هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
بی نظیرترین عکسی که این روزها در بین بیش از صد عکس از شب های قدر دیدم ، به نظرم این هست . دوست داشتم این عکس رو به شما تقدیم کنم...
.
این شبها ما را خیلی خیلی دعا کنید.
.
.
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/COatXlmhiSi/?igshid=174333kuidy5f
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗کاش این منبر را برای برادر می رفتید
❌رکورد میزان وثیقه در کشور برای یک متهمِ اقتصادی برای برادر اسحاقِ جهانگیری "مهدی جهانگیری" با رقم 1000میلیارد تومان در سال 96 است.
به قیمت دلار امروز میزان وثیقهیِ برادرِ اسحاق، بیش از 7000میلیارد تومان است.
حالا برایِ ما منبر پاکدستی و کارآمدی میرود! / علی قلهکی
@iran_onlin_ir
♨️کیسینجر: خطر جنگ آمریکا با چین بزرگترین مشکل کنونی جهان است
💢 وزیر خارجه دهه هفتاد میلادی آمریکا با انتقاد از رویکرد دولت این کشور در قبال چین گفت، این خطر وجود دارد که در دنیا نوعی جنگ سرد بین چین و ایالات متحده ایجاد شود.
🛑«هنری کیسینجر» وزیر خارجه دهه شصت و هفتاد میلادی دولت آمریکا اخیرا در اندیشکده «مک کین» در همایشی گفت که تیره شدن روابط با چین، بزرگترین مشکل برای آمریکا و جهان است.
⭕️به نوشته «خبرگزاری فرانسه» کیسینجر در این زمینه گفت: «اگر نتوانیم این موضوع را حل کنیم، این خطر وجود دارد که در همه جای دنیا نوعی جنگ سرد بین چین و ایالات متحده ایجاد شود».
🔺وی در این همایش با اشاره به ساخت بمب اتمی از سوی آمریکا و روسیه، جنگ سرد بین واشنگتن و مسکو و بهرهوری از هوش مصنوعی گفت: «ما فناوری قدرتی را توسعه دادهایم که هفتاد سال پیش کسی تصور چنین اتفاقی در آینده را نداشت».
🔺کیسینجر گفت: «اکنون به مسئله اتمی، مسئله فناوری پیشرفته نیز اضافه میشود. در زمینه هوش مصنوعی، اساساً مبتنی بر این واقعیت است که انسان شریک ماشینها میشود و ماشینها میتوانند قضاوت خود را توسعه دهند».
🔺وی گفت در حالی که اتحاد جماهیر شوروی در طول جنگ سرد از قدرت نظامی گستردهای برخوردار بود، اما چین از قدرت اقتصادی و تخصص فنی بیشتری برخوردار است.
🔺کیسینجر افزود: «اتحاد جماهیر شوروی توانایی اقتصادی نداشت. آنها از ظرفیت فنآوری نظامی برخوردار بودند. آنها مانند چین ظرفیت فناوری توسعه ندارند. چین علاوه بر قدرت نظامی قابل توجه، یک قدرت اقتصادی عظیم است.»
🔺وی در خاتمه گفت که رویکرد دولت بایدن در قابل چین خصمانه است.
🔺این سیاستمدار سرشناس آمریکایی پیشتر نیز گفته بود شکل گیری جنگ سرد جدید میان آمریکا و چین او را به طور فزایندهای نگران کرده و پیشرفتهای فناوری را که موجب تغییر چشمانداز ژئوپولیتیک شدهاند با آن مرتبط دانست.
🔶به گفته او آمریکا به «طرز فکری جدید» نیاز دارد تا بتواند بفهمد جهان پیچیدهتر از آن است که یک کشور بتواند به برتری یکجانبه از لحاظ راهبردی و اقتصادی دست یابد و هیچکس آن را تهدید نکند.
🔶آمریکاییها از زمان روی کار آمدن «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق ایالات متحده، تقابل و تنش با چین را به طوری بیسابقه افزایش دادند. آمریکا وارد جنگ تجاری با چین شد، از یک سو جداییطلبان هنگکنگی و تایوانی را تحت حمایت قرار داد و از سوی دیگر پکن را در شیوع ویروس کرونا در جهان مقصر برشمرد.
@iran_onlin_ir
⛔بخشی از پروژه "دولت سوم روحانی"
♦️زیاد نگران نباشید. دارن فضا رو برای جلوسِ دولتِ سوم روحانی محقق می کنند . تلاش برای روی کار آوردن #دولت_سوم_روحانی با کمک توافق احتمالی و ذلیلانه در وین آغاز شد!مواجب بگیرها با قید خبر فوری سقوط دلار به خط شدهاند و روی جهل و حماقت خیلیها هم حساب کردهاند...
@iran_onlin_ir
💢به بهانه برداشتها از بیانات رهبر انقلاب / بخش اول
چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🛑سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارتخارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارتخارجه و دولت.
❓نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارتخارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند، امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
⭕️پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد. اینجاست که غفلتی دیگر، یعنی عدم نگاه یکپارچه به بیانات رهبر انقلاب خود را نشان میدهد. برای رسیدن به قضاوتی درست و کامل درباره برجام و نقش دستگاههای مختلف در آن، باید به دیگر بیانات رهبر انقلاب رجوع کرد.
♦️رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: «آمریکاییها گفتهاند که ما تحریمها را برمیداریم و روی کاغذ هم برداشتند امّا از طرق دیگر جوری عمل میکنند که اثر رفع تحریمها مطلقاً بهوجود نیاید و تحقّق پیدا نکند... ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
❓حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد و محصول عملکرد آن، همان چیزی است که سیاست گذار از او خواسته است، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
♦️مرور برخی دیگر از بیانات رهبر انقلاب درباره برجام، مؤید همین نکته است. رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال 95 و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
♦️در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال 98 یکبار دیگر پای برجام به وسط کشیده شد. ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود. البتّه اگر چنانچه این شرایط و این خصوصیّات اجرا نشد، اِعمال نشد، وظیفه رهبری این نیست که بیاید وسط و بگوید برجام نباید اجرا بشود».
♦️نکته بعد، نقش دولت در مجامعی است که نقش سیاستگذار را در سیاست خارجی ایفا میکنند. شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
❓اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند و در نهایت با قید برخی شروط، زیر بار برجام میروند. بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان 9 شرط را بر آن اضافه کردند؟
♦️نکته دیگر اما این است که وزارتخارجه در دولت حسن روحانی، اختیارات ویژهای داشته است، چنانچه در دولتهای قبل، مسئولیت پرونده هستهای با دبیر شورایعالی امنیت ملی وزیر نظر این شورا بود، اما پس از روی کارآمدن حسن روحانی و درخواست وی از رهبر انقلاب، مسئولیت مذاکرات هستهای به وزارتخانه سپرده شد.
❓سؤال بعد این است که آیا سیاست مذاکره و توافق، سیاست نظام بوده، امّا وزیر خارجه آن را بهدرستی اعمال نکرده است؟
@iran_onlin_ir
💢به بهانه برداشتها از بیانات رهبر انقلاب / بخش دوم
♦️پاسخ این سؤال نیز روشن است؛ صرف توافق، هیچگاه سیاست نظام و رهبری نبوده است، بلکه اصولاً توافق زمانی معنا دارد که منجر به دستیابی کشور به منافع خود باشد. در موضوع برجام، آنچه منافع کشور را شامل میشد، رفع تحریمها و حفظ دستاوردهای هسته ای کشور بود که اکنون و پس از گذشت چند سال از امضای برجام، آنچه پیش روی ملّت ایران قرار دارد، عدم رفع تحریمها و درمقابل، از دست دادن بخش قابل توجهی از ظرفیتهای هستهای کشور است.
🔶از نگاه رهبر انقلاب، توافق نکردن، شرف دارد بر توافق بد: «البتّه این را هم ما گفتیم که توافق نکردن بهتر از توافق بد است ــ که این حرف را آمریکاییها هم میزنند ــ این فرمول، فرمول درستی است؛ توافق نکردن از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود [بهتر است]، توافق نکردن شرف دارد بر یک چنین توافق کردنی».
@iran_onlin_ir
💢فرمانده آمریکایی : افغانستان با شورش های احتمالی طالبان روبرو میشود
🛑 مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت : با خروج آمریکا از افغانستان نیروهای دولتی این کشور با پیامدهای احتمالی بدی در مقابل شورشهای طالبان روبرو میشوند.
⭕️به گزارش خبرگزاری اسوشیتدپرس، میلی فرمانده ارشد آمریکایی روز یکشنبه اضافه کرد که نیروهای دولت افغانستان با آینده مبهم مواجه هستند.
🔺به گفته وی، پیامدهای بد احتمالی همزمان با خروج آمریکا و نیروهای ائتلاف از افغانستان در هفتههای آینده سرعت میگیرد.
🔺با این حال وی بر این مساله تاکید کرد که پلیس و ارتش افغانستان کاملا مجهز و کاملا آموزش دیده هستند.
🔺میلی به سالها تجربه سربازان افغان در برابر طالبان اشاره کرد ، اما از گفتن اینکه آنها کاملا آمادگی ایستادگی در برابر این گروه بدون حمایت بین المللی مستقیم را دارند، سر باز زد.
🔺رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هفته گذشته نیز یکی از پیامدهای احتمالی خروج نظامیان این کشور از افغانستان را احیای القاعده دانست و گفت : این یک خطر است و ما نمیخواهیم چشمانمان را بر آن ببندیم.
🔷خروج نظامیان آمریکا پس از دو دهه اشغالگری در خاک افغانستان و بدون دست یافتن به هیچ یک از اهداف ادعایی خود مبنی بر جنگ علیه تروریسم، از امروز بطور رسمی آغاز شد، خروجی خفت بارتر از جنگ ویتنام پیش از این «جو بایدن» رئیسجمهوری آمریکا وعده داده بود تا خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان را تا 11 سپتامبر 2021 (20 شهریور ماه) تکمیل کند.
@iran_onlin_ir
35.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای دیدار ژنرالِ ایرانی با پوتین
همه چیز در خصوص دیدار مقامات ایران با روس ها درباره سوریه
جواد ظریف راست میگوید ، ما بعد از سال نود و چهار به ثبات در سوریه رسیدیم ، پس چرا فرمانده ی ایرانی بیش از دو ساعت با پوتین دیدار کرد ؟ / از سال نود و چهار به بعد ، دو طرفِ نبرد (تکفیری ها و مقاومت) به سکون رسیده بودند و به عبارت ساده تر ، جای پای داعش در سوریه محکم شده و حالا مناطقی را تحت اشغال داشت / وقتی در نبرد دو طرف به سکون رسیدند ، ورودِ یک عنصر خارجی میتواند کار را برای همیشه یک سره کند / این ویدئو را با دقت ببینید تا بیشتر در خصوص آنچه رخ داد بدانید/
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
4_5801090048988285207.mp3
15.01M
ماجرای دیدار ژنرالِ ایرانی با پوتین
همه چیز در خصوص دیدار مقامات ایران با روس ها درباره سوریه
جواد ظریف راست میگوید ، ما بعد از سال نود و چهار به ثبات در سوریه رسیدیم ، پس چرا فرمانده ی ایرانی بیش از دو ساعت با پوتین دیدار کرد ؟ / از سال نود و چهار به بعد ، دو طرفِ نبرد (تکفیری ها و مقاومت) به سکون رسیده بودند و به عبارت ساده تر ، جای پای داعش در سوریه محکم شده و حالا مناطقی را تحت اشغال داشت / وقتی در نبرد دو طرف به سکون رسیدند ، ورودِ یک عنصر خارجی میتواند کار را برای همیشه یک سره کند / این ویدئو را با دقت ببینید تا بیشتر در خصوص آنچه رخ داد بدانید/
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢این 24 ثانیه تقدیم نگاه شما
🔵24 ثانیه وقت بگذارید و از ابتدای خیابان شارعالرسول نجف تا نزدیک ضریح مبارک امیرالمومنین علیهالسلام قدم بزنید.
🔴این ویدئو با تکنیک تایملپس در ساعت 2:00 بامداد چهارشنبه 26 جمادی الاولی 1441 هجری قمری گرفته شده است.
@iran_onlin_ir
02.12.mp3
13.28M
شبنامه /آیا آنچه می بینیم بخشی از یک استراتژی دو توافقی است ؟ /گزارش آبانِ سالِ قبل شبنامه را یادتان هست ؟ /آنچه آن روز گفتید امروز دقیقا در حال عملیاتی شدن است /چقدر سفر ظریف به کشور های عربی ، حضور آمریکا در این کشور ها و مذاکرات وین شبیه به بازتعامل با ایران است ؟ /قسمت 490
سوالات شما در این پیج پاسخ داده خواهد شد:
sarihnews
#شبنامه
#نیروهای_مسلح
#رژیم_صهیونیستی
#انقلاب
#ایران
#آمریکا
#اقتدار
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
29.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه /آیا آنچه می بینیم بخشی از یک استراتژی دو توافقی است ؟ /گزارش آبانِ سالِ قبل شبنامه را یادتان هست ؟ /آنچه آن روز گفتیم امروز دقیقا در حال عملیاتی شدن است /چقدر سفر ظریف به کشور های عربی ، حضور آمریکا در این کشور ها و مذاکرات وین شبیه به بازتعامل با ایران است ؟ /قسمت 490
سوالات شما در این پیج پاسخ داده خواهد شد:
sarihnews
#شبنامه
#نیروهای_مسلح
#رژیم_صهیونیستی
#انقلاب
#ایران
#آمریکا
#اقتدار
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به شما
التماس دعا از همه ی رفقای با عشق و با معرفت ایران آنلاینی
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕قلعهای که به دست مسلمانان در برابر کفار قریش و دسیسههای یهودیان فتح شد / اینجا قلعه یهودی ها است جایی که مولا علی آن را فتح کرد
🔴اینجا قلعه خیبر است! قلعهای که به دست مسلمانان در برابر کفار قریش و دسیسههای یهودیان فتح شد . قلعهای که روز قبلش، پیامبر اکرم گفته بود فردا پرچم را دست کسی خواهم داد که هم پیامبر خدا او را دوست دارد و هم خدای پیامبر... / همان قلعهای که درب بزرگش را امیرالمومنین از جا کند و سپر خود قرار داد. قلعهای که اوج رشادت و قدرت امیرالمومنین را در تاریخ ثبت کرد. ان شالله روزی برسد که فلسطین اشغالی خیبر صهیونیست را فتح کنیم و برای همیشه مسلمانان را از دسیسههای صهیونیست پاک کنیم...
@iran_onlin_ir
♦️این فرد رئیس سازمان های زندان های ایران است . / او را میشناسید؟
🔴این آقا رئیس سازمان زندان های ایران است که افطار و سحر را با زندانی ها میگذراند و شب های مختلف ماه رمضان را در کنار خانواده های آنها بوده تا مشکلات برخی زندانیان را پیگیری و به آن رسیدگی کند . در کنار نخاله هایِ بی تدبیرِ طلبکاری که نامِ مسئول را با فریب مردم دزدیده اند ، ایران از این مسئولان با غیرت کم ندارد...
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵آخرین جمله شهید فرانسوی ؛دعا کمیل امیرالمومنین مرا آدم کرد .../ این جوان فرانسوی به عشق علی شیعه و در جنگ صدام شهید شد
💢این روایت شهید فرانسویِ جنگ تحمیل است که به عشق علی علیه اسلام مسلمان شد و در مقابل صدام ایستاد و در آخرین حمله به خاک وطن که از خاک عراق رخ داد در مقابل منافقین ، این مزدورانِ فارسی زبانِ صدام ایستاد و شهید شد.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌روایت ترسناک امیرالمومنین علیه السلام درباره آخرالزمان
⭕روایت تکان دهنده علی(ع) درباره آخرالزمان
♨️روایت حضرت علی(ع) از آنچه که در اخرالزمان برای بشریت رخ میدهد ...
@iran_onlin_ir
⭕آخرین نتایج نظرسنجی های انتخاباتی / علی لاریجانی همچنان نامقبول ترین
♦️نتایج افکارسنجی ملی 9 اردیبهشت ماه نشان میدهد:
✖️آیتالله رئیسی با 42 درصد پیشتاز افکارسنجی
✖️محمدباقر قالیباف با 22 درصد
✖️محمدجواد ظریف با 20 درصد
✖️محسن رضایی با 10 درصد
✖️و علی لاریجانی با 6 درصد در رده های بعدی هستند.
🔺️نکته مهم این نظرسنجی در احتمال رای به دوگانه رئیسی و ظریف در انتخابات پیش رو است که در آن 67 درصد به سید ابراهیم رئیسی و 22 درصد به جواد ظریف رای خواهند داد.
🔻منبع: مرکز افکارسنجی دانشگاه تهران
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛اعتراف امیر شارجه امارات به تحریف تاریخ در مورد امیرالمومنین / اعتراف امیر شارجه امارات به تحریف تاریخ درباره علی(ع)
⛔اعتراف امیر شارجه امارات به تحریف تاریخ در مورد امیرالمومنین علی علیه السلام
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حامیان حقوق حیوانات این ویدئو را با دقت ببینند./برگی از مهربانی علی(ع)؛ بفرستید برای حامیان حقوق حیوانات
♦️این روایتی است از نامه بیست و پنجم نهج البلاغه که توضیح میدهد وقتی حیوانات به عنوان مالیات گرفته میشوند چه طور باید منتقل شوند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مولوی #اهل_سنت پاکستان: از این پس می گویم #مولا_علی / مولوی اهل سنت؛ از این پس میگویم مولا علی
♨️ارادت بی نظیر به مولا علی نه فقط در شیعیان که در اهل سنت هم موج میزند . این کلیپ یک نمونه را نشان می دهد .
@iran_onlin_ir
❌یهودی ها هنوز ترسِ خیبر یادشان است ...
💢معلوم نیست علی(ع) در خیبر با یهودی ها چه کرده که هنوز یادشان نرفته است. انگار رَدی از ترسِ خیبر بر روی دی ان ایِ آنها افتاده و نسل به نسل منتقل شده است . این عکس را با دقت ببینید، این صهیونیستِ جوان نوشته : " فتح خیبر آخرین شانس شما بود!" یکی به این زبان بسته بگوید : اگر خیبر آخرین فتح بود ، چرا دور خودتان دیوار کشیده اید؟
@iran_onlin_ir
سید ابراهیم ، می آید؟ نمی آید؟ نباید بیاید ؟ به کدام سمت خواهیم رفت ؟
.
معمولا مشارکت در انتخابات در چنین روزهایی بر اساس نظرسنجی ها حدود پنجاه درصد عنوان میشده است، عددی که هرچه به انتخابات نزدیک تر میشده ایم افزایش میافته است.
.
نظرسنجی های اخیر نشان می دهد که (بر اساس برخی نظرسنجی ها ) چیزی در حدود سی الی پنجاه درصد از پرسش شونده ها برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی کرده اند.
.
اگر بخواهیم نتیجه بدترین نظرسنجی را در نظر بگیریم ، در حال حاضر چیزی در حدود سی و پنج درصد از مشارکت کننده ها اعلام آمادگی برای حضور کرده اند .
.
در این بین پنجاه درصد گفته اند که احتمالا شرکت نمی کنند. از این پنجاه درصد ، چیزی در خصوص پنجاه درصدشان ترس از ابتلای خودشان یا یکی از نزدیکانشان به کرونا را علت عدم حضور و پنجاه درصد دیگر ناراحتی از بابت اوضاع معیشتی را عامل عدم حضور احتمالی دانسته اند.
.
جناح چپ در چنین شرایطی وانمود میکند که سردرگم است و نمی داند با چه گزینه ای بیاید.
.
در جناح راست هم نوعی از شلختگی انتخاباتی به چشم می خورد. به طوری که بیش از ده نماینده مجلس اعلام کاندیداتوری کرده و چهره های دیگری مانند سعید محمد ، سعید جلیلی، رستم قاسمی و چهره های شاخص دیگری اعلام حضور کرده اند.
.
حالا شورای وحدت گفته که گزینه قطعی ما رئیسی است.
.
برخی می گویند :کاش رئیسی در قوه بماند چون جایگزین ندارد.
.
برخی هواداران آقای جلیلی و محمد هم می گویند : شاید بهتر باشد او در قوه بماند ...
.
برخی هم می گویند : اتفاقا دستِ او در مقام رئیس جمهور خیلی باز تر است...
.
برخی هم بر این تاکید دارند که فقط آمدن او می تواند به شلختگی به وجود آمده پایان داده و همه را پشتِ یک کاندیدا( او ) بسیج کند ...
.
موجی از درخواست ها برای حضور از رئیسی را نیز در طول هفته های اخیر شاهد بوده ایم .
.
شما چگونه فکر می کنید؟ زمان ، زمانِ آمدنِ رئیسی است ؟ یا باید در جای خود بماند ؟
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/COdVg7gBWmB/?igshid=tokoeyqf4xhk
@mrtahlilgar1
سید ابراهیم ، می آید؟ نمی آید؟ نباید بیاید ؟ به کدام سمت خواهیم رفت ؟
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1