5 عامل قدرت ایران در منطقه / چرا اتاق های تصمیم سازی آمریکا نگاه ضد امپریالیستی ایرانی ها را عامل پیشبرد اهداف آنها در منطقه میدانند ؟ / با ما همراه باشید ...
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir
⭕️ تصرف متروکه ها...
♨️ روایتی ازتنها راهکار طبقه متوسط آمریکا برای نجات / تصرف خانه های متروکه و زندگی درآنها
وقتی ازخانم هرناندز،مادرچهار کودک میپرسم بهترین راه برای پیداکردن خانه های متروکه چیست؟(خانه های بی حفاظ با دیوارپوش های پاره و پنجره های پوشانیده شده با تخته های چوب و پر از سرنگ استفاده شده، زباله فاسد و وسایل باقیمانده مستاجرهای محروم قبلی )پاسخ میدهد:
بهترین راه اینست که فردی رابه آنجا بفرستیدکه زیادتوجه همسایگان یا پلیس رابه خود جلب نکند.خب من زن نحیفی هستم که طبعا خیلی هم ترسناک نیستم
🔴 حدوددوسال پیش،خانم هرناندز که دریکی ازموسسات بهبودوضع جامعه کار میکردوهمسرش،امیلیو که یک نقاش بود،پس ازتلاشهای فراوان بالاخره صاحبخانه خود را برای انجام تعمیرات خانه فرسوده راضی کردندودرنتیجه مجبوربه ترک خانه خود در Oakland،کالیفرنیا شدند. از آن پس،درشهر بدنبال خانه درروزنامه ها و نوشته های "برای اجاره" پشت شیشه ها میگشتند
♨️ اما دربحران سرسام آورمسکن که ساکنان Bay Area را بستوه آورده (اجاره آپارتمان یکخوابه در اوکلند بیش از2000 دلار ماهانه)،هرگز خانه ای با فضای کافی برای یک خانواده شش نفره یافت نمیشود
⭕️ ادامه تحرکات مشکوک پس از انفجار بزرگ/ تانکبر یونانی و ناوچه موشکانداز آلمانی هم به لبنان اعزام شدند/ اروپا در حال کمک به مردم یا تجمیع یگانهای رزمی در سواحل بیروت!؟
♨️ داستان انفجار مشکوک در بیروت و حضور نیروهای نظامی اروپایی به بهانه کمک به لبنان در حال وارد شدن به مراحل جدیدی است. پیش از این مشرق در گزارشی به حضور کشتی تهاجمی آبی خاکی فرانسوی و یگان هایی از واحدهای مهندسی رزمی هنگ لژیون خارجی این کشور و کشتی اطلاعاتی انگلیس پرداخته بود.
🔻حالا در اخبار جدید مشخص شده که یک لندینگ کرافت یونانی و یک ناوچه موشک انداز آلمانی نیز به بهانه کمک به لبنان به سمت این کشور گسیل شده اند.نیروی دریایی یونان شناور Ikaria را به سمت لبنان گسیل کرده که این شناور در حقیقت یک کشتی مخصوص حمل و نقل تسلیحات نظامی خصوصا تانک ها به شمار می آید که به اسم کلاس Jason شناخته می شوند.
🔸این شناور توسط صنایع کشتی سازی یونان ساخته و در سال ۱۹۹۹ میلادی وارد خدمت نیروی دریایی یونان شده است. این کشتی ۴۴۷۰ تن وزن، ۱۱۶ متر طول و ۱۲۰ نفر خدمه دارد. این شناور در صورت لزوم توان حمل ۳۵۰ نفر نیروی زمینی برای عملیات های آبی خاکی یا ۲۲ دستگاه تانک اصلی میدان نبرد یا انواع زره پوش ها یا راکت اندازها را با خود حمل کند.
🔸برد این شناورها ۸۷۰۰ کیلومتر در حالت حرکت با سرعت ۳۰ کیلومتر بر ساعت است و نیروی دریایی یونان ۵ فروند از این شناورها را در اختیار دارد. این کشتی ها به یک قبضه توپ ۷۶ میلی متری، دو قبضه توپ ۴۰ میلی متری و ۲ قبضه توپ ۲۰ میلی متری مجهز شده اند.
🔻در عین حال این شناورها توان پذیرش یک فروند بالگرد میان وزن را نیز دارند. قبرس نیز اعلام کرده که کمک های خود برای لبنان را از طریق همین کشتی به منطقه اعزام خواهد کرد.
🔹در نگاه اول این شناور می تواند گزینه ای مناسب برای امر امداد رسانی محسوب شود اما تاکید عجیب نیروهای نظامی اروپایی به ارسال کمک های خود از طریق دریا و خصوصا ارسال کشتی هایی با توان آبی خاکی به سواحل این کشور، در کنار نوع نیروها و مدل شناورهای ارسالی از سوی انگلیس و فرانسه سوال برانگیز است.
🔴 نیروی دریایی آلمان نیز یک ناوچه موشک انداز خود به نام Ludwigshafen am Rhein را از قبرس به سمت لبنان گسیل داشته است. این ناو به صورت اختصاصی برای عملیات در آب های کم عمق ساحلی توسعه یافته و ساخته شده و با وزن ۱۸۴۰ تنی از کلاس Braunschweig در حدود ۸۸ متر طول داشته و تعداد خدمه آن نیز ۶۵ نفر است.
🔸این شناور به یک قبضه توپ ۷۶ میلی متری، دو توپ ۲۷ میلی متری، ۴ تیر موشک کروز ضد کشتی RBS_۱۵، و دو سامانه دفاع نزدیک RAM مجهز است.
🔻این شناور دارای قابلیت مین ریزی دریایی را داشته و می تواند یک بالگرد را نیز با خود حمل کند. نیروی دریایی آلمان ۵ فروند از این شناورها را در اختیار دارد و قرار است ۵ فروند دیگر از این ناوها نیز برای نیروی دریایی این کشور توسط شرکت کشتی سازی آلمانی Blohm+Voss ساخته شود.
💢 منابع اروپایی اعلام کرده اند که پزشک این کشتی در عملیات امداد رسانی و کمک به مجروحان این حادثه مشارکت کرده و سایر خدمه نیز در عملیات های مربوط به کمک به لبنانی ها حضور خواهند داشت. تا پیش از این شناورهای حاضر در این ماموریت به ظاهر بشر دوستانه نوعی از مشخصات لازم برای حضور در این چنین ماموریتی را داشته اند اما ناوچه آلمانی مورد نظر و تنها یک پزشک حاضر در آن حقیقتا از جمله موارد سوال برانگیز در خصوص ماموریت دریایی کشورهای اروپایی در ساحل لبنان است.
🔻سوالی که می توان در این جا طرح کرد این مسئله است که آیا ارسال حجم زیادی از کمک ها و همچنین نیروهای تخصصی درمانی و امداد و نجات با هواپیما میسر نبوده است؟ مشخصا تمام کشورهای درگیر در این ماموریت از توان ترابری هوایی خوبی برخوردار بوده و می توانستند حجم مناسبی از نیروهای متخصص در این بخش را به سرعت از طریق هوا به بیروت انتقال دهند.
‼️آنچه این روزها از طرف اروپایی ها به سواحل لبنان اعزام شده بیشتر شبیه به جمع شدن یک ناوگان نظامی بوده تا یک زنجیره کمک و این مسئله در کنار صحبت های رهبران سیاسی اروپایی و برخی شخصیت های سیاسی در داخل لبنان، شرایط را پیچیده و مشکوکتر از قبل کرده است. چه غرب یا اسراییل پشت پرده این انفجار بزرگ و تاثیرگذار باشد یا نباشد، نوع مواجهه و موج سواری آنها در این ایام، نشان می دهد تنها چیزی که اهمیت ندارد کمک واقعی و ملموس به مردم و مجروحان حادثه است.
@iran_onlin_ir
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صریح_نیوز / شب نامه
5 عامل قدرت ایران که اتاق های تصمیم سازی آمریکا نگران هستند / اندیشکده شورای آتلانتیک : اگر برای این 5 مورد فکری نکنیم ، خاورمیانه از دست رفته است .../ گزارشی که لازم است مسئولان در ایران ، چند بار آن را مطالعه کنند ...
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی حاج قاسم به نشانه احترام جلوی پای یک کودک سه ساله بلند میشود.
@iran_onlin_ir
⭕️ مهاجرانی: چیزی که حدی ندارد خریت است!
♨️ سیدعطاالله مهاجرانی، طی توییتی نوشت: "به قول ناپلئون چیزی که حدی ندارد، خریت است!"
🔻دایی جان ناپلئون، ایرج پزشکزاد فرهنگ معاصر، ١٣٩٨ ص ٥٦٦
🔴 مفسران آمریکایی، حتی سناتورها از شکست بزرگ آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل صحبت می کنند. اکنون برخی که در توهم حدی ندارند، به ماشه دلبسته اند. پهپاد و عین الاسد یادشان رفته !
@iran_onlin_ir
⭕️ ضربه ایران، ترامپ را همچنان آشفته کرده است/ پوتین طناب نجات میشود؟
♨️ به نظر میرسد مخالفت شورای امنیت با پیشنویس قطعنامه آمریکا درباره تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران ترامپ را به شدت آشفته کرده و او اینبار به مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی متوسل شده است.
🔻"دونالد ترامپ" رئیسجمهوری آمریکا بعد از شکست در شورای امنیت، به مکانیسم ماشه جهت احیای تحریمها علیه ایران متوسل شده و ترجیح داده است که در نشست فوقالعادهای که همتای روسیاش "ولادیمیر پوتین" درباره ایران پیشنهاد داده، مشارکت نکند.
🔴 شکست خفتبار سیاست متکبرانه ترامپ در مقابل دیپلماسی متعادل ایران، که آن را همچنان از زمان خروج خودسرانه واشنگتن از توافق هستهای دنبال میکند، کاملا عیان است.
💢 اینکه ترامپ بعد از خروجش از توافق هستهای، از فعالسازی مکانیسم ماشه علیه ایران دم میزند منطقی یا قابل اجرا نیست؛ زیرا که ناظران احتمال میدهند وعده های ترامپ در اینباره فقط پروپاگاندای رسانهای با هدف سرپوش گذاشتن به شکست در عرصه جهانی در مقابل ایران است.
‼️شاید آنچه فرضیه قبلی را تقویت میکند بیانیه وزارت امور خارجه روسیه است که طی آن از گفتوگوی تلفنی "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه و همتای آمریکاییاش "مایک پمپئو" خبر داد که در جریان این مکالمه در مورد پیشنهاد پوتین برای برگزاری جلسهای که وی فراخوانده، تبادل نظر کردهاند.
♨️ طبق این بیانیه، لاوروف و پمپئو درباره طرح پیشنهادی پوتین مبنی بر برگزاری نشست رهبران کشورهای عضو شورای امنیت و نیز آلمان و ایران گفتوگو کردند.
⭕️ به رغم اینکه ترامپ علنا حضور در نشست مذکور را رد کرده است ولی به نظر میرسد او امیدوار است این نشست برگزار شود تا راه برونرفتی درباره این بحران ایجاد شود و بدین ترتیب آبرویی که در شورای امنیت بر سر قطعنامه پیشنهادی علیه ایران را از دست داده احیا کند. در واقع این شکست، از محبوبیت ترامپ کاسته و شانس او برای انتخابات را کم کرده است. ترامپ تلاش میکند از تمامی تحولات و رخدادها برای تقویت شانس انتخاباتی اش استفاده کند ولی چهبسا امورات به نفع ترامپ پیش نرود.
@iran_onlin_ir
⭕️ دو نکته مهم در باب یک توافق / پشت پرده حماقت بزرگ مقامات ابوظبی/ چرا امارات برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی پیشقدم شد؟/ قسمت اول
♨️ عادیسازی روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی اتفاقی غافلگیر کننده نبود، بلکه روند تحولات منطقه طی دو سال اخیر نشان میداد که برخی رژیم های عربی به صورت ویژه اولویت سیاستگذاری خارجی خود را بر این اساس قرار دادهاند. گزارشها و تحلیلهای متعددی که در این رابطه نگاشته شده و به ابعاد مختلف پیامدهای عادیسازی روابط بر منطقه و تاریخچه و سابقه این عادیسازی ها و همچنین اهداف آینده اسرائیل در روند عادی سازی پرداخته شده است.
🔻از آنجا که طبق آمار و اطلاعات موجود به نظر میرسد معاهده سازش رژیمصهیونیستی با امارات دومینویی برنامهریزی شده برای گسترش عادیسازی روابط با دیگر رژیمهای عربی است، ما در این گزارش بر آن شدهایم تا این موضوع را بررسی کنیم که چرا امارات به عنوان اولین ایستگاه عادی سازی در هزاره جدید انتخاب شد.
🔻رژیم های عربی منطقه طی سالهای گذشته رقابت فشردهای را برای بهبود مناسبات دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی در دستور کار خود قرار دادهاند. از جمله این رژیمها میتوان به امارات متحده عربی، بحرین، عمان ، قطر و حتی عربستان سعودی اشاره کرد.
💢 گرچه برخی سیگنالهای غربی نشان از آمادگی بحرین و حتی عربستان سعودی برای عادی سازی علنی و رسمی مناسبات با اسرائیل دارد، در این میان به نظر میرسد، امارات متحده عربی آمادگی بیشتری برای امضای توافق سازش با رژیم صهیونیستی از خود نشان داده است. مجموعه عوامل این اتفاق را می توان در موارد زیر برشمرد:
🔸روحیه بلندپروازانه مسئولان امارات: امارات متحده عربی گر چه از فقدان عمق استراتژیک و عدم وجود زیرساختهای اساسی برای تبدیل شدن به یک بازیگر بزرگ منطقهای از جمله جغرافیایی بسیار کوچک رنج میبرد، اما طی دو دهه گذشته تلاش زیادی برای تبدیل شدن به یک قدرت منطقهای از خود نشان داده است.
🔹امارات طی چند سال گذشته به دنبال رقابت با عربستان، مصر و ترکیه بر آمده و تلاش دارد خود را به عنوان متحد اصلی آمریکا در منطقه معرفی کند. ابو ظبی پتانسیل های مالی خود در بازارهای جهانی را فراتر از اقتصاد نفتمحور عربستان سعودی میداند و معتقد است که با کاهش ذخایر نفتی در دنیا میتواند عربستان را در بازارهای جهانی کنار بزند. علاوه بر این که این کشور با ریاض در خصوص اهداف پشت پرده جنگ در یمن نیز اختلافات زیادی دارد.
@iran_onlin_ir
⭕️ دو نکته مهم در باب یک توافق / پشت پرده حماقت بزرگ مقامات ابوظبی/ چرا امارات برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی پیشقدم شد؟/ قسمت دوم
♨️ اماراتیها سیاست خارجه خود را متفاوت از ریاض ترسیم کرده و معتقد است که گرچه عربستان رویکرد خشنی در قبال قدرتهای منطقهای نظیر ایران، ترکیه و قطر اتخاذ کرده؛ اما ابوظبی آماده همکاری با این کشورها است. اماراتیها موقعیت سوقالجیشی خود در منطقه را مهمتر از سعودی قلمداد کرده و معتقدند که از پتانسیل بالاتری برای اجرای برنامههای آمریکا در منطقه برخوردارند.
🔻همین موضوع آمادگی مسئولان ابو ظبی برای پذیرش طرحهای پر خطر در زمینه عادیسازی روابط با اسرائیل را بالا برده است. مداخله اماراتیها در پروندههای بینالمللی از جمله بحران سوریه، لیبی و قطر ناشی از همین رویکرد بلندپروازانه است.
🔸نیاز بیشتر به طرف آمریکایی: همانطور که گفته شد فقدان عق استراتژیک در دولت امارات در سایه بلندپروازی های مقامات این رژیم به ویژه محمد بن زاید ولیعهد این کشور باعث شده طرف اماراتی نیاز بیشتری به جلب حمایت آمریکا احساس کند. مقامات ابوظبی در حال حاضر پروندههای مهم منطقهای از جمله جنگ یمن و حضور نیروهای آمریکایی در این کشور شده، در حالی که بر خلاف عربستان پتانسیل داخلی برای خروج از این بحرانهای فرسایشی را ندارد.
🔴 مسئولان کاخ سفید معتقدند عربستان پول کافی در ازای حمایت از خود به طرف آمریکایی می پردازد، علاوه بر اینکه برخی طرحهای آمریکا را نیز در منطقه اجرا می کند که دیگر کشورها قدرت آن را ندارند، اما امارات باید هزینه بیشتری برای حمایت از خود بپردازد.
🔸 تفاوت مردم شناختی امارات با کشورهای دیگر عربی: سیاستگذاران بین المللی و استراتژیستهای آمریکایی معتقدند ناهمگونی مردم شناختی در امارات متحده عربی و چهره اقتصادی این کشور فضای مناسبی را برای کلید زدن دومینوی عادی سازی رسمی روابط عربی با رژیم صهیونیستی در این کشور ایجاد کرده است.
🔻آنها این موضوع را به مقامات ابو ظبی القا کرده اند که افکار عمومی امارات که بخش قابل توجهی از آنها را اتباع دیگر کشورها تشکیل می دهند، اولویت آرمان فلسطین را از ذهن خود خارج کرده و بیشتر درگیری مسائل مربوط به اقتصاد بینالملل و توسعه مناسبات آزاد تجاری با دیگر کشورها هستند.
🔸البته به نظر میرسد این طرز برداشت از رویکرد ایئدولوژیک مردم امارات اشتباه است، اما آنچه در شرایط کنونی مهم است اینکه مسئولان آمریکایی به این برداشت رسیده یا لااقل به عمد آن را در میان مسئولان اماراتی رواج دادهاند تا هزینههای امنیتی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را برای اسرائیل کمتر نشان دهند.
💢 امارات معتقد است که امضای توافق سازش با رژیم صهیونیستی میتواند از مخاطرات ناشی از خروج دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از کاخ سفید در دوره آینده انتخابات این کشور بکاهد.
‼️ در طرف مقابل، دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی نیز که در عرصه داخلی اوضاع نابسامانی را پشت سر میگذارند، معتقدند امضای این توافق سازش میتواند نقش قابل توجهی در بهبود وزنه این طرفها در رقابتهای انتخاباتی داشته باشد.
🔴 آمریکا و رژیم صهیونیستی با ترسیم دشمنی واهی میان امارات و محور مقاومت و ایران، مقامات ابوظبی را به هزینه کرد چندین میلیارد دلاری در زمینه خرید تسلیحات و دست به دامن شدن به آمریکا و اسرائیل به بهانه حفاظت از خود در منطقه مجبور کرده اند.
🔻این در شرایطی است که محور مقاومت قبل از امضای توافق سازش امارات با رژیم صهیونیستی خطری برای این کشور به شمار نمیرفت، اما علنی شدن مناسبات اسرائیل با دشمن درجه یک محور مقاومت در منطقه بر حساسیتهای گروههای مقاومت خواهد افزود و به ویژه در سایه نقش دولت ابوظبی در جنگ یمن، فعالیت های امنیتی ضد این کشور را تشدید خواهد کرد.لزوم هوشیاری دولتها و ملتهای منطقه
♨️ از سوی دیگر همانطور که گفته شد برآوردها نشان میدهد که امضای توافق سازش با امارات تنها یکی از حلقههای راهبرد جدید رژیم صهیونیستی در جهت عادی سازی علنی روابط با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است. در همین رابطه رسانههای وابسته به غرب و همچنین برخی شخصیتها و نظریه پردازان آمریکایی از اسامی دیگری نظیر بحرین و عربستان سعودی به عنوان ایستگاههای بعدی عادیسازی روابط نام میبرند. ناگفته پیداست که پیشبرد این استراتژی بسته به شرایط بعد از امضای توافق ابوظبی – تلآویو خواهد داشت.
💢 جهان اسلام اگر واکنش قابل توجهی به اقدام خفت بار امارات ازخود نشان دهند، میتوانند عامل بازدارندگی در استمرار استراتژی صهیونیستها باشند، در غیر این صورت رژیمهای مستبد میتوانند یکی پس از دیگری به امضای توافق سیاسی با رژیم صهیونیستی روی خواهند آورد.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کی فکرش رو میکرد یک روزی دولت آمریکا مجبور بشه برای حفظ امنیت خودش از ماشینهایی که فقط تو افغانستان و عراق دیده بودیم تو کشور خودش استفاده کنه!؟
@iran_onlin_ir
⭕️ افشاگر سعودی: بنسلمان، پادشاهی خود را شرط عادیسازی روابط با اسرائیل دانسته است
♨️ «مجتهد»، فعال توییتری معروف به افشاگر اسرار خاندان سعودی فاش کرد که عربستان سعودی نیز خواستار اتخاذ تصمیمی مشابه تصمیم امارات در عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی است ولی برای تحقق آن، شرط گذاشته است.
🔻او امروز یکشنبه در توییتی نوشت که محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی و آمریکاییها هماکنون در حال چانهزنی بر سر این هستند که در مقابل اعلام عادیسازی روابط، شاهزادههای مخالف را به بیعت با او (بن سلمان) به عنوان پادشاه مجبور کنند.
‼️مجتهد گفته ولی بین ولیعهد سعودی و دولت ترامپ بر سر این موضوع اختلاف نظر است؛ چرا که آمریکاییها میگویند: «اول عادیسازی، [بعد پادشاهی]، و محمد بن سلمان هم میگوید: «اول بیعت با من».
🔻براساس گزارشهای خبری موثق طی سالهای گذشته، شمار شاهزادههای مخالف پادشاهی «محمد بن سلمان» در عربستان سعودی به دلیل اقدامات و سیاستهای او بیشتر شده و «محمد بن نایف»، ولیعهد برکنار شده و شاهزاده «احمد بن عبدالعزیز»، برادر کوچک شاه سعودی از مخالفان جدی، پادشاهی بن سلمان هستند و به همین دلیل در حصر به سر میبرند.
🔴 امارات متحده عربی و رژیم اشغالگر قدس پنجشنبه گذشته در بیانیهای مشترک با آمریکا اعلام کردند تلآویو و ابوظبی با وساطت واشنگتن بر سر عادیسازی روابط دوجانبه به توافق رسیدند.
🔻قرار است این توافق در آینده نزدیک در کاخ سفید به امضای «محمد بن زاید آل نهیان»، ولیعهد ابوظبی و «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم اسرائیل برسد.
🔻عربستان سعودی در کنار بحرین، عمان، مصر و چند کشور عربی دیگر از این توافق استقبال کردهاند. منابع آگاه در کشورهای عربی و آمریکا طی این مدت گفتهاند که عربستان سعودی نیز به دنبال توافق مشابه است.
💢 «جرد کوشنر»، داماد و مشاور ترامپ که روابط خوب و بسیار نزدیکی با بن سلمان دارد، گفته است که «توافق صلح بین اسرائیل و پادشاهی سعودی حتمی و تنها مسئله زمان مطرح است».
🔻روزنامه عبری «هاآرتص» چاپ سرزمینهای اشغالی نیز از قول داماد یهودی ترامپ نوشته که کشورهای دیگری طی روزهای آینده، رژیم اشغالگر قدس را به رسمیت خواهند شناخت.
🔸محمد بن سلمان بارها در مصاحبههای خود با رسانههای غربی (مانند مصاحبه با نیویورکتایمز ۲۰۱۸) از حق یهود در سرزمین فلسطین تاریخی دفاع کرده و گفته بود که نباید با اسرائیل دشمنی کرد.
💢 روزنامه «یدیعوت آحارانوت» نیز دیروز به نقل از ««حاییم سابان» تاجر صهیونیست، میانجی و پدرخوانده توافق تل آویو-ابوظبی گزارش داده بود که ولیعهد سعودی در مراسمی به او (حاییم) گفته است که علت اصلی عدم عادیسازی علنی روابط ریاض-تلآویو، ترس از ایران و قطر است.
@iran_onlin_ir
⭕️ نیروی امدادی یا نظامیان مداخلهجو؟
♨️ تصویر نیروهای فرانسوی را می بینید که در بندر بیروت پیاده شده اند.
🔻هفتصد نظامی (یگان مزدوران) فرانسه در بندر بیروت با ادعای کمک آمده اند.
🔸اما کمک به کی؟
🔴 به مرحومین فاجعه انفجار؟ به کسانی که دیگر زیر آوار نیستند؟ به مردم؟ یا به خط و حزبی که فرانسه خواستار قدرت یافتن آن است؟
🔸سید مقاومت گفت کشتیها میآیند و میروند، نگران نباشید.
@iran_onlin_ir