فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدح خوانی حمیدرضا برقعی در روز غدیر
@iran_onlin_ir
گلهای مجلس یازدهم در دقایق اولیه بازی/ مالیات بر خانههای خالی و کالابرگ؛ اگر دولت همکاری کند!
مجلس یازدهم و اکثریت اصولگرایش؛ نیامده در آماج حملات قرار گرفت.
حملاتی که پس از پروژه "تحریم انتخابات مجلس یازدهم از سوی اصلاحطلبان"؛ از یکسو قصد داشتند با دمیدن بر حجم مطالبات، مجلس یازدهم را مسئول رفع تمام ضعفهای کشور به مردم معرفی کنند و از سوی دیگر در یک مسئولیتناپذیری آشکار؛ مقصّر تمام مشکلات کشور را نیز همین مجلس جدیدالولاده بدانند.
مثل سعید شریعتی، از بازداشتشدگان فتنه ۸۸ که چند هفته قبل در یادداشتی نوشت: هیچتحول کلان خاصی از اسفندماه تاکنون که حدود ۴ ماه از رایگیری گذشته مشاهده نشده است...مردم به این باور نسبی رسیدهاند که با حضور در انتخابات و یا حاضر نشدن پای صندوق هیچاتفاقی خاصی در روند فعلی زندگی و سیاستکلان خود نمیبینند!
و مثل روزنامه همشهری(ارگان شهرداری تهران) که مدتی قبل در یک شتابزدگی عجیب اینطور نوشت که کارآمدی مجلس از افزایش قیمت دلار و سکه مشخص است...
جالب بود که این قضاوتها در زمانی ابراز میشد که حتی ساختار مجلس یازدهم نیز کاملا شکل نگرفته بود و نمایندگان مشغول بحث و بررسی پیرامون کمیسیونها، فراکسیونها و سایر فرایندهای تشکیل سازمان اداری پارلمان یازدهم بودند.
از ایجاد مطالبه و قضاوتهای اصلاحطلبان که بگذریم اما اکثریت اصولگرای مجلس در کنار اقدامات لازمالاجرا برای تشکیل سازمان اداری مجلس؛ از پیگیری اهمّ مشکلات مردم و رفتارهایی که قولش را داده بودند غافل نماندند.
و همین شد که صدای طرح "اخذ مالیات از خانههای خالی" و "تصویب کالابرگ برای اقلام اصلی سبد خانوار" از درون مجلس شورا به گوش رسید.
صداهایی که هماکنون در آستانه تبدیل شدن به قوانین لازمالاجرا هستند و اگر فقط و فقط همین ۲ طرح را بتوان بعنوان کارنامه یک مجلس ۴ ساله در نظر گرفت؛ نمرهای بسیار بالاتر از مجالس دهم، نهم و ششم به مجلسیان تعلق میگیرد.
طرحهایی که یکی منجر به کاهش هزینههای بخش مسکن و اجارهبها خواهد شد و دیگری سبد اقلام معیشتی مردم را مورد حمایت قرار میدهد و مانع تأثیرپذیری آنها از گرانیهای بیرویه موجود در بازار میشود. البته اگر دولت با همکاری خوبی آنها را اجرا کند. و گرنه بایستی منتظر دولت آینده بود.
بایستی اشاره کرد که اصلاحطلبان در قبال برکات این دو طرح اشاره شده و ورود بصیرانه مجلس شورای اسلامی به آنها دچار لکنت شدهاند و ترجیح میدهند درباره این اقدامات انقلابی سخنی نگویند...
رفتاری به شدت مخالف رویههای سیاسی حتی در دیگر ممالک جهان که چشم بر "مثبتات رقیب" میبندد و خوشبختی خود را شوربختی مردم و اوضاع آنها میجوید.
نمایندگی برای مردم البته فقط از حیث "تقنین و نظارت" نیست و شئون دیگری هم دارد.
مثل مردممداری، زیّ خدمتگزاری به اسلام و نظام اسلامی و حرکت جهادی...
مردم در همین مدت کوتاه دیدند که برخی نمایندگان اصولگرای مجلس به غیزانیه رفتند تا مشکل آب را حل کنند، در جمع کارگران هفتتپه حضور یافتند و حتی در گرمای هوای اهواز از حال رفتند تا حرف مردم را بشنوند، با عشایر اطراف تهران دیدار کردند، به مناطق محروم سیستان و بلوچستان رفتند و البته در تعامل با دولتی که بر مصدر کار است نیز کم نگذاشتند.
ضمن اینکه قرار است سفرهای استانی رئیس مجلس یازدهم نیز آغاز شود.
دقت شود که ما در حال اشاره به کارنامهای هستیم که در مجلس دهم کمتر نشانی از آن بود...
در آن روزگار مجلسی که با وعده حل مشکلات اقتصادی و تحقق دستاوردهای توافق نهایی! بر سر کار آمده بود اما تا ماهها درگیر سر و شکل دادن به فراکسیونهای سیاسی مثل "فراکسیون امید" بود، برخی نمایندگانش صراحتا میگفتند که هوای دولت را دارند ، یک نماینده خواستار عذرخواهی نیروی انتظامی از یک جوانک شرور بود، چند نماینده حرکت ذلیلانه "سلفی حقارت" را شکل دادند و البته این مجلس در سرجمع فعالیتهای خود نیز هیچ دستاورد اقتصادی قابل اشاره و چشمگیری هم نداشت.
اما امر واضح آنست که اثر "رأی خوب" مردم در انتخابات مجلس یازدهم آرام آرام در حال آشکار شدن است و مجلسی با اکثریت اصولگرا بر سر کار آمده که نه تنها از اولویتهای اقتصادی خود برای بهبود مشکلات مردم غافل نیست بلکه شأن خدمتگزاری را نیز پاس میدارد و به جای سلفی با یک نماینده خارجی؛ ترجیح میدهد با مردم ایران عکس سلفی بگیرد.
و البته این تنها داستان چند ماه اول در پارلمان یازدهم است و همه امیدوارند روزهای بهتری با ادامه رأی خوب مردم در انتخاباتهای بعدی نیز در پیش باشد.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قوالی "من کنت مولا" اثر آوازخوان فقید پاکستانی به مناسبت عید غدیر، نصرت فتح علی خان👆
@iran_onlin_ir
کانادا تلاش بنسلمان برای ترور یکی از مخالفانش در این کشور را محکوم کرد
«بیل بلر» وزیر امنیت عمومی دولت کانادا روز پنجشنبه به طور تلویحی تلاش «محمد بنسلمان» ولیعهد عربستان سعودی برای ترور یکی از مخالفانش در خاک کانادا را محکوم کرد.
به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «سیتیوی»، بلر گفت دولت کانادا از تلاش عاملان خارجی برای جاسوسی و تهدید مردم کانادا و افرادی که در این کشور به سر میبرند مطلع است.
این مقام کانادایی گفت: «تهدید امنیت ملی یا امنیت شهروندان و ساکنان کانادا توسط عاملان خارجی را برنمیتابیم و آن را کاملاً غیر قابل قبول میدانیم».
وزیر امنیت عمومی کانادا افزود: «از مردم میخواهیم تهدیداتی از این دست را به مقامات مجری قانون گزارش کنند».
همچنین بلر بار دیگر قتل «جمال خاشقچی» روزنامهنگار مخالف حکومت سعودیها را محکوم کرد و گفت از تحقیقات بینالمللی در این زمینه حمایت میکند و به همین دلیل است که کانادا ۱۷ مقام سعودی را مورد تحریم قرار داده است.
«سعد الجبری»، مشاور سابق «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی در یک دادگاه آمریکایی در شهر واشنگتن از وی به دلیل تلاش برای ترور او شکایت کرد.
بر اساس مستنداتی که سعد الجبری به دادگاه واشنگتن ارائه داده، ولیعهد سعودی تیمی متشکل از چند نفر دو هفته بعد از ترور خاشقچی، روزنامهنگار سعودی مقتول در استانبول، به کانادا فرستاده تا او را ترور کنند.
طبق این دادخواست، مقامات کانادا به تیم ترور مشکوک میشوند و به جز یک نفر که پاسپورت دیپلماتیک داشت، اجازه ورود به کانادا را نمیدهد.
@iran_onlin_ir
05.19.mp3
4.79M
شبنامه / شهرهای زیر زمینی برای قایق های تندرو ایران .../ قایق های ایران چگونه از دل تونل های ایران در خلیج فارس بیرون آمده و عملیات می کنند ؟ / شهرهای زیرزمینی دریایی ، بخشی از توان نظامی ایران که نا شناخته مانده است .../ قسمت 236
@iran_onlin_ir
24.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه / شهرهای زیر زمینی برای قایق های تندرو ایران .../ قایق های ایران چگونه از دل تونل های ایران در خلیج فارس بیرون آمده و عملیات می کنند ؟ / شهرهای زیرزمینی دریایی ، بخشی از توان نظامی ایران که نا شناخته مانده است .../ قسمت 236
@iran_onlin_ir
⭕️ گام های عربستان برای محقق کردن آرزوی اشغال قطر
♨️ نشریه آمریکایی افشاگری کرد ، سعودی خطاب به آمریکا گفته بود: بیا قطر را اشغال کنیم ...
🔻مجله آمریکایی «فارین پالیسی» در گزارشی خبر داد که «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی در سال ۲۰۱۷ به «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا پیشنهاد حمله به قطر را ارائه کرده است که ترامپ بشدت این پیشنهاد را رد کرده است.
🔻طبق این گزارش، شاه سعودی در یک تماس تلفنی به تاریخ ششم ژوئن سال ۲۰۱۷ یعنی تنها یک روز پس از محاصره قطر توسط سعودی، امارات، بحرین و مصر به ترامپ پیشنهاد حمله به قطر و اشغال آن را ارائه کرده است.
🔹در این گزارش اشاره شده است که آمریکا در آن زمان پس از گذشت مدتی کوتاه از کویت درخواست کرده است که برای حل این بحران بین کشورهای یاشده میانجیگیری کند.
🔸پیشتر، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» نیز در ماه می سال ۲۰۱۹ فاش کرده بود که ارتش سعودی در سال ۲۰۱۷ طرحی برای حمله به کشور قطر آماده کرده بود.
🔴 این روزنامه به نقل از برخی مقامات آمریکایی، سعودی، قطری گزارش داده بود که طرح سعودی شامل حلمه نظامی و تسلط بر میدان گاز طبیعی شمال بود که در نوع خود بزرگترین میدان نفتی به شمار میرود.
💢 وال استریت ژورنال به نقل از منابع خود تأکید کرده بود که مقامات آمریکایی ریاض را مجاب کردند که حمله به قطر نقش آشکار نظام بینالمللی است. این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت که با توجه سخت بودن گزینه اقدام نظامی، این مسئله عربستان سعودی و همپیمانان آن را به اعمال محاصره اقتصادی علیه قطر سوق داد.
‼️روابط چهار کشور عربی عربستان، امارات، مصر و بحرین با قطر اندکی پس از اولین سفر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به منطقه بحرانی شد. چهار کشور عربی یادشده در پنجم ژوئن (۲۰۱۷) روابط دیپلماتیک با قطر را قطع کردند.
♨️ عربستان، امارات، مصر و بحرین، قطر را به حمایت از تروریسم متهم کردند و برای عادی شدن روابط، خواستار قطع رابطه ایران و اخراج نظامیان ترکیه از قطر و تعطیلی شبکه الجزیره شدند هر چند که این کشورها در مناسبات رسمی این شروط را انکار کردند.
@iran_onlin_ir
⭕️ خشم عشایر در سوریه ، مشکل جدید آمریکایی در خاک این کشور ...
♨️ ارتش امریکا کاروان نظامی شامل 47 دستگاه کامیون بزرگ، 7خودروی زرهی حامل پرچم امریکا را وارد پایگاه غیر قانونی خود در (سد غربی و تفریح گاه لایو ستون)، از گذرگاه زمینی و غیر قانونی الولید به مرزهای سوریه و عراق وارد کرد.
🔻این کاروان بخشی از کاروان بزرگ امریکا است که شامگاه چهارشنبه به القامشلی در ریف الحسکه شمال شرقی وارد شد که شامل دهها کامیون حامل خودروها، مواد لجستیکی که از گذرگاه غیرقانونی مرزی الولید با عراق وارد شد و بخشی از آن به پایگاه های امریکایی در اطراف الحسکه و بخش دیگر نیز روز پنج شنبه به مناطق دیر ریف الزور شرقی وارد شد که به دنبال انتفاضه عشائر پس از ترور شیوخ قبائل العکیدت و البکاره از تسلط ارتش امریکا و شبه نظامیان قسد هواداراش خارج شد.
💢 طی دو روزگذشته، به دنبال کشتار دوغیرنظامی توسط قسد به هنگام متفرق کردن آنان در تظاهرات هایی در مناطق الحوایج، ذیبان و الشحیل همجوار کمربندی چاههای نفتی در ریف دیرالزور شرقی ساعت های طولانی درگیری های مسلحانه ای درگرفت.
🔸عشائر طی چند ساعت توانستند بر پایگاههای قسد در مناطق مذکور تسلط یابند و بعدا از ان عقب نشینی کردند تا به آمریکا پیام دهند که توان احراج قسد از منطقه را دارند.
🔸 پیش از این درخواست تظاهرکنندگان از قسد؛ شناسایی عاملان ترور شیوخ عشائر و ریش سفیدان آن و مجازات آنان بود زیرا دو هفته پیش شیخ سلیمان الکسار سخنگوی قبیله العکیدات و مطشر الهفل یکی از بزرگترین شیوخ قبائل و شیخ علی الویس از قبیله البکاره ترور شدند. اختلافات اهالی دیرالزور و قسد به یک باره پیش نیامد بلکه با رسیدن نیروهای کرد به مناطقی که انبار نفتی سوریه را شامل می شود و درعین حال مرکز تمرکز عشائر است ،آغاز شده است.
🔹ساکنان این منطقه از رفتار نامناسب قسد نسبت به خود و وضعیت نامناسب معیشتی و نبود خدمات و سوخت شکایت داشتند.
‼️ بدون شک تجهیزات جدید امریکا در شرق سوریه پس از قرارداد دزدی که با همکاری قسد منعقد کرده؛ برای تثبیت تسلط خود بر مهم ترین چاههای نفتی است به ویژه که عشائر ثابت کردند که قدرت تاثیرگذاری بر عرصه امنیتی و نظامی و اخراج شبه نظامیان قسد از منطقه را دارند این درحالی است که امریکا از هدف گیری پایگاه ها و گشتی هایش از سوی عشائر با توجه به اقدام عشائر در ارسال تجهیزات مسلحانه به ریف دیرالزور برای کمک به اهالی برضد قسد به شدت نگران است.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئویی از اتفاقات شب گذشته در سرزمین های اشغالی ...
♨️ سرزمین های اشغالی برای چندمین روز متوالی صحنه ی درگیری شهرک نشین ها در اعتراض به نتانیاهو شده است ...
@iran_onlin_ir