فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به کی میخواستید حمله کنید ؟
با کی میخواستید بجنگید ؟
#فلسطین
#غزه
#محورمقاومت
#اسراییل_غاصب
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
چرا حسن روحانی به مردم "کاهش مشارکت" تعارف می کند ؟ / از افزایش قیمت نان تا قطع برق سه باره در مناطق زلزله زده / دولتی ها در ایران زندگی می کنند ؟ / با ما همراه باشید ...
#استوری
@iran_onlin_ir
⭕️ تماس پادشاه عربستان با رئیس جمهور افغانستان
♨️ پادشاه عربستان سعودی در تماس با رئیس جمهور افغانستان ضمن تاکید بر اجرای توافقات انجام شده بین دو کشور نقش اشرف غنی را در تامین صلح بسیار مهم دانست.
🔻«ملک سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی در تماس با «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان درباره روابط دو کشور، روند صلح افغانستان و مسایل منطقهای گفتوگو کرد.
🔴 براساس بیانیه منتشر شده توسط ریاست جمهوری افغانستان، ملک سلمان در این تماس گفت: علمای عربستان سعودی و شخص خودم از تامین و تحکیم صلح در افغانستان جداً حمایت میکنیم.
🔻پادشاه سعودی در ادامه نیز تاکید کرد که نقش اشرف غنی به عنوان رئیس جمهور افغانستان در تامین صلح بسیار مهم است.
🔺وی افزود: ما به خاطر گسترش روابط دوجانبه متعهد هستیم و تطبیق توافقات انجام شده میان دو کشور، برای تعمیق این مناسبات بسیار مهم است.
💢 رئیس جمهور افغانستان چندی قبل درباره مذاکرات صلح این کشور اظهارداشت که کلید گفتوگوی سیاسی این است که طالبان بپذیرد نظام سیاسی آینده افغانستان بر اساس انتخابات است. بدون پذیرش انتخابات از سوی این گروه و ادامه جنگ حاضر به انتقال قدرت به دولت موقت نیست.
‼️اشرف غنی با اشاره به درخواست طالبان برای کنارهگیریاش از قدرت نیز گفته بود که او مانع صلح نیست بلکه تمرکز طالبان بر حذفش از قدرت بهجای تمرکز بر راهحل، تکنیک این گروه برای اتلاف وقت است.
@iran_onlin_ir
⭕️ کوتاه درباره احراز صلاحیتها /بخش اول
♨️ حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان «کوتاه درباره احراز صلاحیتها» نوشت: دیروز نتیجه نهایی بررسی صلاحیت نامزدهای ریاستجمهوری از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام شد و آقایان، سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی را به عنوان نامزدهایی که صلاحیت آنها برای تصدی پست ریاست جمهوری احراز شده است، معرفی شدند.
🔻برخی از نامزدها که احراز صلاحیت نشده بودند، از جمله آقایان لاریجانی، پزشکیان، جهانگیری، ضرغامی و هاشمی در اقدامی درخور تحسین اعلام کردند که نتیجه اعلام شده را پذیرفتهاند.
🔴 و اما، اعلام نتیجه نهایی بررسیهای شورای نگهبان به فاصله کوتاهی پس از انتشار خبر، با واکنشهای مثبت و منفی قابل ملاحظه و تقریباً بسیاری روبهرو شد. وجیزه پیشروی اشارهای گذرا به چند نکته در همین خصوص است.
1️⃣ وظیفه شورای نگهبان بررسی صلاحیت نامزدها و احراز یا عدم احراز صلاحیت آنها برای تصدی پست حساس و سرنوشتساز ریاستجمهوری است. شورای نگهبان خصوصیات، سوابق و عملکرد و ... نامزدها را با شرایطی که در قانون آمده است به بررسی و ارزیابی مینشیند و در صورتی که شرایط و خصوصیات آنها با آنچه در قانون به تصریح آمده است منطبق بود، صلاحیت آنان را مورد تائید قرار داده و به عنوان نامزدی که صلاحیتش احراز شده است معرفی میکند. به بیان دیگر، دست شورای نگهبان برای اعمال- خدای نخواسته- سلایق شخصی بسته است.
2️⃣ ممکن است برخی از نامزدها که صلاحیت آنها برای ریاست جمهوری - و نه پستهای دیگر، نظیر وزارت و نمایندگی مجلس و امثال آن - احراز نشده است به نظر و یا عملکرد شورای نگهبان اعتراض داشته باشند. در این حالت، دو گزینه قابل تصور است. اول آنکه شورای نگهبان دلایل عدم احراز را برای عموم اعلام کند! که شورای نگهبان برای حفظ حرمت نامزدها و حفاظت از حریم خصوصی آنها، از این اقدام منع شده است و دوم اینکه دلایل یاد شده به اطلاع خود نامزدها برسد که این اقدام از سوی شورای نگهبان صورت گرفته و راه آن برای هیچ نامزدی مسدود نیست!.
3️⃣ گفته میشود انتظار آن بوده و هست که شورای نگهبان برای هر یک از جناحها و سلیقههای سیاسی موجود در کشور، نامزد معرفی کند که باید گفت وظیفه قانونی شورای نگهبان احراز صلاحیت نامزدهای ثبتنام کرده - صرفنظر از وابستگیهای حزبی و جناحی آنها- است. بنابراین، ابتدا باید نامزد واجد صلاحیت ثبتنام کند و سپس انتظار احراز صلاحیت داشته باشد! وظیفه شورای نگهبان سامان دادن به امور گروهها و احزاب نیست!
4️⃣ برخی نیز با تاکید بر ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیشروی ابراز میدارند که رد صلاحیت برخی از نامزدهای یک جناح میتواند به مشارکت حداکثری آسیب برساند ! که در این خصوص باید گفت؛
🔻الف- جناح مورد اشاره نیز نامزدهای احراز صلاحیت شده همسو با خود را دارد و چنانچه بر این باورند که نامزدهای اصلی آنها ثبتنام نکردهاند! باید خود پاسخگو باشند و این تقصیر یا قصور به شورای نگهبان ربطی ندارد.
🔻ب- مشارکت حداکثری اگرچه یک ضرورت حیاتی و نیاز ضروری است ولی مسئولیت آن بر عهده شورای نگهبان نیست. این شورا نمیتواند گزاره یاد شده را به شرایط ضروری نامزدها اضافه کند! و اساساً مصلحتاندیشی بیرون از شرح وظایف شورای نگهبان است. چرا؟! زیرا مصلحتاندیشی یک مقوله کیفی است و مادام که به کمیت و یکگزاره کمّی تبدیل نشده است قابل اندازهگیری نخواهد بود و میتواند زمینه و مقدمهای برای فشلشدن امور مربوط به احراز صلاحیت نامزدها باشد.
🔻ج- فراهم آوردن زمینه مشارکت حداکثری بیش و پیش از همه بر عهده مسئولان و بهویژه مسئولان اجرایی کشور و عملکرد مثبت و یا منفی آنهاست. به عنوان مثال کسانی که با کمکاری و بیتدبیریخود، مردم را به صف مرغ میفرستند، به صف رای لطمه میزنند ! این سکه اما روی دیگری هم دارد. بخوانید !
@iran_onlin_ir
⭕️ کوتاه درباره احراز صلاحیتها / بخش دوم
🔻د- نامزدهای مطرح برای ریاست جمهوری از کره مریخ که نیامدهاند! آنها در مسئولیتهای قبلی خود عملکردی داشتهاند که برای مردم نیز شناخته شده است و از میزان دلبستگی و یا بیخیالی و بیتعهدی آنان در قبال مشکلات باخبرند. بنابر این اگر در میان نامزدها افرادی را ببینند که نشانهها و سوابق مثبتی از دلسوزی و پاکدستی و پاکباختگی آنها در ذهن دارند، با میل و رغبت بیشتری پای صندوقها خواهند آمد.
5️⃣ اشاره به این نکته نیز که در برخی از اظهارنظرها مطرح شده، ضروری است و آن اینکه سال 84 و در جریان انتخابات ریاست جمهوری نهم، آقای حداد عادل (رئیس وقت مجلس شورای اسلامی) با ارسال نامهای به محضر رهبر معظم انقلاب از ایشان درخواست میکند در صورت صلاحدید به شورای نگهبان توصیه کنند دایره نامزدهای واجد صلاحیت را بازتر کنند. در نامه آقای حداد عادل خطاب به حضرت آقا آمده بود:
🔴 « چنانکه مستحضرید شورای محترم نگهبان اسامی شش تن از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری را که صلاحیتشان به تأیید آن شورا رسیده اعلام کرده است. اگر چه شورای نگهبان همواره سعی داشته وظیفه خطیر خود را بر اساس موازین شرعی و قانونی به انجام رساند، لکن گهگاه براساس رهنمودهای برخاسته از مصلحتاندیشی حضرتعالی در تصمیم خود تجدید نظر کرده است. اینک استدعا آن است در مورد اخیر نیز چنانکه تجدیدنظر در این امر را به مصلحت و مایه تقویت مشارکت عمومی بیشتر- که مخصوصاً مورد عنایت حضرتعالی در انتخابات ریاست جمهوری بوده- میدانید، شورای محترم نگهبان را به توسیع دایره نامزدهای واجد صلاحیت، دلالت فرمائید».
💢 رهبر معظم انقلاب با اجابت این درخواست طی نامهای خطاب به آیتالله جنتی، دبیر شورای نگهبان، نوشته بودند:
🔺« با سلام و تحیت و تشکر از زحمات آن شورای محترم در تلاش برای احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری دوره نهم، با رعایت موازین قانونی در این امر، از آنجا که مطلوب آن است که همه افراد کشور از صاحبان سلائق گوناگون سیاسی فرصت و مجال حضور در آزمایش بزرگ انتخابات را بیابند، لذا به نظر میرسد نسبت به اعلام صلاحیت آقایان دکتر مصطفی معین و مهندس مهرعلیزاده تجدید نظر صورت گیرد».
♨️ ماجرای یاد شده حکایت از آن دارد که رهبر معظم انقلاب بر توسعه دایره احراز صلاحیتها با قید ضروری « رعایت موازین قانونی » تاکید دارند. بدیهی است که در عدم احراز صلاحیت برخی از نامزدهای اخیر چنانچه « موازین قانونی» کاملاً رعایت شده باشد، صورتمسئله با آنچه در سال 84 اتفاق افتاده تفاوت جدی دارد و طبعاً ادامه ماجرا نیز با سال 84 متفاوت خواهد بود.
‼️ و بالاخره در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست که به بعد موکول میکنیم.
@iran_onlin_ir
⭕️ روسیه: مذاکرهکنندگان در وین همه توان خود را برای حلوفصل اختلافات به کار میگیرند
♨️ «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه نزد سازمانهای بینالمللی مستقر در وین و مذاکرهکننده ارشد این کشور در مذاکرات احیای برجام اعلام کرد که طرفهای مذاکرهکننده طی نشست امروز کمیسیون مشترک برجام تأکید کردهاند که با استفاده از همه توان خود برای حلوفصل اختلافات موجود و به حصول نتیجه مطلوب در مذاکرات تلاش میکنند.
🔻این دیپلمات ارشد روس عصر سهشنبه در حساب کاربری خود در توئیتر درباره روند مذاکرات نوشت: «کمیسیون مشترک برجام امروز پنجمین و احتمالاً آخرین دور از مذاکرات وین برای احیای برجام را کلید زد. شرکتکنندگان آمادگی خود را برای بهکارگیری حداکثر توان خود بهمنظور حلوفصل اختلافات باقیمانده بر سر موضوعات مهم و به پایان رساندن موفقیتآمیز مذاکرات در آینده نزدیک ابراز داشتند.»
@iran_onlin_ir
⭕️ آتش زدن عکس بن زاید در تظاهرات همبستگی با فلسطین در جنوب یمن
♨️ مردم در تظاهرات همبستگی با ملت فلسطین در ابین یمن برای اعلام مخالفت خود با هر گونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، تصاویر ولیعهد ابوظبی را به آتش کشیدند.
🔻مردم در شهر ابین در جنوب یمن که تحت کنترل نیروهای دولت مستعفی یمن است، برای اعلام همبستگی با ملت فلسطین تظاهرات کردند.
🔴 شهروندان ابین تصاویری از «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی را در این تظاهرات به آتش کشیدند.
💢 شرکتکنندگان در تظاهرات در حمایت از آرمان فلسطین و مخالفت با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شعار سر دادند.
♦️ وزیران خارجه امارات و بحرین در شهریور ماه گذشته با « بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی پیمان عادی سازی روابط با این رژیم را با حضور دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا امضا کردند تا روند خیانت به آرمان مردم فلسطین را تکمیل کنند؛ اما به تاکید ناظران تحولات اخیر فلسطین و مقاومت توانست سیلی به صورت سازشگران زده و آنها را رسوا کند.
@iran_onlin_ir
🚫بلینکن: آمریکا و اسرائیل کاملاً علیه ایران متحد هستند
🔻«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا که کشورش از عمل به تعهدات خود برای بازگشت به برجام خودداری کرده بار دیگر توپ را به زمین ایران انداخته است.
🔹️در حالی که پنجمین دور گفتوگوها در وین امروز برگزار شد بلینکن گفت: «هنوز مشخص نیست که آیا ایران آماده برنده شدن و قادر به اتحاذ تصمیمات لازم جهت بازگشت به پایبندی کامل برجام است یا خیر.»
🔸️وزیر خارجه آمریکا که به فلسطین اشغالی سفر کرده گفت: «ایالات متحده آمریکا و اسرائیل در این گزاره که هرگز نباید به ایران اجازه دستیابی به سلاح هستهای داده شود کاملاً متحد هستند.»
🔶️وی در ادامه گفت: «ما هدف کاملاً یکسانی داریم. بر کسی پوشیده نیست گاهی با یکدیگر در خصوص نحوه تحقق آن هدف اختلافاتی داریم.»
🔷️دولت «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینههای لازم برای بازگشت کشورش به توافق هستهای برجام را فراهم کند.
⚫«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور سابق آمریکا اردیبهشتماه سال ۱۳۹۷ با نقض تعهدات آن کشور از این توافق مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد خارج شد و سیاست موسوم به «فشار حداکثری» را در دستور کار قرار داد.
⚠️مقامهای دولت جو بایدن بارها به صراحت به شکست سیاست فشار حداکثری اعتراف کردهاند اما تا کنون از انجام اقداماتی که برای بازگشت به این توافق لازم هستند سرباز زدهاند.
🚫واشنگتن میگوید تنها در صورتی که دو طرف به برجام بازگرداند حاضر است تحریمها علیه ایران را رفع کند. این ادعای واشنگتن در حالی مطرح میشود که تعهدات ایران به صورت کمی قابل راستیآزمایی هستند، اما راستیآزمایی رفع تحریمها به دستکم ۳ تا ۶ ماه زمان نیاز دارد.
📌جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریمها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستیآزمایی قرار گیرد. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجلهای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد.
♨️دولت آمریکا از زمان اجرایی شدن برجام در دوران ریاستجمهوری «باراک اوباما» کارشکنیها را برای به حداقل رساندن منافع ایران از این توافق آغاز کرد.
⛔دولت اوباما علیرغم ادعای رفع تحریمها سیاستهای مختلفی از جمله هراسافکنی در بانکها و موسسات مالی بینالمللی را برای از بین بردن آثار عملی رفع تحریمها در دستور کار قرار داد.
⭕جمهوری اسلامی ایران با توجه به این تجربه خواستار راستیآزمایی برای رفع تحریمها است.
@iran_onlin_ir
احمدی نژاد ، از رجایی تا رجوی / چرا احمدی نژاد به این سرعت مسیر خود را عوض کرد ؟ / مروری بر رفتار رسانه ای یک رئیس جمهور ... / با ما همراه باشید ...
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir
⛔رسانه رژیمی که انتخابات به خواب شب ندیده از رفراندوم می گوید .../ تو خفه شو ...
❌دربار زاده های فارسی زبان بن سلمان در سعودی اینترنشنال هم تولیدات خود را اختصاص داده اند به نقد شورای نگهبان و اعتراض به رد صلاحیت جهانگیری و لاریجانی و دفاع تمام قد از بانیان وضع موجود. انتخابات ایران حتی اگر با یک کاندیدا برگزار شود هم ، جماعتی که پول خود را از دولت قرون وسطایی سعودی میگیرند که حتی یک انتخابات برگزار نکرده بهتر است خفه شوند ...
@iran_onlin_ir
💢دهقان: آقای رئیسی انسجام دهنده داخل کشور و افزایش دهنده اقتدار در عرصه بینالمللی است
🛑ویژه برنامه انتخابات خبرگزاری فارس با عنوان «وقت انتخاب» با حضور حسین دهقان وزیر سابق دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شامگاه سهشنبه (۴ خرداد)برگزار شد.
⭕️محورهای اظهارات حسین دهقان در این برنامه به شرح زیر است:
♦️- من درک واقعی از مسائل جامعه در سطح داخلی و بیرونی و فرا و فراملی با توجه به مطالعاتی که داشتم و رایزنیهایی که با افراد مختلف داشتهام دارم و تجاربی در این زمینه کسب کردهام ضمن اینکه سوابق مدیریتی و دانشی خوبی هم در این زمینه دارم
♦️- من در طول دههای گذشته در حوزههای مختلف دفاعی، سیاسی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی داشتهام و با درک واقعی راهحلهای کارساز برای رفع مشکلات دارم.
♦️- برنامهها و تیمهای خوبی را برای حل مشکلات کشور و جامعه دارم و از ماههای گذشته تیمی را برای حل این مشکلات در نظر گرفتهام.
♦️- از نیمه دوم سال ۹۷ مطالعاتی برای حل مشکلات کشور داشتهام و در ابتدا از فناوریهای دفاعی شروع کردم و میخواستم که سرریز فناوریهای دفاعی در جامعه بتواند مشکلات مردم را حل کند؛ باید بررسی شود که چرا نتوانستیم فضای دانشی، علمی و تکنولوژی جامعه را همپای حوزه دفاعی پیش ببریم.
♦️- کورس رقابتهای انتخاباتی به پایان رسیده ولی کورس رقابت برای خدمت به مردم پایان نرسیده است و نباید کاری کنیم که نتیجه همه اقداماتمان برای خومان باشد؛ باید امید و نشاط و آینده مطلوب و موج آینده مطلوب برای رفع مشکلات جامعه را همواره در نظر بگیریم.
♦️- باید تغییر جدی در جامعه در نظر بگیریم و نباید وضع موجود را حفظ کرد؛ باید تغییر و تحولی جدی داشته و مطلوب خود را دنبال کنیم.
♦️- با نگاه سنتی به مدیریت و حفظ ساختارهای فعلی مشکلات جامعه حل نخواهد شد.
♦️- هر کسی که در موضع انتخاب مردم قرار گیرد برنامه و مطالعات و دانش خود را در اختیار او خواهم گذاشت و در اختیار فردی که در موضع قدرت است هستم و باید انتفاع علم و برنامهها به جامعه برسد.
♦️- انتظار و فضای جامعه آن است که آقای رئیسی برنده انتخابات هستند ولی حساب و کتابها قابل پیشبینی نیست ولی من گفتهام که تمام توان خود و برنامهام را در اختیار آقای رئیسی قرار میدهم و به نفع او انصراف دادهام.
♦️- من اعلام آمادگی کمک به آقای رئیسی کردهام البته تیم آقای رئیسی مشخص نیست که چه کسانی هستند؛ تیم اصلی آقای رئیسی از فاصله زمانی رأی مردم به او تا تعیین دولتش مشخص خواهد شد.
♦️- باید بتوانیم سرمایه کشور و انسجام ملی را دنبال کنیم؛ امروز آقای رئیسی در جایگاه انسجام دهنده داخل کشور و افزایش اقتدار جهموری اسلامی در عرصه بینالمللی هستند.
♦️- باید حضور گسترده و باشکوهی در انتخابات برای رقم زدن حماسهای بزرگ داشته باشیم تا دولتی با پشتوانه قوی مردمی شکل بگیرد. باید انسجام ملی موجب ایجاد موضع قوی در برابر دیگران و تأمین عزت و منافع ملی شود.
♦️- آقای رئیسی گفتهاند که مستقل آمده و میخواهند همه توان و انسجام ملی را به کار بگیرند؛ اگر آقای رئیسی از من کمکی بخواهند دریغ نخواهم کرد و این را وظیفه خود میدانم.
♦️- دو قطبیسازی در انتخابات مطلوب نیست و باید به سمت آرامش برویم؛ و کاندیداهای فعلی در عرصه انتخابات باید نظرات مردم را محقق کرده و امید را به مردم بازگرداند.
♦️- وظایف نیروهای مسلح ورود به حوزه عمومی نیست؛ اما در گلوگاهها میتوانند کمک کنند. اینکه صنعت دفاعی برود خودروسازی کند نیست. اما صنعت دفاعی میتواند سرریز تکنولوژی خود را در اختیار بخش عمومی قرار دهد.
♦️- مردم دلشان میخواهد زندگی آرام و بدون دغدغه ای داشته باشند؛ اینکه مردم دائما در تنگنا باشند، قابل قبول نیست. امروز باید بگوییم که پاسخ مردم به عملکرد عمومی ما این است که می گویند کشور متولی ندارد.
♦️- میدان و دیپلماسی دو روی یک سکه هستند و مکمل یکدیگر هستند؛ البته با توجه به آنارشی حاکم بر دنیا، توان دفاعی حرف اول را میزند.
♦️- هیچ تغییر و تحول بنیادین دفعی نمیتواند باشد؛ اگر مسائل را درست ریشه یابی کنیم میتوانیم تحول داشته باشیم.
@iran_onlin_ir
4️⃣کاندیدای شماره ۴ / لطفا علت رد صلاحیت خود را اعلام کنید .../ جناب احمدی نژاد علت را اعلام کنید
🔴شورای نگهبان علت رد صلاحیت ها را به کاندیداها اعلام می کند . بر اساس قانون این شورا حق ندارد علل را عمومی کند . اما خود کاندیداها می توانند این کار را انجام دهند . به این ترتیب از کاندیداها می خواهیم با هواداران خود صادق باشند . / کاندیدای شماره ۴ ؛ جناب احمدی نژاد ! ضمن تشکر از تلاش های شما در هفته های اخیر ، لطفا علت رد صلاحیت خود را شفاف با مردم در میان بگذارید ...
@iran_onlin_ir
💢جهانگیری: عموم شهروندان را به مشارکت در انتخابات دعوت میکنم
🛑 اسحاق جهانگیری داوطلب انتخابات ریاستجمهوری پس از رد صلاحیت توسط شورای نگهبان طی بیانیهای اظهار داشت: عموم شهروندان را به مشارکت در انتخابات دعوت میکنم.
⭕️متن این بیانیه به شرح زیر است:
🔺به نام خدا
🔺هموطنان عزیز
🔺با اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان، "عدم احراز صلاحیت " اینجانب نیز مشخص شد. به طور طبیعی مسئولیت این تصمیم و مبانی و معیارهای حقوقی و قانونی و نیز آثار سیاسی و اجتماعی مترتب بر آن متوجه شورا است، اما بار بزرگ مسئولیت در پیشگاه خداوند و تعهد در برابر شما هموطنان عزیز را از دوش من برداشت.
🔺من به قصد گشایش در زندگی مردم، توسعه ایران و آغاز مرحله نوینی از اصلاحات وارد عرصه انتخابات شدم. بهرغم میل و مصلحت شخصی، با توکل به خداوند بزرگ از قبول مسئولیت شانه خالی نکردم و آبرو و تجربهام را که متعلق به مردم است، تقدیم ملت کردم.
🔺من به درخواست شخصیتهای دلسوز اصلاحطلب، تشخیص " جبهه اصلاحات ایران" و اصرار بسیاری از جوانان و فعالان سیاسی و مدنی که دغدغه امروز و فردای ایران را دارند، با آگاهی از تنگناها و شرایط دشوار پیش رو برای دور کردن خطر مشارکت پایین و دفاع از صندوق رأی و حق مردم در پیشبرد دموکراسی و عدالت همهجانبه قدم در این راه نهادم. رأی و حقی که پایه جمهوریت نظام است و امام بزرگوار و رهبر معظم انقلاب همواره بر آن تاکید داشتهاند.
🔺به خدا پناه میبرم و عدم احراز صلاحیت بسیاری از شایستگان را تهدیدی جدی برای مشارکت همگانی و رقابت عادلانه گرایشها و جریانهای سیاسی بویژه اصلاحگرایان میدانم و امیدوارم که جمهوریت نظام، مشارکت موثر مردم در تعیین سرنوشت خود، منافع ملی و آینده ایران فدای مصالح آنی سیاسی نشود.
🔺اکنون تکلیف از من ساقط است و پایان فعالیتهای انتخاباتی خود را اعلام میکنم و از اقشار مختلف مردم و نخبگان و فعالان سیاسی و آشنا به مسائل کشور به ویژه از همفکران و جوانان و شخصیتهای دلسوز و احزاب و تشکلهای سیاسی و صنفی که در این روزها برای کاستن از رنج مردم و کمک به ترسیم آیندهای بهتر و امیدبخش برای ایران در همهجای کشور مشتاقانه و دلسوزانه به میدان آمدند و به اینجانب اعتماد و ابراز لطف داشتهاند، کمال تشکر و قدردانی را دارم و عموم شهروندان را به مشارکت در انتخابات دعوت میکنم.
@iran_onlin_ir
❌جهانگیری ! از بغض کردن تا بیانیه دادن ...
🔶️جهانگیری: اکنون تکلیف از من ساقط است! / هرچند اگر شما اهل انجام تکلیف بودید الان (بعد از هشت سال معاون اولی) نباید وضع کشور اینگونه می بودید اما کاش از زمان پیش رو (حدود ۲ماه) برای اجرای برنامه ها و طرح های مدنظرتان استفاده کنید تا لااقل در روز آخر کاری تان دیگر بغض نکنید و تکلیفی از شما روی زمین نمانده باشد!
@iran_onlin_ir