⭕️ نسخه مرکز پژوهش ها برای شفافیت آرای نمایندگان / بخش اول
♨️ طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس از آن دست موضوعاتی است که از دیر باز مورد بحث بوده است وطرفداران و مخالفانی هم دارد و باید گفت که شفافیت آرا یکی از شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم نیز بود.
🔻 در همین زمینه مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی طرح پیشنهادی خود را برای شفافیت آرا ارائه کرد. در این گزارش، با اشاره به موضوع شفافیت در منابع دینی، قانون اساسی و نیز در قانون دیگر کشورها شفافیت آرا مورد ارزیابی قرار گرفته و سپس نکات ضعف و قوّت شفاف شدن آرای نمایندگان ذکر شده است. به نظر می رسد در یک نگاه کلی در طرحی که مرکز پژوهش ها به مجلس ارائه داده تا حد زیادی سعی کرده است جوانب مختلف موضوع را ببیند.
🔴 به عنوان نمونه در بخشی از این گزارش بااشاره به این که ایجاد شفافیت در اغلب ارکان حاکمیت و به طور خاص در نهاد قانون گذاری هر کشوری، امری بدیهی و ازمؤلفه های مردمسالاری به شمار می رود، می افزاید: درواقع شفافیت پارلمانی مجموعه ای به هم پیوسته اعم از شفافیت عملکردی نمایندگان تا شفافیت اداری پارلمان است که ابزار نظارت مردمی بر پارلمان محسوب می شود.
💢 مرکز پژوهش ها، در ادامه ملاحظاتی را درخصوص شفافیت آرای نمایندگان مطرح کرده و آورده است: «تجویز مطلق شفافیت آرا اگرچه ممکن است به پاسخ گو کردن بیشتر نماینده ها منجر شود و مزایایی داشته باشد اما بسیاری بر این باورند که لزوماً این طرح نمی تواند به کارآمد شدن عملکرد مجلس منجر شود» و به عنوان نمونه «افزایش نفوذ لابیست ها و گروه های فشار» روی رای نماینده و همچنین توجه نماینده به منافع شهری و تقدم آن به منافع عمومی، «اتخاذ مواضع بیش از حد تهاجمی از سوی نمایندگان» و... را از جمله موارد مضرات ذکر کرده ولی در عین حال افزوده است: «با فرض مخفی بودن رأی، همچنان احتمال گرایش نماینده به تأمین منافع گروه های خاص و ذی نفوذان وجود دارد و می تواند به جهت عدم تخصیص بهینه منابع، به پدیده شکست دولت منجر شود، با این تفاوت که درحال حاضر امکان رصد و نظارت بر مبادی نفوذ و فشار بر نمایندگان به درستی وجود ندارد در حالی که شفافیت آرای نمایندگان همراه با گردش آزاد اطلاعات در جلوگیری از این پدیده بسیار مؤثر خواهد بود.»
♨️ اما بیش از هرچیزی و برای فهم بهتر طرح پیشنهادی مرکز پژوهش ها، یادآوری این نکته ضروری است که قبلا ماده های حقوقی از جمله ماده 5 یا 127 در آیین نامه داخلی مجلس موجود است که در خصوص این که چه رأیی باید مخفی بماند یا چه گروهی می توانند در صحن علنی یا کمیسیون های مجلس حضور پیدا کنند، سخن گفته یا به آن اشاره داشته است و حالا مرکز پژوهش ها پیشنهادهای خود را ذیل تبصره هایی به مواد مذکور اضافه کرده است که در دو بخش کمیسیون ها و صحن علنی به اختصار می خوانید:
@iran_onlin_ir
⭕️ نسخه مرکز پژوهش ها برای شفافیت آرای نمایندگان / بخش دوم
♨️ انتشار گزارش های کمیسیون ها
🔸 در بخشی از ماده «5» آیین نامه داخلی مجلس، در خصوص نحوه آمد و شد خبرنگاران و تماشاچیان به صحن علنی نکاتی مطرح شده اما در خصوص چگونگی ضبط یا انتشار جلسات کمیسیون ها نکته ای مطرح نشده است، از همین رو مرکز پژوهش ها با اشاره به این که نمی توان پذیرای همه رسانه ها در خصوص انتشار محتوای کمیسیون ها بود، طی تبصره ای پیشنهاد داده است که صدا وسیما بتواند طی شرایطی که قبلا در ماده 5 لحاظ شده، در جلسات علنی کمیسیون ها شرکت و محتوای جلسات را منتشر کند.
🔴 در ادامه همچنین خواسته شده با اصلاح بندهایی از مواد مختلفی همچون 21 و 63 آیین نامه داخلی، گزارش جلسات کمیسیون ها، علاوه بر نمایندگان به اطلاع «عموم» هم رسانده شود؛ مگر این که مواردی از جمله رعایت امنیت کشور ایجاب کند که اطلاعرسانی انجام نگیرد. در این بین نکته قابل توجه تبصره 4 ماده 61 است: «مشروح مذاکرات جلسات علنی کمیسیون ها به صورت ماهانه و در متن های قابل خوانش رایانه ای درپایگاه اطلاع رسانی رسمی مجلس و روزنامه رسمی برای اطلاع عموم منتشر می شود.»
🔸انتشار آرا در صحن علنی
🔻مرکز پژوهش ها سپس به سراغ ماده 119 آیین نامه داخلی و صحن علنی رفته است. در این ماده آمده است: «کلیه انتخاباتی که در مجلس و کمیسیونها و شعب به عمل میآید... اسامی کلیه نامزدها با تعداد آرای آنان توسط رئیس جلسه اعلام میشود.» با این توضیح مرکز پژوهش ها طی تبصره ای خواسته است که هیئت رئیسه مجلس علاوه بر وظایف محول شده آرا را «به تفکیک موافق، مخالف، ممتنع و عدم مشارکت درسامانه اطلاع رسانی مجلس شورای اسلامی به طور شفاف اعلام کند به نحوی که مشاهده و داده پردازی آن برای آحاد ملت امکان پذیر باشد.
🔸گزارش حضور، غیاب، تأخیر و نیز مأموریت های داخلی و خارجی تمام نمایندگان نیز باید هر ماه توسط هیئت رئیسه مجلس به طور شفاف در سامانه مذکور اطلاع رسانی شود.»
‼️ البته گزارش مرکز پژوهش ها به همین مقدار نبوده و در 31 صفحه منتشر شده و به جزئیات فراوانی از جمله بررسی موارد استثنا نیز به تفصیل ورود کرده است؛ تا جایی که در تبصره ای که در ماده 122 زده شده آمده است، «در موردی که حداقل 15 نفر از نمایندگان رای گیری مخفی با ورقه را درخواست نمایند در ابتدا بدون بحث نسبت به درخواست رای گیری شده و در صورت تصویب در مورد اصل موضوع رای گیری مخفی با ورقه انجام خواهد شد».
@iran_onlin_ir
ایران را تحریم دارویی کردند که به زانو دربیاورند / چه بر سر آمریکا آمد ؟ / ما صد میلیون دستگاه تنفسی ذخیره داشتیم که به آن ذخیره راهبردی میگفتیم اما در کمال ناباوری آمریکا در کرونا سوژه دنیا شد / وقتی ویروسی کوچک متکبری بزرگ را به زانو در می آورد ... / با ما همراه باشید ...
#صریح_نیوز
@iran_onlin_ir
⭕️ روزنامه اصلاح طلب:دوست داریم به روزهای قبل از وعده روحانی برگردیم
♨️ سردبیر روزنامه آفتاب یزد در سرمقالهای نوشت: امیدوارم تصور نکنید این چند خط مزاح و شوخی است! کاملاً جدی مینگارم. اتفاقاً کمی تا قسمتی هم بغض دارم از دست این روزگار و گلویم سنگینی میکند. کممانده بود با شنیدن و خواندن سخنان رئیسجمهورمان بغض تبدیل به اشک شود. چرا که وی دیروز گفته است: «مردم میدانند که در شرایط تحریم آب و برقشان قطع نمیشود؛ اینها باعث اعتماد آنها به ما شده است.»
🔻عرضم این است اگر فردا در مورد برق و آب منزلتان هم یک بیتدبیری رخ داد چندان تعجب نکنید! شواهد و قرائن میگوید حداقل در سال جدید هر چه رئیسجمهور محترم فرمودهاند بالعکس آن رخ داده! آخرین آن همین طرح گشایش اقتصادی بود.
🔻بنده به شخصه آرزو میکنم به روزهای قبل از گشایش اقتصادی برگردیم. در آن ایام(!) دلار 22 هزار تومان و سکه 10 میلیون تومان بود. ضمن آن که بورس در حال رشد بود و مردم سرمایههای خرد خود را وارد بازار سرمایه کرده و اندکی خیالشان آسوده بود. اما حالا چه؟ وعده گشایش اقتصادی روحانی که اجرایی شد بورس سقوط کرد. دلار 27 هزار تومان شد و سکه در حال رسیدن به رکورد 13 میلیون تومان است.
🔴 به هر حال خودتان رقمها را آپدیت کنید! به لطف مدیران لایق(!) و باسواد(!) اقتصاد کشور به ثبات عجیب و غریبی رسیده است البته در استمرار تورم! بگذریم شخص رئیسجمهور را نمیدانم ولی این سخنان وی حداقل اسباب خجالت من شد. این گفته وی من را پرت کرد به ایام تبلیغات ریاست جمهوری سال 96 ورزشگاه شهر مشهد. آنجایی که وعده رفع تمامی تحریمها را میداد و میگفت حتی تحریمهای اولیه را نیز از بین میبرد و یا معاون اولش میگفت آنچنان رونق اقتصادی ایجاد میکند که...
🔸خلاصه وعدههای درشت زیاد دادند و از آن وعدهها رسیدیم به اینجا که باید شکرگزار باشیم که آب و برقمان قطع نیست.
💢 نمیدانم جناب رئیسجمهور چگونه توانستند خود را راضی کنند از آن وعدههای پرطمطراق برسند به اینجا که آب و برق که وصل است پس دردتان چیست؟ ولی من مقابل کسانی که مجبورشان کردم بروند بر روی برگههای رأیشان بنویسند حسن روحانی شرمندهام به واقع خیلی اعتماد به نفس میخواهد و بسیار بردباری لازم است که اینگونه سخن بگویی و شب آسوده سر بر بالین بگذاری!
@iran_onlin_ir
⭕️ روایت یک دیدار
✍️آقای تحلیلگر
♨️ کاسترو با یونیفورم مرتب نظامی، درجهها و دکمههای طلایی به سمتِ آقای خامنهای میآید. در مقابلِ اتاق ملاقات به همدیگر میرسند. کاسترو میخواهد دست بدهد؛ اما با تعجب میبیند که آقای خامنهای به جای دست راست، دست چپ را جلو آوردهاند. کاسترو با دست چپ دست میدهد و در حالی که هنوز دست آقای خامنهای را در دست دارد، سؤال میکند: علت این که شما با دست چپ دست دادید، چیست؟ آقای خامنهای دست راستشان را کمی بالا میآورند، به آن نگاه میکنند و میگویند: این از ضایعات انقلاب است! کاسترو که متوجه ماجرا شده، دست چپ آقای خامنهای را به نشانه محبت فشار میدهد و با افتخاری همراه با شرم میگوید: این ضایعات تاریخی و جاودانه است.
‼️پ ن : خیلی اتفاقی در آرشیو خودم به بخشی از یک کتاب رسیدم که در سطر های فوق اون رو با شما در میون گذاشتم. البته اگر اجازه بدید در انتها نکته ای رو در خصوص فیدل کاسترو بگم : کاسترو در عمر خودش ششصد و سی و چهار بار با ترور رو به رو میشه که صد و نود و هفت بار اون در دوران ریاست جمهوری رونالد ریگان بوده....
@iran_onlin_ir
⭕️ رایزنی «عادل الجبیر» با وزیران خارجه امارات و بحرین
♨️ «عادل بن احمد الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجه عربستان امروز دوشنبه با وزیران خارجه امارات، بحرین و دولت مستعفی یمن تلفنی گفتوگو کرد.
🔻خبرگزاری رسمی عربستان(واس) با صدور سه بیانیه جداگانه درباره هر کدام از این تماسهای تلفنی در هر کدام آورده است: «عربستان حول محور روابط برادرانه و محکم با کشور برادر(یمن، بحرین یا امارات) گفت وگو کرده و مسائل و تحولات منطقه و به خصوص آنچه مربوط به یمن است مورد بررسی قرار داد».
🔴 جنگ علیه یمن از مارس سال ۲۰۱۵ به بهانه آنچه بازگرداندن «دولت قانونی» نامیده شد، آغاز شد و هنوز ادامه دارد.
🔸مرکز حقوق بشری «عین الانسانیه» هم امروز اعلام کرد که طی ۲۰۰۰ روز حمله مستمر به یمن تعداد شهدا و مجروحان حملات ائتلاف سعودی و مزدورانش در یمن به ۴۳ هزار و ۱۸۱ نفر رسیده است، تعداد شهدا ۱۶ هزار و ۹۷۸ نفر است که در میان آنها ۳ هزار و ۷۹۰ کودک و ۲ هزار و ۳۸۱ زن وجود دارد.
🔻بر اساس این گزارش، تعداد تأسیسات و مراکز تخریب شده و آسیب دیده به ۹ هزار و ۱۳۵ عدد رسیده است.
💢 از سوی دیگر رژیم صهیونیستی و امارات پنجشنبه ۲۳ مرداد با انتشار بیانیهای مشترک، رسماً از عادیسازی روابط میان خود خبر دادند. روز جمعه بحرین هم از دستیابی به توافقی برای برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی تحت نظارت آمریکا خبر داد که این خیانت عربی با انتقادهای گسترده روبهرو شده است.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب نامه / #صریح_نیوز
شوک بزرگ: ایالات متحده آمریکا توان خودش برای رو به رو شدن با بحران های ناگهانی رو از دست داده .../ ماجرا زمانی خنده دار تر میشه گه بدونید ، اونها امید داشتن که بعد از قضیه کرونا سرعت دولت آمریکا در مدیریت بحران به مرور زیاد بشه ...
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مغزشویی به سبک داعش ...
⭕️ نوجوان داعشی در مقابل دوربین ایستاده ، ابتدا از مرام داعش می گوید . وقتی به تصویربردار اعتماد می کند می گوید : از آنچه که اینجا به من محول شده و باید انجامش دهم عذاب وجدان دارن و احساس ناراحتی می کنم .
♨️ داعش از جمله گروه های تروریستی است که به اعتراف چهره های مطرح آمریکایی ، توسط دولت این کشور ساخته شده است ...
@iran_onlin_ir
⭕️ گزافهگویی دوباره ترامپ علیه ایران/ ایران احتمالا در حال برنامه ریزی یک ترور یا حمله دیگری علیه آمریکا است/ هر حملهای را هزار برابر پاسخ میدهیم!
♨️ «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا صبح امروز (سهشنبه) با استناد به گزارشهای دروغ و بیاساس برخی رسانههای آمریکایی به تهدید جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
🔻ترامپ در صفحه توئیتر خود نوشت: «بر اساس گزارشهای رسانهای، ایران احتمالا در حال برنامهریزی یک ترور یا حمله دیگری علیه ایالات متحده برای گرفتن انتقام [سردار] سلیمانی است که به دلیل برنامهریزی او برای حملهای در آینده، قتل نیروهای آمریکایی و رنجی که سالها ایجاد کرد، انجام شد».
🔴 وی که گویا انتقام موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجروح شدن حدود ۱۰۰ نظامی آمریکایی را فراموش کرده، اینگونه ایران را تهدید کرد: «هر حملهای توسط ایران به هر شکلی علیه ایالات متحده، با حملهای به ایران با شدت ۱۰۰۰ برابر پاسخ داده میشود!»
@iran_onlin_ir
⭕️ تایید صلاحیت همسر محکوم امنیتی توسط بیمه مرکزی
♨️ بیمه مرکزی صلاحیت امین احمدیان، همسر بهاره هدایت، متهم امنیتی فتنه ۸۸ و ابان ۹۸ را تایید کرد و به این ترتیب وی توانست در انتخابات هیات مدیره، به نمایندگی از صندوق بیمه روستایی و عشایری به عضویت در هیات مدیره بیمه البرز درآید.
🔻 تایید صلاحیت او در بیمه مرکزی در حالی انجام شد که شنیده شده حراست بیمه مرکزی به علت سوءسوابق مدیریتی و اخلاقی او در بیمه ملت و قبل از آن، با تایید صلاحیت وی مخالفت کرده بود.
🔸مشخص نیست چرا سلیمانی، مدیرعامل بیمه مرکزی، بیتوجه به سوءسوابق احمدیان که بارها با مواضع همسرش در مخالفت با رهبری و کشور همراه بوده، حاضر شده بر تایید صلاحیت وی، مهر تائید بزند.
🔴 البته نیمه اردیبهشت ماه گذشته، خبرهایی مبنی بر انتصاب امین احمدیان در هیات مدیره بیمه البرز به گوش رسید که پس از چند روز تکذیب شد.
🔸اما گویا از همان زمان احمدیان در حال رایزنی با بیمه مرکزی برای گرفتن تایید صلاحیتش بوده و موفق شده است.
‼️لازم به توضیح است که امین احمدیان به علت داشتن حواشی در اسفندماه گذشته از هیات مدیره بیمه ملت برکنار شد. بهمن ۹۸ بود که شنیده شد احمدیان قرار است به عنوان جایگزین نظرعلی صلاحینژاد مدیرعامل نجومیبگیر و عزلشده بیمه ملت، روانه این شرکت بیمهای شود اما سوابق وی، مانع این انتصاب شد.
🔻امین احمدیان، عضو گروهک غیرقانونی ادوار تحکیم وحدت و همسر بهاره هدایت از متهمان امنیتی فتنه ۸۸ است که بیش از ۷ سال سابقه زندانی شدن دارد و اخیراً نیز به علت سازماندهی تجمعات غیرقانونی زمستان ۹۸ در مقابل دانشگاه امیرکبیر و در مخالفت با رهبر انقلاب و توهین به شهید سردار سلیمانی نیز به چهار سال زندان محکوم شد؛ احمدیان همچنین در مواضع همسرش با وی همراه بوده و بارها در همین زمینه با رسانههای ضدانقلاب و معاند مصاحبه کرده است.
@iran_onlin_ir
جلسه دوم : کدام اهداف از موج سازی های اخیر دنبال میشود
راهکار مقابله چیست؟
مهمان ویژه👆: جناب آقای تحلیلگر (کارشناس ، پژوهشگر و تحلیلگر مسائل سیاسی اجتماعی
✅ محلِ جلسه آنلاین: گروه بزرگ هم اندیشی جبهه انقلاب
✅ زمان جلسه : سه شنبه 25 شهریورماه ساعت 22
❌ لینک گروه 👇
https://t.me/joinchat/LV78Ok1QNkpVN_Epr9g9fw
@iran_onlin.ir
⭕️ العامری: بارها تکرار کردیم دو چیز میخواهیم «خروج نیروهای بیگانه و انتخابات بیطرف»
♨️ «هادی العامری» رئیس ائتلاف عراقی «الفتح»، شامگاه امروز (دوشنبه)، در بیانیهای به اقدام «مصطفی الکاظمی» نخستوزیر این کشور در تغییر برخی پُستهای مهم دولتی واکنش نشان داد.
🔻طبق خبرگزاری رسمی عراق «واع»، رئیس ائتلاف الفتح در این خصوص گفت: «[در ارتباط با] پُستهایی که امروز اعطا شد و زیاد شدن اظهارنظرها درباره آن مبنی بر اینکه [این اقدام] بازگشت به مسئله سهمخواهی است، ائتلاف الفتح اعلام برائت میکند و اطلاعی در این خصوص ندارد».
🔴 هادی العامری در ادامه گفت با اشاره به انتصاب «سامی المسعودی» به عنوان رئیس هیأت حج و زیارت عراق گفت که او از زمان نخستوزیر پیشین این کشور هم به عنوان سرپرست این پست خدمت میکرده است».
💢 العامری تأکید کرد: «ائتلاف الفتح از همان ابتدا بارها و بارها تکرار کرده است که تمام آنچه از دولت میخواهد دو چیز است: اول زمانبندی خروج نیروهای آمریکایی در اسرع وقت و دوم بازگرداندن شکوه کشور و ایجاد فضایی مناسب برای اجرای انتخاباتی آزادانه، بیطرف، عادلانه و به دور از تأثیر پول و تسلیحات».
‼️خبرگزاری رسمی عراق، امروز، گزارش داده بود که مصطفی الکاظمی نخستوزیر این کشور برخی پُستهای مهم دولتی از جمله ریاست بانک مرکزی در این کشور را تغییر داده است.
@iran_onlin_ir
⭕️ کدامیک از مردان دولت روحانی خیز انتخاباتی برداشتهاند؟ / اعتماد به نفس این دولت مثال زدنیست ...
♨️ در آستانه پایان دوران ریاست جمهوری حسن روحانی که در دو دولت یازدهم و دوازدهم سکان هدایت قوه مجریه را بر عهده داشت، گمانه زنی های مختلفی درباره حضور شخصیت های سیاسی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری سال 1400 مطرح می شود.
🔻از کاندیداهای دو جناح سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا که بگذریم، زمزمه های حضور برخی از شخصیت های دولتی در کارزار انتخابات 1400 شنیده می شود.
🔻رسانه ها اسامی مختلفی از دولتمردان را ذکر کرده اند که ممکن است در انتخابات آتی ریاست جمهوری نامزد شوند. اگر در این حوزه بشماریم تعداد کاندیداهای دولتی که احتمال حضورشان در این انتخابات مطرح می شود از انگشتان یک دست فراتر می رود.
🔴 در همین رابطه نام «اسحاق جهانگیری» بارها در رسانه های بخصوص جراید اصلاح طلب به عنوان گزینه مطرح و احتمالی این جریان سیاسی برای کاندیداتوری در انتخابات آینده ریاست جمهوری مطرح شده است.
💢 «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه کشورمان اگرچه بارها مطرح کرده است که قصد کاندیداتوری ندارد اما رسانه های اصلاح طلب کماکان از وی به عنوان گزینه مطرح یاد می کنند.
🔸اخیرا روزنامه شرق مطرح کرده که اگر بایدن پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شود آقای دیپلمات گزینه ایده آلی برای نامزدی این جریان سیاسی است.
⭕️ «محمد جواد آذری جهرمی» وزیر جوان ارتباطات نیز در این عرصه با توجه به گمانه زنی های رسانه ای یکی از گزینه ها محسوب می شود. اخیرا وی به موضوع قانون سنی کاندیدهای ریاست جمهوری انتقاد کرده است. وی از جمله پرحاشیه ترین وزرای دولت روحانی بوده است.
💢 برخی معتقدند «رضا اردکانیان» نامزد محبوب دولت برای انتخابات ۱۴۰۰ است. وی هم وزیر بی حاشیه ای نبوده است. ماجرای انتقاد وزیر نیرو از مردم و اینکه جامعه ایران را جامعه مصرفی خوانده و بیان کرده بود که چینی ها یک وعده غذا می خورند حاشیه های زیادی بوجود آورد.
🔸جالب است که اقدامات مثبتی در وزارت نیرو در حال انجام است که برخی این اقدامات را انتخاباتی عنوان می کنند.
‼️ «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رییسجمهوری نیز از جمله دولتمردانی است که کم و بیش نامش در رسانه ها به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری سال 1400 مطرح می شود. وی یکی از مدیران کم حاشیه و جوان دولتی است. حتی اصولگرایان باور دارند که وی یک از گزینه های مطرح در این حوزه است و « احمد امیرآبادی فراهانی» نماینده مجلس یازدهم از وی به عنوان گزینه مطرح اصلاح طلب یاد می کند.
🔻«محمد باقر نوبخت» رئیس سازمان برنامه و بودجه و سخنگوی سابق دولت نیز از جمله پاستورنشینانی است که نام او نیز به عنوان یک گزینه مطرح شده است. نوبخت هم دارای حواشی زیادی بوده است. این شایعات تا جایی بود که خود نوبخت به آنها واکنش نشان داده است.
🔻رئیس سازمان برنامه و بودجه، در حساب شخصی توئیترش در واکنش به شایعاتی مبنی بر حضور وی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نوشت: «عدهای سفرهای استانیام را مبنای گمانهزنی درباره حضورم در انتخابات۱۴۰۰ قراردادهاند.
🔸ضمن رد آن، یادآور میشوم در ٧سال گذشته مستمراً سفر استانی داشتهام پس انگیزه انتخاباتی بیاساس است. انس و الفت با مردم که همواره مورد تاکید امام و رهبری بوده با این گمانههای بیمبنا کماثر نمیشود.»
🔴 «عباس آخوندی» وزیر راه وشهرسازی دولت یازدهم نیز یکی از کاندیداهای بالقوه است که در دولت دوازدهم هم بر این سمت ماند تا اینکه جای خود را با یک استعفای اجباری به «محمد اسلامی» داد.
🔸روزنامه شرق درباره کاندیداتوری اخوندی نوشت: «هرچند حدود یک ماه پیش یکی از نزدیکان عباس آخوندی به «انصافنیوز» گفته بود که او برای انتخابات ۱۴۰۰ نخواهد آمد و نه چیزی شنیدهایم و نه برنامه برای حضور در انتخابات دارد. اما آخوندی در گفتوگویی که 22 مرداد با خبرآنلاین انجام داده، تلویحا اعلام کرده که خود را برای نامزدی آماده میکند. »
🔴 هرچند سوال اساسی از هر شخصی که قرار است برای کاندیداتوری ریاست جمهوری سال 1400 ثبت نام کنند این است که چه اقداماتی در حوزه مدیریتی خود انجام دادند که خود را شایسته مقامی بالاتر می دانند. جالب اینکه رویکرد دولت روحانی وضعیت موجود را رقم زده است. وضعیتی که اقتصاد کشور دوران آشفتگی خود را طی می کند و هنوز دولتمردان چه حسن روحانی و چه دیگر اعضای کابینه راهبردی که تا به اینجا نتایج مثبتی نداشته را پیگیری می کنند. سئوال اساسی دیگر این است که این دولتمردان با همین رویکرد و راهبرد که وضعیت موجود را رقم زده است به کارزار انتخاباتی آینده می آیند؟
@iran_onlin_ir
⭕️ باید دست دوستی به سمت قاتلان حاج قاسم دراز کنیم
♨️ روزنامه شرق در یادداشتی با عنوان «آمریکا با ایران چه می کند» به قلم «داوود هرمیداس باوند» فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت:
🔻«در سیاست خارجی باید با همه کشورها رابطه حسنه داشت و خطمشی مشخصی را ترسیم کرد. تحریمهای آمریکا یکجانبه و مضاعف است.
🔸اگر این مسئله حل نشود نمیتوان انتظار روابط تجاری- مالی با کشورها را داشت...میگویند در سیاست هرگز و غیرممکن وجود ندارد؛ یعنی کشوری که روزی دشمن تلقی میشود میتواند در پرتو تحولات پیشآمده تبدیل به دوست امروز شود».
💢 این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «اگر بایدن در انتخابات آبانماه پیروز شود... آمریکا به دوران اوباما بازمیگردد. جو بایدن روش اوباما را با تعدیلها و تفاوتهایی دنبال خواهد کرد به این معنا که نه آنقدر مانند اوباما مثبت عمل خواهد کرد و نه روش ترامپ را دنبال میکند...برای فضای احتمالی پیروزی بایدن یا ماندگاری ترامپ، باید دانست برجام میتواند دستخوش تغییر و تحولاتی شود...اروپایی ها در بسیاری از موضوعات مانند مسائل منطقهای یا موشکی با آمریکا همنظر هستند».
💢 شرق در ادامه تاکید کرد: «اگر دموکراتها بیایند سعی خواهند کرد نسبت به دیدگاههایی که زمان دونالد ترامپ اجرا میشده تجدید نظر کنند و ایران نیز استقبال میکند. با این حال برای ترامپ هم باید استراتژی مشخصی داشت که اگر در کاخ سفید ماندگار شد، مسئله دو کشور به سمت حلوفصل برود».
🔴 چندی پیش «سعید حجاریان» فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی نوشته بود: «در الگوی مذاکره با خارج، ابتدا باید پذیرفت بر نفس مذاکره ایرادی مترتب نیست چه با جمهوریخواهان چه با دموکراتها، چه بیواسطه و چه باواسطه...از تقاطع دو متغیر «خارج» و «مذاکره»...مقرر است میان دولتهای خارجی و نظام مذاکراتی صورت بگیرد که اولا در رفتار نظام تغییراتی ایجاد شود و ثانیا بر سر مسائلی از جمله فعالیتهای منطقهای، موشکی و اتمی توافقاتی حاصل شود».
⭕️ همچنین در روزهای گذشته، هفته نامه «صدا» متعلق به حزب اتحاد ملت(تابلوی جدید حزب منحله مشارکت) در مطلبی تأمل برانگیز با تمجید از دیدار رئیس جمهور صربستان با ترامپ نوشته بود: «آیا اقداماتی از جنس کنش رئیسجمهور صربستان را باید مایه شرمساری او دانست؟ فرض کنیم سیاستمدار صرب همچون متهمی در اتاق بازجویی و حتی یک برده در مقابل همتای آمریکایی خود نشسته است؛ اگر منافع صربستان چنین اقتضایی کند، باید اقدام رئیسجمهور این کشور را تمسخر کرد یا باید آن را عقلانیتی سیاسی خواند!؟ رئیسجمهور صربستان در بلندمدت سیاستمداری خواهد بود سرافراز و متعهد به منافع ملی، حتی اگر در کوتاه مدت بیهنران مدعی او را به باد تمسخر بگیرند...از نگاه رسانههای منتقد عکسی که ترامپ از مذاکره و مذاکرهکننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ »!
♨️ رئیس جمهور صربستان با آن خفت و خواری در مقابل ترامپ نشست؛ با اینحال طیف تندروی اصلاح طلب این رفتار را نشانه عقلانیت سیاسی دانسته و رئیس جمهور صربستان را انسانی سرافراز و متعهد به منافع ملی می نامد!
🔸وقتی رفتار حقارت آمیز و ذلیلانه رئیس جمهور صربستان برای طیف تندروی اصلاح طلب یک الگوست، پس هیچ عجیب نیست که این طیف پیشنهاد مذاکره با قاتلان حاج قاسم سلیمانی را مطرح کند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ به دستور رئیس همه تبدیل شدیم به مجرد ...
🎥 صحبت های عضو جدا شده از سازمان منافقین :به دستور سازمان به خودمان آمدیم و دیدیم از امروز همه مجرد هستیم. همه موظف بودیم طلاق بگیریم و انسانی برای یک زندگی جدید شویم ...
@iran_onlin_ir
06.26.mp3
4.78M
شب نامه / شصت روز تا انتخابات آمریکا / آیا ایران با آمریکایی ها در آستانه انتخابات بازی خواهد کرد ؟ / چه کسانی به دنبال امنیتی کردن ذهن آمریکایی ها در آستانه انتخابات این کشور هستند ؟ / رخداد های روزهای پیش رو چه پیامد های برای ایران خواهد داشت ؟ / آمریکایی ها در این خصوص چه می گویند ؟ / قسمت 273
@iran_onlin_ir