⭕️ اصلاحطلبان از خیر ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گذشتند؟
♨️ دبیرکل حزب اراده ملت گفت: تصمیم گرفتهایم که بیشتر بر مسائل خرد سیاسی متمرکز شویم و از این منظر در ۱۴۰۰ توجه و برنامهریزیمان معطوف به انتخابات شورای شهر است.
🔻احمد حکیمیپور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به سخنان اخیر سخنگوی شورای نگهبان درباره انتخابات ۱۴۰۰ و حضور اصلاحطلبان در آن اظهار کرد: ما با توجه به وضعیت که در آن قرار داریم و نیز تجربهای که از انتخابات اخیر داشتهایم در حزب اراده ملت هنوز برای ریاست جمهوری برنامهای نداریم. یعنی به طور مشخص کاندیدایی را برای انتخابات ریاست جمهوری مشخص نکردهایم و فرد خاصی مدنظرمان نیست.
🔴 وی افزود: البته باید ببینیم فضا در ماههای آتی چگونه شکل میگیرد و چه کسانی برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی میکنند، در آن صورت ممکن است از فردی حمایت کنیم.
🔸دبیرکل حزب اراده ملت با بیان اینکه تشکل متبوعش در انتخابات ۱۴۰۰ بر شوراهای شهر متمرکز خواهد شد، ادامه داد: ما با توجه به شرایط سیاسی تصمیم گرفتهایم که بیشتر روی مسائل خرد سیاسی متمرکز شویم و از این منظر در سال ۱۴۰۰ بیشتر توجه و برنامهریزی خود را معطوف به انتخابات شورای شهر کردهایم تا لااقل بتوانیم مطالبات محلی، منطقهای و صنفی مردم را محقق سازیم.
🔻حکیمیپور در ارزیابی کلی خود از برنامه اصلاحطلبان برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰، اظهار کرد: اصلاحطلبان میخواهند که در انتخابات حضور داشته باشند و فعالیت کنند، اما گویا چندان اجازهای به آنان داده نمیشود.
🔸ما معتقدیم که چون نظام انتخاباتی و حزبی ما باهم عجین نشده است انتخابات آن شور و انگیزهای را که باید، در مردم ایجاد نمیکند و اگر این روند ادامه یابد نتایج مثبتی دربر نخواهد داشت.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین هدف از توافق امارات و اسرائیل چیست؟
@iran_onlin_ir
05.27.mp3
4.58M
شب نامه / اتاق های تصمیم سازی آمریکا ، اسرائیل را عامل انفجار می دانند / شاهد عینیِ یک اندیشکده ی امریکا : ما صدای جت های اسرائیل را قبل از انفجار می شنیدیم ، اما فکر می کردیم مثل همیشه است / اندیشکده ها اسرائیل را عامل اتفاق اخیر می دانند / آمریکا در فضای درگوشی فقط دست اسرائیل را می بیند ، اما در فضای رسمی تاکید دارد که حزب الله به عنوان عامل فاجعه به ملت ها معرفی شود ... / قسمت 244
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب نامه / اتاق های تصمیم سازی آمریکا ، اسرائیل را عامل انفجار می دانند / شاهد عینیِ یک اندیشکده ی امریکا : ما صدای جت های اسرائیل را قبل از انفجار می شنیدیم ، اما فکر می کردیم مثل همیشه است / اندیشکده ها اسرائیل را عامل اتفاق اخیر می دانند / آمریکا در فضای درگوشی فقط دست اسرائیل را می بیند ، اما در فضای رسمی تاکید دارد که حزب الله به عنوان عامل فاجعه به ملت ها معرفی شود ... / قسمت 244
@iran_onlin_ir
قمار با آیت الله ( قسمت سی و هفتم ) / تقویت تکفیری ها در منطقه، راهی برای کنترل بازوان منطقه ای ایران ؟ / چرا شهدای مدافع حرم در رسانه های ترکیه به عنوان تروریست به مردم معرفی شدند ؟ / واژه حزب لات از کجا آمده است ؟ / با ما همراه باشید ...
#استوری
@iran_onlin_ir
⭕️ حسام آشنا : لاریجانی مسائل مملکت را به خوبی میشناسد/ مشکلش تعامل با مردم است/ ظریف اقبال عمومی دارد/ باید با خودش کنار بیاید/ اردکانیان ویژگیهای مثبت زیادی دارد
♨️ حسام الدین آشنا مشاور رسانه ای رئیس دولت تدبیر و امید در گفتگویی با ماهنامه «اندیشه پویا» به کاندیداتوری احتمالی برخی چهره ها در انتخابات ریاست جمهوری و نگاخ مثبت به آنها پرداخته است.
🔸از نظر من، آقای علی لاریجانی کسی است که مسائل مملکت را به خوبی میشناسد، روابط قدرت را به خوبی میشناسد، راهحلها برایش بسیار مشخص است و میداند چطور میتوان مسئله را حل کرد. قدرت تعامل موثر با رهبری و نیروهای مسلح را هم دارد اما مشکلش تعامل با مردم است که به نظرم میتواند این مشکل را هم حل کرد. [درمورد برنامه هویت] میتوان از این سابقهها عذرخواهی کرد، نه این که سابقه را پاک کرد و شست. چیزی شسته نمیشود، میتوان به آن پرداخت و از آن پوزش خواست.
🔸دومین فرد، دکتر اردکانیان است. ایشان یک دلبسته به انقلاب اسلامی و یک مدیر بسیار توانمند است که دنیا را به خوبی میشناسد و میتواند بدون ایجاد تنش، اهداف را جلو ببرد. آقای دکتر اردکانیان، ویژگیهای مثبت زیادی دارد اما ایشان هم باید زبان گفتوگو با مردم را بهتر بیاموزد و رشد کند.
🔸از دیگر کسانی که به نظرم میتواند این مسئولیت را برعهده گیرد، آقای حسین دهقان است. ایشان هم مدیر بسیار توانمندی است و اقتداری کاریزماتیک دارد و از توان تعامل با رهبری و قوای دیگر و نیروهای مسلح هم برخوردار است و معطوف به حل مسئله کار میکند. مشکل ایشان هم ارتباط با مردم است، اما در قالب رئیس بنیاد شهید نشان دادند که میتوانند تلاشهای موفقی داشته باشند.
🔸دکتر ظریف هم دارای اقبال عمومی است و هم زبان عام و خاص را میداند و اگر بتواند با خود کنار بیاید میتواند وارد عرصه انتخابات شود.
@iran_onlin_ir
⭕️ ضعف قدرتی که روزبهروز آشکارتر میشود
♨️ جدای از اقدامات تقابلی و مستقیم آمریکا علیه کشورمان، چندین سال است که این تقابل و ضدیت در عرصه بینالمللی و با استفاده ابزاری ایالاتمتحده از نهادهای بینالمللی نیز دنبال میشود. آژانس بینالمللی انرژی اتمی، سازمان ملل و بهخصوص شورای امنیت، صندوق بینالمللی پول و... ابزار آمریکا در فشار بر حریفان بکار گرفته میشود.
🔻درواقع ساختار این نهادها بهگونهای است که تاکنون این امکان را به آمریکا میداد؛ ازاینرو، عدم توانایی آمریکا در اعمال مجدد تحریمهای تسلیحاتی از طریق سازمان ملل علیه ایران، نشان دیگری از افول موریانهوار قدرت آمریکاست.
گزارههای خبری:روزنامه انگلیسی «گاردین» در گزارشی به رأیگیری روز گذشته در شورای امنیت درباره قطعنامه بازبینی شده واشنگتن علیه ایران اشاره کرد و نوشت: «ایالاتمتحده متحمل شکست تحقیرآمیزی در سازمان ملل شد؛ زیرا طرح پیشنهادی این کشور برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران در رأیگیری شورای امنیت، تنها حمایت جمهوری دومینیکن را جلب کرد». «گاردین» نیز آورد: «حجم شکست روز جمعه واشنگتن در شورای امنیت، تأییدی بر انزوای آمریکا در عرصه جهانی بود».
‼️ «کریس مورفی» سناتور آمریکایی هم توئیت زد: «این یک شکست نبود، بلکه یک فضاحت بود. از 15 عضو شورای امنیت، تنها جمهوری دومینیک همراه ما رأی داد. در شورای امنیت شکست نخوردیم، تار و مار شدیم.
🔸این نشاندهنده آن است که آمریکا تا چه اندازهای ضعیف شده و بقیه جهان چگونه راهبرد ترامپ در قبال ایران را فاجعهبار میبینند.»
🔴 گزاره تحلیلی: نزدیک به چهار سال است که دونالد ترامپ سیاست فشار حداکثری علیه ایران را با هدف کشاندن ایران پای میز مذاکره (بخوانید: گرفتن امتیازهای بیشتر از ایران) به کار برده است.
🔻حال این سیاست قلدرمآبانه، تبدیل به شکست حداکثری برای آمریکا شده است. رأی نیاوردن قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت و عدم همراهی بیسابقه کشورهای مطرح این شورا با قطعنامه پیشنهادی آمریکا، نیز گویای این نکته است که دیگر دولتها از اقدامات آمریکا در زیرپا گذاشتن قوانین بینالملل حمایت نمیکنند و این نشانه آشکار افول ابرقدرتی است که روزی همگان جلویش سر تعظیم فرود میآوردند.
@iran_onlin_ir
لشکرهای سایبری از تیرانا تا داعش / ارتش های سایبری چگونه عمل میکنند و کدام برنامه ها را برای ایجاد تغییر در درک ما در دستور کار قرار داده اند ؟ / این قسمت : ارتش سایبری عربستان در چه سالی آغاز به کار کرد ؟ / با ما همراه باشید ...
#استوری
@iran_onlin_ir