هدایت شده از طاها حیدری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفرت تکفیری ها از علی(ع) و چند نکته مهم / وقتی دشمن ترین دشمنان با علی(ع) به سمت او گرایش پیدا میکنند. آیا لشکر سفیانی تیم های تبلیغی فارسی و عرب زبان خود را فعال کرده است ؟ / با ما همراه باشید ... ( قسمت دوم )
#استوری
@iran_onlin_ir
مخاطبین سخنان سید حسن نصرالله در خصوص انفجار بیروت
رهبر حزب الله لبنان در بیانات خود درخصوص انفجارهای روز سه شنبه لبنان، رسانه های معاند حزب الله، گروههای سیاسی موجود در لبنان و البته مردم این کشور را مخاطب کلام خود قرار داد و به شکلی رسمی نگاه حزب الله لبنان درخصوص این ماجرا و مطالبات حزب الله را از مسئولین پیگیری این پرونده اعلام کرد.
- سید حسن نصرالله ضمن همدلی با مردم لبنان و تاکید بر اینکه بخشی از شهدا و مجروحین حادثه سه شنبه از فرزندان لبنان در حزب الله بوده اند از عزم جزم حزب الله برای پیگیری ماجرا تا رسیدن به حقیقت و مجازات مقصرین سخن گفت.
- سید حسن نصرااله درعین حال رسانه های معاندی را که بلافاصله پس از انفجار در بیروت بدون توجه به" اعتبار" رسانه ایشان و بی آنکه هیچ بعدی از ابعاد ماجرا روشن شده باشد، حزب الله لبنان را محکوم کرده و پیکان اتهام را متوجه این حزب کردند، مورد نکوهش قرار داد و اعلام کرد در چنین شرایطی حزب الله لبنان محکوم به تحمل فاجعه دردناک انفجار و درعین حال تحمل مظلومیتی استثنایی بود. رسانه های سعودی و وابسته به آل سعود در منطقه در اولین واکنش نسبت به انفجار بیروت کوشیدند تا اسکله و انبار منفجر شده را انبار سلاح، موشک و...متعلق به حزب الله معرفی کنند.
- همچنین برخی از رسانه ها در این میان کوشیدند تا با طرح قیاسهایی بی پایه، عدم اطلاع حزب الله از ماجرا را با سوال مواجه کنند. این رسانه ها آورده بودند چگونه ممکن است حزب الله از"بندر حیفا" و ذخایر انفجاری آن مطلع است اما از بندر بیروت بی خبر بوده است؟ سید حسن با اشاره گذرا به این قیاس بی پایه هم اطلاع دقیق حزب الله از آنچه در داخل کیان صهیونیستی می گذرد را مایه مباهات این حزب معرفی کرد هم آن را اقتضای دشمن شناسی حزب الله دانست. مفهوم کلام سید آنکه در امر اداره و نظارت و...اسکله بندر، حزب الله اساسا مداخله ای نداشته است.
- سید حسن نصرالله با تاکید بر این نکته که حزب الله لبنان هیچ گونه حاکمیتی بر اسکله منفجر شده نداشته است خاطر نشان کرد این حزب کوچکترین مداخله ای در اداره اسکله و نظارت بر آن نداشته است. با این عبارت صریح در واقع رهبر حزب الله لبنان راه را بر شیطنت های رسانه ای احتمالی بعدی رسانه های سیاسی کار بی اعتبار فرو بست.
- رهبر حزب الله لبنان در خلال سخنان خود "نظام لبنان" را شایسته ترین مرجع تحقیق، رسیدگی و مجازات مسببین انفجار بیروت معرفی کرد و مخالفت صریح حزب الله با "بین المللی شدن"پرونده این انفجار را اعلام کرد. این روزها مردم لبنان نگران سیاسی شدن بلاوجه این پرونده جنایی از یک سو و فرار مسببین حادثه در سایه حمایتهای بین المللی از مسئولیت ماجرا از دیگر سو هستند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حیدر شدی تا پشت در هی در بکوبند ... باید که بر در نجف حیدر بکوبند ...
🎥 حیدر با صدای مصطفی صابر خراسانی به مناسبت عید غدیر خم
@iran_onlin_ir
بازداشت چند مسئول دیگر بندر بیروت
خبرگزاری رسمی لبنان از بازداشت «شفیق مرعی» مدیرکل سابق اداره گمرک این کشور در ارتباط با پرونده انفجار اسکله بیروت خبر داد.
بر اساس این گزارش، بازداشت این مقام سابق به دستور دستگاه قضایی صورت گرفته است.
این رسانه همچنین از ادامه بازجویی از «حسن قریطم» مدیر اسکله بیروت خبر داد.
دستگاه قضایی لبنان همچنین دستور بازداشت بدری ضاهر مدیرکل گمرک این کشور را صادر کرده است.
گزارشها حاکی است تاکنون 19 مسئول لبنانی در ارتباط با انفجار هولناک بیروت بازداشت شده اند.
@iran_onlin_ir
جریان مشکوک که در سالهای اخیر سعی در تطهیر یزید، معاویه و اعتبارزدایی از علی ( ع) دارد / وهابیون هم در مدح علی(ع) اظهارنظر هایی داشته اند، این جماعت جدید را دقیقا چه چیزی باید بنامیم ؟ / با ما همراه باشید ...
#استوری
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولودی خوانی زیبای حاج محمود کریمی در مدح مولا علی علیه السلام
@iran_onlin_ir
اردوکشی جریان غربگرا در لبنان در سوءاستفاده از حوادث بیروت
روزنامه الاخبار لبنان در گزارشی به صفبندی جریان ۱۴ مارس در این کشور برای سوء استفاده از انفجار بندر بیروت اشاره و تاکید کرد که اتفاقاتی که در کشور رخ داد، هشدار برای ورود به مرحله جدید از کشمکشها شبیه به تحولاتی بود که در پی ترور رفیق حریری نخستوزیر اسبق لبنان روی داد.
این گزارش به تلاش برخی گروههای سیاسی برای تسویه حساب با حزبالله لبنان و جنبش سیاسی زیر نظر میشل عون رئیس جمهور این کشور و دولت اشاره و تاکید کرد که این تلاشها از همان روز ۴ آگوست آغاز شده و برخی جریانهای سیاسی نیروهای خود را در سنگرهای جدید مستقر کردهاند.
این جریانهای سیاسی در حالی که باید به دنبال تسهیل کمکهای بینالمللی به لبنان برای کاهش درد و غم مردم این کشور باشند، تلاش دارند در روند ارسال این کمکها مانع تراشی کنند. تعدادی از عناصر این جریان خواستار منزوی کردن دولت در سطح منطقهای و بین المللی شده و گفتهاند که این دولت نباید حتی یک دلار از کمکهای بینالمللی را دریافت کند. برخی از آنها نیز مواضع صریحی را در مخالفت با حزبالله لبنان در پیش گرفته اند. این در حالی است که برخی اطلاعات موجود نشان میدهد گروههای زیر نظر بهاء الحریری و اشرف ریفی آمادگی خود را برای ریختن به خیابانها و بستن مسیرهای مواصلاتی و افزایش رویکرد تحریکآمیز منطقهای تشدید کردهاند.
این روزنامه لبنانی در ادامه به مجموعهای از اقدامات حزبی و سیاسی جریان غربگرای لبنان اشاره و آنها را در موارد زیر برشمرده است:
اول: رویکرد تبلیغاتی رسانههای وابسته به محور کشورهای عربی (حاشیه خلیج فارس)، آمریکایی مبتنی بر ایجاد تنشهای داخلی در لبنان بود که از ابتدای این حادثه با انتشار گزارشهایی مبنی بر حمله اسرائیل برای از بین بردن تسلیحات حزبالله لبنان در بیروت آغاز شد تا افکار عمومی را علیه این حزب تحریک و آنها را به ماجراجویی با جان مردم لبنان متهم کند.
دوم: شتابزدگی برخی شخصیتهای ۱۴ مارس در احیای گفتمان فتنه جویانه مبنی بر شکست خورده اعلام کردن دولت لبنان و درخواست برای قرار دادن لبنان تحت قیمومیت بینالمللی یا ایجاد کمیته تحقیق بینالمللی برای کشف جزئیات انفجار.
سوم: متهم کردن شتابزده نخستوزیر و رئیس جمهور و دولت و درخواست برای استعفای آنها در شرایط بحرانی کنونی.
چهارم: اظهارات سعد حریری نخست وزیر سابق لبنان در جریان بازدید از خرابیهای انفجار در بیروت بخشی از همین سناریو بود. وی برخلاف سخنان آرام خود در خصوص دادگاه حریری، بلافاصله رویکرد تحریک آمیز خود را از سر گرفت و جریان حاکم بر لبنان را مسئول پیامدهای انفجار بزرگی معرفی کرد که در بندر بیروت رخ داده است. وی هرگز به این موضوع اشاره نکرد که مواد منفجره موجود در این بندر در دوره نخستوزیری وی انبار شده است و با وجود مصوبه قضایی از سال ۲۰۱۵ از این بندر خارج نشده است.
پنجم: این جریانها علاوه بر اعلام بی اعتمادی به دستگاه قضا و سرویسهای امنیتی، زمزمههایی را مبنی بر تحقیقات بینالمللی توسط گروههای بین المللی مطرح کردند، درست مانند اتفاقاتی که در سال ۲۰۰۵ روی داده بود.
ششم: استعفای مروان حماده نماینده پارلمان لبنان و وجود اطلاعاتی مبنی بر انگیزه تعداد دیگری از نمایندگان پارلمان که تعدادی از آنها از نمایندگان فراکسیون المستقبل هستند، در فضای ملتهب سیاسی لبنان مطرح شده و یادآور استعفاهایی است که بلافاصله بعد از ترور رفیق حریری در دوره ریاست جمهوری عمر کرامی به وجود آمد.
تحرکات فرقهای جریان وابسته به غرب در لبنان این سوال را مطرح میکند که حوادث سیاسی بعد از ۴ آگوست (زمان وقوع انفجار مهیب بیروت) در لبنان چگونه خواهد بود. برخی تحلیلگران مسائل بینالمللی معتقدند که احتمالاً سعد حریری تحت فشار عربستان قرار دارد تا برنامه کاری این کشور را در خصوص بندر بیروت ضد حزب الله لبنان اجرا کند. این در حالی است که پیش از این نیز اعلام شده بود که حریری در خصوص مصوبه دادگاه حریری در معرض آزمایش و فشار سعودیها قرار دارد و اگر بر اساس تمایلات عربستان عمل کند، ریاض بار دیگر درهای خود را به روی وی باز میکند، اما اگر با رویکردهای عربستان همراهی نکند آخرین رشتههای ارتباط وی با سعودیها قطع خواهد شد و طرح براندازی وی از عرصه سیاسی اهل تسنن در لبنان کلید خواهد خورد.
@iran_onlin_ir
وقتی جریان سفیانی درصدد تطهیر یزید برمی آید / آیا عده ای درحال بسترسازی برای قیام سفیانی هستند ؟ / جریان مشکوکی که درتلاش است تا علی(ع) را دشمن جهان اسلام معرفی کرده و برای یزید، معاویه و ابوسفیان اعتبارسازی کند / چه کسانی در حال حذف جغرافیای اسلام هستند ؟ / با ما همراه باشید ... ( قسمت اول )
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir