هدایت شده از کانال خبر و استیکر
کانال استیکر زیبا با انواع استیکرها و متناسب با همه سلایق🌼🌼👏👏📚📚🕯🕯✏️✏️☃️☃️⚽️⚽️🎂🎂❄️❄️💉💉💊💊🌻🌻♥️♥️🇮🇷🇮🇷🔔🔔🏇🏇🕋🕋🌂🌂🍊🍊💝💘💖
https://eitaa.com/joinchat/3918332248C224f3b6643
#امامزاده_عبدالحق(علیه السلام)
آستان مبارک امامزاده عبدالحق (علیه السلام) واقع در مرکز شهر زیبای زیرآب در سوادکوه می باشد. این امامزاده در فاصله صد متری از راه آهن سوادکوه واقع شده است و همچنین دارای امکاناتی همچون زائرسرا، بازارچه، مسجدالحاقی، سرویس بهداشتی و... می باشد و از جمله مکان های زیارتی و گردشگری استان مازندران به شمار می آید.
#مازندران
#کوههای_رنگی_آلاداغ_لار
پس از عبور از زنجان، رشته کوههای جالبی به رنگهای قرمز، سبز، نارنجی و زرد بهچشم میخورد. این اثر هنری که خالق آن مادر طبیعت است، کوههای رنگی آلاداغ لار نامیده میشوند و از جاهای دیدنی استان آذربایجان شرقی هستند؛ هرچند نباید آن را با رشته کوهی در ترکیه با همین نام اشتباه گرفت.
در تمام ایام سال میتوانید به دیدن کوههای رنگینکمانی بروید. البته در هر زمان با جلوهای خاص روبهرو خواهید شد؛ چراکه این کوهها در تابش آفتاب رنگ خاصی پیدا میکنند و در پاییز و زمستان با بارش باران و برف، تصویری متفاوت را پیشکش شما خواهند کرد.
#آذربایجان_شرقی
#تپه_باستانی_بابا_قاسم
تپه باستانی بابا قاسم در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی نهاوند استان همدان، در ضلع شمالی روستای بابا قاسم قرار گرفته است و ارزش فراوانی در میان آثار باستانی این منطقه دارد. روی این تپه ویرانههایی از یک قلعه اشکانی جای گرفتهاند که به خرابههای قلعه سرسام گبری نیز شهرت دارند و از جاهای دیدنی نهاوند به شمار میآیند. همچنین روی بخش محدودی از تپه، تعدادی از ساختمانهای اهالی دیده میشود. مسیر دسترسی به این تپه، از جاده فرعی نهاوند به روستای قاسم آباد میگذرد. با توجه به ارزش تاریخی، تپه باستانی بابا قاسم در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۸۷ با شماره ثبت ۲۳۶۸۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.
#همدان
#مسجد_میرزا_علی_اکبر
مسجد میرزا علی اکبر با قدمتی که به دوره قاجار بازمیگردد، توسط حاج محمد حسين امين ساخته و بعدها به دست مرحوم ميرزا علی اکبر مجتهد تعمیر شد. این مسجد دو در دارد و سقف آن روی ۳۰ ستون با قطر متوسط ۸۸ سانتیمتر واقع شده است. یکی از بخشهای جالب مسجد اطاق یا حجله حضرت ابوالفضل العباس محسوب میشود که دارای تزیینات چوبی است. از دیگر جاذبههای مسجد میرزا علی اکبر میتوان به مناره کاشیکاریشده، منبر مشبک چوبی و دروازه سنگ و آجر آن اشاره کرد. در تاریخ ۱۱ تیر ۱۳۷۵، این بنای تاریخی بهعنوان یکی از دیدنی های اردبیل، در فهرست آثار ملی ایران با شماره ۱۷۴۲ به ثبت رسید.
#اردبیل
#کرمانشاه
کرمانشاه (به کُردی: کرماشان؛ آوای کردی جنوبی )مرکز استان کرمانشاه در ایران، نهمین شهر پرجمعیت و یکی از کلانشهرهای ایران است. جمعیت کلانشهر کرمانشاه در سرشماری سال ۱۳۹۵ بالغ بر ۹۴۶٬۶۵۱ نفر بوده و مساحت آن ۹۳٬۳۸۹٬۹۵۶ متر مربع است.کرمانشاه مهمترین شهر در منطقهٔ مرکزی غرب ایران است و بزرگترین شهر کُردنشین ایران نیز محسوب میگردد.
شهر کرمانشاه دارای آب و هوای معتدل کوهستانی است.محدودهٔ شهر از شمال به کوه فرخشاد، از شمال باختری به طاقبُستان و از جنوب به سفید کوه ختم میشود و یکی از شاهراههای ارتباطی خاور و باختر و کهنترین راه گذر از ایران به میانرودان است.این شهر بهدلیل قرارگرفتن در چهارراه دو محور شمال به جنوب و خاور به باختر و نیز همسایگی با کشور عراق و واقعشدن بر سر راه شهرهای زیارتی کربلا و بغداد از اهمیت بسیاری برخوردار است
کرمانشاه از شهرهای تاریخی و فرهنگی ایران بهشمار میرود و پیدایش آن دستکم به ۳۵۰۰ ق. م بازمیگردد.این منطقه در دوران اشکانیان محل سکونت شهری بوده و در سده چهارم میلادی به عنوان دومین اقامتگاه پادشاهی ساسانیان برگزیده شده و از آن دوران تا حمله اعراب به ایران به عنوان دومین پایتخت ساسانیان مورد توجه حکومت بودهاست.
#ایران