💢وبسایتهای چند رسانه محور مقاومت مسدود شدند
🛑 احتمال توقیف توسط آمریکا
⭕️شامگاه سهشنبه عکسی روی وبسایت چندین رسانه متعلق به جریان مقاومت از جمله وبسایتهای «العالم»، «المسیره» و پرستیوی قرار گرفت که مدعی است دولت آمریکا این وبسایتها را توقیف کرده است.
❌بررسیها نشان میدهد علاوه بر العالم، وبسایتهای المسیره و پرستیوی، احتمالاً چندین وبسایت متعلق به جریان مقاومت از جمله المعلومه عراق نیز از دسترس خارج شدهاند.
📛در تصویری که برای اعلام مسدودی این رسانهها روی این وبسایتها قرار داده شده به قوانینی برای توجیه این اقدام استناد شده که به دولت آمریکا اجازه میدهد داراییهای نهادهای دخیل در «قاچاق فناوریها، مواد و سلاحهای هستهای، شیمیایی، بیولوژیک و رادیولوژیک و یا دخیل در ساخت، واردات، فروش یا توزیع مواد غیرقانونی را مصادره کند.
❗️دولت آمریکا هنوز بیانیهای برای توضیح درباره این موضوع منتشر نکرده است. به همین دلیل هنوز فهرست کاملی از رسانههای مسدودشده هم در دسترس نیست و اخبار تکمیلی اعلام خواهد شد.
♨️در همین حال، «ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره این موضوع گفته نمیتواند در خصوص آن اظهار نظر کند اما گمان میکند وزارت دادگستری به زودی درباره آن اظهارنظر خواهد کرد.
🔷شبکه العالم در بیانیهای که در کانال تلگرامیاش منتشر کرده به محدودیتهای سالهای گذشته توسط فیسبوک، اینستاگرام و یوتیوب اشاره کرده، اما نوشته «هنوز کاملا روشن نیست این اقدام متوجه دولت امریکا یا هکرهایی با اهداف معین است.»
🔶«مرضیه هاشمی»، مجری شبکه پرستیوی در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت از مسدود شدن وبسایت این رسانه مطلع است اما اطلاعات بیشتری در این خصوص ندارد. او گفت: «داریم سعی میکنیم بفهمیم معنای این ماجرا چیست.»
🔷شبکه المسیره هم در بیانیهای گفته دولت آمریکا بدون اطلاع قبلی وبسایت این شبکه را توقیف کرده است. این شبکه تصریح کرده این اقدام بار دیگر دروغ بودن ادعاهای آمریکا درباره آزادی بیان را ثابت میکند.
🔶در همین حال، خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته یک سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا از اظهارنظر فوری در این خصوص خودداری کرده است. با وجود این، دو مقام دولت آمریکا گفتهاند وزارت دادگستری در حال آماده کردن اطلاعیهای درباره این موضوع است.
🔷آمریکا پیش از این در بهمنماه سال ۱۳۹۷ دامنه داتکام خبرگزاری فارس را مسدود کرده بود. در ایمیلی که در آن زمان از طرف سرویس دهنده بینالمللی این دامنه برای خبرگزاری فارس ارسال شده به صراحت دلیل این انسداد غیرقانونی «دستورالعمل مقرر شده توسط دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا (اوفک) و قرار گرفتن این خبرگزاری در فهرست SDN» عنوان شده بود.
🔶دولت آمریکا علاوه بر این، شهریورماه سال ۱۳۹۹ اعلام کرد ۳ وبسایت مورد استفاده توسط شرکتهایی را که در انتقال نفت ایران به ونزوئلا نقش داشتهاند توقیف کرده است.
🔷در آن بیانیه آمده بود: «وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سه وبسایت مورد استفاده توسط سه شرکت صوری را توقیف کرده. این شرکتها عبارتند از: مبین اینترنشنال، Sohar Fuel و Oman Fuel.»
🔶در صفحه اول وبسایت این شرکتها اعلام شده دامنه آنها به موجب حکم صادرشده از دادگاه منطقهای کلمبیا توقیف شدهاند.
🔷چند ماه بعدتر هم دولت آمریکا مدعی شد شبکهای از رسانههای وابسته به ایران که اقدام به انتشار اطلاعات نادرست در سراسر جهان کردهاند را توقیف کرده است.
🔶وزارت دادگستری آمریکا در آن زمان اعلام کرد کنترل ۹۲ وبسایت که اقدام به انتشار اخباری برای اثرگذاری بر مخاطبانی در آمریکا، اروپا، خاورمیانه و جنوب شرق آسیا میکردند را در دست گرفته است.
🔷برخی از کاربران فضای مجازی بعد از توقیف وبسایتهای پرستیوی و رسانههای دیگر ادعاهای آمریکا درباره آزادی بیان را زیر سوال بردهاند و آن را شعار دانستهاند.
@iran_onlin_ir
⁉️شهرام شبپره در راه ایران؟
❗شهرام شبپره یه ویدئو داده که میخواد برگرده ایران
🔺️امیدوارم مسئولین دولت جدید از این اتفاقات استقبال کنن
🔺️خیلی از اینا رو میشه پذیرفت و اتفاقا خیلی اثرگذاره توی نگاهِ مردم به دولت جدید
♦️خداییشم این بیچاره ها کاری نکردن میشه باهاشون راه اومد
به من باشه میگم همشون بیان ایران :)
@iran_onlin_ir
🚨 قطعی مشکوک سیستم از سوی وزارت کشور چه میزان به مشارکت و حضور مردم لطمه زد؟
🔻سرپوش بر افتضاح دولت در رایگیری روز جمعه/ حسن روحانی: حالا یک ربع کسی معطل شده!
🔹حسن روحانی در جلسه امروز هیات دولت با اشاره به نقدهای صورت گرفته درباره نحوه مدیریت دولت در برگزاری انتخابات، گفته است که منتقدان این موضوع را بیجهت بزرگ کردهاند و صرفا چند نفر به مدت یک ربع در صف معطل ماندهاند!
🔹اما بر خلاف ادعای حسن روحانی، اخبار و گزارش های فنی نشان دهنده اخلال عمدی در رای گیری روز جمعه در جهت کاهش مشارکت مردم در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری است.
🔹صبح ۲۸ خرداد از ساعت ۷:۰۵ تا ۷:۵۵ سرورهای وزارت کشور دچار اختلال شده و سرعت ارسال اطلاعات به یک سوم سقوط کرده، روند ارسال پیام به دستگاههای مستقر در شعب با مشکل جدی مواجه شده بود.
🔹در مرحله دوم از ساعت ۹:۱۷ تا ۹:۳۷ دقیقه مجددا در سرورهای انتخاباتی وزارت کشور اختلال ایجاد شد که در سطح اختلال در این مرحله به صورت قطع کامل سرویس سرورهای وزارت کشور بود.
🔹با وجود پیگیریهای فراوان نهادها و تلاش برای جلوگیری از این اختلالات، این اتفاق مجدد در اواخر ساعات رای گیری در ساعت ۲۳ تا ۲۳:۴۰ نیز تکرار میشود.
🔹قطعی های مذکور علاوه بر زمان قطعی، باعث ایجاد اختلال و نوسان تا حدود ۱۵ دقیقه بعد از هر مرحله قطعی گردیده است. بدین ترتیب قریب به ۱۱۰ دقیقه امکان رای گیری موثر وجود نداشته است که باعث ایجاد سردرگمی و کلافه شدن رای دهندگان شده است.
🔹در هر ۳ مرتبه، وجود اختلال در سرورهای وزارت کشور توسط کارشناسان فنی وزارتخانه نیز تایید شده و فرضیه وجود کاستی مرتبط با شبکه اینترنت و اپراتورها منتفی است.
🔹برآورد های کارشناسی نشان میدهد وزارت کشور با این سوءمدیریت حداقل ۵ میلیون رای از میزان مشارکت را کاهش داده و با توجه به روند ۱۹ ساعته رایگیری، سیستم وزارت کشور در حدود ۱۰% از فرآیند انتخابات با قطعی مواجه بوده است.
🔹سوءعملکرد دولت به حدی بود که رهبر معظم انقلاب در پیام خود خطاب به ملت ایران، برای اولین بار به اختلالات پیش آمده در روز رایگیری اشاره کردند و خاطرنشان کردند که این اشکالات نتوانست بر عزم مردم فائق بیاید.
(مبنع رجانیوز )
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗عدم پاسخگویی ربیعی به سوال انتخاباتی! / سخنگوی دولت به سوال درباره افزایش آرا پاسخ ندادن
🔺️عدم پاسخ ربیعی به سوالی درمورد افزایش آمار آراء باطله در انتخابات ریاست جمهوری: باید به اندازه دو واحد درسی علت را توضیح دهم.
@iran_onlin_ir
معادله همین قدر ساده است. خودکفا شدیم ، برداشتند.../ تا خودکفا شدیم تحریم را برداشتند
مهدی رسولی با اشاره به برداشته شدن تحریم واکسن کرونا نوشت : ۲۴ خرداد: صدور مجوز واکسن برکت
۲۷ خرداد: لغو تحریم کرونای ایران توسط آمریکا
نتیجه: راهحلِ بیاثر کردن تحریم، اتکاء به توان داخلی و قوی شدن است...
@iran_onlin_ir
♨️تبانی با گاوداران علیه مردم و دولت بعد! / بخش اول
💢امتیازدهی و تبانی ستاد تنظیم بازار با تولیدکنندگان صنایعغذایی و افزایش نجومی قیمتها در روزهای پایانی عمر دولت رکورد زده است. این ستاد که در هشت سال گذشته به صورت قطره چکانی با افزایش قیمت برخی از کالاها به ویژه شیرخام موافقت میکرد، روز گذشته در اقدامی عجیب قیمت شیرخام را از ۴ هزار و ۵۰۰ به ۶ هزار و ۴۰۰ تومان افزایش داد و بالطبع قیمت فرآوردههای لبنی نیز ۷۰ رصد گران خواهد شد. به نظر میرسد با اتخاذ چنین تصمیمات خام و غیرمنطقی، متولی تنظیم بازار کشور برای زیان مضاعف دولت آینده و مصرفکنندگان کمر همت بسته است و باید نسبت به عواقب این تصمیماتش پاسخگو باشد.
🛑لابیهای تولیدکنندگان صنایعغذایی به ویژه شیر و لبنیات، با ستاد تنظیم بازاردر طول هشت سال گذشته، مصرفکنندگان را متضرر کرده و همین امر موجب کاهش سرانه مصرف شیر و لبنیات و سایر موادغذایی ضروری مانند مرغ، ماهی و گوشت قرمز شده است، اما متولیان تولید، تنظیم بازار و حتی سلامت مردم نسبت به این فاجعه بیتفاوت بودهاند.
⭕️اکنون که در روزهای پایانی عمر دولت تدبیر قرار گرفتهایم، ستاد تنظیم بازار در اقدامی عجیب با درخواستهای افزایش قیمت موادغذایی، کالاهای اساسی و از همه مهمتر شیر و فرآوردههای لبنی موافقت میکند. این هماهنگی با تولیدکنندگان نوعی تبانی است که در نهایت به زیان مصرفکنندگان و دولت آینده تمام میشود، چراکه دولت آتی با حجم بالایی از گرانیها روبهرو خواهد شد که در نهایت اعتراض مردم را به همراه
خواهد داشت.
🔷واضح است، ستاد تنظیم بازار در طول این سالها به شدت مدافع حقوق تولیدکنندگان صنایع لبنی بوده و هرگز از کمک به این صنعت دریغ نکرده است، زیرا کارخانجات به پشتوانه این حمایتها، سالانه چهار تا پنج بار قیمتها را خودسرانه یا با مجوز این ستاد گران کردهاند و با لابیهای گستردهشان افزایش قیمتها را به کرسی نشاندهاند. یکبار به بهانه کمبود شیرخام، یکبار به بهانه افزایش قیمت مواد بستهبندی و....
❗️در طول ۸ سال مصرف شیر ۲۱ لیتر کاهش داشته است
❗️مصرف شیر و لبنیات در ایران در یک دهه ۱۷ لیتر کاهش پیدا کرده است. طبق اطلاعیه مرکز آمار درخصوص وضعیت مصرفی کالاهای خوراکی اساسی مشاهده میشود مصرف لبنیات از سال ۱۳۹۰ تاکنون دستخوش تغییرات مهمی شده است.
♦️آمارهای سالانه مصرف نشان میدهد کمترین میزان مصرف سرانه شیر و محصولات لبنی از ابتدای دهه ۹۰ در سال ۱۳۹۷ رخ داده و برابر با ۱۰۰ لیتر ثبت شده است. مقایسه این ارقام نشان از ۲۱ درصد کاهش داشته است.
♦️در سال ۱۳۹۰ مصرف سرانه این کالا ۱۲۷ لیتر بوده است. به مرور در هر سال از این میزان کاسته شده و در نهایت در آخرین مقطع مورد بررسی، یعنی سال ۱۳۹۸ به ۱۰۶ لیتر رسیده است. به عبارت دیگر در طول هشت سال مصرف شیر ۲۱ لیتر کاهش داشته، یعنی به طور متوسط هر سال بیش از ۲ و نیم لیتر کاهش.
♦️براساس پیشبینی مرکز آمار مصرف شیر و محصولات لبنی در سال ۱۳۹۹ برابر با همین میزان در سال گذشته بوده و در سال ۱۴۰۰ (به شرط کاهش وضعیت وخیم کرونا) نیز تنها چهار لیتر به این میزان اضافه خواهد شد، البته به شرطی که قیمت شیر و لبنیات در حدود قیمتی سال ۹۹ باقی بماند، اما با نسخهای که ستاد تنظیم بازار روزگذشته برای شیر و لبنیات پیچید و قیمت شیرخام را به یکباره هزار و ۹۰۰ تومان (حدود ۵۰ درصد) افزایش داد، طبیعی است که سرانه مصرف به شدت دچار افت شود. هر چند که متولی تنظیم بازار فقط به فکر راضی نگه داشتن صنایع لبنی است و به هیچ وجه به سلامتی مردم و آمار مصرف سالانه توجهی ندارد.
❌اعمال فشار از سوی گاوداران صنعتی
🚫در یکسال گذشته ناهماهنگیهای دولت در واردات به موقع نهادههای دامی و افزایش قیمت آنها در کشور به شدت صنعت دامپروری را تحتالشعاع قرار داد و به همین بهانه شیرخام از ۲ هزار و ۵۰۰ به ۴ هزار و ۵۰۰ تومان در دو مرحله در سال ۹۹ افزایش یافت. همزمان با این تغییرات فرآوردههای لبنی نیز گران شدند، اما تأمین نهادهها از ابتدای امسال تاکنون سرو سامان یافته و دولت با برنامهریزی درست نهادهها را در بازارگاه تأمین و به موقع به دست تولیدکنندگان رسانده است و دامپروران مشکلی در این بخش ندارند. طی هفتههای گذشته ستاد تنظیم بازار قیمت سبوس را که هیچ جایی در جیره غذایی گاوهای شیری ندارد، آزادسازی کرد. این اتفاق قیمتها را حدود یک درصد گران کرد، اما بهانهای شد برای گاوداران صنعتی تا به دنبال افزایش ۵۰ درصدی قیمت شیر خام باشند. به گفته فعالان بازار، در سال گذشته که دامداران غیر صنعتی به شدت به دنبال تأمین علوفه و نهادههای دامی بودند، گاوداران صنعتی در کمال ارامش و اسایش سهمیه خودرا از دولت دریافت میکردند، اکنون مدعی افزایش قیمتها هستند.
@iran_onlin_ir
♨️تبانی با گاوداران علیه مردم و دولت بعد! / بخش دوم
💢سید احمد مقدسی دبیر اتحادیه تولیدکنندگان شیرخام از جلسات متعدد فعالان صنعت با معاونان وزیر جهادکشاورزی، رئیس ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان در هفتههای اخیر، خبر میدهد و میگوید: سرانجام در جلسه تعیین قیمت شیر که در وزارت جهاد کشاورزی روز دوشنبه به سفارش ستاد تنظیم بازار برگزار شد، افزایش هزار و ۹۰۰ تومانی شیرخام تصویب شد و به این ترتیب قبادی رئیس ستاد روزگذشته قیمت جدید شیرخام و افزایش آن از ۴ هزار و ۵۰۰ به ۶ هزار و ۴۰۰ تومان به تصویب رساند و به دامداران و کارخانجات ابلاغ کرده است.
🛑منابع آگاه از اعمال فشار گاوداران به ویژه صنعتیها خبر میدهند و میگویند: "در هفتههای اخیر وزارت صمت و جهاد کشاورزی از سوی گاوداران صنعتی به شدت تحت فشار بودهاند تا افزایش ۵۰ درصدی قیمت را در ابتدای تابستان به تصویب برسانند.
🔷فعالان بازار که نگران کاهش تقاضا در بازار هستند نسبت به ابن تصمیم قبادی هشدار میدهند و میگویند: مگر دامداران چه نوع علوفهای به دامها میدهند که به یکباره مدعی افزایش ۵۰ درصدی قیمت شیرخام شدهاند. آنها این اقدام گاوداران را نوعی جاروجنجال و «هوچی گری» میدانند و معتقدند که ستاد تنظیم بازار با این مصوبه در حق مصرفکنندگان ظلم کرده است. قطعاً تا چند روز آینده شیر و لبنیات با چالش بسیار جدی روبهرو خواهد شد، چراکه با این افزایش قیمت، ماستهای بستهبندی در وزنهای کم به بالای ۲۰هزار تومان میرسد و ماستهای طعم دار و به اصطلاح لاکچری به ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.
🔶به گفته این فعالان، اگر ستاد تنظیم بازار در تصمیم اخیرش تجدیدنظر نکند، قطعاً دولت آینده و مصرفکنندگان با چالش بسیار جدی روبهرو خواهند شد، چراکه غیر از شیر و ماست، قیمت انواع بستنی، خامه، پنیر، دوغ و کشک با گرانی شدیدی مواجه
خواهند شد.
♦️کارخانجات لبنی همچنان پیشرو
🟠خبرهای رسیده از بازار حاکی از آن است، از آنجا که کارخانجات از تصمیم ستاد تنظیم بازار اطلاع قبلی داشتند و از چراغ سبز این ستاد نسبت به گرانی قیمت شیرخام و لبنیات آگاه بودند، از اوایل هفته گذشته محصولاتشان را از بازار جمعآوری و با ۵۰ درصد افزایش قیمت روانه بازار کردند. به عبارت دیگر این بار هم چراغ خاموش لبنیات زودتر شیرخام گران شد. به گفته سخنگوی صنایع لبنی، با تصمیم روز گذشته شیر و لبنیات بار دیگر گران شده و افزایش قیمتها طی هفته اینده به ۷۰ درصد خواهد رسید.
🔸براساس این گزارش قطعاً با ادامه این روند تقاضا در بازار کاهش خواهد یافت و شیر و لبنیات به کارخانجات برگشت داده میشود، چراکه مردم دیگر توان خرید شیر ۲۰ هزار تومانی یا ماست و پنیر گران را ندارند. نکته قابل تامل اینکه، تا لحظه تنظیم خبر، هیچکدام از مسئولان مربوطه اعم از جهاد کشاورزی، و ستاد تنظیم بازار به تماسهای خبرنگار ما پاسخ ندادند و قطعا کمیته تنظیم قیمت شیر و. رئیس ستاد تنظیم بازار باید نسبت به عواقب تصمیماتشان و افزایش قیمت شیر و لبنیات پاسخگو باشند.
@iran_onlin_ir
شیعیان افغانستان حواسشان به این فتنه باشد .../برای دولت غنی جانتان را هدر ندهید
علی اکبر رائفی پور با اشاره به وضعیت کنونی افغانستان نوشت : شیعیان افغانستان نباید جان عزیزشان را برای دفاع از دولت تمام امریکایی اشرف غنی هدر دهند.
از نظر بنده این مصداق همان فتنهای است که امیرالمومنین فرمودهاند: در زمان فتنه مانند ابن اللّبون (بچه شتر نر دو ساله) باش كه نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند، و نه پستانى كه از آن شير دوشند.
@iran_onlin_ir
دولت رئیسی ، لال شفا میدهد .../ دوره قبل لال بودید؟
ما 8 سال از هیچ تلاشی برای تزریق نارضایتی و بیاعتمادی به مردم دریغ نکردیم، ولی حالا از رئیسی توقع داریم برای اون 70درصد اعتمادسازی کند! تعجب نکنید غربگراها واقعا همینقدر وقیح اند! / دولت رئیسی هم ظاهرا به لطف خدا لال شفا میدهد ، همه ساکتین دیروز بلبل زبان شده اند ...
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای جمع کردن بساط این جماعت رذل ، چاره ای باید .../ ظهور داعشی های فارسی زبان را به دقت ببینید
نمایش آزادی!این آرزو و زندگی آرمانی منافقین و ضدانقلاب است: خشونت و کشتار!
@iran_onlin_ir
❗تحولی در راه است / بخش اول
⭕«عباس سلیمی نمین»، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در واکنش به انتخاب حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جمهور منتخب، طی یادداشتی نوشت:
🔴متن این یادداشت را در ادامه میخوانید:
♦️انتخابات 1400 در سختترین شرایط ممکن به لحاظ تحریمهای فلجکننده و بیسابقه تاریخی، رکود ناشی از جولان 16 ماهه کرونا، کمتحرکی کم سابقه رئیس دولت یازدهم و دوازدهم بهویژه بعد از ظهور این ویروس منحوس، غلبه یأس مطلق سیاسی بر پایگاه اجتماعی طیف اصلاحطلبان، برخی کمتدبیریهای استنباطی دستگاههای نظارتی، اظهارات غیر مسئولانه سیاستمدارانی بیسیاست، بمباران خارج از تصور افکار عمومی ملت ایران توسط رسانههای مجازی و غیرمجازی وابسته به لندن، واشنگتن، تلآویو، ریاض و عواملشان در کمپ آلبانی، شبکه ساواکیها و بازماندگان پهلوی و... برای دور کردن مردم از شاخص متمدنانهای به نام «صندون رأی»، در نهایت در کمال آرامش و امنیت برگزار شد.
❗در این زمینه چند نکته ارزش تأمل خواهد داشت:
🔺️1ـ مواجهه مترقیانه و فرهنگمدارانه شاخصان طیفهای مختلف با انتخاب مردم نوعی آمادگی برای بر طرف ساختن نقارها را به نمایش میگذارد. فقدان ارتباطات منطقی بین طیفهای سیاسی به رسمیت شناخته شده توسط نظام تاکنون تبعات مخرب بسیاری برای مردم داشته است. آزمون اخیر صفبندی روشنی بین پایبندان به منافع ملی که ملت را به صندوقهای رأی فرا خواندند و دشمنان استقلال و عزت این مرز و بوم که ملت را به قهر با صندوق رأی سوق میدادند بود. گشایش باب ارتباط مستمر بین دسته اول از یک سو میتواند التهابها و نگرانیهای فزاینده مردم در آستانه انتخابات را برطرف سازد و از دیگر سو از اتلاف انرژی نیروهای پایبند به مصالح ملی در سطح کلان جلوگیری کند و توانمندیها را در مسیر حل مشکلات فعال سازد.
🔺️2ـ طیف اصلاحطلب دارای دنبالهای است که متأسفانه پایی در خارج از مرزهای منافع ملی دارد. طیف اصولگرا نیز دارای دنبالهای است که برخوردی تکفیرگرایانه با آن چه به مذاق سیاسیاش سازگار نیست دارد. در این آزمون ثابت شدکه میتوان به مهار این دنبالههای نه چندان شایسته توسط خود این دو طیف امیدوار بود. شاخصان اصلاحطلب به تحریم نیروهای افراطی خود وقعی ننهادند، اصولگرایان نیز به فهرست نیروهای تکفیرگرایان برای شورای شهر تهران پشت کردند و حتی به صورت فاحشی به نامزد آنها برای مجلس شواری اسلامی؛ این رویکردی بسیار امیدوار کننده است که میتواند تقویت شود.
🔺️3ـ رفتار آقای قالیباف را میتوان به عنوان نمونه شایستهای در عرصه سیاستورزی شناخت. وی در چارچوب کار جمعی کمترین تردیدی برای پذیرش عقل جمعی از خود نشان نداد و با آنکه در دو سال گذشته آماج حملات آن دو دنباله اصلاحطلبان و اصولگرایان مورد اشاره بود، رأی دهندگان به فهرست امضا شده او برای شورای شهر رأی دادند و وی را شایسته مرجعیت اجتماعی و سیاسی دانستند.
🔺️4ـ آقای احمدینژاد به عنوان فردی واله و شیدای قدرت شناخته شد؛ زیرا در این راه از هیچ عمل غیر اخلاقی و ساختارشکنانهای دریغ نورزید، که آخرین آن طرح تهمت سنگین تلاش برای پناهنده شدن آقای خجسته به اسرائیل بود. وی با وجود حضورش در جایگاه ریاست جمهوری در دو دوره، قبل از ترک پاستور تمام زمینهها را برای ماندن در قدرت به زعم خویش فراهم ساخته بود، اما با هوشمندی نظام در مراقبت از «جمهوریت» در نیل به این آرزو ناکام ماند و اکنون با تأسف و تأثر در حالی به تاریخ میپیوندد که اعتباری برای خود باقی نگذاشته است.
@iran_onlin_ir