eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.2هزار دنبال‌کننده
21.8هزار عکس
9.9هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دریاچه کوهگل ،سیسخت،کهگیلویه و بویر احمد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 بارالها.. در این لحظات استجابت دعا بضاعت من به قدری است که نمی دانم درحق عزیزان و دوستانم چه دعایی کنم.. اما می دانم... که تو از احوال آنان آگاهی پس مهربانا با لطف و کرمت بهترینها را در دنیا و آخرت برایشان مقدر بفرما 🌹نماز روزه هاتون قبول 🌹 🦋
آش پتله😋 🔸آش پتله با جو درست می‌شود و از غذاهای محبوب قمی‌هاست. برای درست کردن این آش باید جو را خیس کنید تا پوست آن به‌راحتی جدا شود و بعد با موادی مثل سبزی آش، کشک، پیاز، نمک و ادویه ترکیب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد.
موادلازم برای تهیه آش پتله قم (آش جو) جو1 پیمانه لوبیا چیتی1 پیمانه نخود600 گرم سبزی آش خرد شده2 پیمانه کشک200 گرم پیاز داغ نصف پیمانه سیرداغ2 قاشق غذاخوری نعنا داغ1 قاشق غذاخوری زردچوبه به مقدار لازم نمک و فلفل مراحل طرز تهیه آش پتله قم مراحل طرز تهیه آش پتله قم مطابق دستورالعمل زیر است: مرحله اول: برای طرز تهیه آش پتله قم، از شب قبل باید لوبیا چیتی و نخود را بخیسانید و چند بار ، به فاصله چند ساعت، آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. مرحله دوم: جو را هم برای چند ساعت بخیسانید و آبکش کنید. جوی خیس خورده را داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا ریزتر شود. مرحله سوم: حالا قابلمه‌ای مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا جو بپزد. مرحله چهارم: در ظرفی دیگر، نخود و لوبیا را با مقداری آب، روی حرارت بگذارید تا نیم‌پز شوند. مرحله پنجم: وقتی جو به طور کامل پخت، نخود و لوبیای نیم پز را به آن اضافه کنید. مرحله ششم: در تابه‌ای متوسط، 2 قاشق روغن بریزید و زردچوبه و نمک و فلفل را همراه با پیاز داغ، سیرداغ و 1 قاشق نعنا داغ به آن اضافه کنید. مواد را دائما هم بزنید تا خامی زردچوبه از بین برود و عطر آن بلند شود. مرحله هفتم: آخرین مرحله از طرز تهیه آش پتله این است که سبزی آش را به همراه محتویات تابه، داخل قابلمه بریزید و مدام هم بزنید تا آش ته نگیرد. حرارت شعله باید کم باشد تا آش به مدت 45 دقیقه به آرامی بپزد و جا بیفتد. در نهایت، آش را در ظرفی مناسب کشیده و روی آن را با نعناع داغ، سیرداغ، پیاز داغ و کشک، تزئین کنید. نوش جان