⭕️ شعبده بازی ناشیانه بایدن در افغانستان / اهتزاز پرچم شکست آمریکا در کابل / بخش دوم
♨️ پایگاه بگرام باید به موزه شکست آمریکا تبدیل شود
🔻آمریکا در هفته جاری آخرین گروه سربازان خود را از پایگاه مهم هوایی بگرام خارج کرد. این پایگاه که در 50 کیلومتری شمال کابل، پایتخت افغانستان قرار دارد، پایگاه اصلی نیروهای نظامی آمریکا در افغانستان به شمار میآمد.بدیهی است که این پایگاه، باید به موزه ای تبدیل شود که نمادهای شکست آمریکا طی 20 سال اشغالگری در افغاستان در آن به نمایش در آید! علی رغم آدرس نادرستی که بایدن در خصوص خروج از افغانستان می دهد، کلیت این خروج مترادف با شکست ایالات متحده در افغانستان می باشد.
🔴 در این میان، رسانه های غربی نیز به جای تمرکز بر اصل ماجرا( شکست مطلق آمریکا در افغانستان) ،بر روی مسائل فرعی دیگر متمرکز شده اند. به عنوان مثال دویچه وله گزارش داده است که خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان نگرانی درباره امنیت جانی هزاران مترجم افغان را که برای این نیروها کار میکردند افزایش داده است. بایدن اما به آنها و خانوادههایشان قول داد که پناهگاهی در آمریکا برایشان هست.با وجود قول بایدن روند رسیدگی به تقاضای این افراد برای ورود به خاک آمریکا بسیار کند پیش میرود. به همین دلیل متقاضیان ناچارند تا زمانی که ادارات آمریکایی مشغول بررسی تقاضاهای آنها هستند به کشور دیگری بروند.
💢 شکست آمریکا در افغانستان محرز است
🔻در هر حال، آنچه امروز اهمیت دارد، استیصال، درماندگی و در نهایت شکست حاکمیت آمریکا در افغانستان است. با این حال، قطعا ایالات متحده باید پاسخگوی جنایات متعدد خود از جمله کشتار صدها هزار غیرنظامی در افغانستان در طول دو دهه اخیر باشد. حامد کرزای، رییسجمهور پیشین افغانستان حضور نظامی 20 ساله آمریکا در افغانستان را بدون هیچ نتیجهای دانست و گفت: «کاملا آشکار است که آمریکا شکست خورده است.»
♨️ حتی در داخل آمریکا نیز مقامات دو حزب دموکرات و جمهوریخواه نمی توانند شکست این کشور در افغانستان را نادیده انگارند. لیندزی گراهام، سناتور با نفوذ دموکرات نیز تصمیم بایدن برای خروج نیروهای آمریکا از افغانستان را "فاجعهای تدریجی" خوانده است. .ناظران سیاسی نیز معتقدند که پس از خروج کامل نیروهای آمریکا و ناتو از افغانستان، طالبان دوباره قدرت را در این کشور به دست خواهد گرفت.در حال حاضر نیز کنترل بخشهای زیادی از افغانستان در دست طالبان است و در سایر بخشها نیز نبرد سنگینی میان نیروهای دولتی و طالبان جریان دارد. این نیز یکی از اصلی ترین مصادق بحران امنیتی است که آمریکا در طول دو دهه اخیر در افغاستان ایجاد کرده است.
@iran_onlin_ir
⭕️ پایان آتشبس با واشنگتن؛ مقاومت عراق، وارد «جنگ مستقیم» با آمریکا میشود
♨️ عضو دفتر سیاسی جنبش «عصائب اهل الحق» گفت که گروههای مقاومت ضمن اعلام پایان آتشبس با آمریکا، تأکید کردند که عملیات خود را علیه منافع این کشور در عراق آغاز کردند.
🔻«سعد السعدی» عضو دفتر سیاسی جنبش «عصائب اهل الحق» تأکید کرد که «گروههای مقاومت عراق، پایان آتشبس [با آمریکا] را اعلام کردند».
السعدی به خبرگزاری شفق نیوز گفت که گروههای مقاومت همچنین، عملیات خود را علیه منافع آمریکا در عراق آغاز کردند.
🔴 وی با بیان اینکه هیچ آتشبسی با آمریکا در کار نیست، خاطر نشان کرد، مقاومت به جنگ مستقیم برای مقابله با آمریکای اشغالگر ادامه میدهد تا نیروهای این کشور از عراق خارج شوند.
💢 این مسئول عراقی تصریح کرد، برخی از فراکسیونهای سیاسی در مسیر آمریکا حرکت میکنند و منافع آنان به حضور این کشور، گره خورده است.
🔻السعدی خاطر نشان کرد، گرایشات عمومی در عراق، مخالف حضور اشغالگری است و به همین دلیل باید مصوبه پارلمان و اراده مردمی مبنی بر خروج نیروهای خارجی از این کشور عملی شود.
🔴 از زمان شهادت سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و «ابومهدی المهندس» نایب رئیس سازمان الحشدالشعبی عراق، کاروانهای لجستیکی متعلق به ائتلاف آمریکا به طور هفتگی و گاهی در طول یک روز چند بار هدف انفجار بمب کنار جادهای قرار میگیرند.
🔻گروههای مقاومت عراق تاکید دارند که دولت عراق با عمل به مصوبه پارلمان این کشور، باید نیروهای بیگانه را از عراق اخراج کند.
💢 با وجود اظهارات مقامات آمریکایی و عراقی درباره محدود شدن مأموریت نظامیان خارجی به آموزش و اقدامات مستشاری به نیروهای عراقی، گروههای مقاومت با اشاره به ورود گسترده کاروانهای لجستیکی آمریکایی به خاک این کشور و مشارکت نیروهای آمریکایی در عملیاتهای نظامی عراق تأکید دارند که این اقدامات نمیتواند بیانگر محدود شدن مأموریت نظامیان آمریکایی باشد.
@iran_onlin_ir
⭕️ درس طالبان به سران جریان اصلاحات چیست؟
♨️ عباس عبدی، از تئوریسینهای اصلاحطلب به تازگی در یک توییت نوشته است: "شاید یک علت دفاع تندروهای اصولگرا از طالبان این است که، مردم ما رفتار طالبان را ببینند بعد بگویند خدا پدر اصولگرایان ایرانی را بیامرزد و به وجود آنها دعا کنند که این اندازه هم خشن و بسته و عقبمانده نیستند."
🔻عجیب است که آقای عبدی پس از یک عمر فعالیت سیاسی و حتی اطلاعاتی! این حقیقت ساده را نمیداند که منافع خارجی ایران تابع جناحبندیهای سیاسی نیست و اقتضائات عقلانی است که باید و نبایدهای تصمیمات ایران پیرامون رخدادهای بینالمللی را تعیین میکند.
🔴 ثانیا مردم ایران اگر هم قرار باشد که تندرویهای سابق طالبان را با تندرویهای کسانی در داخل ایران مقایسه کنند؛ آن کسان، اصلاحطلبان هستند نه اصولگرایان.
💢 همان اصلاحطلبانی که در دهه شصت معتقد بودند باید در پیشانی دختر بدحجاب پونز فرو کرد، فیلمساز خاطی را باید فیالمجلس شلاق زد، عینکهای آفتابی اسکیبازهای پیست دیزین را باید مصادره کرد، بازجویی باید خشن باشد، ویدئو حرام است و صدامِ پلید هم "خالد بن ولید" است که باید در جریان حمله به کویت به او یاری رساند!
‼️ اینکه آقای عبدی چگونه توانستهاند با این سابقه دوستانشان به این احساس برسند که اصولگرایان تندرو هستند! از معماهای بزرگ روزگار ماست...
🔴 جالب است که اعضای ارشد طالبان تندرویهای گذشته را محکوم و بر تغییر روشهای خود تأکید کردهاند اما در اردوگاه اصلاحطلبان ایرانی شاهد هیچ توبه و برائتی از رفتارهای تند آقایان در دهه 60 نیستیم. و همین نبود توبه است که مثلا میبینیم اعضای ارشد این جریان همچنان به گزینههایی مثل مجازات و اعتراض خیابانی و اشغال مراکز حساس نظام اصرار دارند!
@iran_onlin_ir
⭕️ زمان اعلام گزینه نهایی برای پست شهردار تهران
♨️ ناصر امانی منتخب شورای شهر ششم، با اشاره بر لیست ارائه شده مبنی بر نامزدهای پست شهردار آینده پایتخت و در پاسخ به این سوال که شانس کدام یک از نامزدها برای شهردار شدن بیشتر است، گفت: در حال حاضر این لیست و باید بر اساس ویژگیها و شاخصهایی که پیشتر برای انتخاب شهردار مطرح شده بود، سوابق نامزدها بررسی و گزینه مناسب انتخاب شود.
🔻وی افزود: در حال حاضر نمیتوان پیش بینی کرد که شانس چه کسی برای شهردار شدن بیشتر است و باید منتظر بررسی شاخصهای مطرح شده باشیم.
🔴 امانی با بیان اینکه احتمال کاهش لیست نامزدهای پست شهردار تهران وجود دارد، تصریح کرد: البته بسیاری از این افراد که نام آنها در لیست آمده بازنشسته هستند و امکان شهردار شدن را ندارند مگر اینکه طبق قانون بازنشستگی استثنا شده باشند. به علاوه برخی دیگر نیز هیچ تمایلی به فعالیت در عرصه مدیریت شهری ندارند و هنوز مذاکراتی با آنها انجام نشده است.
💢 وی تاکید کرد: در نهایت بسیاری از افراد این لیست حذف خواهند شد و به زودی یک لیست خلاصه تر و ده نفره ارائه خواهیم داد. این لیست 10 نفر نیز باز مورد بررسی اعضای شورا قرار میگیرد و سپس یک لیست سه نفره ارائه و در نهایت گزینه نهایی انتخاب خواهد شد.
🔻امانی اظهار داشت: لیست نهایی احتمالاً تا پایان نیمه اول مرداد ارائه خواهد شد و در آن تقریباً گزینه نهایی را تعیین خواهیم کرد.
♨️ وی در پاسخ به این سوال که برخی شایعات در خصوص قطعی شدن انتخاب یکی از گزینهها برای جایگاه شهردار تهران مطرح شده است، عنوان کرد: هنوز نمیتوان هیچ پیش بینی برای این مورد انجام داد و اعضا نمیتوانند به صورت قطعی در این زمینه پاسخگو باشند اما باید منتظر بررسی نامزدهای مطرح شده و نتیجه مذاکره آقای چمران و سروری با آنها باشیم.
@iran_onlin_ir
❌مشاور جدید امنیت ملی رژیم صهیونیستی کیست؟
📛 نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز یکشنبه انتصاب ایال حولاتا را به سمت مشاور امنیت ملی اعلام کرد.
♦️حولاتا سمتهای ارشد زیادی از جمله مسئولیت برنامهریزی و سیاستگذاری راهبردی و ریاست بخش فناوری اطلاعات سرویس اطلاعاتی موساد را بر عهده داشته است.
⛔در چارچوب سیاستهای کلان رژیم صهیونیستی، ارتقاء روابط راهبردی سیاسی و توسعه فناوری در جبهه وسیعی از مناطق به او سپرده شده است.
📛حولاتای ۴۵ ساله، متأهل و پدر سه فرزند، ساكن كفر سبا، دارای مدرک دکترای فیزیك از دانشگاه تلآویو و کارشناسی ارشد مدیریت دولتی از دانشگاه هاروارد و نیز فارغ التحصیل دوره تالپیوت (دورهای آموزشی که توسط ارتش رژیم صهیونیستی به منظور تربیت رهبران فناوری اطلاعات در حوزههای نظامی در سال ۱۹۷۹ ارائه گردید) در دانشگاه عبری میباشد.
🔴او در طول خدمت ۲۳ ساله خود در موساد، برنده جایزه امنیت اسرائیل نیز شده است.
@iran_onlin_ir
این گزارش را با دقت بخوانید تا متوجه شوید برای برقرار نظم نوین جهانی به اسم "کنترل جمعیت" چه کلاه گشادی بر سر ملت ها رفته است... / آمریکا و غرب در حال حفظ برتری جمعیت ، ایران رو به سمت پیری جمعیت ... / با ما همراه باشید ...
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir