eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.6هزار عکس
9.6هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بازفت،روستای دهناش
دریاچه زیبای مارمیشو در ارومیه
طبیعت روستای آبسرده دهستان دیناران شهرستان اردل
آسیاب آبی کوشک‎‎ نو قدمت بنای آسیاب آبی کوشک نو یزد به دوران صفویه تا قاجار بازمی‌گردد. از این آسیاب در گذشته برای خرد کردن گندم و غلات و تهیه آرد استفاده می‌شد که نقش مهمی در زندگی مردم داشت. این اثر تاریخی شهر یزد از نظر معماری بسیار قابل توجه است و از شاهکارهای مهندسی ایرانیان پیش از اسلام به شمار می‌رود. بزرگترین تنوره آسیاب ایران در آسیاب آبی کوشک نو یزد و در زیرزمینی به عمق ۱۶ متر قرار گرفته است. قنات باغ زارچ به این آسیاب قدیمی راه دارد. ‎‎_نو
قیقناق_صبحانه_ای_مقوی موادلازم: تخم مرغ 4عدد آرد1قاشق غذاخوری دارچین1قاشق چایخوری شکر 3قاشق غذاخوری گردوی خورد شده مقداری هل ساییده شده مقداری 🔴طرز تهیه : ابتدا تخم‌مرغ ‌ها را با چنگال هم می‌زنیم، سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم. از طرفی در تابه روغن ریخته و روی شعله می‌گذاریم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه می‌ریزیم، در آن را گذاشته و حرارت را کم کرده تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچین و پودرقند تزئین می‌کنیم. قیقناق نوعی خاگینه محسوب می شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد
مواد لازم قیقاناخ تخم مرغ۳ عدد ماست۳ قاشق غذا خوری آرد سفید۳ قاشق غذا خوری بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری پودر گل سرخ به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم گردوبه مقدار لازم دارچین به مقدار لازم وانیل به مقدار لازم هل و شیره انگوربه مقدار لازم خلال پسته و بادام به مقدار لازم کره به مقدار لازم طرز تهیه قیقاناخ مرحله اول تخم مرغ، ماست و آرد با هم هم تراز هستند یعنی می‌توانیم قیقاناخ را با ۲ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری ماست و ۲ قاشق آرد درست کنیم. بکینگ پودر را بعضی ها نمی ریزند و بعضی ها هم بیشتر می ریزند و همین باعث بیشتر شدن پف خاگینه می‌شود. مرحله دوم یک نکته مهم این که در تمامی مراحل مواد را خوب هم می زنیم. این خاگینه را می توانیم در فر هم درست کرد. برای تهیه قیقاناخ یا خاگینه تبریزی  در ابتدای کار، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می شکنیم، نمک و وانیل را به آن‌ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. مرحله سوم سپس ماست، آرد، بیکینگ‌ پودر و زعفران را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا یک دست شوند. زیر تابه، شعله پخش کن می گذاریم یا حرارت را کم می‌کنیم. کمی کره کف تابه می مالیم. نصفی از مواد را داخل آن می ریزیم مرحله چهارم سپس در تابه را می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد. سپس گردو، دارچین، پودر گل و هل را روی مواد می ریزیم و مجددا در تابه را می گذاریم. بعد باقی مواد را به آرامی روی آن می ریزیم و بازهم در تابه را می بندیم تا خوب روی آن بسته شود. مرحله پنجم حالا نوبت برگرداندن خاگینه است تا طرف دیگر هم خوب برشته شود. در تبریز بیشتر رسم است یک شربت با شکر و آب و گلاب درست می کنند که شباهت زیادی با شربت بار دارد و پس از پخت خاگینه آنرا روی قیقاناخ می ریزند. مرحله ششم البته در دستور سنتی پیشنهاد می شود که حتماً با شیره انگور قیقاناخ میل شود. برای تزیین از خلال یا پودر پسته و بادام و گل سرخ می توانیم استفاده کنیم. خاگینه تهیه شده یک صبحانه مقوی و خوشمزه است که می توان در کنار نان آن را سرو کرد.
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه قیقاناخ (خاگینه تبریزی)😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا