هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
اینجا زندان #قزلحصار است / در زندان هم می توان اشتغال زایی کرد
.
در #زندان هم میتوان #اشتغالزایی کرد، اگر اراده ای برای خدمت به ملت وجود داشته باشد. #رئیسی رقیب روحانی در #انتخابات نود و شش بود که با تهمت و دروغ و فریب در مقابلش ایستادند. او سکاندار دستگاه قضا شد و تحول را از همانجا آغاز کرد. اینجا زندان #قزلحصار است . ۱۰۰۰۰ زندانی سال گذشته مشغول به کار شده اند.
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/CNYQTKJBl6K/?igshid=15844ikds1kh4
@mrtahlilgar1
💢جزئیات جدید از حمله به کشتی ایرانی «ساویز»
❌کشتی ایرانی ساویز سهشنبه هفدهم فروردین در دریای سرخ مورد حمله قرار گرفت.
❗روز سهشنبه هفدهم فروردینماه کشتی ایرانی ساویز نزدیک سواحل جیبوتی در دریای سرخ مورد حمله قرار گرفت.
🛑در این خصوص یکی از کارکنان این کشتی گفت: روز قبل از حادثه یک فروند بالگرد ناشناس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به گشتزنی در اطراف کشتی ساویز پرداخت.
♨️او افزود: روز حادثه نیز پس از گذشت حدود ۴ ساعت از حمله به کشتی، از ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح به وقت محلی دو فروند شناور تندرو ناشناس در نزدیکی کشتی به گشتزنی پرداختند.
🔻کشتی غیر نظامی ساویز بر اساس اعلام قبلی رسمی و هماهنگیهای انجام شده با سازمان بینالمللی دریانوردی به عنوان نهاد مرجع، برای برقراری امنیت دریانوردی در مسیر خطوط کشتیرانی و مقابله با دزدان دریایی در منطقه دریای سرخ و خلیج عدن مستقر شده بود.
🔺️این کشتی عملا به عنوان ایستگاه پشتیبانی فنی و تدارکات ایران در دریای سرخ عمل میکرد و لذا مشخصات و ماموریت این کشتی قبلا به صورت رسمی به آن سازمان اعلام شده بود.
❗گمانهزنیهای رسانههای خارجی در این خصوص، از همان ابتدا انگشت اتهام این حمله را متوجه رژیم صهیونیستی کرد که با توجه به شرارتهای مسبوق به سابقه آن محتمل مینمود.
♦️نیویورک تایمز اما روز چهارشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی این اتهام را تایید کرد و نوشت که رژیم صهیونیستی، آمریکا را از حمله به کشتی ساویز در دریای سرخ مطلع کرده است.
⛔از سوی دیگر؛ سخنگوی وزارت دفاع آمریکا مدعی شد که اطلاعی در این باره ندارد و با رد هرگونه نقش نظامیان آمریکایی در این حمله تاکید کرد که هیچیک از نیروهای آمریکایی در حمله به این کشتی نقشی نداشتهاند.
❌در این میان؛ «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در واکنش به گزارش نیویورک تایمز گرچه به صورت مستقیم نقش داشتن تلآویو در حمله به کشتی ایرانی را نپذیرفت، اما اظهار داشت: تلآویو هرجا لازم باشد ورود کرده و از منافع امنیتی خود حفاظت خواهد کرد.
⭕در همین حال فضاسازی رسانهای صورت گرفته پیرامون این حادثه به گونهای بوده که بدون ارائه هیچ سندی ضمن متهم کردن ایران به حمله به شناورهای اسرائیلی سعی شده این شرارت اقدامی تلافیجویانه توصیف شود.
🔴بر این اساس و با توجه به اظهارات یکی از کارکنان این کشتی، در صورت نقش داشتن بالگرد ناشناس در پشتیبانی از حمله به کشتی ایرانی ساویز، احتمال دست داشتن یک کشور دیگر در این رخداد وجود دارد.
@iran_onlin_ir
❗آقای روحانی! بر سر گرگ آب توبه نریزید!
♨️حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: دیروز آقای روحانی در جلسه هیئت دولت ضمن اشاره به برخی از مسائل این روزها، درباره چالش هستهای کشورمان فرمودند: «آمریکا آمده میگوید میخواهم توبه کنم و به برجام برگردم. حالا چقدر راست میگوید و در عمل به حرف خود وفادار هست، باید ببینیم. ما قضاوت نهایی نمیکنیم، اکنون داریم قضاوت میکنیم. آنچه امروز ایران میگوید مورد قبول افکار جهانیان است. ما میگوییم به تمام تعهدات برجامیمان برمیگردیم در صورتی که آمریکا برگشته باشد و ببینیم که در عمل دارد اجرا میکند»!
⁉️رئیسجمهور محترم این پرسش را بیپاسخ گذاشتند و توضیح ندادند که آمریکا، کِی و کجا اعلام کرده است که قصد توبه دارد؟! آنچه تاکنون رئیسجمهور آمریکا و سایر مقامات این کشور به صراحت اعلام کرده و بر آن اصرار ورزیدهاند این است که اگر ایران انجام تعهدات کاهش داده خود را از سر بگیرد، آمریکا هم که از برجام خارج شده بود، دوباره به برجام وارد میشود و تاکید کردهاند که اولاً تحریمها را لغو نخواهند کرد و ثانیاً باید توان موشکی ایران و حضورش در منطقه نیز به برجام اضافه شود! اینکه نه فقط ادامه همان حرکت باجخواهانه آمریکاست، بلکه موارد باجخواهانه دیگری نیز به آن اضافه شده است و معلوم نیست رئیسجمهور محترم از کدام موضع آمریکا احساس کردهاند که آمریکا قصد توبه دارد؟! و میفرمایند «آمده میگوید میخواهم توبه کنم و به برجام برگردم»!
⭕بازگشت آمریکا به برجام بدون لغو کامل تحریمها، آرزوی بارها اعلام شده این کشور است و اصلیترین مانع آن تاکید ایران بر لغو تحریمها و راستیآزمایی آن است. به بیان دیگر، آمریکا از یک طرف بر خواسته غیرقانونی خود تاکید کرده و از سوی دیگر طرح قانونی ایران را نفی کرده است. آیا این موضع آمریکا بوی توبه میدهد؟!
♨️آقای روحانی در جلسه دیروز هیئت دولت به مسائل دیگری نیز پرداختهاند که با عرض پوزش به سختی میتوان نشانی از واقعیت در آن دید! فرمودهاند برجام فعالیت هستهای را کاهش نداده است! و میگویند؛ «من به جرأت این ادعا را میکنم این را رئیس سازمان انرژی اتمی تأیید میکند که هیچ وقت در تاریخ ایران فناوری هستهای مانند امروز نبوده است، قویترین فناوری را ما امروز به نمایش جهانیان گذاشتهایم»! و توضیح نمیدهند که مگر بسیاری از فعالیت هستهای کشورمان را به تعطیلی نکشاندید؟! و مگر جیغ بنفش امروز آمریکا و اروپا به خاطر آن نیست که برای مقابله با بدعهدی حریف برخی از فعالیتهای تعطیلشده را از سر گرفتهایم؟! (البته با طرح هوشمندانه مجلس) اگر بسیاری از فعالیتهای هستهای را تعطیل نکرده بودید، از سرگیری آنها چه معنایی داشت؟! آقای روحانی برای این بخش از سخنان خود به تأیید رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان اشاره میکنند و ظاهراً به خاطر نمیآورند که وقتی آقای صالحی گفته بود آمریکا در برجام دبه کرده است، جناب روحانی فرموده بودند این مسائل را باید از وزارت خارجه پرسید!
❌و حال آنکه پیش از آن، وقتی آقای سیف گفته بود دستاورد برجام تقریباً هیچ بوده است جناب روحانی فرموده بودند این موضوع را باید از آقای صالحی پرسید! و ... جناب ایشان به تلاش دولت در پیشبرد صنایع موشکی و توان دفاعی اشاره کردهاند ولی نفرمودهاند وقتی توان موشکی سپاه به نمایش گذاشته شد، چه کسانی اعتراض داشتند که این اقدام مخالفت با برجام است؟! و یا درباره پیشرفتهای اقتصادی دولت سخن گفتهاند که به گفته خودشان در این زمینه، ملاک جیب مردم است و ...
⛔متاسفانه رئیسجمهور محترم طی ۸ سال گذشته درباره موفقیتهای دولت اظهاراتی داشتهاند که با واقعیتهای موجود و آنچه مردم میبینند و برایشان محسوس و ملموس است، همخوانی چندانی ندارد. از این روی پیشنهاد میشود که در چندماه باقیمانده از عمر دولت کنونی، جناب ایشان در یک نشست دو و یا چند جانبه با حضور منتقدان شرکت فرمایند و حاضران در این نشستِ دوستانه و خیرخواهانه، موفقیتها و ناکامیهای دولت محترم را به گونهای مستند و با ارائه شواهد و نشانههای موجود به ارزیابی بنشینند.
♦️به یقین کسب تجربههای کارساز، خروجی این نشست خواهد بود که میتواند پرهیز از اشتباهات و تاکید بر موفقیتها را به دنبال داشته باشد.
@iran_onlin_ir
18.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗ایران میخواهد تحریم کنندگانش را نقره داغ کند!
⭕اعتراف لاری کورب معاون سابق وزیر دفاع ایالات متحده به پیروزی ایران در پخش زنده شبکه آمریکایی؛ ایران می خواهد تحریم کنندگانش را نقره داغ کند.
@iran_onlin_ir
⛔دولت فعلی یک دولت خسته، پیر و مغرور است/ مدعیان نجات کشور از قحطی، از تنظیم بازار شب عید عاجز بودند / بخش اول
♨️مهدی غضنفری وزیر اسبق وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با فارس به ادعای مضحک عباس آخوندی، وزیر حاشیه ساز، ناکارآمد و مستعفی وزارت راه و شهرسازی در پنج سال ابتدایی دولت های روحانی که این روزها در خلا عدم محاکمه برای کاندیداتوری ریاست جمهوری هم هوایی شده، واکنش نشان داده است.
🔺️به گزارش جهان نيوز، بخش های مهم اظهارات غضنفری را در ادامه خواهید خواند:
♦️اگر براساس ادعای آقای آخوندی کشور در آستانه قحطی بود باید این موضوع در شب عید همان سال ۱۳۹۲ بروز میکرد که خوشبختانه چنین اتفاقی رخ نداد. علاوه بر این دولت روحانی در چند ماه اول با توجه به برخی امورات از جمله انتخاب وزرا کار خاصی برای تنظیم بازار انجام نداده بود و هر تصمیمی که اتخاذ کرده بودند از زمستان ۹۲ نمایان میشد. بنابراین اگر کشور در آستانه قحطی بود این قحطی باید در تابستان و یا پاییز ۹۲ رخ میداد که چنین اتفاقی هم نیفتاد و بر این اساس کاملا روشن است که دولت یازدهم کشور را با ذخایر کافی و وافی تحویل گرفته بود.
❌اگر اینها مدعی تنظیم بازار هستند و قدرت تنظیم بازار را دارند و در سال ۹۲ باعث نجات کشور از قحطی شده اند چرا از تنظیم بازار شب عید ۱۴۰۰ عاجز بودند؟ لذا از آنجا که در آن روزها هیچ مشکلی برای آنها در تنظیم بازار رخ نداد، ناشی از آن بود که ما در دولت دهم ذخایر کافی از کالاهای اساسی برای آنها فراهم کرده بودیم و در نتیجه سخنی که آقای آخوندی در مورد قحطی گفتند درست نیست. اما برداشت من از مجموعه رفتارهای آقای آخوندی این است که مطالب مطرح شده از سوی آقای آخوندی باور درونیشان بوده است.
⭕دولت روحانی اطلاعات کافی از مجموعه ی داشتهها و داراییهای کشور نداشت و متاسفانه باید بگویم که این چیزی که دولت فعلی قرار است به دولت سیزدهم تحویل دهد دهها برابر دارای مشکلات بیشتری نسبت به آن چیزی است که از دولت دهم تحویل گرفته اند.
🔴مشکلات فعلی فقط منوط به بی توجهی دولت در چگونگی رفع تحریمها نیست و دلایلی دیگری نیز دارد از جمله اینکه دولت فعلی دولتی خسته، پیر و دولتی مغرور است که با منتقدان بسیار بد برخورد میکند و ادبیات بسیار زشتی را علیه منتقدان بکار میگیرد.
🔺️زمانی بازار دچار نافرمانی و سرکشی می شود که عده ای که فهم بازار و توان حکمرانی بازار را ندارند مسئولیت تنظیم بازار را به عهده می گیرند.
🔻گناه را گردن مردم و بخش خصوصی نباید انداخت. مردم سوال میکنند جناب آقای رییس جمهور اگر شما و دولت شما قادر به رفع مشکلات نیستید درواقع اگر برای شما امر حکمرانی بازار آن قدر پیچیده بود که نتوانستید آن را تنظیم کنید چرا از تجربیات موفق گذشته بهره نمیگیرید؟ چرا فرافکنی میکنید؟ چرا دروغ میگویید؟ چرا مشتی لاطائلات تحویل مردم میدهید؟ شما برای اینکه کاستیهای خود را توجیه کنید میگویید هشت سال پیش قرار بوده قحطی بیاید و شما جلوی آن را گرفته اید. اگر شما چنین طبیب حاذقی هستید پس چرا حالا پس از هشت سال تجربه بیشتر قادر به انجام ساده ترین کارها در بازار نیستید.
🛑آقای آخوندی جمله خودت را اینگونه اصلاح کن: «مردم عزیز ایران! اگر در ابتدای کار دولت یازدهم، بازار به نظم و به سامان بود چون ما بر سر سفره آماده نشستیم و حالا که نوبت خودمان شده که کاری بکنیم متوجه شدیم از پس آن برنمیآییم. ما را ببخشید» آخوندی باید این جمله را اعتراف میکرد نه اینکه راجع به گذشته سیاه نمایی کند.
🔶️این افراد اغلب آدمهای سیاسی هستند یعنی آدمهای حکمرانی تخصصی نیستند، مثلا قواعد حکمرانی اقتصادی را نمیدانند. من نمیدانم شما چرا از این آدمها انتظار دارید که یک اتفاق مثبتی در کشور رخ دهد. زیرا آدم سیاسی بودن و حکمران اقتصادی بودن دو منظر و دو ساحت کاملا جدا از یکدیگر است.
@iran_onlin_ir
⛔دولت فعلی یک دولت خسته، پیر و مغرور است/ مدعیان نجات کشور از قحطی، از تنظیم بازار شب عید عاجز بودند / بخش دوم
🔴در آن دوره برای تامین کالاهای اساسی و ذخیره سازی اقداماتی انجام میگرفت و اینطور بود که در طول هفته چهار جلسه ضد تحریمی برگزار میشد که در آن به مسائل مختلف پرداخته میشد به طوری که شنبه هر هفته در وزارت صمت با مدیریت اینجانب یک جلسه و روزهای یکشنبه نیز با مدیریت معاون اول رئیس جمهور یک جلسه در حاشیه جلسه دولت برگزار میشد و صبح دوشنبه هر هفته نیز جلسهای با حضور رئیس جمهور و وزاری اقتصادی دولت برگزار میشد که در آن جلسه من به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت آخرین ذخایر کالاهای اساسی کشور را گزارش میکردم و وضعیت کشتیهای حامل کالا به کشور و یا دموراژ کشتیها تشریح میشد و در صورتی که مشکلی برای تامین ارز کالاهای اساسی و تخلیه بار کشتیها وجود داشت رئیس جمهور بلافاصله در آن جلسه دستور تسریع برای تامین ارز را صادر میکرد و کشتیهای حمل بار کالاهای اساسی براساس این اقدامات از دموراژ خارج میشدند. علاوه بر سه جلسه مذکور، سه شنبهها نیز تیم اقتصادی دولت در بانک مرکزی در راستای چگونگی تامین ارز مورد نیاز تمامی دستگاهها تشکیل جلسه میداد و بر این اساس تمامی وزرا و مسئولان دولتی به صورت جدی برای حل مشکلات ناشی از تحریمها با یکدیگر همکاری تنگاتنگ داشتند. با توجه به جمیع مطالب ذکر شده برای تامین کالاهای مورد نیاز کشور برنامه ریزی وجود داشت و برای دستیابی به هدف و برنامه تعیین شده تمام برنامهها از قبل تعیین میشد. نکته بعدی که در مورد نحوه تامین کالاهای اساسی در دوره تحریمهای فعلی و گذشته وجود دارد این است که ما میدانستیم که زنجیرههای تامین دارای تاخیر زمانی است. به عنوان مثال اگر اکنون جوجه ریزی برای تامین مرغ انجام نشود دو ماه آینده اثرات آن نمایان میشود و اگر برخی اقدامات از قبیل تهیه و خرید نهادههای دام یا طیور را به موقع انجام ندهیم مشکل تامین گوشت یا شیر در ماههای آینده آشکار خواهد شد بنابراین بسیاری از فعالیتهای ما برای تنظیم بازار از 4 تا 6 ماه زودتر آغاز میشد.
@iran_onlin_ir
همفکران روحانی برای تکرار این هشت سال به یک عکس یادگاری با آمریکا نیاز دارند / عکس یادگاری با آمریکا و گشایش محدود اقتصادی، راهکار جناح سازشکار برای پیروزی در بازی انتخابات / سازشکاران از سد 1400 با موفقیت عبور خواهند کرد ؟
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir