هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
45.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگاران ایرانی مزدور سعودی اینترنشنال را با خاک یکسان کردند
پاسخ های ویران کننده ی خبرنگاران ایران به مهدی پرپنچی ، خبرنگارِ فارسی زبانِ زاده یِ دربارِ محمد بن سلمان ...
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
🔴درخواست چین از کانادا برای جبران تبعیض علیه بومیان
🚫 سخنگوی وزارت خارجه چین از اوتاوا خواست با بازبینی در رویکرد حقوق بشری خود، به اصلاح ریشه ای برخوردهای نابرابر با بومیان کانادا و جبران ظلم های صورت گرفته علیه آنان بپردازد.
💢بنابر گزارش شینهوا، «وانگ ون بین» روز شنبه با اشاره به کشف بقایای 182 جسد دفن شده در محل پیشین یک مدرسه شبانه روزی بومیان در جنوب استان بریتیش کلمبیای کانادا گفت: این سومین بار از ماه مه تا کنون است که خبر کشف قبر یا بقایای جسد در محل مدرسه شبانه روزی پیشین بومیان کانادا منتشر می شود.
🔶️وی این اخبار را بسیار تکان دهنده و دلخراش خواند و گفت: کانادا بر ظلم خود علیه بومیان سرپوش گذاشته و نمیخواهد مسوولیت آن را بر عهده بگیرد اما در سوی دیگر، انگشت انتقاد را به سوی دیگران میگیرد.
🔷️وانگ از کانادا خواست با بازبینی در رویکرد حقوق بشری خود و رسیدگی به موارد آزار و ظلم علیه بومیان، برخورد نابرابر با آنها را به طور ریشه ای اصلاح کند.
💠مقامات منطقه کووسس (Cowessess) کانادا روز پنجشنبه اعلام کردند که نزدیک به 751 گور بی نام و نشان دیگر در محل مدرسه مسکونی "ماریوال" (Marieval) در استان ساسکاچوان کشف کرده اند.
⭕این در حالی است که تنها چند هفته از خبر کشف 215 گور بی نام و نشان در یک مدرسه سابق شبانه روزی در استان بریتیش کلمبیا می گذرد.
🛑سیستم مدارس شبانه روزی که بین سالهای 1831 و 1996 فعالیت می کرد، حدود 150 هزار کودک بومی را از خانواده های خود جدا و به مدارس مسکونی مسیحی عمدتا کاتولیک آورد. این مدارس از سوی دولت فدرال اداره می شدند.
🔴گزارش یک کمیسیون فدرال نشان می دهد که سیستم این مدارس شبانه روزی نسل کشی فرهنگی را برای مردم بومی کانادا وضع کرده بود.
@iran_onlin_ir
🚫نشریه بیزینس اینسایدر: بعد از فرار از افغانستان، خروج امریکا از عراق و سوریه در افق نزدیک/ فرار از خاورمیانه
🔴حملات دقیق پهپادی اخیر عليه آمریکایی ها، وعجز امریکا برای مقابله با این توانمندی تهاجمی ایران و نیروهای نیابتی اش، منجر به بحث های داغ در آمریکا برای خروج از سوریه وعراق برای حفظ جان نظامیان امریکا شده است.
@iran_onlin_ir
❌گزارش نیوزویک از نگرانی کشورهای منطقه از ناامنی در افغانستان
💢 نشریه آمریکایی نیوزویک در گزارشی با اشاره به خروج نظامیان آمریکا از پایگاه بگرام افغانستان نوشته که کشورهای منطقه از افزایش خشونت ها در افغانستان ابراز نگرانی می کنند.
❗بنابر گزارش پایگاه خبری نیوزویک، در حالی که نیروهای آمریکا پایگاه هوایی بگرام را در چارچوب خروج کلی نیروها از افغانستان ترک کرده اند، روسیه، ایران و چین در حال بررسی گزینه های خود برای آینده نامعلوم افغانستان هستند.
🚫رسانه های آمریکایی روز جمعه گزارش دادند که آخرین نیروهای آمریکایی نیز پایگاه هوایی بگرام را ترک کردند؛ پایگاهی که برای نزدیک به دو دهه یکی از مراکز اصلی عملیات آمریکا و متحدانش بوده است.
⛔خروج از بگرام بخشی از فرایندی است که پنتاگون آن را "خروج منظم و ایمن نیروهای آمریکا و ائتلاف از افغانستان نامیده است. اما کشورهای منطقه ای همزمان با افزایش خشونت ها در افغانستان، ابراز نگرانی کرده اند.
🔴یکی از این طرفهای نگران، کشور روسیه است. ماریا زاخاووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز دوشنبه گفت که با خروج نیروهای آمریکایی شاهد افزایش فعالیت طالبان بخصوص در شمال و نزدیک مرزهای آسیای مرکزی بوده ایم. او در عین حال ابراز اطمینان کرد که طالبان احتمالا وارد سنگرهای قدرت دولت افغانستان از جمله کابل نخواهند شد و به نظر می رسد که گروه طالبان فاقد منابع لازم است.
🚫مسکو نیز تجربه دشوار خود از نبرد در افغانستان را دارد. در دهه 1980 اتحاد جماهیر شوروی از دولت کمونیستی کابل در برابر شورش مجاهدین مورد حمایت آمریکا و سایر قدرتهای منطقه ای حمایت می کرد. مسکو مجبور به خروج از افغانستان شد و آن کشور وارد جنگ داخلی شد که در نهایت به ظهور طالبان و نیز القاعده منجر شد.
⭕سال گذشته آمریکا و طالبان به یک توافق صلح تاریخی برای تسهیل خروج نظامیان آمریکا و هموار کردن راه برای صلح بین دولت کابل و طالبان دست یافتند هر چند که طالبان به تصرف قلمرو ادامه داده است.
⛔حتی پیش از آغاز مذاکرات دولت دونالد ترامپ با طالبان، روسیه از این گروه میزبانی کرده بود و روابطی را با امید به تضمین نقش خود در افغانستان برقرار ساخته بود. اکنون روسیه روی این روابط برای تضمین ثبات در افغانستان حساب باز کرده است.
❌سخنگوی وزارت خارجه روسیه در عین حال ابراز نگرانی کرد که بی ثباتی در افغانستان می تواند تاثیرات منفی بر همسایگان داشته باشد. همچنین جمهوری های شوروی سابق در آسیای میانه شامل قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان نیز ابراز نگرانی کرده اند.
📛سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه ایران روز دوشنبه گفت که از نظر تهران، ایجاد یک دولت فراگیر از طریق "راه حل های صلح آمیز و پایدار" ضروری است. او گفت که طالبان بخشی از راه حل است اما تمام آن نیست. وی گفت که ایران آماده تقویت تلاشها برای مذاکرات بین افغانان است.
♦️یک روز بعد، کشور رقیب جهانی آمریکا یعنی چین به بحث و بررسی درباره تبعات سیاست آمریکا در افغانستان پرداخت.
🔻"ژانک ژون" نماینده چین در سازمان ملل در کنفرانس مقابله با تروریسم سازمان ملل گفت: خروج نیروهای خارجی موجب وخامت شدید اوضاع امنیتی در افغانستان شده است و نیروهای تروریستی در حال ایجاد هرج و مرج هستند.
🔺️هر چند که یک اجماع جهانی درباره تهدید ناشی از القاعده و داعش وجود دارد اما آمریکا سال گذشته "جنبش اسلامی ترکستان شرقی" را از فهرست تروریستی خارج کرد. یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: " ارزیابی ما این است که چین از برچسب جنبش اسلامی ترکستان شرقی برای برخورد با بازیگران مختلف اویغور از جمله عناصر غیرخشونت آمیز و طرفداران حقوق بشر استفاده می کند. "
🔷️کشور چین و همچنین شریک راهبردی آن یعنی پاکستان نسبت به این اقدام ابراز نگرانی کرده اند. پاکستان روابط عمیقی در افغانستان دارد و پیشنهاد داده است که از نفوذ خود از جمله نفوذ بر طالبان برای پیشبرد مذاکرات صلح استفاده نماید. در همین حال پاکستان و هند یکدیگر را به حمایت از فعالیتهای تروریستی در افغانستان متهم کرده اند.
🔶️به گزارش ایرنا، همزمان با کاهش حضور نظامی آمریکا، ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه روز دوشنبه تاکید کرد که واشنگتن کمکها به کابل را از راههای دیگر حفظ خواهد کرد و تاکید کرد که آمریکا، افغانستان را رها نمی سازد و تعهد آمریکا به افغانستان بعد از خروج نظامی هم به قوت خود باقی است.
🚫طالبان نیز به نوبه خود وعده داده که نقش مثبتی در دولت آینده کشور ایفا نماید و از خبر خروج نظامیان آمریکا از پایگاه هوایی بگرام استقبال و تاکید کرد که با خروج کامل نیروهای خارجی ، افغانها می توانند به صلح و امنیت نزدیکتر بشوند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️استاد آمریکایی: علیه ایران خام سعودی ها شدیم!/اشتباه کردیم از لجِ ایران کنار سعودی ایستادیم
📛مورخ و استاد بازنشسته دانشگاه بوستون: اهریمن نمایی از ایران در آمریکا نهادینه شده. از گروگان گیری صحبت میکنیم اما از سرنگونی مصدق چیزی نمیگوییم!
⛔باید اعتراف کنیم ایران منافع امنیتی خودش را دارد. به خاطر سیاست های خودمان در خلیج فارس به دردسر افتادیم و خادم سعودی ها شدهایم
@iran_onlin_ir
⁉️شبها راحت میخوابی یانه؟
❌آقای هادی مهرانی ادمین کانال جانبازان اصلاح طلب ، حالا فهمیدی بودجه اون بچه کجا میره؟ شبها راحت میخوابی یانه؟ توضیح: شهرداری 396 میلیون تومان داده به خبرنگاران اصلاحطلب تا براشون در فضای مجازی توزیع محتوا انجام بدهند (یعنی از شهرداری تعریف کنند!) اما همین اصلاحطلبان یک توییت در میان از لشگر سایبری و... صحبت میکنند وماها را که زمان، عمر و انرژی خود را گذاشته ایم برای اثرگذاری در فضای مجازی، به دروغ متهم به بودجه گرفتن از بیت المال می کنند! اما خودشان تا خرخره در بیتالمال هستند...
@iran_onlin_ir
❌موسسه علم و سیاست برلین: ایران در حال تبدیل شدن به هژمونی منطقه است
💢 یک کارشناس مسائل خاورمیانه در موسسه علم و سیاست برلین شاخه مقاومت در منطقه را حاصل سیاست هوشمندانه ایران دانسته و تاکید کرد که این کشور در آستانه تبدیل شدن به هژمونی منطقه است.
⚠️گویدو اشتاینبرگ"، از کارشناسان مسائل خاورمیانه موسسه علم و سیاست برلین در گفتگویی با روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان به مسئله قدرت ایران در منطقه پرداخته و در پاسخ به این پرسش که ایران تا چه اندازه قدرتمند است گفت: این کشور در خاورمیانه در آستانه تبدیل شدن به هژمونی است. تهران در چهار کشور سوریه، عراق، لبنان و یمن نفوذ دارد. جمهوری اسلامی موفق شده است عربستان سعودی و امارات را به عنوان دشمنانی آسیب پذیر نشان دهد.
♦️این کارشناس آلمانی نفوذ و قدرت ایران در منطقه را نتیجه اقدامات نظامی و امنیتی-سیاسی این کشور دانسته و در بخش دیگری از این گفتگو درباره شاخه مقاومت در منطقه گفت: مقاومت یک مفهوم اصلی در ایدئولوژی جمهوری اسلامی و متحدان آن است و این مقاومت در درجه اول در برابر دو دشمن اصلی اعمال می شود، اول امپریالیسم آمریکایی که این هدف را دنبال می کند که ایالات متحده را از منطقه خارج کند. در درجه دوم این شاخه در برابر اسرائیل مقاومت می کند. رژیم صهیونیستی (در نظر ایران) به عنوان بخشی از سیاست آمریکا در منطقه مورد ارزیابی قرار می گیرد. بر این اساس آمریکا تلاش می کند با کمک رژیم صهیونیستی بر خاورمیانه مسلط شود.
📛وی در ادامه گفت: ایرانی ها این طور استدلال می کنند که گروه های تروریستی مانند القاعده و یا داعش با نیروهای آمریکایی متحد می شوند تا علیه شیعیان و مسلمانان اقدام کنند.
💢گویدنبرگ درباره چگونگی شکل گیری شاخه مقاومت در منطقه گفت: اساس آن یک سیاست اتحادی بسیار هوشمندانه از طرف ایران است.
@iran_onlin_ir
⛔حمله به کشتی اسرائیلی در پاسخ به حمله به تاسیسات هسته ای کردان کرج؟!/ کشتی صهیونیست ها چه کسانی پشت پرده اند؟
📛یونی بن مناخیم، روزنامه نگار اسرائیلی: یک کشتی باری اسرائیلی در شمال اقیانوس هند مورد حمله قرار گرفت و در نتیجه آتش سوزی در کشتی رخ داد ، احتمالاً در پاسخ به حمله ی پهپادی به کارخانه سانتریفوژ سازی کرج.
@iran_onlin_ir
shabnameh553.mp3
12.84M
شبنامه / ایران رسما به یک هژمون در منطقه خاورمیانه تبدیل گردیده است.../ تشکیل یک اتحاد ایدئولوژیک زیرِ پرچم ایالات متحده محور مقاومت، اقدام هوشمندانه ایران بوده است / دشمنی اسرائیل و آمریکا به ایران کمک کرده تا یاران خود را زیر پرچمی واحد به نام محور مقاومت جمع کند / قسمت 553
#شبنامه
#ایران
#محور_مقاومت
#آمریکا
#اسرائیل
#افول_آمریکا
#خاورمیانه
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
36.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه / ایران رسما به یک هژمون در منطقه خاورمیانه تبدیل گردیده است.../ تشکیل یک اتحاد ایدئولوژیک زیرِ پرچم ایالات متحده محور مقاومت، اقدام هوشمندانه ایران بوده است / دشمنی اسرائیل و آمریکا به ایران کمک کرده تا یاران خود را زیر پرچمی واحد به نام محور مقاومت جمع کند / قسمت 553
#شبنامه
#ایران
#محور_مقاومت
#آمریکا
#اسرائیل
#افول_آمریکا
#خاورمیانه
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
نوکران دربار سعودی ترسیده اند / کلافگی و وحشت خبرنگاران بن سلمان از اقدامات رئیسی / رئیسی نیامده، نوکران بن سلمان ترسیده اند / توئیت هدفمند و تحریک آمیز کارمند سعودی اینترنشنال که نیاز به تحلیل دقیق دارد / سعودی اینترنشنال و هم پیاله ها یقین پیدا کرده اند که روی کار آمدن رئیسی به کاهش شکاف بین مردم و دولت منجر خواهد شد/ با ما همراه باشید ...
#استوری
@iran_onlin_ir
⭕️ هیل: تحریم ایران نه در دوران ترامپ جواب داد و نه در دوران بایدن جواب میدهد
♨️ وبگاه وابسته به کنگره آمریکا گزارش کرد که سیاست «فشار حداکثری» علیه جمهوری اسلامی در دوران ریاستجمهوری ترامپ کارساز نبود و در دوران بایدن نیز جواب نمیدهد.
🔻پایگاه اطلاعرسانی «هیل» طی گزارشی به قلم «برایان بومن» دستیار برنامه «سیاست غرب آسیا» در کمیته دوستان در قانونگذاری ملی، ضمن انتقاد از اقدامات تحریکآمیز اخیر دولت «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا در حمله به گروههای مقاومت عراق و سوریه در تاریخ 28 ژوئن (هفتم تیرماه) درست چند روز پس از منقضی شدن توافق ایران و آژانس در تاریخ سوم تیرماه، تأکید کرد که دیپلماسی تنها راه مناسب برای رویارویی با مسئله هستهای ایران است.
🔴 هیل سپس گزارش کرد که دولت «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا بدون بازگشت سریع به برجام، با خطر یک بحران هستهای روبهرو است که میتواند بسرعت به جنگی مخرب تبدیل شود و هیچ «راه سومی» وجود ندارد.
💢 این گزارش سپس با اشاره به احتمال برگزاری دور هفتم مذاکرات «وین» برای احیای برجام نوشت که با گذشت سه سال از زمانی که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور پیشین آمریکا در سال 2018 به صورت یکجانبه از توافق هستهای ایران خارج شد، هماکنون ایالات متحده به یک لحظه سرنوشتساز برای دیپلماسی میان ایران و آمریکا نزدیک شده است که میتواند پیامدهای مهمی برای آینده منطقه غرب آسیا داشته باشد.
♨️ هیل سپس با تأکید بر لزوم پیشبرد دیپلماسی در قبال جمهوری اسلامی ایران ادامه داد که در این برهه حساس، بیش از هر زمانی مهم است که دموکراتهای کنگره از توافق هستهای ایران حمایت کنند.
🔻 این وبگاه وابسته به کنگره آمریکا سپس به برخی پیشنهادات و اظهارات مقامهای کنگره اشاره کرد که تأکید دارند دولت بایدن بایدن به دنبال توافق بهتری با جمهوری اسلامی باشد که در برگیرنده مسائل دیگری چون برنامه موشکی ایران و مسائل منطقهای نیز باشد و با اشاره به این موارد نوشت که این رویکرد «یا همهچیز یا هیچچیز» به عدم توافق ختم میشود و تهدید غیرقابل قبول جنگ را برجای خواهد گذاشت.
🔴 بر طبق آنچه در گزارش هیل آمده، تنها راه رسیدن به توافق طولانیمدت تر و قدرتمندتر، اقدام سریع برای احیای برجام، احیای درجهای از اعتماد بین واشنگتن و جمهوری اسلامی ایران و تکیه به این پیشرفتها برای دنبال کردن یک دیپلماسی بلندپروازانه منطقهای است.
💢 این گزارش سپس با اشاره به هدف اصلی انعقاد برجام در سال 2015 بین ایران و گروه 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه و چین بعلاوه آلمان) ادامه داد، هدف برجام هرگز یک توافق همهجانبه برای حل هرگونه اختلاف میان آمریکا و ایران نبوده و نیست و این توافق تنها تلاش داشته تا هرگونه مسیر بالقوه برای دستیابی ایران به سلاح هسته ای را مسدود کند که به خودی خود یک دستاورد دیپلماتیک تاریخی محسوب میشده است و در مجموع، این توافق تا زمان خروج ترامپ، مطابق آن چه در نظر گرفته شده بود، کارساز بود و ایران حتی یک سال پس از خروج آمریکا، همچنان به طور کامل به تعهداتش ذیل این توافق پایبند بود اما در نهایت در واکنش به وضع مجدد تحریمهای آمریکا به تدریج گامهایی را در زمینه کاهش تعهدات برجامی خود برداشت و این یکی از پیامدهای رویکرد فاجعهبار «فشار حداکثری» ترامپ بوده است که دو کشور را به طرز وحشتناکی در آستانه یک جنگ همه جانبه قرار داده است و رنج غیرضروری در بحبوحه همهگیری کرونا برای مردم ایران به وجود آورده است.
💢 هیل سپس از تأکید برخی نمایندگان کنگره بر لزوم حصول توافقی فراتر از برجام انتقاد کرد و نوشت که علیرغم آن که دموکراتهای کنگره به کارزار فشار حداکثری ترامپ بسیار انتقاد داشتند اما رویکرد آنها در خصوص لزوم «یک توافق بهتر» با ایران نیز اساساً رویکردی برای رسیدگی به وضعیت فعلی نیست.
⭕️ این گزارش با اشاره به ناکارآمدی سیاست تحریم ایران در پیشبرد اهداف آمریکا نوشت، علیرغم آن که تحریمها هزینه جدی به مردم ایران وارد آورده است اما جمهوری اسلامی ایران همچنان در مقابل فشارهای آمریکا مقاومت کرده و این تحریمها بیش از پیش حس ضدآمریکایی را در میان مردم ایران برانگیخته است.
🔻هیل ادامه داد که بحث استفاده از تحریمها به امید امتیازدهی بیشتر ایران نه تنها در دوران ریاستجمهوری ترامپ کارساز نبود بلکه در دوران ترامپ نیز مفید واقع نخواهد بود.
🔴 این گزارش سپس در بخش پایانی خود نتیجهگیری کرد که دموکراتهای کنگره باید اطمینان حاصل کنند که توافق هستهای ایران از هم پاشیده نمیشود و با چنین توافقی همگی به دیپلماسی کوتاه مدت بین آمریکا و ایران امیدوار خواهند شد.
@iran_onlin_ir
⭕️ خالد مشعل: مقاومت مردم فلسطین مانع از رسیدن اشغالگران صهیونیست به دیگر پایتختهای عربی شد
♨️ رسانههای فلسطینی به نقل از رهبر برجسته جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در خارج از فلسطین اشغالی نوشتند: مقاومت با ورود به این امر پیام مهمی را به جهانیان ارسال و تاکید کرد ما ملتی واحد هستیم و غزه بخش لاینفکی از مسئله فلسطین است که به حمایت از قدس بر میخیزد.
🔻مشعل همچنین تاکید کرد: مقاومت در فلسطین در چارچوب مقابله و درگیر شدن با اشغالگران مانع از پیشروی آنها به سوی پایتختهای عربی شد.
🔴 این رهبر مقاومت فلسطین افزود: صحنه عربی و اسلامی در جریان عملیات سیف القدس به حمایت از فلسطین به پا خواست.
💢 او ادامه داد: حماس از زمان شکلگیری مشکلی با برقرای روابط با تمامی کشورهای عربی و اسلامی نداشت.
♨️ به گفته مشعل: ما صاحبان این مسئله هستیم و این حق را داریم که درب تمام کشورهای عربی و اسلامی را بکوبیم، ما از هر کسی که به حمایت ما بیاید، تشکر میکنیم، این کار تاثیری بر مواضع ما نداشته و ما اجازه دخالت در آن را نمیدهیم.
‼️او تاکید کرد اسرائیل خطری برای امت محسوب شده و هر کسی که تصور میکند بخشی از راهحل است سخت در اشتباه است.
🔻این رهبر حماس یاد آور شد مسئله ای که حماس را درگیر خود کرده است مسئله فلسطین است و ما در هیچ کشمکش خارجی در این گوشه یا آن گوشه دخیل نیستیم.
💢 خالد مشعل در رابطه با توافق آزادی اسرا هم گفت: هیچ پیشرفت حقیقی در مسئله مبادله اسرا با اشغالگران به وجود نیامده است.
🔸با این حال یاد آور شد: مقاومت میداند چگونه اسرای خود را از زندانهای اشغالگران آزاد کند.
♨️ وی ضمن اشاره تلویحی به کارشکنی و چالش آفرینی کشورهای عربی علیه مقاومت گفت: ما از برخی کشورهای عربی انتظار داریم دروازههای خود را برای ما بگشایند، این امر به ویژه در رابطه با عربستان از اهمیت بیشتری برخوردار است.
🔴 مشعل همچنین تاکید کرد نتایج درگیری سیف القدس بخشی از تجارب به دست آمده از مبارزات ما با اشغالگران است، نتایج مبارزات ملتها با یک جنگ محاسبه نمیشود بلکه برایند مجموع اقدامات و نتایج آنها آن را مشخص میکنند.
@iran_onlin_ir
⭕️ «خالد الملا» خواستار دفاع از مرجعیت در عراق در برابر توطئه های آمریکا شد
♨️ شیخ «خالد الملا» رئیس جماعت علمای عراق گفت که کاملا روشن است که آمریکایی ها به دنبال ضربه زدن به شخصیت آیت الله سیستانی هستند.
💢 الملا روز شنبه در گفتگویی با کانال العهد گفت: آمریکا مغز متفکر دارد. این کشور همه واکنش ها و تعاملات در سطوح اجتماعی، مردمی و رهبران را زیر نظر دارد.. سکوت در قبال این مسائل، غیر قابل توجیه است.
⭕️ وی افزود: وجود مرجعیت دینی یکی از مهمترین منابع قدرت عراق است و نیروهای حشد الشعبی از مرزهای کشور در برابر نفوذ عناصر گروه تروریستی داعش – که از حملات هوایی آمریکا می گریزند – پاسداری می کنند.
@iran_onlin_ir
⭕️ انتصابات خارج از عرف ظریف در روزهای آخر وزارت
♨️ در روزهای پایانی دولت و در دوره انتقال قدرت به دولت منتخب مردمی ، خبری مبنی بر انتصاب معاون جواد ظریف به عنوان سفیر ایران در انگلستان منتشر شده است.
🔻نکته ای عجیب که توجه و تعجب فعالین فضای مجازی را برانگیخته است نحوه این انتصاب است. اولین بار کاردار سفارت ایران در لندن از ورود سفیر جدید ایران به انگلستان خبر داد و در توییتی نوشت: «آقای محسن بهاروند پس از ارائه استوارنامه خود به ملکه، روز سهشنبه در مقام سفیر ایران در انگلیس کار خود را آغاز خواهد کرد.»
🔴 این انتصاب خارج از عرف واکنش های زیادی را به همراه داشته است. عدهای خارج شدن محسن بهاروند معاون محمدجواد ظریف از کشور چند روز مانده با پایان دولت را مشکوک می دانند و عده ای این دست اقدامات ظریف را چوب گذاشتن لای چرخ دولت آیتالله رئیسی قلمداد می کنند.
💢 لازم به ذکر است محسن بهاروند پیش از معاونت در وزارت خارجه دستیار ظریف و همچنین مدیرکل آمریکا در وزارت امور خارجه بوده است.
🔻 شنیده های نشان می دهد ماموریت های خارجی نزدیکان ظریف فقط مربوط به بهاروند نبوده است و در روزهای آینده ممکن است برخی دیگر از مدیران وزارت خارجه ی روحانی هم به ماموریتهای دائم فرستاده شوند.
@iran_onlin_ir