eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.4هزار عکس
9.5هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوه شره زول کوه شره زول از جاهای دیدنی ایلام در ۲۳ کیلومتری شمال غربی آن است. ارتفاع این کوه حدود ۲۰۵۰ متر است و به‌صورت رشته نسبتا طویلی به درازای ۴۱ کیلومتر و پهنای متوسط ۱۵ کیلومتر، از شمال غربی به جنوب شرقی امتداد و گسترش می‌یابد. دهستان چوار در جنوب و دهستان‌های سهراب و مرکزی در دامنه‌های شمالی این کوه جای گرفته‌اند. بخش شمال غربی آن از جنگل‌های بلوط پوشیده شده است. رودخانه‌های کنگیر، گلال رود، کزاب و مورت از این کوه سرچشمه می‌گیرند.
چشمه آب گرم بزمان یک چشمه آب گرم بزمان از جاذبه‌های گردشگری استان سیستان و بلوچستان و جاهای دیدنی بزمان به شمار می‌آید و در روستای بزمان در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال غربی ایرانشهر قرار دارد. آب این چشمه در شمال غرب روستا از شکاف سنگ‌های توف‌ آندزیتی از زمین خارج می‌شود. در مظهر چشمه حوضچه‌ای احداث شده است که اهالی محل در آن استحمام می‌کنند.
روستای وشنوه اگر به‌دنبال منطقه‌ای خوش آب‌وهوا با مناظر طبیعی دیدنی و سرسبز هستید، بازدید از روستای زیبای وشنوه، یکی از گزینه‌های مناسب است که در بهار و تابستان از اقلیمی معتدل و مطبوع برخوردار بوده و در زمستان دارای آب‌وهوایی سرد است. این روستا ییلاقی است و بخشی از آن در شیبی تند واقع شده است که دارای معماری پلکانی است.
ماهی‌ها و میگوها😋 🔸به شهری وارد می‌شوید که شغل اصلی مردم آن عمدتاً ماهیگیری است. جایی که غذاهای دریایی‌اش طرفداران زیادی دارد. ماهی و میگوهای کیش، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که توجه مسافران و گردشگران را به خود جلب کرده است. به همین دلیل نوعی سوغات محبوب کیش هم به شمار می‌رود. ماهی‌های مشهور کیش که می‌توانید به‌عنوان سوغات همراه خود داشته باشید، شامل ماهی تن، سنگسر، ساردین، هامور، سرخو، میش ماهی و مقوا است. این نوع ماهی‌ها را در کیش با قیمت مناسب‌تر و کیفیت تازه‌تری می‌توانید پیدا کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  کاچی کرمانی یا آب روغنو یکی از معروف ترین کاچی های اصیل ایرانی می باشد که که قدمت چندصد ساله دارد و مانند یک بمب انرژی است بخصوص افرادی که بینه بدنی ضعیفی دارند و یا کم خونی دارند و مخصوصا خانم های که به تازگی زایمان کردند و بنیه بسیار ضیعفی دارند کاچی بهترین غذا می باشد. این کاچی خوشمزه در کرمان به شکل های مختلفی تهیه می شود و ما سعی کردیم به بهترین شکل ممکن و راحت ترین رسپی به شما یاد دهیم تا بتوانید یک کاچی درجه یک تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه کاچی کرمانی مقوی و سالم آرد برنج ۱/۳ پیمانه آرد گندم ۱/۴ پیمانه آرد سهن یا جوانه گندم ۱/۴ پیمانه چهار زیره آسیاب شده (زیره سبز، زیره سیاه، تخم شوید، رازیانه) ۲ ق غذا خوری چهار مغز ( بادام، گردو، پسته، فندق یا نارگیل) ۴ ق غذا خوری روغن حیوانی به مقدار لازم دم نوش گل گاوز بان، بابونه، بهار نارنج، گلرنگ (گل خشت) ۵ لیوان زردچوبه ۱ ق چای خوری سیاه دانه، هل و دارچین به مقدار لازم نبات به مقدار لازم طرز تهیه کاچی کرمانی به روش سنتی مرحله اول: آماده سازی ابتدا چهار زیره که مواد استفاده شده در آن را باهم مخلوط و داخل آسیاب بریزید تا پودر شود. چهاز مغز گفته شده را داخل آسیاب ریخته و پودر کنید. شما می توانید به دلخواه از مغز های مختلف برای تهیه این کاچی استفاده کنید. مرحله دوم: جوشاندن دمنوش در ادامه داخل یک شیرجوش تمام دمنوش های گفته شده را بریزید و ۲ شاخه نبات به آن اضافه کنید و روی آن ۵ لیوان آب جوش بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا دمنوش ها خوب دم بکشند. آرد ها را به صورت جداگانه الک کنید. مرحله سوم: تفت دادن آرد سپس داخل یک قابلمه آرد گندم را بریزید و بعد کمی تفت دهید، سپس آرد برنج را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد ها گرفته شود و در انتها آرد سهن را نیز ریخته و خوب مواد را تفت دهید. سپس به اندازه ۱.۵ ق غذا خوری کره یا روغن حیوانی به آرد ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد ها داخل روغن سرخ شوند و بعد زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. مرحله چهارم: تهیه کاچی کرمانی در ادامه باید مخلوط چهار زیره را اضافه کنید و کمی مواد را هم بزنید و بعد مخلوط چهار مغز را نیز اضافه کنید و هم بزنید. بعد حرارت را خیلی کم کنید و دمنوش دم کشیده را به مواد اضافه کنید و بعد بهتر است یک صافی کاچی را رد کنید تا گلوله های آرد باز شود. سپس داخل قابلمه ریخته و به ان هل و دارچین و سیاه دانه اضافه کنید و روی شعله ملایم هم بزنید تا کاچی غلیظ شود. نوش جان طرز تهیه روغن جوشی کرمانی ساده و مجلسی با خمیر مایه فوری نکات کلیدی در تهیه کاچی کرمانی غلظت مواد کاملا سلیقه ای می باشد و هر چقدر سرد تر شود کاچی غلیظ تر می شود. در کرمان از ادویه های همچون زنجبیل، موردانه، فلفل سیاه نیز استفاده می شود. اگر دوست دارید رنگ کاچی شما تیره باشد باید آرد گندم را بیشتر تفت دهید. بجای نبات از عسل نیز می توانید استفاده کنید. به دلخواه در انتها می توانید از عسل نیز استفاده کنید
24.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه تاسو(اب روغنو)یاکاچی کرمانی
ظهرتون بخیـــــــــــــــر ☀️ بفرمائیدناهارخوشمزه😋😋