17.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رُب انار به روش میجان خانم جان 😋🍃🍃🍃
در شمال ایران مرسوم است که هر سال در فصل پاییز مردم به چیدن انار های منحصر به فرد این منطقه میروند، انارهای کوچک و بسیار ترش که از آن رُب درست میکنند.
این کار بسیار لذت بخش است، رب انار یکی از اصلی ترین چاشنیهای غذاهای گیلانی و مازندرانی است (مناطق شمالی ایران)
ما بعد از چیدن این انارها علاوه بر درست کردن رب انار، آب بخشی از انار را میگیریم و در برخی از غذاهای خاصمان استفاده میکنیم
برای اینکه رب انار رنگ تیره تری پیدا کند و غذایی که با آن پخته می شود هم خوشرنگ تر شود از کفگیرهای آهنی که در فیلم نمایش داده شده استفاده می شود که به آن "اَسام" می گویند و قرار دادن آن در رب انار در حال جوش باعث تیره شدن آن میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا نه سوئیسِ نه اتریش، ایران خودمونه
طبیعت زیبای لفور🌱🍃
#مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۷ جایی که تو رامسر باید بری ببینی