم شود. اگر کفگیر مخصوص بریانی دارید انرا روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ( اگر کفگیر مخصوص ندارید می توانید از تابه های کوچک مخصوص پنکیک استفاده کنید)
مرحله پنجم
مقداری روغن (یا روغن روی آب گوشت) و پودر دارچین داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود، حالا مقداری گوشت داخل تابه می ریزیم و پشت قاشق آنرا فشار می دهیم تا یکدست شود. چند دقیقه صبر می کنیم تا پست بریانی سرخ شود.
مرحله ششم
حالا نان لواش یا نان سنگک را داخل آب گوشت می زنیم و روی سینی قرار می دهیم، سپس بریانی آماده شده را روی نان قرار می دهیم و مقداری از جگر سفید چرخ شده را کنار گوشت قرار می دهیم و به سلیقه خود با مغر گردو تزیین کرده و سرو می کنیم.