چشمه توف
چشمه توف یکی دیگر از چشمههای کمنظیر و جاهای دیدنی سی سخت است که در مسیر صهود به قله دنا قرار گرفته است. این چشمه زیبا در تمام فصلهای سال دارای آبی خنک و گوارا است.
#کهگیلویه_و_بویراحمد
#چشمه_توف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوای بارونی و دل انگیز گیلان😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشه ای از زیبایی های گیلان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبشار
سوادکوه . دو ،سه کیلومتر قبل از امام زاده گزو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیلان مسیر رویایی بلوردکان املش لنگرود
کشک وکدو😋
🔸این غذا از جمله خوراک هایی است که در استان چهار محال و بختیاری پخته و به علت تولید مواد اولیه آن در مناطق مختلف استان به عنوان یک غذای بومی استان شناخته شده است. این غذا از طعم خاص رنگ و بو خواص فراوانی برخوردار و مانند دیگر خوراکها استان چهار محال و بختیاری با توجه به تولیدات کشاورزی منطقه تهیه می شود.
#کشک_وکدو
#چهارمحال_بختیاری
#شهرکرد
#غذای_محلی
موادلازم برای تهیه کشک کدو
کدو سبز: ۴ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
گوجه فرنگی: ۳ عدد
کشک: ۴ قاشق غذاخوری
پودر گردو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه کشک کدو
۱ ـ ابتدا پیاز را پوست بگیرید؛ سپس به صورت نگینی خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید. ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و کمی روغن به آن اضاف کنید تا پیاز تفت بخورد و سبک شود.
۲ ـ سیر را رنده کنید و همراه با زردچوبه به پیاز اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید؛ سپس کدو سبزها را که از قبل شسته و خرد کردهاید، به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و بگذارید حدود پنج دقیقه تفت بخورد تا نرم شود.
۳ ـ در مرحله بعد گوجه فرنگی پوره شده را همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس یک لیوان آب جوش داخل ماهی تابه بریزید و درب ماهی تابه را بگذارید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و حدود چهل دقیقه زمان بدهید تا کدو کاملا بپزد و مواد روغن بیاندازد.
۴ ـ در این مرحله درب ماهی تابه را بردارید و مواد پخته شده را با گوشتکوب کاملا له کنید؛ سپس کشک و پودر گردو را اضافه کنید و هم بزنید. بیست دقیقه زمان بدهید تا کشک بجوشد؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید. کشک کدو خوشمزه و مقوی شما در این مرحله آماده است که میتوانید داخل ظرف سرو بکشید و روی آن را با نعناع داغ، پیاز داغ، سیرداغ و پودر گردو تزیین کنید، نوش جان.