⭕️ بخشی از کتاب جان بولتون : ترامپ می گفت چرا ما باید داعش را بکشیم و به نفع ایران عمل کنیم ؟
👤 «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید در بخشی از کتابش اشاره کرده «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا گفته کشورش نباید به نفع ایران و روسیه با داعش وارد جنگ شود.
♦️ بولتون در یکی از بخشهای کتاب «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» که این روزها به بمب خبری علیه ترامپ تبدیل شده به مشاجره رئیسجمهور آمریکا با «جیمز متیس»، وزیر دفاع سابق این کشور بر سر مسائل مختلف پرداخته است.
🔻بولتون در این کتاب نوشته است: «متیس یک بار دیگر تلاش کرد ولی ترامپ این بار سراغ مسئله سوریه رفت و گفت: "چرا داعش را در سوریه میکشیم؟ چرا روسیه و ایران این کار را انجام ندهند؟ این بازی را خیلی کش دادهام. چرا داریم داعش را به نفع روسیه و ایران و عراق-که این کشور تحت کنترل ایران است- میکشیم."»
🔻بولتون نوشته «مایک پامپئو در همینجا تسلیم شده و گفته که اگر دستور ترامپ این است باید اجرا شود. او در عین حال گوشزد کرده که این روش به پیروزی ختم نخواهد شد.
🔸بولتون در ادامه نوشته است: «ترامپ جواب داد: "آنجا ویتنام میشود. چرا ما داریم از کره جنوبی در برابر کره شمالی محافظت میکنیم؟" پامپئو گفت: "فقط به ما ۹۰ روز وقت بدهید" ولی ترامپ در جواب گفت: "هر چه بیشتر طول میکشد من جنگ را مال خودم کردهام. دوست ندارم در جنگها بازنده شوم. نمیخواهم که جنگ ما شود. حتی پیروز هم بشویم چیزی نصیبمان نمیشود.»
🔸بولتون در این کتاب روایت خودش را از دلایل شکست سیاستهای واشنگتن در قبال ایران ارائه کرده است.
🔹بولتون در کتابش درباره اینکه چرا به نظر او سیاست ترامپ در قبال ایران موفق نبوده توضیح داده و اشاره کرده که پاسخ این سئوال را باید در ویژگیهای رئیسجمهوری جست که میخواست خودش را سرسخت نشان دهد، اما روز به روز نظرش را عوض میکرد. بولتون نوشته اولویت اصلی ترامپ «رسیدن به توافقی بود که علیرغم داشتن نقائص اساسی آن را موفقیتی عظیم جلوه دهد.»
📰 به نوشته نیویورکتایمز، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا همچنین نوشته مجبور بوده ترامپ را از دیدار با «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران منصرف کند زیرا این بیم وجود داشته که طرف ایرانی عملکرد بسیار بهتری نسبت به ترامپ داشته باشد.
👤 بولتون در بخشهای دیگری از کتاب به بیثباتیهای ترامپ در موضعگیریها و عوض شدن نظرات او اشاره کرده و قابلاتکا نبودن اظهارات و وعدههای رئیسجمهور را خاطرنشان کرده است.
‼️ بولتون نوشته ترامپ در اوایل کارش به او گفته که به نخستوزیر اسرائیل اطمینان خاطر داده که اگر اسرائیل از زور نظامی علیه ایران استفاده کند «من از او حمایت میکنم.» ترامپ از بولتون خواسته در یکی از سفرهایش به فلسطین اشغالی این روایت را برجسته کند.
✍️ به نوشته بولتون، رئیسجمهور آمریکا خطاب به او گفت: «به بیبی (نتانیاهو) بگو که اگر از نیروی (نظامی) استفاده کند، من از او حمایت خواهم کرد. من به خودش گفتم اما تو هم دوباره به او بگو».
‼️ نیویورکتایمز نوشته وقتی که بولتون وارد کاخ سفید شده متوجه شده که واقعیتها کاملاً با پندارهای او متفاوت هستند. ترامپ از توافق هستهای خارج شده و مطمئن بوده که ایرانیها برای مذاکره به التماس میافتند، حتی اگر مجبور به پذیرش شرایط سختتری باشند.
🔻 بولتون در کتابش مینویسد: «ترامپ همیشه این گلایه را مطرح میکرد که همه در دنیا میخواهند با او صحبت کنند اما هیچ وقت نمیدانند چطور آن را مطرح کنند... بنابراین جای تعجب نداشت که او سرانجام شروع کرد به مطرح کردن اینکه باب مذاکره با ایران را باز کند.»
🔹بولتون نوشته از نظر ترامپ، «حسن روحانی، رئیسجمهور ایران میخواست با او مذاکره کند، پوتین خواستار گفتوگو بود و همه میخواستند با او حرف بزنند اما کسی، همه چیز را به هم میریخت. البته نه پوتین و نه روحانی هیچ تلاشی برای برقراری تماس با ما انجام نداده بودند.»
@iran_onlin
⭕️ بازخوانی نامه حمایتی ۱۶۳ اقتصاددان از حسن روحانی / با دقت بخوانید ، نوشته : اگر روحانی رأی نیاورد تورم، رکود عمیق، فقر و فساد گسترده متجلی خواهد شد!
♨️ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶، ۱۶۳ اقتصاددان در نامهای ضمن حمایت از حسن روحانی دلایل خود برای حمایت از وی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران اعلام کردند.در آن نامه خطاب به مردم، نسبت به روی کار آمدن دولت اصولگرا هشدار داده شده بود چرا که به اعتقاد این اقتصاددانان، با پیروزی نامزد اصولگرا، تورم در کشور بالا میرفت.
🔻 این اقتصاددانان همچنین ویژگیهایی برای دولت روحانی نام برده بودند و عملکرد دولتهای نهم و دهم را مخرب نامیده بودند.
🔸 در آن نامه آمده بود: «مردم عزیز، شما به خوبی واقفید که به دلیل مدیریت نادرست و به کار گیری سیاستهای مخرب در دولتهای نهم و دهم، اقتصاد ایران مسیر تخریب و اضمحلال در پیش گرفت. بخشی از میراث آن دوره، بیثباتی در فضای کسبوکار، بحران بازارهای اقتصادی، تحریمهای ظالمانه دولتهای غربی، فساد گسترده، تورم، رکود، بیکاری فراگیر و زمینگیر شدن بنگاههای اقتصادی بر همگان مشهود بود. بخشی از خسارتها نیز به تدریج و برای نسلهای آینده آشکار خواهد شد.»
🔸 این اقتصاددانان، مهمترین کارکرد دولت یازدهم را «متوقف ساختن روندهای تشدید کنند فقر و فلاکت که میراث دولت قبلی بود» عنوان کرده بودند.
♦️ این افراد، سایر دستاوردهای دولت روحانی را چنین فهرست کرده بودند:
🔹کاهش سالانه ۳۰ میلیارد دلار هزینه مبادله ناشی از سیاستهای تنشآفرین دولت قبلی،
🔹پیامدهای مثبت برآمده از مذاکرات برجام برای فضای کسبوکار
🔹کاهش نزدیک به ۱۰ میلیارد دلار واردات قاچاق به کشور
🔹کاستن نیمی از وابستگی کشور به واردات محصولات کشاورزی
🔹مثبت شدن تراز تجاری کشور پس از نزدیک به چهار دهه
🔹 و کنترل جدی و مؤثر تورم
‼️ ۱۶۳ اقتصاددان مذکور در نامه خود دلایل رأی دادن به حسن روحانی در انتخابات سال ۱۳۹۶ را اینگونه شرح داده بودند که اگر روحانی رأی نیاورد، دولتی همچون دولتهای نهم و دهم روی کار خواهد آمد که «زمینههای رشد فسادهای گسترده و بیسابقه اقتصادی را در مقیاسهای خانمانبرانداز فراهم میسازند که هزینههای آن به صورت رشد تورم، رکود گسترده و عمیق، فقر و نابرابری متجلی خواهد شد؛ درحالی که تداوم دولت آقای روحانی با نظارت موشکافانه رقبای سیاسی ایشان همراه خواهد بود و مانع از تحقق فساد در مقیاسهای ذکر شده خواهد شد.»
♦️ این اقتصاددان حتی به تحلیل سیاست خارجی نیز روی آورده و مدعی شده بودند که «اگر در دولت دوازدهم رقبای اصلی آقای روحانی، دولت را به دست گیرند، بهانه کافی به دشمنان اصلی کشورمان- یعنی محافظهکاران در ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی- خواهد داد تا ائتلاف جدیدی را با امنیتی سازی مجدد کشورمان در سطح بینالمللی تشکیل دهند. چنین وضعیتی بیگمان هزینههای بس سنگینی را متوجه رفاه عموم مردم و بهویژه گروههای کمدرآمد و محروم جامعه خواهد کرد.»
⁉️ ۱۶۳ اقتصاددان مذکور برنامههای رقبای آقای روحانی را «شتابزده، بیمطالعه و غیرکارشناسی» خوانده و هشدار داده بودند که این برنامهها «میتواند به انفجار تورمی بینجامد و معضلات اقتصادی کنونی کشور و نابرابری بین اغنیا و طبقات تهیدست را تشدید کند که حاصل آن رشد آسیبهای اجتماعی و در پی آن رخ نمودن بحرانهای اجتماعی و سیاسی و اشکال مختلف ناامنی در کشور خواهد بود.»
♨️ آنها نوشته بودند که «اکنون اقتصاد ایران در آستانه اعتماد به دولت و روشن کردن موتورهای اصلی خود قرار گرفته است. بیم آن میرود که هرگونه تغییر در سطح سیاستگذاران ارشد کشور، این رشته نازک اعتماد را بگسلد و اقتصاد را برای چند سال دیگر در اغما فرو ببرد.»
❌ در پایان این نامه آمده بود: «ما در آستانه انتخاب بین دو دولت، دو سیاست یا دو فرد قرار نداریم. ما در آستانه انتخاب بین عقلانیت یا احساسات هیجانی، انتخاب بین تداوم یک جامعه کودکواره یا عبور به یک جامعه بالغ و نهایتاً انتخاب بین یک جامعه توسعهنیافته یا حرکت شتابان به سوی توسعه قرار داریم. انتخاب امروز ما انتخاب میان دو فرد یا دو شعار یا دو قولوقرار نیست، انتخاب میان ماندن در گذشته و تکرار آن یا عبور به آینده است.»
@iran_onlin
⭕️ احمد توکلی : روحانی در حال نزدیک کردن کشور به لبه پرتگاه است/ با استیضاح رئیس جمهور بیشتر موافق هستم
👤 احمد توکلی، نماینده با سابقه ادوار مجلس شورای اسلامی، عضو کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس کنونی دیده بان شفافیت اخیرا یک مصاحبه داشته که مرور بخش هایی از آن خالی از لطف نیست :
✳️ سئوال و استیضاح برای یک جامعه مردم سالار امری عادی است و باید آسان تر از آب خوردن باشد. هر کسی کار اجرایی می کند امکان دارد خطا کند، اگر خطا کرد باید بازخواست شود. منزه بود باید تشویق شود و اگر منزه نبود باید توبیخ شود. متأسفانه ما با تابوکردن برخی مسائل مثل طرح سئوال از رئیس جمهور یا استیضاح، از آنها فرار می کنیم. اشکالی ندارد که رئیس جمهور بیاید مجلس و به سئوالات نمایندگان پاسخ منطقی دهد.
✳️ {طرح سوال از رئیس جمهور} صد در صد موضوعیت دارد چون رئیس جمهور در حال نزدیک کردن کشور به لبه پرتگاه است. هر کشوری در دنیا به بحران ارزی می خورد کاهش ارزش پول ملی اش بین 25 تا 50 درصد می شود اما در ایران وضعیت فاجعه است.
✳️ دست دولت اول بسته نبود. 100 بار به آقای روحانی گفتند که دستت بسته می شود اما او اعتنا نکرد. وقتی بحران ارزی به وجود می آید تولید به شدت سرکوب می شود. زمان ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد قیمت دلار 3.5 برابر و در زمان ریاست جمهوری آقای روحانی قیمت دلار 6 برابر شد. در این وضعیت بنگاه های اقتصادی چون نمی توانند برای تهیه مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز خود تأمین منابع را با ریال انجام دهند، ناگزیر تعطیل می شوند. اگر می خواستند این اتفاق نیفتد باید سریع دلار به بازار تزریق می کردند تا عطش بازار بخوابد و جلوی سوداگری گرفته شود. البته این برای کشورهایی است که حجم قابل توجهی ارز در اختیار برای مداخله در بازار داشته باشند.
✳️ در این شرایط که دولت می گوید «دستش بسته است»، سئوال اینجاست که دستش در سال 97 بسته نبود. دولت از 21 فروردین 97 تا اواسط مرداد همان سال 18 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی را با عنوان تهیه کالاهای و نیازهای اولیه جامعه و 65 تن طلا را با تزریق به بازار بر باد داد این کار چه معنایی داشت؟ در واقع خودش دست خودش را خالی کرد. نمی گوییم خیانت کردند اما این کار مصداق بارز خیانت بود.
✳️ امروز دولت باید در اخذ مالیات هایی که حق مردم است جدیت به خرج دهد. امسال مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که 100 هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت، مجلس برای جبران کسری بودجه منبع قابل تأمین پیشنهاد کرد. البته با وجود کرونا تأمین این میزان کسری بودجه برای دولت سخت است اما در سختی ها باید دست مردم را گرفت و گرنه در خوشی ها که خود مردم بلد هستند خوشی کنند. دولت باید دست از سیاست کج روانه سیاسی خودش بکشد و جلوی افزایش وحشتناک قیمت ارز را بگیرد.
✳️ معتقدم باید مالیات بر عایدی سرمایه در بخش مسکن، ارز، خودرو و سکه وضع شود. قیمت مسکن در دولت های یازدهم و دوازدهم سه بار جهید، قیمت های امروز اجاره بها به شدت دارد آستانه تحمل مردم را پایین می آورد. من که احمدی توکلی هستم با این همه اعتبارم فشارهای زیادی را برای تهیه پول اجاره مسکن یکی از فرزندانم باید تحمل کنم که هنوز هم توانستم آن را پر کنم، آن کسی که کارمند ساده است چه باید بکند؟
❌ با استیضاح رئیس جمهور بیشتر موفق هستم. باید این سئوال انجام شود شاید تنبه پیدا کنند.
@iran_onlin
18.04.mp3
4.79M
شب نامه / آیا عامل نفوذی در حادثه نطنز دست داشته ؟ / چرا تلاش شده از لحظات اول نگاه ها به سمتِ نقش اسرائیل منحرف شود ؟ / چرا کسی دست داشتن اسرائیل از طریقِ "حضور میدانیِ عامل انسانی" را بررسی نکرده است ؟ / وقتی رسانه های دشمن از هدایتِ ذهنِ مخاطب به سمتِ احتمالِ دست داشتنِ عامل نفوذی در حادثه وحشت می کنند .../ قسمت 205
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب نامه / آیا عامل نفوذی در حادثه نطنز دست داشته ؟ / چرا تلاش شده از لحظات اول نگاه ها به سمتِ نقش اسرائیل منحرف شود ؟ / چرا کسی دست داشتن اسرائیل از طریقِ "حضور میدانیِ عامل انسانی" را بررسی نکرده است ؟ / وقتی رسانه های دشمن از هدایتِ ذهنِ مخاطب به سمتِ احتمالِ دست داشتنِ عامل نفوذی در حادثه وحشت می کنند .../ قسمت 205
.
.
.
✓
🆔 @iran_onlin
‼️لینک کانال #ایران_آنلاین
👇👇👇👇
✔️ @iran_onlin
اقدام صورت گرفته در نطنز نفوذ نیروی انسانی (ظاهرا با محوریت صهیونیست ها) بوده است / آیا همه هنجارهای بین المللی بعد از حادثه نطنز به طور کلی درهم خواهد شکست ؟ / دیگر ابزار رسانه ای هم نخواهد توانست صهیونیست ها را قدرتمند جلوه دهد / چرا قدرت عمل بر خلاف آنچه القا میکنند در دست صهیونیست ها نیست ؟ / با ما همرا باشید ... ( قسمت اول )
#استوری
@iran_onlin
اقدام صورت گرفته در نطنز نفوذ نیروی انسانی (ظاهرا با محوریت صهیونیست ها) بوده است / آیا همه هنجارهای بین المللی بعد از حادثه نطنز به طور کلی درهم خواهد شکست ؟ / دیگر ابزار رسانه ای هم نخواهد توانست صهیونیست ها را قدرتمند جلوه دهد / چرا قدرت عمل بر خلاف آنچه القا میکنند در دست صهیونیست ها نیست ؟ / با ما همرا باشید ... ( قسمت دوم )
#استوری
@iran_onlin
⭕️ یمنی ها به زودی قصر بن سلمان را بمباران خواهند کرد .../ هشدار صریح یمن به مردم عربستان : از قصر های سلطنتی و مراکزی که حکام سعودی و شاهزاده ها در ان هستند فورا دور شوید ...
👤 یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز هشدار داد شهروندان از اطراف قصرهای سلطنتی و مراکزی که حکام سعودی از آن استفاده نظامی می کنند دوری گزینند.
🔻 مفهوم اين هشدار یحیی سریع ان است که دربانک اهداف یمنیها که دران تعداد اهداف مورد نظر ۳۰۰ عدد اعلام شده بود حالا نوبت به هدف گیری قلب سعودی در قالبی ویژه رسیده است.پیشتر قصر یمامه طعم حضور ناگهانی وحملات غافلگیر کننده انصارالله را چشیده بود.
🔸 انصارالله در عمل ثابت کرده است که اساسا میان قول و فعلش هیچ فاصله ای نیست.
🔸 این کلام ژنرال سریع در حالی در رسانه ها بازتابی وسیع یافت که از یک سو مارب در آستانه سقوط قطعی قرار دارد و از دیگر سو گفته می شود آمریکا به واسطه گریفیتس به انصارالله پیام داده است در صورت تصرف مارب به الحدیده حمله خواهد کرد.
🔸 در همین حال سعودی و امارات اخرین تلاش ها برای احیای ولو نیم بند توافق ریاض را در صدر توجه قرارداده اند و حسب اخبار گوسفند قربانی این نقشه جدید محسن الاحمر معاون اول هادی است. در چنین شرایطی سخنان امروز یحیی سریع را می توان پاسخی درخور هم به امریکا و هم سعودی و امارات تلقی کرد. از دیدگاه انصارالله نه تهدیدهای امریکا مانع از تصرف مارب خواهد بود و نه بازارایی صفوف مزدوران سعودی منعی جدی در مبارزه با اشغال یمن حاصل خواهد کرد. در عین حال بیان امروز سریع تاکیدی است مجدد براینکه هدف مبارزه یمنی ها نه مردم که حاکمان اشغالگر و حامیان آنان هستند.
@iran_onlin
⭕️ بخش کوچکی از پرونده طبری که این روزها رسانه ای شده است / تاجگردون ها چگونه از چند هکتار زمین به چند صد هکتار رسیدند ؟
♨️ بر اساس اسناد موجود از ساواك، منصورخان باشتي براي فرار از اصلاحات ارضي زمينهاي خود را به نام كارگزارانش سند مينمايد؛ منجمله صدها هكتار به نام ظفر تاجگردون پدر غلامرضا تاجگردون، سند میزند!
‼️پس از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي طبق رای دادگاه 350 هكتار از زمينهاي ظفر تاجگردون توسط دادگاه انقلاب مصادره و برای ايشان و خانواده اش فقط 4 هكتار زمین میماند. جالب آنکه تاجگردون به خبرگزاری مجلس در زمستان سال قبل میگوید: من و برادرهایم در مجموع بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هکتار زمین داریم!
♦️ این در حالیست که دکتر زاکانی از نمایندگان معترض به اعتبارنامه تاجگردون نیز چند روز قبل در نشست خبری گفته است: تاجگردون و قوم و خویش وی ۷۷۷ هکتار زمین را تصرف کردند.
@iran_onlin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه رو به رو شدن طبری با مشایخ / بعد از کتمان های مداوم طبری ، این فیلم در دادگاه پخش میشود . جالب است که در این ویدئو هم در کمال حیرت ، طبری مدام تکذیب می کند ...
@iran_onlin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صریح_نیوز / شب نامه
بالا گرفتن جنگ روانی در فضاب غیر رسمی بین ایران و اسرائیل / آیا ایران قصد حمله به اسرائیل را دارد ؟ / ارتش اسرائیل از ترس چه چیزی به حالت آماده باش در آمده ؟ / اقدام شورای عالی امنیت ملی که پیامِ مفتوح بودنِ پرونده ی نطنز را به اسرائیل منتفل کرد / فکر احمقانه ی محور غربی عربی در خصوص محدودیت های پاسخگویی ایران به اقدامات تا مهر ماه
@iran_onlin
⭕️ بازگشت مجدد ارتش به خیابان های آمریکا
♨️ گارد ملی آمریکا در جلوی ادارات و ساختمانهای دولتی در سی و نهمین شب از اعتراضات سراسری آمریکا مستقر شد. / آیا این تصاویر برای ما مهم است ؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که این تصاویر به چند دلیل بسیار مهم است :
‼️ با انجام کوچک ترین اعتراض معیشتی در ایران ، رسانه های همسو با آمریکا به این اعتراض شکل امنیتی داده و سیاستمداران این کشور اگر بتوانند به این بهانه در سازمان ملل هم علیه کشورمان اظهار نظر می کنند . حالا چنین کشوری که از ساده ترین اعتراضات ایران هم بهره برداری امنیتی می کند مجددا به یک پادگان بزرگ تبدیل شده است ...
@iran_onlin
⭕️ تحلیلگرانی که وجود ندارند 90 مقاله علیه ایران نوشته اند ...
🔗 تارنمای آمریکایی دیلیبیست بامداد سهشنبه در گزارشی پژوهشی، شبکهای متشکل از 19 هویت جعلی در شبکههای اجتماعی را شناسایی کرده است که اقدام به تولید بیش از 90 مقاله در نشریههای محافظهکار آمریکا با محوریت خاورمیانه و متمرکز بر ایرانستیزی کردهاند.
‼️این در حالی است که یکی از این هویتهای جعلی «رافائل بدانی» نام دارد که خود را مشاور ژئوپلیتیک و تحلیلگر ارشد روابط بینالملل معرفی کرده است، اما تصاویر پروفایل خود را از وبلاگ یک بنیانگذار استارتاپ در سندیگو به سرقت برده و اطلاعات تحصیلیاش در شبکههای اجتماعی جعلی است.
@iran_onlin
صندلی خالی تاجگردون ...
تصویر خبرگزاری مهر از مجلس ، بعد از جلسه امروز ...
@iran_onlin_ir