موادلازم برای تهیه آبگوشت آجیل تهرانی
گوشت ۱ کیلوگرم
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۱ عدد
نخود۱/۴ پیمانه
لپه۲ قاشق سوپخوری
پسته، بادام، گردو و فندق هر کدام ۱/۴ پیمانه
گندم پوست کنده۲ قاشق سوپخوری
جو پوست کنده۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی۱ عدد
زعفران دم کرده به مقدار لازم
زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و دارچین به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
مراحل تهیه آبگوشت آجیل تهرانی
مرحله اول: خیساندن حبوبات برای اینکه حبوبات در هنگام پخت نفخ نداشته باشند و سریعتر پخته شوند، بهتر است آنها را از چند ساعت قبل یا شب قبل در آب خیس کنید.
مرحله دوم: آماده کردن گوشت گوشت را بشویید و به قطعات متوسط تقسیم کنید. نیازی به خرد کردن زیاد گوشت نیست.
مرحله سوم: تفت دادن پیازابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازهای خرد شده را به روغن داغ اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
مرحله چهارم: اضافه کردن گوشت گوشتی را که آماده کرده بودید به همراه زردچوبه و فلفل به پیازها اضافه کنید و هم بزنید. سپس با حرارت ملایم گوشت را به همراه پیاز تفت دهید تا پخته شود و تغییر رنگ دهد.
مرحله پنجم: اضافه کردن گوجه فرنگی در حین پخت گوشت باید پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و به صورت دلخواه برش دهید. بعد از اینکه گوشت پخته شد باید گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید گوجه فرنگی با گوشت تفت بخورد و نرم شود.
مرحله ششم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و حبوبات رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. سپس حبوباتی را که از قبل خیساندهاید را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید.
مرحله هفتم: اضافه کردن جو و گندم پوست کنده شده بعد از اضافه کردن حبوبات به قابلمه، جو و گندم پوست کنده را نیز به آن اضافه کنید. ابتدا جو و گندم را بشویید و آبکشی کنید تا از هرگونه آلودگی پاک شوند. سپس آنها را به قابلمه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کمی تفت بخورند.
مرحله هشتم: اضافه کردن آب در این مرحله مقداری آب به قابلمه اضافه کنید که همه مواد را بپوشاند. بهتر است از آب جوش استفاده کنید تا زمان پخت کاهش یابد
مرحله نهم: اضافه کردن آجیل و زعفران دم کرده بعد از حدود یک ساعت که مواد پخته شدند، زمان اضافه کردن آجیل است. پسته، بادام، گردو و فندق را همراه با دارچین، نمک و زعفران دم کرده به آبگوشت اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.مرحله دهم: اضافه کردن سیب زمینی در حین پخت، سیب زمینیها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را به آبگوشت آجیل اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد به خوبی پخته شوند. وقتی همهی مواد پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آبگوشت آجیل را سرو کنید.آبگوشت آجیل تهرانی آماده است، نوش جانتان!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه ورود رهبر انقلاب به مراسم بزرگداشت شهدای خدمت۱۴۰۳/۳/۵
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔تو روز ولادت امام رضا(ع)💔
💔 گریه کردم...😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالوهوای مزار شهید جمهور یک روز پس از تدفین در حرم رضوی
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوههای مریخی نهبندان
خراسان جنوبی
پارک کودک ایلام
پارک کودک که از آن با نام بوستان کودک هم یاد میشود، در مرکز شهر ایلام واقع شده است. این پارک در انتهای خیابان ولایت این شهر قرار گرفته و از امکانات متعددی همانند وسایل ورزشی، وسایل بازی و کتابخانه برخوردار است.
#ایلام