eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.2هزار دنبال‌کننده
21.8هزار عکس
9.9هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
میل علی آباد میل علی‌آباد یا برج علی‌آباد که قدمتش به دوران سلجوقیان می‌رسد، در گذشته به عنوان جایی برای راهنمایی مسافران در جاده استفاده می‌شده است. میل علی‌آباد امروز به‌عنوان یک اثر ملی ثبت شده است. این مکان از جاذبه های قم در مسیر کاروان‌هایی از سمت کاشان به قم می‌آمدند، قرار داشت و از طرف دیگر، در زمان‌های جنگ به‌عنوان یک برج دیده‌بانی از آن استفاده می‌کردند.
جغور بغور جغور بغور (چغول پغول، جیغیر بیغیر) نوعی خوراک است که طبخ سریع و آسانی دارد و از غذاهای محلی و خاص زنجان به شمار می‌رود. طعم دل‌چسب این غذا در بسیاری از شهرها طرفداران خود را دارد و به نام‌های دیگر نیز شناخته می‌شود؛ مثلا در شیراز به آن، توتُوِی یا توتاب‌های می‌گویند و در استان گیلان، واویشکا؛ جالب آنکه این غذا خوراک ملی اسکاتلند هم به شمار می‌رود و با عنوان هَگیس آن را می‌شناسند. در طبخ جغور بغور جگر سفید و سیاه خرد شده را با سیب‌زمینی و پیاز سرخ می‌کنند و به آن ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه و...) اضافه می‌کنند. در بیشتر موارد این مخلوط را با رب یا رب انار هم تفت می‌دهند. از نکات جالب این غذا سرو آن در وعده صبحانه است، به طوری که در اکثر دکه‌ها و رستوران‌های زنجان هنگام صبح جغور بغور داغ و خوشمزه سرو می‌شود.
مواد لازم برای تهیه چغوربغورزنجانی یک عدد دل گوسفند یک عدد جگر سیاه گوسفند یک عدد جگر سفید گوسفند یک عدد قلوه گوسفند پنج عدد پیاز متوسط سه قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی یا یک عدد گوجه‌فرنگی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه جغور بغور ساده ۱. پس از تمیرکردن دل، جگر سفید، جگر سیاه و قلوه گوسفند، آن‌ها را بشویید و به قطعات کوچک برش بزنید. ۲. از آنجا که مدت‌زمان پخت جگر سفید بیشتر از سایر مواد اولیه است، پس آن را همراه با مقداری نمک و زردچوبه و یک لیوان آب در داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید. ابتدا شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا جگر بپزد و آبش کم شود. ۳. پیاز را خلالی خورد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. ۴.در ادامه دل، قلوه و جگر سیاه خوردشده و همین طور جگر سفید پخته را به پیاز اضافه کنید و همراه با فلفل سیاه و زردچوبه و در صورت تمایل ادویه تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کند. ۵. حالا نوبت به‌اضافه‌کردن رب گوجه‌فرنگی و نمک است که باید برای یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در صورت تمایل می‌توانید از گوجه‌فرنگی خوردشده به‌جای رب یا از هر دو با هم استفاده کنید. ۶. یک پیمانه آب جوش به مواد اضافه کنید و بگذارید جغور بغور به‌آرامی روی حرارت ملایم بپزد و آبش به‌طور کامل کشیده شود. اگر پس از پخت جگر سفید، آب آن زیاد آمد، می‌توانید از آن برای پخت این مرحله از غذا استفاده کنید. ۷. جغور بغور را با برنج یا نان سرو کنید و از آن لذت ببرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😭😭😭😭