eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.6هزار عکس
9.6هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
چشمه توف چشمه توف یکی دیگر از چشمه‌های کم‌نظیر و جاهای دیدنی سی سخت است که در مسیر صهود به قله دنا قرار گرفته است. این چشمه زیبا در تمام فصل‌های سال دارای آبی خنک و گوارا است.
آبشار گنج بنار آبشار گنج بنار گچساران در شهر گچساران استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده. این آبشار در هفت کیلومتری شمال گچساران و در دامنه کوه خاییز قرار داره. این آبشار ۳۰ متر ارتفاع داشته و آب آن از چندین چشمه تأمین میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زواره از شهرهای کهن ایران است که پیشینه آن به قبل از اسلام بازمی‌گردد و می‌توان گفت که از بقایای هفت_شهر_لیلاز می‌باشد. نام آن برگرفته از نام برادر رستم،زواره،گرفته شده‌است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نمایی زیبا از شهر یزد شهری خشتی و یکی از کهن ترین شهرهای ایران و جهان است
کشک وکدو😋 🔸این غذا از جمله خوراک هایی است که در استان چهار محال و بختیاری پخته و به علت تولید مواد اولیه آن در مناطق مختلف استان به عنوان یک غذای بومی استان شناخته شده است. این غذا از طعم خاص رنگ و بو خواص فراوانی برخوردار و مانند دیگر خوراکها استان چهار محال و بختیاری با توجه به تولیدات کشاورزی منطقه تهیه می شود.
موادلازم برای تهیه کشک کدو کدو سبز: ۴ عدد پیاز: ۱ عدد سیر: ۳ حبه گوجه فرنگی: ۳ عدد کشک: ۴ قاشق غذاخوری پودر گردو: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم طرز تهیه کشک کدو ۱ ـ ابتدا پیاز را پوست بگیرید؛ سپس به صورت نگینی خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید. ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و کمی روغن به آن اضاف کنید تا پیاز تفت بخورد و سبک شود. ۲ ـ سیر را رنده کنید و همراه با زردچوبه به پیاز اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید؛ سپس کدو سبز‌ها را که از قبل شسته و خرد کرده‌اید، به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و بگذارید حدود پنج دقیقه تفت بخورد تا نرم شود. ۳ ـ در مرحله بعد گوجه فرنگی پوره شده را همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس یک لیوان آب جوش داخل ماهی تابه بریزید و درب ماهی تابه را بگذارید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و حدود چهل دقیقه زمان بدهید تا کدو کاملا بپزد و مواد روغن بیاندازد. ۴ ـ در این مرحله درب ماهی تابه را بردارید و مواد پخته شده را با گوشت‌کوب کاملا له کنید؛ سپس کشک و پودر گردو را اضافه کنید و هم بزنید. بیست دقیقه زمان بدهید تا کشک بجوشد؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید. کشک کدو خوشمزه و مقوی شما در این مرحله آماده است که می‌توانید داخل ظرف سرو بکشید و روی آن را با نعناع داغ، پیاز داغ، سیرداغ و پودر گردو تزیین کنید، نوش جان.