eitaa logo
👈اینجا ایران است🏡
14.3هزار دنبال‌کننده
21.4هزار عکس
9.5هزار ویدیو
8 فایل
🏔اینجا 🇮🇷ایران🇮🇷 است🏕 ادمین کانال @Yaaliali1402 🍒من یک گردشگر هستم. با هم زیبایی ببینیم😍 #گردشگری #طبیعت_گردی #آداب_و_رسوم_قومی_محلی_ایرانی #بازیها_و_غذاهای_سنتی_و_محلی_ایران تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3796107461Cb1bed8ed26
مشاهده در ایتا
دانلود
شامی هویج هویج رنده شده، گوشت چرخ‌کرده، آرد نخودچی، تخم مرغ و سرکه مواد اولیه‌ای هستند که در تهیه شامی هویج به کار می‌روند. این مواد با هم ترکیب شده و سرخ می‌شوند.
مواد لازم سس شامی هویج گوجه فرنگی۳ عدد رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید۲ قاشق غذاخوری پیاز۱ عدد درشت شکر۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی دستور تهیه سس شامی هویج مرحله اول برای تهیه این سس خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم. مرحله دوم تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیمف سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود، سپس گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و پس از رنده کردن به تابه اضافه می کنیم. مرحله سوم حالا باید صبر کنیم تا سس غلیظ شود، سپس سرکه را به همراه سکر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از شکر و سرکه از آب لیمو ترش استفاده کنیم. مرحله چهارم می توانیم این سس را به صورت جداگانه در کنار شامی هویج سرو کنیم، یا اینکه به سلیقه خود شامی ها را درون سس قرار دهیم تا به مدت به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون سس بجوشند و سس به طور کامل به خورد شامی ها برود مواد لازم برای ۴ نفر گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم سیب زمینی۱ عدد درشت هویج۳ عدد متوسط پیاز۱ عدد بزرگ آرد نخودچی۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی دستور پخت شامی هویج مرحله اول برای تهیه شامی هویج مجلسی ابتدا سیب زمینی را به همراه هویج و پیاز پوست گرفته، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم و به یک کاسه بزرگ و جادار منتقل می کنیم. مرحله دوم در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و با دست مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم. مرحله سوم پس از گذشت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت کاسه حاوی مایه شامی را از یخچال خارج می کنیم. حالا در صورتی که مایه شامی چسبناک و منجسم نبود می توانیم یک تخم مرغ نیز به آن اضافه کنیم تا کاملا چسبناک و منسجم شود. مرحله چهارم سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه شامی بر می داریم و با دست شکل می دهیم، سپس وسط شامی را با انگشت سوراخ می کنیم و در روغن می اندازیم. مرحله پنجم پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در ادامه شامی ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود، سپس به همراه سس گوجه فرنگی سرو می کنیم.
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه شامی هویج اصیل اصفهانی😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
20.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آهنگ بسیار زیبا از استاد علیرضا افتخاری صدایی از جنس آرامــش🌸🌱
سلام،ظهرتون بخیـــــــــــــــر ☀️ سفره هاتون پربرکت🍀 بفرمایید ناهار 😋
خانه آخوند ابو خانه آخوند ابو، اثری باشکوه و تاریخی از دوره قاجار، در خرم‌آباد واقع شده و نزدیک به قلعه فلک‌الافلاک قرار دارد. این بنای تاریخی که متعلق به قاضی محل بوده، امروزه به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران شناخته می‌شود. خانه دارای دو بخش اندرونی و بیرونی است و با پلان منظم، تزئینات گچ‌بری و آجرکاری ظریف، نمونه‌ای برجسته از زیبایی‌شناسی و معماری دوران قاجار را به نمایش می‌گذارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبیعت روستایی در استان مرکزی هست به نام پاکل که به سوئیس ایران معروف هست