eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.6هزار عکس
9.7هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مسجدشافعی کرمانشاه
دشتک (اردل) دشتک ، شهری چندهزار نفری در شهرستان اردل در استان چهارمحال و بختیاری است . این شهر در جنوب غربی شهر کرد قرار دارد و فاصله آن تا شهرکرد از طریق جاده شهرکرد به اردل ، حدود 90 کیلومتر است . دشتک در دامنه های جنوبی رشته زردکوه قرار دارد و آب و هوایی نسبتا سرد با زمستان های برف گیر دارد . یک چشمه آب شور و معادن فراوان شن ، از دیگر ویژگی های دشتک است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آبشارهای شیرآباد گلستان آبشارهای شیرآباد در دل جنگل‌های استان گلستان قرار دارند و برای رسیدن به آنها باید در دل جنگل سرسبز و زیبای هیرکانی پیاده‌روی کنید. آب‌تنی و آب‌بازی در آبشارهای شیرآباد گلستان از تفریحات بسیار جذابی است که به ویژه در فصل بهار و تابستان شما را مجاب به بازدید از این آبشارها می‌کند. در مسیر رسیدن به آبشارهای شیرآباد غار دیوسپید را هم می‌توانید از نزدیک ببینید، این غار بزرگترین زیستگاه سمندرهای غارزی گرگانی (گونه‌ای در حال انقراض) در ایران است.
آرامگاه صائب تبریزی میرزا محمد علی صائب تبریزی در قرن یازدهم هجری ملک الشعرای دربار صفویه و یکی از شعرای معروف دوران خود بود. صائب تبریزی متولد شهر زیبای تبریز است اما بر خلاف تصور عموم او در یکی از محله های شهر زیبای اصفهان آرمیده است. پس از فوت او، تا مدت ها ناشناس باقی ماند و نهایتا پس از شناخته شدن بنای بسیار زیبایی برای مزارش ساخته شد که امروزه این آرامگاه ساخته شده در دوران پهلوی متعلق به لیست آثار ملی ایران شده است.
آبگوشت آجیل از غذا‌های محبوب تهران قدیم که معمولا به‌عنوان سحری در ماه رمضان سرو می‌شد و در آن از گوشت گوسفند گردن یا ماهیچه گوشت گوسفند، نخود پوست گرفته، فندق، پسته، بادام، گردو، مویز، لواشک یا گوجه برغانی به‌همراه زعفران و پیاز و نمک استفاده می‌کردند. برای پخت این غذا تمام مواد را در دیگ یا دیزی می‌ریختند سپس در آن را محکم می‎‌بستند تا خوب دم بکشد.
 موادلازم برای تهیه آبگوشت آجیل تهرانی گوشت ۱ کیلوگرم سیب زمینی۲ عدد پیاز۱ عدد نخود۱/۴ پیمانه لپه۲ قاشق سوپ‌خوری پسته، بادام، گردو و فندق هر کدام ۱/۴ پیمانه گندم پوست کنده۲ قاشق سوپ‌خوری جو پوست کنده۲ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپ‌خوری گوجه فرنگی۱ عدد زعفران دم کرده به مقدار لازم زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و دارچین به مقدار لازم روغن به مقدار لازم آب به مقدار لازم مراحل تهیه آبگوشت آجیل تهرانی مرحله اول: خیساندن حبوبات برای اینکه حبوبات در هنگام پخت نفخ نداشته باشند و سریع‌تر پخته شوند، بهتر است آن‌ها را از چند ساعت قبل یا شب قبل در آب خیس کنید. مرحله دوم: آماده کردن گوشت گوشت را بشویید و به قطعات متوسط تقسیم کنید. نیازی به خرد کردن زیاد گوشت نیست. مرحله سوم: تفت دادن پیازابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازهای خرد شده را به روغن داغ اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند. مرحله چهارم: اضافه کردن گوشت گوشتی را که آماده کرده بودید به همراه زردچوبه و فلفل به پیازها اضافه کنید و هم بزنید. سپس با حرارت ملایم گوشت را به همراه پیاز تفت دهید تا پخته شود و تغییر رنگ دهد. مرحله پنجم: اضافه کردن گوجه فرنگی در حین پخت گوشت باید پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و به صورت دلخواه برش دهید. بعد از اینکه گوشت‌ پخته شد باید گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید گوجه فرنگی با گوشت تفت بخورد و نرم شود. مرحله ششم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و حبوبات رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. سپس حبوباتی را که از قبل خیسانده‌اید را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید. مرحله هفتم: اضافه کردن جو و گندم پوست کنده شده بعد از اضافه کردن حبوبات به قابلمه، جو و گندم پوست کنده را نیز به آن اضافه کنید. ابتدا جو و گندم را بشویید و آبکشی کنید تا از هرگونه آلودگی پاک شوند. سپس آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کمی تفت بخورند. مرحله هشتم: اضافه کردن آب در این مرحله مقداری آب به قابلمه اضافه کنید که همه مواد را بپوشاند. بهتر است از آب جوش استفاده کنید تا زمان پخت کاهش یابد مرحله نهم: اضافه کردن آجیل و زعفران دم کرده بعد از حدود یک ساعت که مواد پخته شدند، زمان اضافه کردن آجیل است. پسته، بادام، گردو و فندق را همراه با دارچین، نمک و زعفران دم کرده به آبگوشت اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.مرحله دهم: اضافه کردن سیب زمینی در حین پخت، سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را به آبگوشت آجیل اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد به خوبی پخته شوند. وقتی همه‌ی مواد پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آبگوشت آجیل را سرو کنید.آبگوشت آجیل تهرانی آماده است، نوش جانتان!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا