⭕️ توافق کابل و طالبان بر سر نقشه راه مذاکرات
♨️ «زلمای خلیلزاد» با اعلام توافق طالبان و دولت افغانستان، در پیامی در توئیتر نوشت: از خبر توافق طرف های افغانی در دوحه استقبال می کنم. یک توافق سه صفحه ای و یک نقشه راه سیاسی برای مذاکرات آتی که رسیدن به آتش بس دائمی را هموار می کند.
🔻خلیزاد در حالی از توافق طالبان و دولت افغانستان خبر داده که روز گذشته روزنامه نیویورک تایمز مدعی سنگ اندازی دولت افغانستان در مسیر مذاکرات دوحه شده بود.
💢 بیش از دو ماه است که نمایندگان دولت افغانستان و طالبان مذاکرات خود را در قطر برای رسیدن به صلح آغاز کرده اند اما به پیشرفت چندانی در این رابطه نرسیده اند.
🔻از سوی دیگر ظرف دو ماه گذشته میزان خشونت و حملات تروریستی در افغانستان افزایش یافته است.
@iran_onlin_ir
⭕️ هاآرتص: ترور دیگر جواب نمی دهد، اسرائیل و آمریکا باید با «فشار هوشمند»، ایران را از جهان عرب خارج کنند / بخش اول
♨️ هاارتص در مقاله ای به قلم استیو سیمون، جاشو لندیس و ایمن منصور نوشت: آمریکا و اسرائیل دو مشکل بزرگ با ایران دارند که یکی دخالتهای منطقهای و دیگری جاهطلبیهای هستهای آن است. رویکرد فعلی آمریکا و اسرائیل که مبتنی بر فشار و تحریم است، موثر نیست و به نظر میرسد در آینده نیز موثر نخواهد بود.
🔻در ادامه این مطلب آمده است: آمریکا برای مقابله با فعالیتهای منطقهای ایران، قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس را در خاک عراق ترور کرد، اکنون نیز به نظر میرسد اسرائیل برای مقابله با چالش هستهای، محسن فخری زاده، دانشمند مهم هستهای ایران را ترور کرده است.
🔴 گرچه تردیدی وجود ندارد که ترور مدیران توانمند و الهام بخشی مانند سلیمانی یا فخری زاده میتواند موجب ضعیف شدن ایران شود، اما ترور نه تنها مشکل بنیادین را حل نمیکند بلکه هم در کوتاه مدت و هم در بلند مدت خطراتی را به همراه دارد. به عنوان مثال ترور سلیمانی نه تنها به هیچ وجه نفوذ ایران را در عراق کاهش نداد، بلکه موشکهای شبه نظامی شیعه هر روز در منطقه سبز بغداد فرود میآید.
💢 بسیاری از دموکراتها معتقدند که اقدام اخیر اسرائیل در همکاری با دولت شکست خورده ترامپ گامی در جهت جلوگیری از بازگشت به مذاکرات با ایران است. این تصور تنها حفظ روابط آمریکا و اسرائیل را به عنوان یک اولویت دو جانبه دشوارتر می کند.
‼️ به طور کلی، این نوع ترورها از نظر قانونی سوال برانگیز است و باعث میشود تا تبدیل به یک عرف برای دیگران نیز بشود. در این مرحله شاید فشار حداکثری به اقتصاد ایران آسیب رسانده باشد، اما منجر به افزایش ذخایر اورانیوم این کشور شده است.
⭕️ نخست وزیر نتانیاهو هر آنچه در توان دارد به کار گرفته تا مانع از بازگشت بایدن به برجام شود، تلاشهای او در حال حاضر در واشنگتن حامیانی نیز دارد. تیم جدید دولت با فضای سیاسی پیچیدهای روبرو خواهد شد و این ممکن است کار را دشوار سازد.
🔻با این حال، از نظر امنیت منطقهای نیاز به استراتژی جایگزینی برای مقابله با نفوذ تهران و آنکارا است. از دو منظر آمریکایی و اسرائیلی، برای رقابت با ایران، بسیج منابع عربی به سادگی عملی تر از استفاده از قدرت آمریکا یا عملیات مخفی اسرائیل است.
@iran_onlin_ir
⭕️ هاآرتص: ترور دیگر جواب نمی دهد، اسرائیل و آمریکا باید با «فشار هوشمند»، ایران را از جهان عرب خارج کنند / بخش دوم
♨️ توافق ابراهیم و به دنبال آن دیدار نتانیاهو با محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، به اسرائیل این توان را میدهد تا شرکای عرب خود را ترغیب کند تا بلکه فرصتی برای رقابت غیر نظامی با ایران فراهم سازند.
این کشورها، به ویژه امارات متحده عربی و عربستان سعودی، منابع و غریزه استراتژیک لازم را برای شکست تهران دارند. به این جمع میتوانید مصر را نیز بیافزایید. به نظر میرسد دولت آمریكا اگر كمتر به كنترل تهدیدهای ایران بپردازد و بیشتر بر روی خارج کردن آن از جهان عرب متمرکز شود، می تواند به دستاوردهای بیشتری برسد.
💢 به همین ترتیب، دولت بایدن به جای تلاش برای تبدیل سوریه به باتلاقی برای ایران و روسیه، میتواند تحریمها را دوباره تغییر دهد تا کشورهای عربی مشتاق حضور و بازسازی سوریه شوند. همین شیوه را میتوان در مورد لبنان نیز به کار برد، دولت ترامپ تصور میکرد که بهترین راه برای محدود کردن نفوذ ایران در این کشور آزار و اذیت مردم لبنان با تحریم باشد.
🔴 ایران تنها دشمنی نیست که نیاز به مقابله دارد. در حال حاضر ترکیه نیز در منطقه خاورمیانه دست به اقدامات بی ثبات کننده میزند.
دولت ترامپ پیشتر به اشغال بخش عمدهای از خاک سوریه و خلع ید از شبه نظامیان کرد چراغ سبز نشان داده بود. نباید فراموش کرد که اردوغان همان کسی است که به نیروهای افراطی پناه میداد.
‼️ رویکرد ترامپ باعث شد تا آنکارا در حالی که سایر متحدان ناتو، به ویژه یونان را تهدید میکند به یک بازیگر متخاصم در دریای مدیترانه شرقی تبدیل شود. بایدن باید از طریق فشار به متحدان خود در ناتو، ائتلاف عربی را بسیج کند تا دست و پای ترکیه در منطقه را ببندند.
🔻سیاست فعلی آمریکا هیچ مشکل منطقهای را حل نخواهد کرد. فلسطینیان منزوی خواهند ماند، تقابل سیاسی ادامه خواهد یافت و امنیت اقتصادی و زیست محیطی نیز ناپایدارتر خواهد شد.
🔴 هنوز باید راهی برای فلسطینیان پیدا شود، مصر باید برای بازگرداندن آزادیهای مدنی تحت فشار قرار بگیرد، عربستان سعودی باید حملات خود را علیه غیرنظامیان در یمن متوقف کند و نباید فراموش کرد که انتقال قدرت سیاسی در سوریه هنوز قابل بررسی است. اینها لیستی از اهداف مهم و حیاتی برای واشنگتن خواهد بود.
💢 آمریکا و اسرائیل به جای ادامه فشار حداکثری، باید فشار هوشمند را از طریق کشورهای عربی دنبال کنند. ضروری است که آمریکا و اسرائیل به کشورهای عربی کمک کنند تا نقش سازندهای در استفاده از قدرت نرم برای ایجاد توازن در خاورمیانه پس از بهار عربی ایفا نمایند.
@iran_onlin_ir
⭕️ افشای انتقال شاهزاده بازداشتی سعودی به یک مکان سری
♨️ مارک تاربیلا نماینده پارلمان اروپا فاش کرد سلمان بن عبدالعزیز شاهزاده 37 ساله از ویلایی به مکان نامعلوم منتقل شده است.
🔻این نماینده پارلمان اروپا در نامه ای به سفیر سعودی نزد اتحادیه اروپا به این مسئله اشاره کرده است.
🔴 در این نامه آمده است بدیهی است که محروم شدن وی(شاهزاده بازداشتی سعودی) از آزادی، ظالمانه و تا حد نقض تعهدات داخلی و بین المللی حکومت سعودی می رسد.
♨️ این نماینده پارلمان اروپا از حکومت سعودی خواسته است فورا مکانی را که سلمان و پدرش عبدالعزیز بن سلمان در بازداشت هستند، فاش کند.
💢 بر اساس این گزارش، این گام پس از حدود سه سال از بازداشت شاهزاده سلمان بن عبدالعزیز صورت می گیرد و بیانگر به چالش طلبیدن فشارهای بین المللی از سوی حکومت سعودی برای آزادی وی است.
⭕️ شاهزاده سلمان بن عبدالعزیز و پدرش از ژانویه 2018 در چارچوب موج بازداشت اعضای خاندان حاکم باز داشت شد.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر جای محافظ شهید فخری زاده بودی چی کار می کردی ؟
.
♨️ در جریان حمله تروریستی و سوقصد به دانشمند هسته ای کشورمان، سرتیم حفاظت ایشان خود را میان ایشان و گلوله های تروریست ها قرار داد و مجروح شد.حالا خبرنگار از مردم می پرسد شما اگر جای او بوددید چی می کردید. پاسخ ها شنیدنی ست. راستی ؟ شما که در حال خواندن این مطلب هستید اگر جای او بودید چی می کردید ؟
@iran_onlin_ir
⭕️ دفتر شیخ زکزاکی: بوکوحرام به هیچ وجه نماینده اسلام نیست / در واکنش به کشتار دهها کشاورز در ایالت بورنو
♨️ دفتر رهبر جنبش اسلامی نیجریه امروز چهارشنبه در واکنش به کشتار دهها نفر از کشاورزان در یکی از ایالت های این کشور در پیامی توئیتری اعلام کرد: دفتر شیخ زکزاکی، قاطعانه کشتار وحشتناک کشاورزان بی گناه در ایالت بورنو توسط تروریست های مخوف که به عنوان گروه بوکوحرام عرض اندام می کنند را محکوم می کند.
🔻 توئیت دفتر رهبر جنبش اسلامی نیجریه در ادامه می افزاید: این افراد به هیچ وجه نماینده اسلام نیستند. این قبیل اقدامات توسط نیروهائی به انجام می رسد که در صدد نابودی وجهه اسلام هستند. افزایش حملات تروریستی و گروگانگیری های اخیر، پیوست جدیدی به فهرست جنایات دولت بوهاری و تأثیر آنها بر مردم نیجریه به شمار می رود.
🔴 این درحالیست که چندی پیش «اِدوارد کالِن» ( Edward Kallon) هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در نیجریه اعلام کرد: بر اثر یورش افراد مسلح موتور سوار به زنان و مردان کشاورز در شمال نیجریه، تعداد زیادی از آنان قتل و عام شدند. دستکم ۱۱۰ نفر در این حادثه جان خود را از دست داده و تعداد زیادی نیز زخمی شده اند.
💢 گفتنی است که از زمان فاجعه زاریا در سال ۲۰۱۵ میلادی، طرفداران علامه زکزاکی در مقاطع زمانی گوناگونی تجمعات آرامی را برگزار کرده و خواستار آزادی شیخ و همسر ایشان شدهاند.
⭕️ در سال ۲۰۱۵، ارتش نیجریه با یورش وحشیانه به عزاداران حسینی در حسینیه صاحب الزمان حدود ۲ هزار نفر از سوگواران حسینی را به خاک و خون کشید و پس از زخمی کردن شیخ زکزاکی و همسر وی، شیخ را به مکان نامعلومی انتقال داد.
♨️ متعاقب حمله ارتش نیجریه به حسینیه بقیه الله (عج)، شیخ ابراهیم زکزاکی به شدت مجروح شد و بر اثر شدت جراحتهای وارده یکی از چشمان خود را به طور کامل از دست داد و چشم دیگر وی نیز در آستانه نابینایی قرار گرفت.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اسرائیل نمیتواند ایران قدرتمند را شکست دهیم
🎥 «چاک فریلیچ» معاون سابق امنیت ملی رژیم صهیونیستی اظهار کرد که امیدوارم ایران دست به اقدام نظامی علیه اسرائیل نزند. ایران آنقدر قدرتمند و پیچیده است که ما نمیتوانیم آنرا شکست دهیم.
@iran_onlin_ir
⭕️ سازمان ملل دولت مادورو را به عنوان نماینده ونزوئلا به رسمیت شناخت
♨️ «ساموئل مونکادا»، نماینده ونزوئلا در سازمان ملل متحد در توئیتی نوشته مجمع عمومی سازمان ملل متحد امروز (چهارشنبه) دولت «نیکلاس مادورو»، رئیسجمهور ونزوئلا را به عنوان «تنها نماینده قانونی» این کشور به رسمیت شناخته است.
♨️ طبق گزارش «هیسپانتیوی»، مونکادا در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «امروز مجمع عمومی سازمان ملل متحد دولت نیکلاس مادورو را به عنوان تنها نماینده قانونی ونزوئلا برای دوره ۲۰۲۰-۲۰۲۱ به رسمیت شناخت.»
🔻او در ادامه این پیام این مسئله را نشاندهنده شکست «ماجراجویی استعمارگرانه» دولت «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا در برابر ونزوئلا دانسته است.
🔸مقام ونزوئلایی نوشت: «این، نشاندهنده شکست ماجراجویی استعمارگرانه ترامپ و یک پیروزی برای حاکمیت و استقلال ونزوئلا است.»
💢 او در پیامی دیگر نوشته است: «مجمع عمومی سازمان ملل که ۱۹۳ کشور عضو جامعه بینالمللی را شامل میشود رویه آمریکا در تحمیل نماینده دیپلماتیک برای سایر کشورها بر خلاف اراده مردمشان را رد کرد. این یک پیروزی برای قوانین بینالمللی و منشور سازمان ملل است.»
⭕️ «خوان گوایدو»، رهبر مخالفان ونزوئلا در ژانویه سال ۲۰۱۹ با هماهنگی دولت آمریکا خودش را رئیسجمهور ونزوئلا معرفی کرد و واشنگتن و گروهی از همپیمانان این کشور به سرعت او را به رسمیت شناختند.
🔴 دولت ترامپ بعد از اعلام حمایت از گوایدو تلاشهایی همهجانبهای از کودتا، اعمال تحریم و جنگ رسانهای را برای ساقط کردن دولت مادورو به کار گرفت، اما این تلاشها سرانجام ناکام ماندند.
♨️ مادورو این اقدام گوایدو و آمریکا را تلاش برای کودتا در ونزوئلا توصیف کرد و روابط دیپلماتیک با ایالات متحده را قطع کرد. کشورهای روسیه، بلاروس، ایران،چین، کوبا، نیکاراکوئه، سوریه و ترکیه در تحولات ونزوئلا از مادورو حمایت کردند.
@iran_onlin_ir
هدایت شده از آقای تحلیلگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب نامه / آیا عین الاسد انتقام سخت ایران بوده است ؟ / چرا تا بحث انتقام سخت میشود ، عین الاسد در ذهن می آید ؟ / پاسخ به چند ابهام در خصوص عین الاسد / موشک های اخلالگر ، شاهکاری که ایران برای اولین بار در عین الاسد به رخ کشید / مقام آمریکایی : ما یقین داشتیم از زمین مورد هدف قرار خواهیم گرفت ، اما ایران از موشک استفاده کرد / افغانستان ، سوریه و یک پایگاه در عراق ، سه هدفی که همزمان با عین الاسد موشک باران شد ، اما هیچ وقت مورد اشاره قرار نگرفت... / قسمت 345
@iran_onlin_ir
هدایت شده از آقای تحلیلگر
Asdd110e.mp3
4.78M
شب نامه / آیا عین الاسد انتقام سخت ایران بوده است ؟ / چرا تا بحث انتقام سخت میشود ، عین الاسد در ذهن می آید ؟ / پاسخ به چند ابهام در خصوص عین الاسد / موشک های اخلالگر ، شاهکاری که ایران برای اولین بار در عین الاسد به رخ کشید / مقام آمریکایی : ما یقین داشتیم از زمین مورد هدف قرار خواهیم گرفت ، اما ایران از موشک استفاده کرد / افغانستان ، سوریه و یک پایگاه در عراق ، سه هدفی که همزمان با عین الاسد موشک باران شد ، اما هیچ وقت مورد اشاره قرار نگرفت... / قسمت 345
@iran_onlin_ir
May 11
⭕️ ریاض: عادی سازی رابطه با اسرائیل از الحاق اراضی فلسطینی جلوگیری میکند
♨️ «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی در تازه ترین واکنش خود به برقراری روابط صلح آمیز با رژیم اشغالگر صهیونیست ادعا کرد: عادی سازی رابطه با اسرائیل به خودی خود گام مهمی است که می تواند از الحاق اراضی فلسطینی جلوگیری کند.
🔻پیشتر سران سعودی ضمن ایجاد توافقات امنیتی و سیاسی پشت پرده با صهیونیست ها با عبور هواپیماهای این رژیم از فراز سرزمین عربستان به مقصد امارات متحده عربی موافقت کرده بودند.
💢 علاوه براین نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز به طور مخفیانه در حاشیه برگزاری اجلاس 20 در عربستان با بن سلمان ولیعهد این کشور دیدار کرده بود.
@iran_onlin_ir
⭕️ بگومگوی چپهای ستادی درباره نیاز جامعه به "کاندیدای مقتدر" / "شارل دوگل" نظامی چگونه مشکلات فرانسه را حل کرد؟
♨️ برخی رجال اصلاحطلب در هفتههای اخیر پالسهای مثبتی را نسبت به حضور یک "کاندیدای مقتدر" با سابقه نظامیگری در عرصه انتخابات نشان دادهاند.
🔻"احمد زیدآبادی"، از فعالان چپ، مدتی قبل در همین رابطه طی یادداشتی که البته مورد اعتراض شدید اصلاحطلبان قرار گرفت خواستار حضور یک چهره کارآمد با سابقه نظامی در انتخابات ۱۴۰۰ شد.
🔴 مضمون تئوری زیدآبادی خطاب به اصلاحطلبان نیز این بود که اگر قرار است یک گزینه نظامی کارآمد بیاید و مشکلات کشور را حل کند؛ این مسئله نباید قاعدتا از نظر چپها که خود را مقید به پیشرفت ایران معرفی میکنند؛ اشکالی داشته باشد.
💢 این یادداشت موجب شکلگیری یک مناظره تند رسانهای بین مصطفی تاجزاده و زیدآبادی نیز شد!
در ضلع بعدی ماجرا، مرتضی مبلغ، از دیگر چهرههای اصلاحطلب نیز طی مصاحبهای در شماره پنجشنبه گذشته روزنامه ملی گفته است:
🔻 "در مورد حضور نظامیان در انتخابات باید دو امر را از هم تفکیک کنیم. زمانی ممکن است کسانی برای انتخابات نامزد شوند که سابقه نظامی دارند اما سالیان سال است که از چارچوب نظامیگری خارج شده و به عرصههای سیاسی و مدیریتی آمدهاند. نمیتوان اسم این افراد را نیروی نظامی گذاشت و این افراد نظامی محسوب نمیشوند. در نقطه دیگر، افرادی که حقیقتا نظامی بوده و میخواهند به انتخابات ورود کنند، بحث متفاوتی دارند."
🔴 باید دانست که رجال اصلاحطلب و مخالفان گزینه "کاندیدای مقتدر" قاعدتا نمیتوانند از منطق کارآمدی و نقش اقتدار در حل مشکلات فعلی کشور عبور و یا آنرا کتمان کنند.
💢 منطقی که همانطور که دیده میشود تسلیم در مقابل آن گویا به افکار تنی چند از همین رجال اصلاحطلب نیز رسوخ کرده است و مشغول صحبت از آن هستند.
🔻 جالب است که تجربه تاریخ از حضور یک کاندیدای مقتدر نیز مثبت است و میتوان در این زمینه به کارنامه "شارل دوگل" در کسوت رئیسجمهور فرانسه اشاره کرد.
💢 تاریخ اذعان میکند که کارآمدی و اقتدار دوگل که سابقهای نظامی هم داشت، چگونه توانست فرانسه جنگزده و آسیب دیده از جنگهای اول و دوم جهانی را به یک کشور پیشرفته و آباد تبدیل کند.
🔻این در حالی است که وجود سابقه نظامیگری در نزد یک کاندیدای مقتدر اتفاقا "منطق پاسخگو بودن قدرت و مردمگرایی قدرت اجرایی" را نیز پویاتر میکند زیرا یک کاندیدای با سابقه نظامیگری به دلیل ذهن سلسلهمراتبی و ملزم به پاسخگویی به فرماندهی که دارد؛ هرگز نمیتواند از پاسخگویی نسبت به نهادهای ناظر خود بری باشد.
⭕️ در بحث مردمگرایی نیز همه میدانند که یک نظامی مذهبی جدای از انگارههای اعتقادی خود اما همواره فدایی مردم و کشور خویش نیز هست و رسوب این انگیزه در ذهن یک نظامی سیاسی شده و وارد شده به عرصههای دموکراتیک و اجرایی میتواند مردمگرایی و خدمتمداری را بیشتر در چشم مردم پدیدار کند.
🔴 زیرا یک سیاستمدار با سابقه نظامی اتفاقا به مردم به چشم امر مقدسی نگاه میکند که حتی باید جان خویشتن را نیز فدای آن کرد.
🔻منحیثالمجموع "کاندیدای مقتدر" به لحاظ ژنتیکی خصلتهایی دارد که اگر با سابقه کارآمدی همراه باشد و مردم نیز با "رأی خوب" به آن اقبال کنند؛ نوشداروی بزرگی برای مشکلات فعلی ایران پدیدار خواهد شد.
@iran_onlin_ir
⭕️ درخواست جالب "حامیان روحانی" از مجلس یازدهم / راهکارهای قالیباف برای رفع گرانی چیست؟
♨️ احمد نقیبزاده، فعال چپ و از استادان اصلاحطلب در بخشی از یک یادداشت در شماره پنجشنبه گذشته روزنامه آرمان ملی در واکنش به طرح مجلس برای اقدام راهبردی در لغو تحریمها و نیز تأکید برخی محافل سیاسی و رسانهای بر انتقام سخت از اسرائیل پس از ترور شهید فخریزاده نوشته است:
🔻"باید از روی عقل تصمیم گرفت، نه از روی احساسات. نمایندگان بهدنبال راهکاری برای مشکلات مردم باشند. حضرات برای گرانی مرغ و دیگر کالاهای اساسی مردم چارهای بیندیشند. چرا این نمایندگان با ندانمکاری اینقدر کشور را به دردسر میاندازند!؟ اگر نمایندگان فکر میکنند که مشکل گرانیها تقصیر دولت است، خوب برای دولت راهکار تعیین کنند. برخی بازیهای سیاسی و حزبی در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ برای گرفتن کرسی ریاستجمهوری اکنون باعث شده است که منافع اصلی ما به حاشیه کشیده شود و حتی قربانی این بازیهای سیاسی شود."
🔴 نقیبزاده در این یادداشت پیرامون بحث انتقام نیز تأکید میکند که انتقام نبایستی موجب هزینهسازی بشود.
💢 اینکه یک رجل سیاسی که میداند بیش از ۹۵ درصد از بودجه و اجرائیات کشور در اختیار دولت است اما در اشاره به مسئله گرانی پای مجلس را به میان بیاورد! یعنی عملا در حال اجرای یک نمایش سیاهبازی علیه مردم است.
🔻 نمایشی که البته اپیزودهای تلخ دیگری هم دارد... از جمله اینکه دولت فعلی و ناکارآمدیهای آن ثمره گفتمانسازی، رأیسازی و تبلیغات همین افراد است. که آقای روحانی را در دامن رأی مردم گذاشتند و اکنون به جای عذرخواهی از مردم و مطالبهگری از دولت؛ اما پای مجلس را به گرانیها باز میکنند.
🔴 در سمت دیگر ماجرا باید دانست که بر خلاف آنچه که نقیبزاده ابراز کرده اتفاقا مجلس راهکارهای بسیاری پیش پای دولت گذاشته است!
💢 مثل مصاحبه تلویزیونی اخیر دکتر قالیباف که بر رفع سوء مدیریتها در بازار بورس و در بازار توزیع کالا تأکید کرد ، مثل طرح مجلس برای "اخذ مالیات از خانههای خالی" که منجر به کاهش قیمت مسکن خواهد شد و قس علی هذا!
🔻اما مردم شاهد بیعملی و قهر قابل پیشبینی دولت نسبت به این راهکارهای مؤثر و جهادی رئیس مجلس هستند.
🔴 در واقع مخاطب نقیبزاده بایستی دولت باشد که چرا راهکارهای مشخص مجلس و قوانین آنرا اجرا نمیکند نه مجلسی که اثبات کرده معیشت مردم را در اولویت دارد.
🔻در بحث انتقام ترور شهید فخریزاده نیز لازم به ذکر است که برخی اصلاحطلبان نگران چیزی هستند که البته رخ خواهد داد و این افراد باید بدانند که خارج کردن "گزینه پاسخگویی امنیتی به دشمن" از دستور کار قوه عاقله کشور ممکن نیست!
@iran_onlin_ir
⭕️ آمریکا: فشار اقتصادی بر سوریه را ادامه میدهیم
♨️ «جویل ریبورن» نماینده دولت آمریکا در امور سوریه، شب گذشته (پنجشنبه) با نمایندگان «ائتلاف معارضان سوریه» در استانبول دیدار کرد.
🔻به نوشته العربی الجدید، «جویل ریبون»، در این دیدار گفت که باید فشار اقتصادی بر دولت سوریه از طریق تحریمهای «سزار» افزایش یابد و در عین حال مدعی شد که دولت سوریه مسئول وخامت شرایط اقتصادی در این کشور است.
🔴 در این دیدار «نصر الحریری» رئیس گروه موسوم به «ائتلاف معارضان سوریه» نیز حضور داشت و عمده بحثها در خصوص چهارمین دور گفتوگوهای کمیته قانون اساسی سوریه بود.
💢 او از نماینده آمریکا خواست تا بر کشورهای حامی دولت سوریه فشار آورد تا به ادعای وی دولت دمشق به طور واقعی در ساز و کار کمیته قانون اساسی حضور یابد.
🔻ائتلاف معارضان سوریه همچنین گزارشی از فعالیت شرکتهای روسیه در سوریه علیرغم تحریم دولت دمشق به نماینده دولت آمریکا ارائه دادند.
♨️ نماینده دولت آمریکا در سوریه، روز گذشته در سفری به قاهره مدعی شده بود که وضعیت وخیم اقتصادی و معیشتی در سوریه حاصل تحریمهای آمریکا نیست. اون بدون اشاره به ممنوعیت هرگونه معاملهای با دولت سوریه، مدعی شد که کالاهای اساسی از جمله آرد و نان و سوخت مشمول تحریم نیستند.
🔴 با این حال وزارت خزانهداری آمریکا در ۱۸ آبان ماه تحریمهای جدیدی علیه نهادها و اشخاص مرتبط با دولت سوریه از جمله شرکتهای فعال در بخش نفت این کشور اعمال کرد. از زمان اجرایی شدن قانون موسوم به «تحریمهای سزار»، این پنجمین دور تحریمهایی است که علیه سوریه وضع میشود.
@iran_onlin_ir
⭕️ بسیج نیروهای غربی در عربستان برای حفظ آبروی خود یا حفظ آبروی سعودی؟
♨️ سایت اطلاعاتی "تاکتیکال ریپورت " از توانایی یمنی ها در نقض حریم دفاع هوایی، دریایی و ساحلی عربستان هنگام حمله بازدارنده به تاسیسات شرکت نفتی آرامکو در ماه گذشته خبر داد این در حالی است که غربی ها در حال اعزام شمار بیشتری نیرو و کارشناس نظامی به این کشور هستند. روزنامه ایندیپندنت انگلیس نیز از اقدام این کشور در اعزام محرمانه نیروهای بریتانیایی برای حفاظت از چاههای نفتی عربستان خبر داد.
🔻 کاملاً واضح است که عربستان به تنهایی به یمن حمله نمی کند بلکه غرب و به ویژه بریتانیا و امریکا این کشور را کمک لجستیکی و تکنیکی داده و با سلاح و تجارب تجهیزش می کنند. بنابراین ناکامی عربستان در جنگ و تبدیل موضع از حمله به دفاع، و بلکه ناکامی اش در دفاع علیرغم صرف میلیاردها دلار برای تجهیزاتی مانند پاتریوت و موشکهای دفاع ساحلی کره جنوبی و امریکا و ناو و ناوشکن ها، عربستان را در شرایط دشواری قرار داده است. هم چنین هم پیمانان غربی اش که از آنان کمک گرفته و کسانی که برای حفظ آبروی خود در برابر ناکامی سلاحشان در برابر پایداری و عزم یمنی ها به حرکت درآمدند،در وضع نابسامانی قرار گرفته اند.
🔴 با اعزام مخفیانه نیروهای بریتانیایی به عربستان بدون اعلام پارلمان، به لیست بلند نیروهای خارجی حاضر در عربستان اضافه می شود. بنابراین در حالی که اینان برای جنگ به عربستان و برای تجاوز مستقیم به یمن وارد می شوند بنابراین در صورت دور نشدن از اهداف حیاتی که یمنی ها مشخص کرده اند، باید منتظر تلفات سنگینی در صفوف خود باشند.
💢 به نظر می رسد غربی ها در برابر دو گزینه قرار دارند یا خودشان مستقیما با یمنی ها بجنگند و با جان سربازان خود، بهای ماجراجویی های نظامی ولی عهد سعودی را بپردازند یا به فکر راهی برای متوقف کردن تجاوز به یمن باشند تا آبروی رفته خود را در برابر ناتوانی سلاحشان در برابر سلاح عقیده یمنی ها و توان نظامی اندک و داخلی شان حفظ کنند.
⭕️ همچنین می توانند منافع خود را در عربستان با سرمایه گذاری های نفتی حفظ کرده و به فروش سلاح به دیگر کشورهای خلیج فارس که ناکامی آن عملا ثابت شده، ادامه دهند و در نهایت سران غربی از سوالات پارلمان درباره دلیل اعزام نیروهایشان به عربستان رهایی یابند.
🔻اصرار عربستان که مورد حمایت غرب است بر ادامه تجاوز به یمن و کشتار بیشتر مردم یمن، صنعا را به این نتیجه قطعی رسانده که غرب اجازه نخواهد داد این حملات متوقف شود تا زمانی که منافعش در عربستان تهدید نشود. بنابراین یمنی ها حمله بازدارنده خود را آغاز کردند و به شرکت های خارجی از حضور در اطراف اهداف سعودی هشدار دادند و هم اکنون منتظر نتیجه هستند آیا غرب عاقلانه عمل می کند و حمله وحشیانه به مردم یمن را متوقف می کند؟
@iran_onlin_ir